Curs EFC on line EFC 2020.pdf · 2020. 6. 2. · Title: Microsoft Word - Curs EFC on line.doc...

1
Stimați colegi, Va aducem la cunoștința ca in Platforma - E-PI a fost încărcat cursul ,,CERTITUDINI SI INCERTITUDINI PRIVIND INFECTIA SI TRATAMENTUL BOLII COVID-19 ,,creditat cu un număr de 18 credite EFC. Pentru accesarea acestui curs (cursul este gratuit) este nevoie de cardul profesional, drept pentru care vă invităm să vă prezentați la sediul CF Olt cu documentele necesare activării (fotografie tip buletin, copie diploma, C.I., certificat căsătorie, diploma de farmacist primar sau specialist-acolo unde este cazul-, copie certificat de membru), pe un CD. Creditarea materialului educațional este activa pana la data de 1 septembrie 2020. După aceasta data calendaristica materialul educațional va putea fi-doar-studiat. Prin urmare ,vă așteptam la sediul CF Olt pentru a intra in posesia cardurilor. Cu deosebita considerație, Președintele CF Olt, Farm.pr. Luiza Mihaela DRAGOI

Transcript of Curs EFC on line EFC 2020.pdf · 2020. 6. 2. · Title: Microsoft Word - Curs EFC on line.doc...

 • Stimați colegi,

  Va aducem la cunoștința ca in Platforma - E-PI a fost încărcat cursul ,,CERTITUDINI SI INCERTITUDINI PRIVIND INFECTIA SI TRATAMENTUL BOLII COVID-19 ,,creditat cu un număr de 18 credite EFC.

  Pentru accesarea acestui curs (cursul este gratuit) este nevoie de cardul profesional, drept pentru care vă invităm să vă prezentați la sediul CF Olt cu documentele necesare activării (fotografie tip buletin, copie diploma, C.I., certificat căsătorie, diploma de farmacist primar sau specialist-acolo unde este cazul-, copie certificat de membru), pe un CD.

  Creditarea materialului educațional este activa pana la data de 1 septembrie 2020.

  După aceasta data calendaristica materialul educațional va putea fi-doar-studiat.

  Prin urmare ,vă așteptam la sediul CF Olt pentru a intra in posesia cardurilor.

  Cu deosebita considerație,

  Președintele CF Olt,

  Farm.pr. Luiza Mihaela DRAGOI