Cum să aduni flori Nu ai posibilitatea să aduni flori? Cum ...

of 10 /10
© KEB- Deutschland e. V. www.entdeckerseiten.de Cum să aduni flori Găsești pe afară florile din imagine? Culege una, pune-o la presat și lipește-o în colecția ta de flori. Completează colecția cu alte flori. Cum să presezi flori Pentru a presa o floare, trebuie să o așezi între două foi de hârtie sugativă sau între două foi de ziar. Apoi pui peste ele niște cărți grele. După o săptămână florile sunt gata. Poți să le lipești în colecția ta de flori sau să faci din ele tablouri sau semne de carte frumoase. Cum să creezi un caiet de colecționat flori Tipărește foile și împăturește-le o dată pe mijloc în format A5. Florile trebuie să fie în interior, doar pe copertă buchetul trebuie să fie pe exterior . Pune foile cu flori într-un teanc și lipește-le împreună. Lipește coperta pe care scrie „Colecția mea de flori” astfel încât să cuprindă teancul de foi. Gata! Nu ai posibilitatea să aduni flori? Nicio problemă! Colorează florile în culori potrivite și înțeapă conturul sau decupează florile. Astfel poți să faci un buchet din flori de hârtie. Arată frumos și dacă faci înțepături pe conturul florilor și atârni imaginea la fereastră.

Embed Size (px)

Transcript of Cum să aduni flori Nu ai posibilitatea să aduni flori? Cum ...

Cum s aduni flori
Gseti pe afar florile din imagine? Culege una, pune-o la presat i lipete-o în colecia ta de flori. Completeaz colecia cu alte flori.
Cum s presezi flori
Pentru a presa o floare, trebuie s o aezi între dou foi de hârtie sugativ sau între dou foi de ziar. Apoi pui peste ele nite cri grele. Dup o sptmân florile sunt gata. Poi s le lipeti în colecia ta de flori sau s faci din ele tablouri sau semne de carte frumoase.
Cum s creezi un caiet de colecionat flori
Tiprete foile i împturete-le o dat pe mijloc în format A5. Florile trebuie s fie în interior, doar pe copert buchetul trebuie s fie pe exterior. Pune foile cu flori într-un teanc i lipete-le împreun. Lipete coperta pe care scrie „Colecia mea de flori” astfel încât s cuprind teancul de foi. Gata!
Nu ai posibilitatea s aduni flori? Nicio problem!
Coloreaz florile în culori potrivite i îneap conturul sau decupeaz florile. Astfel poi s faci un buchet din flori de hârtie.
Arat frumos i dac faci înepturi pe conturul florilor i atârni imaginea la fereastr.
Colecia mea de flori
Clopoel Clopoel
Margaret Margaret
Nu-m-uita Nu-m-uita
Mac Mac
Albstrea Albstrea
Coada oricelului Coada oricelului
Trifoi rou Trifoi rou
Ppdie Ppdie