Clasa a viii a c promotia 2007

download Clasa a viii a c promotia 2007

If you can't read please download the document

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Clasa a viii a c promotia 2007

  • 1. Motto: ,,Sufletul meu canta..atata lumina e in el.. Viata mea a invatat sa ma mangaie Si sa-mi sopteasca uneori:hai,inca un pas.. Iar visele mele isi zburatacesc clipele.. Cu frunti plecate a multumire Si inimi pline de iubire Va asteptam cu o simla floare Dar cu parfum de amintiri nepieritoare

2. Ca orice lucru, si clasa a VIII-aCa avut un inceput 3. Nici unul dintre noi nu va uita acea zi, cand inconstienti de ceea ce va urma, a lasat mana mamei si a pasit cu sfiala pragul scolii.. 4. Intai a fost haos. 5.

ULTIMA POZA CU D-NA INVATATOARESESERMAN ELENA CLASA A IV-ADAR URMEAZA DESPARTIREA DE D-EI 6. Smulsi din sanul d-neiinvatatoare, aruncati in clasa a V-a, domnadiriginta BOBRIC PETRONELA ne-a fostmereu alaturi, si la bine, si la rau 7.

    • SI DE ACUM INCEPE VIATA NOASTRA

8.

  • Sa incepem cu O MICA PREZENTARE

9. AOLARITEI CATALINA BARBA EUGEN 10. BUHAC GABRIEL Breiack Cristina 11. Danilet Francisc POPOVICI ELIZA Danilet francisc Popovici eliza 12. Roman vlad SILEA OANA 13. Tatarusanu adrian SVEDUNEAC SABINA Tatarusanu adrian Sveduneac sabina 14. JURAVLE ALINA Polocoser alexandra Juravle alina 15. Cerlinca adriana FILIP ANDREEA 16. Sabie ancuta SAMSONESCU DANIELA Sabie ancuta Samsonecu daniela 17. Nistoralexandru ROMAN ALEXANDRA 18. IONESCU MADALINA Magdici andreea Ionescu madalina 19. Panzariu alin Salageanu bianca 20. Morosan alexandru Latescu petru 21. Danis cosmin Ursu stefana 22. Velniciuc radu Velniciuc radu 23.

  • SI
  • INTR-UN CUVANT CAM ASTIA SUNTEM NOIIMPREUNA SI LA BINE SI LA RAU ...

24.

  • SI SA NU UITAM DE DOMNII PROFESORI,CARE NE-AU FOST ALATURI SI CU NOTE BUNE SI CU NOTE RELE..

25. Domna diriginta bobric petronela Ati fost ca o a doua mama a noastra. Cu dumneavoastra, in cei 4 ani, am reusit sa depasim toate necazurile si problemele.. Va multumim mult pentru tot si PROMITEM ca nu va vom uita niciodata!! Va iubim! 26. Doamna profesoara de romana Gavril irina Unii zic ca nu exista profesori perfecti, care sa fie iubiti de toti eleviiei bine, noiv-am gasit pe dumneavoastra si pentru asta va multumim mult!! 8c va iubeste si nu va va uita niciodata!! 27. Cu dumneavoastra,in orele de franceza am calatorit in cele mai fascinante locuri ale Frantei..am reusit sa deslusim tainele acestei limbi minunate.. Va multimim mult pentru tot si nu va vom uita niciodata! Doamna profesoara de francezalungu elena 28. Doamna profesoara de religie buta irina Ne vom aduce mereu aminte,de d-voastra, de orele in care stateam toti, nemiscati, fascinati de cuvintele d-voastra Nu va vom uita niciodata..ati fost si veti ramane cea mai buna profesoara de religie 29. Domnisoara profesoara de engleza Fodorea alina Cu dumneavoastra am deslusit tainele unei limbi atat de frumoase, ale limbii engleze, va multumim ca ati fost intelegatoare cu noi.. Nu va vom uita niciodata! Veti ramane mereu in amintirea noastra!! 30. D-nul prof de biologie Chilimon traian O, daacele mai frumoase excursii d-voastra le faceati.. Si sa nu mai vorbim de orele de biologie.. Va multumim pentru tot, veti ramane vesnic in amintirea noastra! 31. D-l prof de democratie americana gulei Cu d-voastra am reusit sa cunoastem tainele vietii si in fiecare luni dimineata, pentru o ora am hoinarit prin America, am reusit sa deslusim cateva din secretele ei Va multumim mult pentru tot si nu va vom uita niciodata! 32. D-na prof de matematica moraru liliana Cu dumneavoastra am reusit sa navigam pe taramul matematicii si sa deslusim tainele acesteia.. Va multumim mult pentru tot si nu va vom uita niciodata! 33. D-na prof de informatica rogoz elena Cu dumneavoastra am partuns in tainele informaticii,am cunoascut secretele acesteia.. Calmul si intelegerea sunt doua cuivinte care va caracterizeaza.. Va multumim mult pentru tot si nu va vom uita niciodata! 34. Domnul prof. de fizica nisteriuc Blandete si intelegere..acestea sunt doua cuvinte care va caracterizeaza...va multumim pentru tot si nu va vom uita niciodata 35. In toti acesti patru ani, ati dat dovada de blandete si intelegere.. Va multumim mult pentru tot, va multumim ca ne-ati fost mereu alaturi! Veti ramane mereu in amintirea noasta, drept cea mai buna profesoara de istorie.. D-na prof de istorie Tapovet elena 36. D-nul prof. de sport poienaru florin Cele mai frumoase ore de sport.. Va multumim mult pentru intelegerea pe care ne-ati acordat-o.. Nu va vom uita niciodata!! 37. Si URMEAZA pauzelealta ocazie de distractie,de copiatteme, de mancaTCOVRIGI 38. 39. 40. 41. 42. Si Poate spune cineva ca nu am fost o clasa unita..??!! 43. 100% normali, 100% noi 44. 45. Cata iubire 46. 47. 48. Oodaaa..si iesirile 49.

  • Si ca sa nu mai vorbim de petreceri, de show-urile la care suntem primii

50. Si iata-ne si la ore.. Si iata-ne si la ore 51. si am avut grija si de ornarea clasei.. 52. Mandri..reprezentam scola..eii..tot suntem si noi buni la ceva.. 53. si banchetul.. Sarbatorim cei opt ani petrecuti impreuna, opt ani care ne-au marchat,8 ani care vor ramane doar o amintire.. 54. Pe tren..asta e doar inceputul.. 55. 56. Si iata-ne ajunsi si la cazare.. 57. Dar Nu vom uita 58. Si momentul mult asteptat..masa festiva.. 59. 60. cam asta a fost ..urmeaza intoarcerea acasadar si examenul.. 61. Urmeaza examenul.. E o clipa grea pentru noi..fiecare ne indreptam pasii sprea drumul noastru, lasand in urma doar frumoase amintiriau trecut opt ani, timp in care neam fost mereu alaturi,si la bine si la greu, dar acumurmeaza despartirea.. 62. Timpul trece.. Ne vom revedea peste ani si ani, cand vom fi oameni maturi, in toata legea..dar nici atunci nu vom uita de profesorii din generala,de colegi, de sotiile pe care leam facut impreuna.. 63. 64. In scoala pierzi..ore dar cand pleci mai ceri..o clipa! 65. 66. End Daniela Samsonescu 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91.