Chestionar Schmiescheck

3
I CHESTIONARUL SCHMIESCHECK 1.- In general sunteti un om voios si lara griji? 2.- In general sunteti sensibilfa) la jigniri? 3.- Vi se intampla sa plangeti usor uneori? 4.- Dupa ce ati terminat cu bine 0 sarcina oarecare vi se intampla sa aveti indoieli ca ati finalizat-o cu bine si sa verificati? 5.- In copilarie considerati ca ati fost la fel de indraznet (a) ca si ceilalti copii? 6.- Vi se intampla sa treceti usor de la 0 bucurie mare la 0 tristete mare? 7.- De obicei intr-o reuniune amicala sunteti in centrul atentiei? 8.- Sunt zile in care sunteti imbufnaua) si iritaua) lara nici un motiv aparent? 9.- Considerati ca sunteti 0 persoana serioasa? 10.- Vi se intampla sa va entuziasmati foarte tare? 11.- Va considerati intreprinzator/ intreprinzatoare? 12.- Uitati usor cand cineva v-ajignit? 13.- Sunteti milostiv/a)? 14.- Atunci cand puneti 0 scrisoare in cutia postala obisnuiti sa controlati daca scrisoarea a intrat complet in cutia postala? 15.- Aveti ambitia ca, la locul de munca, sa fiti eel (a) mai bunfa) ? 16.- V-a fost vreodata frica de furtuna sau de caini? 17.- Credeti ca unii oameni va considera putin pedant/a) ? 18.- Dispozitia dvs. depinde de intamplarile prin care treceti? 19.- Sunteti intotdeauna simpatizaua) de cunoscutii dvs? 20.- Aveti uneori stari de neliniste si incordare putemice? 21.- De obicei vi se intampla sa va simtiti deprimatta), apasat(a) de ceva? 22.- Vi s-a intamplat pana acum sa aveti crize de plans sau crize nervoase? 23.- Va este greu sa stati pe un scaun timp mai indelungat? 24.- Daca cineva v-a facut 0 nedreptate luptati pentru indreptarea acesteia? 25.- Sunteti capabilra) sa sacrificati un animal? 26.- Daca perdeaua sau fata de masa sunt putin strambe simtiti nevoia sa le indreptati imediat? 27.- Cand erati copil va era frica sa ramaneti singurta) seara in casa? 28.- Vi se intampla adesea sa vi se schimbe dispozitia lara motiv? 29.- In activitatea dvs profesionala sunteti intotdeauna printre cei(cele) mai capabili( e) ? 30.- Va infuriati repede? 31.- Va simtiti din cand in cand cu adevarat veselfa), exuberant/a) ? 32.- Puteti uneori sa traiti un sentiment de fericire deplina? 33.- Sunteti de acord sa participati la reuniuni vesele? 34.- De obicei spuneti oamenilor deschis parerea dvs.? 35.- Va impresioneaza vederea sangelui? 36.- Va incita activitatile care presupun raspundere ridicata?

Transcript of Chestionar Schmiescheck

Page 1: Chestionar Schmiescheck

ICHESTIONARUL SCHMIESCHECK

1.- In general sunteti un om voios si lara griji?2.- In general sunteti sensibilfa) la jigniri?3.- Vi se intampla sa plangeti usor uneori?4.- Dupa ce ati terminat cu bine 0 sarcina oarecare vi se intampla sa aveti indoieli ca atifinalizat-o cu bine si sa verificati?5.- In copilarie considerati ca ati fost la fel de indraznet (a) ca si ceilalti copii?6.- Vi se intampla sa treceti usor de la 0 bucurie mare la 0 tristete mare?7.- De obicei intr-o reuniune amicala sunteti in centrul atentiei?8.- Sunt zile in care sunteti imbufnaua) si iritaua) lara nici un motiv aparent?9.- Considerati ca sunteti 0 persoana serioasa?10.- Vi se intampla sa va entuziasmati foarte tare?11.- Va considerati intreprinzator/ intreprinzatoare?12.- Uitati usor cand cineva v-ajignit?13.- Sunteti milostiv/a)?14.- Atunci cand puneti 0 scrisoare in cutia postala obisnuiti sa controlati daca scrisoarea aintrat complet in cutia postala?15.- Aveti ambitia ca, la locul de munca, sa fiti eel (a) mai bunfa) ?16.- V-a fost vreodata frica de furtuna sau de caini?17.- Credeti ca unii oameni va considera putin pedant/a) ?18.- Dispozitia dvs. depinde de intamplarile prin care treceti?19.- Sunteti intotdeauna simpatizaua) de cunoscutii dvs?20.- Aveti uneori stari de neliniste si incordare putemice?21.- De obicei vi se intampla sa va simtiti deprimatta), apasat(a) de ceva?22.- Vi s-a intamplat pana acum sa aveti crize de plans sau crize nervoase?23.- Va este greu sa stati pe un scaun timp mai indelungat?24.- Daca cineva v-a facut 0 nedreptate luptati pentru indreptarea acesteia?25.- Sunteti capabilra) sa sacrificati un animal?26.- Daca perdeaua sau fata de masa sunt putin strambe simtiti nevoia sa le indreptatiimediat?27.- Cand erati copil va era frica sa ramaneti singurta) seara in casa?28.- Vi se intampla adesea sa vi se schimbe dispozitia lara motiv?29.- In activitatea dvs profesionala sunteti intotdeauna printre cei(cele) mai capabili( e) ?30.- Va infuriati repede?31.- Va simtiti din cand in cand cu adevarat veselfa), exuberant/a) ?32.- Puteti uneori sa traiti un sentiment de fericire deplina?33.- Sunteti de acord sa participati la reuniuni vesele?34.- De obicei spuneti oamenilor deschis parerea dvs.?35.- Va impresioneaza vederea sangelui?36.- Va incita activitatile care presupun raspundere ridicata?

Page 2: Chestionar Schmiescheck

37.- Sunteti inclinatra) sa interveniti In favoarea celor carora li s-a facut 0 nedreptate?38.- Va este teama sa intrati intr-o camera intunecoasa?,39.- Preferati activitatile migaloase celor de viteza?40.- Va considerati 0 persoana sociabila?41.- La scoala va placea sa recitati poezii?42.- Ati fugit vreodata de acasa cand erati copil?43.- Considerati ca viata e grea?44.- Vi s-a intamplat sa fiti atat de tulburaua) de anumite evenimente traumatice incat v-afost imposibil sa va duceti la serviciul45.- Este adevarat ca nu va pierdeti usor bun a dispozitie atunci cand aveti un insucces?46.- Daca v-a jignit cineva dvs sunteti cel/cea care face primul pas spre impacare?47.- Va plac animalele?48.- Vi se intampla sa va intoarceti din drum pentru a va asigura ca ati lasat totul in ordine (siguranta )?49.- Va simtiti cateodata chinuitra) de frica nelamurita ca dvs sau cuiva drag i se va intamplaceva rau?50.- Considerati ca dispozitia dvs depinde de starea vremii?51.- V -ar displacea sa urcati pe 0 scena si sa va adresati publicului?52.- Daca cineva va jigneste pro fund si In mod intentionat ati fi In stare sa va iesiti din fire ~isa provocati 0 altercatie?53.- Va plac petrecerile?54.- Sunteti pro fund descurajaua) de deceptii?55.- Va place munca de organizare?56.- In general va urmariti scopurile cu tarie chiar daca intampinati rezistenta?57.- Puteti fi emotionatra) pana la lacrimi de vizionarea unui film?58.- Vi se intampla sa nu puteti adormi reflectand la problemele zilnice sau de viitor?59.- Ca scolar Ie-ati permis colegilor sa copieze dupa dvs?60.- V -ar displacea sa traversati un cimitir pe intuneric?61.- Va preocupa ca acasa fiecare lucru sa-si aiba locul sau?62.- Vi se intampla ca dimineata sa va treziti prost dispusra), stare care sa dureze uneoricateva ore?63.- Va adaptati usor la situatii noi?64.- Aveti uneori dureri de cap?65.- Radeti des?,66.- Va puteti purta prietenos cu persoanele care va displac astfel incat acestia sa nu fieconstienti de adevaratele dvs sentimente?67.- Sunteti 0 persoana plinma de viata?68.- Va deranjeaza nedreptatea?69.- Sunteti un prieten al naturii?70.- Aveti obiceiul sa controlati gazele, aparatele, etc inainte de a va parasi locuinta sau de amerge la culcare?71.- Va considerati 0 persoana serioasa?

Page 3: Chestionar Schmiescheck

72.- Consumarea alcoolului poate determina 0 schimbare a dispozitiei dvs?73.- Colaborati sau ati colaborat cu placere cu cercuri teatrale de amatori?74.- Va este cateodata dor de departari?75.- In general va priviti viitorul cu pesimism?76.- Suferiti de schimbari bruste si radicale ale dispozitiei?77.- Va este usor sa creati buna dispozitie intr-o reuniune?78.- De obicei ramaneti multa vreme suparatia)?79.- Va impresioneaza putemic suferinta altor oameni?80.- Atunci cand erati scolar obisnuiati sa rescrieti 0 pagina patata cu cerneala?81.- In prezenta altor persoane preferati sa va aratati mai prudent/a) si circumspect/a)?82.- Vi se intampla sa aveti cosmaruri?83.- Va sperie cateodata ideea ca, stand pe peronul unei gari, ati putea fi impins pe sine dingreseala?84.- In general, deveniti veselta) intr-un loc placut?85.- In general va debarasati usor de problemele apasatoare?86. Consumul de alcool va face impulsivra)?87.- In timpul discutiilor sunteti mai de graba rezervaua) decat vorbaretfa)?88.- Daca ati colabora la 0 reprezentatie teatrala v-ati intra atat de bine in rol incat sa vauitati adevarata identitate?,