Catalogul produselor 2005

48

description

Catalogul produselor Walmark 2005

Transcript of Catalogul produselor 2005

Page 1: Catalogul produselor 2005
Page 2: Catalogul produselor 2005

• 10 ani de succes în fabricarea vitaminelor, mineralelor, extrac-telor din plante [i a altor suplimente nutri]ionale

• materii prime din întreaga lume, de cea mai bun\ calitate

• cea mai nou\ tehnologie de produc]ie

• un sistem de produc]ie [i de logistic\ certificat conform cerin]elor GMP [i ISO pentru fabricarea suplimentelor nutri]ionale

• o puternic\ orientare de marketing, cu scopul de a-i mul]umi [i pe cei mai preten]io[i clien]i

WalmarkWalmark

Page 3: Catalogul produselor 2005

IntroducereIntroducereP r e z e n t a r e a f i r m e i

ArtroStop Liquid, forma lichid\ a produselor ArtroStop, asigur\ o nutri]ie de calitate a întregului sistem locomotor. Substan]ele active con]inute în aceast\ nou\ form\ lichid\ ofer\ o absorb]ie maxim\ [i influen]eaz\ pozitiv structura cartilajelor articulare.Lecitina este un produs natu-ral care joac\ un rol deosebit de important în nutri]ie. Walmark ofer\ din aceast\ prim\var\ Lecitina cu o concentra]ie de 1200 mg.Produsul Varixinal este o combina]ie unic\, alc\tuit\ din patru plante medicinale care au ca efect tonifierea pere]ilor ve-nelor [i îmbun\t\]irea circula]iei sanguine. Varixinal este dis-ponibil acum [i în varianta eco-nomic\ cu 90 de tablete.

Serviciul Telverde apelabil la num\rul 0 800 800 279 se bu-cur\ de la înfiin]are, din luna Octombrie 2004, de un mare succes. Walmark v\ ofer\ po-sibilitatea de a suna gratuit

Dragi Prieteni,

Anul 2004 a însemnat pentru compania Walmark o cre[tere semnificativ\ a gamei produse-lor pe care vi le oferim pentru s\n\tatea Dumneavoastr\. Ne-am str\duit s\ cre\m pa-chete cu oferte speciale la produsele noastre, pentru ca acestea s\ devin\ mult mai accesibile. De asemenea, am introdus la unele dintre pro-dusele noastre ambalaje eco-nomice cu mai multe tablete, raportul pre]-calitate-num\r de tablete fiind foarte avantajos.

Principalele nout\]i ale începu-tului de an 2005 sunt:Noul produs ArtroStop Rapid reprezint\ o nou\ [i unic\ abor-dare a terapiei disfunc]iilor ar-ticulare favorizând ameliorarea rapid\ a durerilor [i, datorit\ re-gener\rii continue a cartilajelor, ve]i observa îmbun\t\]irea mar-cat\ a func]ion\rii articula]iilor. ArtroStop Rapid este disponibil în variantele de 60, 90 [i 180 de tablete. MemoPlus NEW reprezint\ o formul\ îmbun\t\]it\ a produ-sului deja cunoscut - MemoPlus. Noua formul\ a produsului MemoPlus NEW, în ambalajul de 30 [i 60 de tablete, vine în sprijinul Dumneavoastr\ pentru îmbun\t\]irea concentr\rii [i memoriei.Din aceast\ prim\var\ produ-sul GinkoPrim, destinat îm-bun\t\]irii circula]iei periferice [i cre[terii performan]elor in-telectuale, este disponibil în noul ambalaj economic de 60 de tablete.

din re]eaua de telefonie fix\ Romtelecom la acest num\r pentru a afla informa]ii despre produsele Walmark [i Nature's Bounty. În cazul în care nu sunte]i deja membru al Clubului S\n\t\]ii Walmark v\ pute]i înscrie gra-tuit completând talonul de pe ultima pagin\ a acestui cata-log sau vizitând pagina de in-ternet www.csw.ro unde ve]i g\si toate informa]iile legate de avantajele pe care vi le ofer\ Clubul S\n\t\]ii.

Cu speran]a c\ [i anul acesta ve]i aprecia eforturile noastre pentru oferirea celor mai bune produse [i servicii, v\ urez mult\ s\n\tate.

Cu stim\, Dr. Horia Vilcu

Director general

Page 4: Catalogul produselor 2005

CuprinsCuprinsL i s t a p r o d u s e l o r

2

Walmark - vitamine pentru s\n\tatea dumneavoastr\ . . . . . . . . . . . . . . . 5

- minerale [i oligoelemente. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7

- produse naturale . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10

Extracte de plante. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14

Gama special\ - solu]ii pentru probleme specifice . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18

Gama Spectrum - multivitamine [i multiminerale . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24

Produse destinate copiilor . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26

Viaredin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27

Gama Femine - `ngrijirea special\ a femeii. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28

ArtroStop Rapid . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30

Simptome [i recomand\ri . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32

Repertoar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35

Observa]ii . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37

Walmark pe internet. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44

Page 5: Catalogul produselor 2005

Nout\]iNout\]iP r o d u s e n o i

3

ArtroStop RapidO ameliorare rapid\ a durerilor articulare - pagina 30

ArtroStop LiquidNutri]ia complex\ a articula]iilor - pagina 31

MemoPlus NEWPentru ̀ mbun\t\]irea concentr\rii [i memoriei - pagina 20

GinkoPrim 60 tb.Circula]ie bun\, memorie excelent\ - pagina 15

Lecitina 1200 mgEsen]iale pentru organismul dumneavoastr\ - pagina 12

Varixinal 90 tb.Pentru o bun\ circula]ie venoas\ - pagina 21

Page 6: Catalogul produselor 2005

Produse pentru s\n\tateProduse pentru s\n\tate

[i sc\derea inciden]ei bolilor inimii, tumorilor intestinale [i a cancerului mamar. Din p\cate, în zilele noastre uit\m adesea s\ folosim darurile naturii care, pân\ nu demult, erau singurele mijloace eficiente în lupta împotriva bolilor.

Produsele naturale ¡i extractele din plantereprezint\ o categorie aparte de produse, ce ofer\ posibilitatea de a câ[tiga noi alia]i pentru men]ine- rea s\n\t\]ii din surse naturale ale naturii. Se [tie de secole c\ plantele au un efect protector foarte ridicat împotriva celor mai diverse boli. Efectele pozitive ale lor asupra s\n\t\]ii omului se datoreaz\ mai

Vitaminele ¡i mineralelesunt componente de neînlocuit ale alimenta]iei zilnice. Organismul uman nu reu[e[te sa le produc\ singur [i, de aceea, ele trebuie furnizate din alimenta]ie. În anumite împrejur\ri, aportul lor din alimente este mai mic decât nevoile orga-nismului. Dorin]a noastr\ este de a v\ completa necesarul de vitamine [i minerale cu ajutorul produselor Walmark în a[a fel încât aportul lor s\ fie optim, iar prezen]a lor în organism s\ influen]eze în mod pozitiv starea de s\n\tate [i s\ ne protejeze de riscul apari]iei diferitelor îmboln\viri. Studiile [tiin-]ifice demonstreaz\ leg\tura direct\ între utilizarea zilnic\ a vitaminelor

ales substan]elor fitochimice [i vitaminelor pe care le con]in.

O altã substanþã absolut necesarã este Coenzima Q10,pe care, spre deosebire de vitamine [i minerale, organismul uman reu[e[te s\ o sintetizeze. Îns\, odat\ cu înaintarea în vârst\, capacitatea de a produce aceast\ substan]\ scade sim]itor, fiind necesar\ completarea sa cu ajutorul suplimentelor nutritive. Coenzima Q10 este indispensabil\ unei activit\]i corecte a organismului [i, mai ales, pentru oferirea de energie necesar\ func]ion\rii inimii.

Introducere despre vitamine, minerale, produse naturale, extracte din plante, Coenzima Q10

4

Page 7: Catalogul produselor 2005

WalmarkWalmarkE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

VITAMINE

Beta-CarotenFiecare capsul\ con]ine:Beta-caroten natural 10.000 U.I.

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:Beta-carotenul este o provitamin\ care, în corpul uman, se trans-form\ în vitamina A. Protejeaz\ organismul împotriva efectelor d\un\toare ale radicalilor liberi care altereaz\ membrana celular\, codul genetic [i accelereaz\ pro-cesul de îmb\trânire. Beta-carote-nul protejeaz\ pielea împotriva radia]iilor ultraviolete [i, prin ac]iu-nea sa puternic antioxidant\, ajut\ la prevenirea numeroaselor boli asociate cu vârsta.Avanta je le capsu le lo r sunt absorb]ia mai bun\ [i eficacitatea crescut\ în organism.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 capsul\ pe zi, în timpul mesei.

B-complex + vitamina Ccu arom\ de fructe

Fiecare tablet\ con]ine:Vitamina B1 1,8 mgVitamina B2 2 mgVitamina B3 7 mgVitamina B5 4,6 mgVitamina B6 2,2 mgVitamina C 30 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:B-complex + vitamina C este o combina]ie de vitamine B1, B2, B6, niacin\, vitamina B5 [i vitami-na C. B-complex este formula cea mai eficient\, care asigur\ toate vitaminele grupului B, iar supli-mentul de vitamina C îi poten]ea-z\ efectele. Aroma de fructe cre[te categoric popularitatea acestor tablete. Vitaminele complexului B sunt extrem de necesare pentru func]ionarea bazal\ a organismului, mai ales a sistemului nervos. Formula contribuie la ameliorarea condi]iei psihice, a indispozi]iei, aju-t\ la între]inerea s\n\t\]ii pielii, a unghiilor [i a p\rului. De asemenea, ajut\ la diminuarea oboselii oculare [i a durerilor de cap [i accelerea- z\ recuperarea organismului dup\ diverse boli.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

5

Super vitamina Ccu arom\ de fructe

Fiecare tablet\ con]ine:Vitamina C 600 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Fiecare tablet\ con]ine 600 mg de vitamina C cu arom\ de portocale. Vitamina C reprezint\ aproximativ 80% din necesarul uman de vitamine. Oamenii sunt una dintre pu]inele specii care nu pot sintetiza vitamina C, unica surs\ fiind reprezentat\ de diet\. Super vitamina C con]ine doze crescute de vitamin\ C, necesare în special pentru fum\tori, femei `ns\rcinate, mame care al\pteaz\ [i pentru cei care locuiesc în zone poluate. Necesarul de vitamina C este mai mare la cei afecta]i de stres. Aportul optim de vitamina C cre[te rezisten]a la r\celi [i infec]ii, ajut\ la reducerea severit\]ii [i duratei unei r\celi [i promoveaz\ o stare general\ bun\. De aseme-nea, vitamina C ajut\ la reglarea produc]iei hepatice [i a concen-tra]iei plasmatice de colesterol, are activitate antioxidant\, contribuind astfel la prevenirea bolilor asociate cu vârsta.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

Page 8: Catalogul produselor 2005

WalmarkWalmarkE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

Vitamina EFiecare capsul\ con]ine:Vitamina E (alfa-tocoferol) 100 U.I.

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:Vitamina E este solubil\ în gr\simi [i func]ioneaz\ ca antioxidant - întinerind organismul. Este unul dintre agen]ii care dilat\ vasele sanguine [i previn coagularea sângelui. Exist\ 8 tipuri de vitamina E, dintre care alfa-tocoferolul este cel mai activ. Vitamina E influen-]eaz\ pozitiv poten]a. Eficacitatea vitaminei E este crescut\ în prezen]a seleniului.

Administrare: Ca supliment alimentar, 1 capsul\ pe zi, luat\ cu ap\.

AntioxidantFiecare tablet\ con]ine:Vitamina A 2500 U.I.Vitamina C 50 mgVitamina E 25 U.I.Seleniu 25 µg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Substan]ele antioxidante - vitami-nele A, C, E [i seleniul - pot proteja celulele împotriva leziunilor produse de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt substan]e foarte reactive care se g\sesc în aerul poluat, fumul de ]igar\, radia]ii, erbicide, alimente alterate, fiind produ[i în cadrul pro-ceselor metabolice ale organismului. Ei sunt responsabili de îmb\trânirea prematur\ [i de favorizarea apari]iei anumitor boli, de la ateroscleroz\ [i boli cardiovasculare la cancer, artrit\ [i cataract\. Antioxidantul, prin neutralizarea radicalilor liberi, reprezint\ o protec]ie puternic\ împotriva acestor boli.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ de 2 ori pe zi.

VITAMINE

6

Vitamina AFiecare capsul\ con]ine:Vitamina A 6000 U.I.

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:Fiecare capsul\ con]ine 6000 U.I. (Unit\]i Interna]ionale) de vitamina A. Aceasta amelioreaz\ vederea nocturn\ [i scade oboseala ocular\, cre[te imunitatea împotr iva infec]iilor tractului respirator, stimuleaz\ cre[terea normal\ a organismului [i formarea oaselor, din]ilor [i a ]esuturilor moi.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 capsul\ pe zi.

Page 9: Catalogul produselor 2005

WalmarkWalmarkE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

7

Calcium-Magnezium-ZincFiecare tablet\ con]ine:Calciu 333,3 mgMagneziu 133,3 mgZinc 8,3 mg

Prezentare: 30 sau 100 tablete

Caracteristici:Toate componentele acestui produs sunt esen]iale pentru func]ionarea în condi]ii optime a organismului uman. În cazuri de suprasolicitare fizic\ [i psihic\, via]\ într-un mediu poluat, stil de via]\ dezordonat [i o alimenta]ie inadecvat\, organismul are nevoie de suplimentarea din hran\ a acestor elemente chimice.

Calciul este mineralul cu cea mai mare pondere în structura organismului, fiind un element structural fundamental al osului. Regleaz\ excitabilitatea neuromus-cular\, activeaz\ enzimele pan-creatice, particip\ la contrac]ia miocardului [i a mu[chilor scheletici, men]ine echilibrul acido-bazic al organismului.

Magneziul intervine în metaboliza-rea calciului, scade excitabilitatea neuromuscular\, favorizeaz\ p\-trunderea vitaminei B6 în celula nervoas\ [i are ac]iune trofic\ vascular\.

Calciu cu ulei de pe[teFiecare capsul\ con]ine:Calciu 300 mgVitamina D3 4,5 µgUlei de pe[te 400 mg(con]ine retinol [i colecalciferol)

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:Calciul este uti l în formarea oaselor [i din]ilor, este necesar în procesul de coagulare a sângelui [i particip\ la reglarea proceselor metabolice. Pentru o absorb]ie optim\ a calciului, organismul uman are nevoie de cantit\]i suficiente de vitamin\ D3. Sursa de vitamina D [i, de asemenea, de vitamina A din acest produs este reprezentat\ de uleiul de pe[te arctic. Forma activ\ a vitaminei A (retinolul) men]ine s\n\tatea celulelor, ajut\ la protejarea vederii [i este important\ pentru o bun\ dezvoltare a oaselor.

Administrare:Ca supliment alimentar,1 capsul\ zilnic, în timpul mesei.

MINERALE { I OL IGOELEMENTE

Zincul ac]ioneaz\ benefic asupra pielii [i p\rului, asigur\ buna func]ionare a prostatei [i previne hipertrofiile benigne de prostat\.

Absen]a lor determin\ probleme serioase de s\n\tate. Deficitul de calciu poate produce rahitism, tetanie, osteoporoz\, mineralizare deficitar\ a din]ilor. Deficitul de magneziu favorizeaz\ apari]ia convulsiilor, a diareei la copil [i produce rezisten]\ la ac]iunea vitaminei D.

Componentele acestor tablete sunt sub form\ natural chelat\ (legate de anumi]i aminoacizi), ceea ce asigur\ o absorb]ie complet\ în organismul uman.

Administrare:Ca supliment alimentar,1-2 tablete pe zi.

Page 10: Catalogul produselor 2005

WalmarkWalmarkE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

Crom picolinatFiecare tablet\ con]ine:Crom picolinat 30 µg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Cromul picolinat reprezint\ una din formele biologic active ale acestui oligoelement. Cromul este un element esen]ial pentru buna func]ionare a organismului [i are o importan]\ vital\ pentru s\n\tate. Contribuie la metabolizarea optim\ a insulinei, intervenind atât în sinteza, cât [i în eliberarea acesteia în sânge. Produsul ajut\ la sc\derea apetitului pentru dulciuri [i con-troleaz\ eficient indicele ponderal, în sensul sc\derii greut\]ii cor-porale. }ine sub control depunerile de gr\simi în ]esuturi [i are efect benefic asupra normaliz\rii glice-miei [i colesterolului din sânge. Un nivel sc\zut al cromului în organism este asociat cu greutate crescut\ [i cu cre[teri ale nivelului glicemiei [i ale colesterolului din sânge.

Administrare:Ca supliment alimentar,1 tablet\ zilnic.

MINERALE { I OL IGOELEMENTE

8

Dolomitcu arom\ de ment\

Fiecare tablet\ con]ine:Calciu 54 mgMagneziu 32 mg

Prezentare: 70 tablete

Caracteristici:Produsul con]ine calciu [i magneziu din surse naturale, într-o propor]ie optim\ de 2:1, necesar\ pentru o absorb]ie cât mai bun\ în organism. Dolomitul men]ine oasele puternice [i s\n\toase, ajut\ la func]ionarea adecvat\ a inimii, reduce insomnia, depresia [i stresul, promoveaz\ s\-n\tatea sistemului nervos, reduce inciden]a colicilor abdominale. De asemenea, înt\re[te unghiile. Cei care locuiesc în zone cu trafic intens [i în zone poluate au nevoie de suplimente de calciu [i magneziu, acestea ajutând la diminuarea impactului d\un\tor al mediului poluat.

Administrare:Ca supliment alimentar, 2-6 tablete pe zi, dup\ mese.

Crom ForteFiecare tablet\ con]ine:Crom 200 µg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Cromul este un oligoelement esen-]ial. Împreun\ cu niacina [i al]i ami-noacizi intervine în sinteza insulinei [i în eliberarea ei în circula]ia sanguin\. Insulina este un hormon important pentru toate lan]urile metabolice, dar cel mai important este rolul pe care îl joac\ în metabolismul glucidic. Un nivel sc\zut al cromului este asociat deseori cu greutate crescut\ [i cu cre[teri ale glicemiei [i ale coles-terolului plasmatic. În cazul unui aport crescut de crom, se citeaz\ sc\deri ale depozitelor adipoase [i reduceri ale greut\]ii corporale. De asemenea, cromul contribuie la procesul de cre[tere, ajut\ la sc\de-rea tensiunii arteriale, ac]ioneaz\ preventiv împotriva diabetului.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ zilnic.

Page 11: Catalogul produselor 2005

WalmarkWalmarkE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

MINERALE { I OL IGOELEMENTE

Magnesium 200 mgFiecare tablet\ con]ine:Magneziu 200 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Magneziul este prezent în organism mai ales în structura m\duvei osoase [i a din]ilor, dar [i în ]esuturile nervos [i muscular, în plasma sanguin\ [i în celulele din sânge. Aportul de magne-ziu din alimenta]ie este deseori redus. Deficitul de magneziu poate surveni în urma unei diete neechilibrate, la diabetici, femei gravide sau care al\pteaz\. Sc\derea concentra]iei de magneziu în organism are ca simptom major st\ri frecvente de iritabilitate.Magneziul particip\ la toate procesele metabolice care stau la baza produce-rii de energie în organism. Scade riscul apari]iei bolilor cardiovasculare, fiind necesar func]ion\rii normale a mu[-chilor, inimii [i sistemului circulator; cre[te rezisten]a organismului la boli, înt\rind sistemul imunitar.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

SeleniuFiecare tablet\ con]ine:Seleniu 50 µg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Importan]a seleniului `n organism a fost demonstrat\ începând din anii ‘60. Societatea {tiin]ific\ European\ a recomandat 50 - 200 µg ca doz\ medie zilnic\ pentru adul]i [i 50 - 80 µg pentru copii. Con]inutul de seleniu din alimente depinde de mai mul]i factori, dintre care cel mai important este concentra]ia sele-niului din sol, `n func]ie de zona geografic\ din care provin acestea. România face parte din ]\rile ai c\-ror locuitori au un nivel sc\zut de seleniu în sânge.Cel mai important rol al seleniului [i, totodat\, cel mai bine cercetat [tiin]ific const\ în ac]iunea lui antioxidant\, prin care protejeaz\ organismul uman fa]\ de efectele nocive ale radicalilor liberi. În caz de aport insuficient de seleniu pot ap\rea o gam\ larg\ de simptome: sensibilitate crescut\ fa]\ de boli- le cardiovasculare [i pulmonare, modific\ri degenerative, dezvol-tarea neîngr\dit\ a proceselor tumorale, îmb\trânire prematur\.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

ZincFiecare tablet\ con]ine:Zinc 10 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Zincul este un oligoelement care se g\se[te în mod natural în sol, în ali-menta]ie fiind prezent în cantit\]i neglijabile. Necesarul de zinc trebuie asigurat dintr-o alt\ surs\ decât cea alimentar\. Deficitul de zinc la copii poate duce la încetinirea cre[terii [i la apari]ia unor anomalii ale dezvolt\rii organelor genitale (în cazul b\ie]ilor). La adul]i, deficien]a se poate mani-festa prin c\derea p\rului, cre[terea fragilit\]ii unghiilor, tulbur\ri trofice cutanate (piele uscat\, ce se descua-meaz\ cu u[urin]\), oboseal\. Zincul este esen]ial pentru sinteza proteine-lor [i a insulinei. Prin efectul s\u de normalizare a activit\]ii prostatei [i a organelor de reproducere, zincul este benefic în tratarea sterilit\]ii masculine [i feminine, dar [i în prevenirea [i trata-rea hipertrofiilor benigne de prostat\.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi, dup\ masa principal\.

9

Page 12: Catalogul produselor 2005

10

PRODUSE NATURALE

WalmarkWalmarkE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

Cartilaj de rechinFiecare capsul\ con]ine:Cartilaj de rechin 740 mg

Prezentare: 30 sau 100 capsule

Caracteristici:Rechinii exist\ ca specie de peste 400 de milioane de ani, fiind unele dintre pu]inele animale care nu au suferit modific\ri genetice sau îmboln\viri majore de-a lungul evolu]iei. Mai mult, de[i civiliza]ia actual\ a dus la poluarea masiv\ a oceanelor, p\durilor [i aerului atmosferic, rechinii au p\rut a nu fi afecta]i de atacul nociv al poluan]ilor, dovedind o rezisten]\ ie[it\ din comun la ac]iunea factorilor nocivi din mediu. Aceste observa]ii au declan[at interesul ce rcet\tor i lo r d in în t reaga lume [i astfel s-au descoperit efectele benefice ale administr\rii Cartilajului de rechin în scopul îmbun\t\]irii s\n\t\]ii umane.Suplimentul alimentar Cartilaj de rechin con]ine 740 mg de substan]\ activ\ în fiecare capsul\. Este o surs\ natural\ de proteine [i carbohidra]i [i con]ine o serie de

EPA marineFiecare capsul\ con]ine:Ulei de pe[te 500 mgAcid eicosapentaenoic (EPA) 90 mgAcid docosahexanoic (DHA) 60 mgVitamina E 1,67 mg

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:EPA marine con]ine ulei de pe[te arctic, o important\ surs\ de acizi gra[i cu lan] ramificat (acizi gra[i omega-3) - EPA [i DHA, care ajut\ la reducerea nivelului colesterolului [i lipidelor totale din sânge [i reduc riscul maladiei Alzheimer [i al altor afec]iuni psihice. Pe lâng\ acizii gra[i omega-3 polinesatura]i, uleiul de pe[te arctic con]ine [i vitamina A (cu rol în cre[terea acuit\]ii vizuale [i a rezisten]ei tegumentelor [i mu-coaselor) [i vitamina D3 (principalul factor vitaminic ce cre[te rezisten]a osoas\ printr-o fixare crescut\ a calciului). Vitamina E, unul dintre cei mai eficien]i antioxidan]i natu-rali, contribuie la buna func]ionare a creierului, mu[chilor [i glandelor [i încetine[te procesul de îmb\trâ- nire a organismului. De asemenea, men]ine nealterate calit\]ile uleiului de pe[te cu care este combinat\ în acest produs.

Administrare:Ca supliment alimentar, 3 capsule pe zi.

minerale necesare organismului; este o surs\ bogat\ de calciu [i fosfor [i de aceea este recomandat în special femeilor aflate la menopauz\. Ajut\ la men]inerea cartilajului articula]iilor umane în bune condi]ii [i reduce reac]iile inflamatorii ale organismului. Ajut\, de asemenea, la prevenirea modi f i c\r i lor degenerat ive [ i are o inf luen]\ pozit iv\ asupra sistemului imunitar al organismului.

Administrare:Ca supliment alimentar, 4 capsule pe zi, înainte de mese.

Page 13: Catalogul produselor 2005

11

WalmarkWalmarkE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

PRODUSE NATURALE

FibreFiecare tablet\ con]ine:Complex de fibre vegetale 750 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Fibrele sunt componente ale alimenta]iei care nu sunt digerate în organismul uman. Cu toate acestea, ele sunt necesare pentru func]ionarea normal\ a aparatului digestiv, de aceea se recomand\ un aport zilnic de 30-35 grame de fibre. Prezen]a unei cantit\]i adecvate de fibre în diet\ asigur\ un tranzit intestinal normal, deci o bun\ digestie. O alimenta]ie s\rac\ în fibre este asociat\ frecvent cu tulbur\ri severe de tranzit, afec]iuni cardiace, cancer al colonului, diverticuloz\, varice, flebit\ [i obezitate.Acest produs denumit Fibre con]ine toate cele patru tipuri de fibre alimentare: celuloz\, hemiceluloz\, pectin\ [i lignin\, toate ob]inute exclusiv din surse naturale.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ zilnic.

GuaranaFiecare tablet\ con]ine:Guarana 800 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Fiecare tablet\ con]ine 800 mg de guarana natural\. Guarana este o plant\ din p\durile tropicale ama-zoniene. Ea con]ine o substan]\ activ\ folosit\ de secole de indie- nii amazonieni drept elixir al vie]ii. Teste clinice recente au demonstrat c\ Guarana ajut\ la reducerea oboselii, la sc\derea în greutate, cre[te concentrarea, rezisten]a [i vitalitatea. Dac\ vre]i s\ v\ stimula]i [i vre]i s\ evita]i cafeaua [i ceaiul, Guarana este o solu]ie excelent\, singura f\r\ efecte secundare.

Administrare:Ca supliment alimentar, 2-4 tablete pe zi, înainte de micul dejun sau de alt\ mas\.

Evening PrimroseFiecare capsul\ con]ine:Evening Primrose 500 mgVitamina E 0,67 mg

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:Evening Primrose - Lumini]a de sear\ (Oenothera biennis) - este o plant\ originar\ din America de Nord. Este o surs\ foarte bogat\ de acizi gra[i esen]iali (în principal acid linoleic [i acid gama-linolenic), cu efecte terapeu-tice remarcabile. Aportul adecvat al acestor acizi gra[i esen]iali ac]ioneaz\ în prevenirea aterosclerozei, prin sc\-derea nivelului colesterolului sanguin [i prin îmbun\t\]irea calit\]ii structurii pere]ilor vasculari. Totodat\, aceste substan]e constituie substratul pentru sinteza de prostaglandine, indispen-sabile în ap\rarea imun\ a organis-mului. Lumini]a de sear\ este util\ în tratarea bolilor de piele (eczem\ atopic\, psoriazis), men]ine un nivel optim al colesterolemiei [i are un efect benefic asupra inimii [i vaselor sanguine. Influen]eaz\ pozitiv condi]ia general\ a organismului în perioadele premenstruale.Administrare:Ca supliment alimentar, câte 2 capsule de 2 ori pe zi.

Page 14: Catalogul produselor 2005

12

WalmarkWalmarkE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

PumpkinFiecare capsul\ con]ine:Ulei de dovleac (pumpkin) 275 mg

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:Fiecare capsul\ con]ine 275 mg de ulei de dovleac ob]inut prin presarea la rece a semin]elor, procedeu care asigur\ re]inerea tuturor ingredientelor benefice ale plantei. Uleiul de dovleac con]ine acizi gra[i nesatura]i, proteine, s\ruri minerale, vitaminele A, E, F, vitaminele din complexul B [i oligoelemente. Cel mai important este zincul, care este esen]ial pentru organismul uman. Extractul ajut\ la asigurarea func]ion\rii corecte a prostatei - afec]iunile prostatei putând duce la probleme urinare. De asemenea, dovleacul ajut\ la reglarea menstrua]iei [i a produc]iei de insulin\, cre[te imuni-tatea împotriva bolilor, are un efect benefic asupra pielii. Gr\be[te vinde-carea r\nilor [i arsurilor [i împiedic\ apari]ia cicatricelor cheloide, greu vindecabile [i inestetice.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 capsul\ pe zi, luat\ cu ap\.

SpirulinaFiecare tablet\ con]ine:Spirulin\ 500 mg

Prezentare: 30, 100 [i 200 tablete

Caracteristici:Spirulina, cunoscut\ sub numele de „alga albastru-verzuie“ sau „spiru-lina plancton“, este cea mai bogat\ surs\ natural\ de proteine u[or digerabile, care furnizeaz\ organis-mului to]i aminoacizii esen]iali. Spirulina cre[te în ape alcaline din care asimileaz\ cantit\]i mari de minerale chelate: fier, potasiu, mangan, calciu, zinc, magneziu, seleniu. Con]ine, de asemenea, vitamina A, vitamine din complexul B, vitamina K [i o serie de enzime digestive. Ajut\ la controlul greu-t\]ii corporale prin reducerea prin-tr-un mecanism fizic a apetitului alimentar, ajut\ la men]inerea glicemiei în limite normale, are o activitate antibacterian\ moderat\, ajut\ la stimularea neoform\rii de ]esuturi, accelerând astfel procesul de vindecare. Împrosp\teaz\ natu-ral respira]ia [i promoveaz\ o bun\ condi]ie general\ a organismului, c\ruia îi cre[te vitalitatea. Datorit\ compozi]iei sale, Spirulina repre-zint\ cel mai concentrat aliment vegetal.

Administrare:Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

LecitinaFiecare capsul\ con]ine:Lecitin\ 1200 mg

Prezentare: 30 sau 80 capsule

Caracteristici:Lecitina este un produs natural care joac\ un rol important în nutri]ia celulelor nervoase. De asemenea, ajut\ la transferul impulsurilor nervoase, îmbun\t\]e[te memoria [i capacitatea de înv\]are. Reduce nivelul colesterolului [i gr\similor, asigur\ distribu]ia lor omogen\, ajut\ la cur\]area vaselor sanguine [i a rinichilor, amelioreaz\ calitatea pielii. În plus, revigoreaz\ func]iile inimii [i ale organismului, mai ales la oamenii în vârst\. Datorit\ efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat [i pentru sportivi.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1-2 capsule pe zi.

PRODUSE NATURALE

Page 15: Catalogul produselor 2005

13

Spirulina+CarobSpirulina+CarobE s e n ] i a l e p e n t r u o r g a n i s m u l d u m n e a v o a s t r \

Carob-ul sus]ine [i poten]eaz\ efec-tele deja binecunoscutei Spiruline.

Combina]ia celor dou\ extracte naturale este extrem de bene- fic\ pentru sc\derea nivelului de colesterol, detoxifierea orga-nismului [i eliminarea kilogra-melor nedorite.

Fiecare tablet\ con]ine:Spirulin\ 300,0 mgCarob 250,0 mgVitamina C 60.0 mg

Prezentare: 30 tablete

Spirulina+CarobCombina]ia ideal\ pentru s\n\tatea ta!

Spirulina (extractul natural din alga Spirulina platensis) este cea mai bogat\ surs\ natural\ de proteine u[or digerabile, care ofer\ organismului to]i ami-noacizii esen]iali (indispensabili desf\[ur\rii tuturor proceselor metabolice).

Spirulina se dezvolt\ în ape alcaline, din care absoarbe o abunden]\ de minerale, în special potasiu, calciu, zinc, magneziu, mangan, seleniu, fier [i fosfor.

De asemenea, con]ine vitamina A, complexul de vitamine B [i o serie de enzime care ajut\ la digestie.

Carob-ul este un înlocuitor extrem de gustos [i de s\n\tos al pudrei de cacao. P\st\ile lungi ale arbore-lui de carob (Ceratonia siliqua), care cre[te mai ales în Orientul Mijlociu, se usuc\ [i se macin\ într-o pudr\ fin\. Con]ine lignin\ [i fibre de pectin\, componente ce ajut\ la digestie [i la eliminarea toxinelor, ca [i la reducerea nivelului de colesterol.

Are un con]inut ridicat de calciu [i con]ine foarte pu]ine calorii [i gr\-simi, fiind util în cadrul dietelor de sl\bire.

Efecte:

Scade pofta de mâncare Ajut\ în procesul de digestie [i la

men]inerea nivelului normal de zaharuri în sânge

Este o foarte important\ surs\ de aminoacizi esen]iali, vitamine [i minerale

Protejeaz\ pere]ii vaselor de sânge împotriva depunerilor de gr\simi

Contribuie la eliminarea eficient\ a toxinelor din organism

Administrare:Ca supliment alimentar, 1-3 tablete pe zi, cu jum\tate de or\ înainte de mesele principale.

. . . p e n t r u o v i a ] \ m a i s \ n \ t o a s \

Page 16: Catalogul produselor 2005

N a t u r a p e n t r u s \ n \ t a t e a d u m n e a v o a s t r \

Ginko bilobaFiecare tablet\ con]ine:Gingko biloba 30 mg (extract standardizat 0.5 mg)P\ducel 10 mgVitamina E 4,13 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Gingko biloba este un arbore primitiv de la sfâr[itul paleozoi-cului. Ast\zi este cultivat în special în Japonia [i China. Partea prelu- crat\ este frunza, care este plin\ de substan]e active - predominant flavonoide, acizi organici, substan]e fenolice etc.Datorit\ acestor substan]e, Gingko biloba are influen]\ benefic\ asupra circula]iei [i vaselor sanguine, contribuie la ameliorarea fluxului sanguin cerebral (în special) [i la nivelul membrelor inferioare. Astfel, amelioreaz\ memoria [i alte func]ii ale creierului. Activitatea sa antio-xidant\ încetine[te modific\rile legate de înaintarea în vârst\. Efectele extractului de Gingko biloba sunt sus]inute [i înt\rite de vitamina E [i de extractul de p\-ducel (Crataegus levigata).

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ zilnic.

Evening Primrose + Ginko bilobaFiecare capsul\ con]ine:Evening Primrose 250 mg(Lumini]\ de sear\)Gingko biloba 400 mg(extract 50:1 - 8 mg)

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:Combina]ia de Evening Primrose (Lumini]\ de sear\) cu Gingko biloba are un efect pozitiv asupra memo-riei, capacit\]ii de concentrare [i activit\]ii generale a organismului. Este de asemenea recomandat\ pentru tratamentul bolilor de piele (eczem\ atopic\), are un efect benefic asupra inimii [i vaselor sanguine [i influen]eaz\ pozitiv circula]ia sângelui, în special la nivel cerebral [i la membrele inferioare. Poate fi util\ femeilor suferinde de sindrom premenstrual [i masto-dinie.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1-2 capsule pe zi.

YuccaFiecare capsul\ con]ine:Yucca elata 500 mg

Prezentare: 30 capsule

Caracteristici:Yucca este un palmier care cre[te în de[erturile Americii de Nord [i de Sud [i devine din ce în ce mai popular [i în alte p\r]i ale lumii. În medicina alternativ\ este apreciat în special pentru con]inutul ridicat de saponine, substan]e care au un efect de eliminare a toxinelor din organis-mul uman. Yucca sus]ine metabo-lismul [i ajut\ la îndep\rtarea substan]elor toxice din organism. Ac]ioneaz\ favorabil în tratamentul bolilor de piele, ajut\ la vindecarea r\nilor, a afec]iunilor inflamatorii [i reduce durerile articulare. Men]ine nivelul adecvat de colesterol sanguin [i, prin cur\]area depozitelor de lipide depuse pe pere]ii arterelor, scade rata infarctului miocardic. Efectele sale antioxidante ajut\ la îndep\rta-rea radicalilor liberi.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 capsul\ pe zi.

14

Extracte de planteExtracte de plante

Page 17: Catalogul produselor 2005

N a t u r a p e n t r u s \ n \ t a t e a d u m n e a v o a s t r \

15

Alte componente active sunt lacto-nele terpenice - substan]e care limi-teaz\ formarea cheagurilor de sânge [i tonific\ venele, arterele [i vasele capilare. Datorit\ acestui efect se îmbun\t\]e[te circula]ia sângelui (efect reologic) [i, astfel, cre[te aportul de oxigen [i substan]e nutritive la nivelul organelor corpului uman. Cel mai puternic efect se manifest\ în regiunea creierului, urechilor [i extremit\]ilor. Cre[terea afluxului de sânge spre creier îmbun\t\]e[te substan]ial func]iile cerebrale, puterea de concentrare [i memoria.Suplimentar, GinkoPrim con]ine [i magneziu, mineral esen]ial func]io-n\rii celulei nervoase, adesea absorbit în cantitate insuficient\ din alimen-ta]ie. Magneziul ajut\ la prevenirea apari]iei multor boli cronice, influen-]eaz\ în mod pozitiv sistemul nervos, sus]ine activitatea inimii [i spore[te rezisten]a organismului.

GinkoPrimPentru îmbun\t\]irea

condi]iei psihice [i a

circula]iei periferice

V\ sup\r\ picioarele [i mâinile reci, ave]i probleme cu memoria [i nu v\ pute]i concentra, v\ deranjeaz\ ]iuitul din urechi? Atunci tocmai dumnea-voastr\ v\ este destinat produsul GinkoPrim.Compozi]ia produsului GinkoPrim (concentra]ia ridicat\ de Gingko biloba, în combina]ia unic\ cu mag-neziu) este ideal\ pentru corectarea tulbur\rilor de memorie, pentru îmbun\t\]irea capacit\]ilor intelec-tuale [i pentru ameliorarea depresiilor [i st\rilor de anxietate. De asemenea, GinkoPrim este util persoanelor care sufer\ de extremit\]i reci [i combate dificult\]ile auditive.Componenta principal\ a produsului GinkoPrim este extractul standardizat din frunzele arborelui Gingko biloba, care se num\r\ printre cele mai frec-vent folosite extracte naturale la nive-lul întregului glob.

În ce constau efectele sale protectoare?Gingko biloba con]ine o serie de substan]e active care se completeaz\ reciproc în privin]a efectelor benefice asupra organismului.Foarte importante sunt flavonoidele, care fac parte din clasa antioxidan]ilor (adic\ substan]e care lupt\ împotriva radicalilor liberi).

Fiecare tablet\ con]ine:Extract standardizat deGingko biloba 30,0 mg(corespunz\tor unei cantit\]i de cca 1800 mg de frunze uscate)Magneziu 150,0 mg

Prezentare: 30 [i 60 tablete

Efecte: Efect favorabil asupra circula]iei

sângelui [i a venelor, mai ales în creier [i extremit\]ile inferioare

Influen]eaz\ favorabil memoria [i alte func]ii ale creierului

Este ideal pentru persoanele care sufer\ de extremit\]i reci

Ajut\ la înl\turarea deficien]elor de auz, mai ales a ]iuitului în urechi

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi, înainte de masa principal\.

C i r c u l a ] i e b u n \ , m e m o r i e e x c e l e n t \ !

GinkoPrimGinkoPrim

Page 18: Catalogul produselor 2005

Coenzima Q10 + Carnitin\Coenzima Q10 + Carnitin\E n e r g i e î n t r - o c a p s u l \

Fiecare capsul\ con]ine:Coenzima Q10 10,0 mgCarnitin\ 50,0 mg

Prezentare: 30 capsule

Administrare:Ca supliment alimentar, 1-3 capsule zilnic, luate cu ap\ în timpul mesei sau dup\ mese.

Efecte: ~mbun\t\]e[te activitatea fizic\ [i

vitalitatea organismului Ofer\ energie pentru func]iona-

rea ritmic\ a mu[chiului inimii Sprijin\ [i stimuleaz\ sistemul

imunitar ~mpiedic\ îmb\trânirea rapid\ Este important\ pentru men]ine-

rea s\n\t\]ii gingiilor [i din]ilor

16

. . . p e n t r u i n i m a d u m n e a v o a s t r \

Coenzima Q10 + Carnitin\Protejeaz\ inima [i v\ face s\ v\ sim]i]i tineri!

Sunte]i mai obosi]i [i observa]i o sc\dere a randamentului dumnea-voastr\? Pot fi primele simptome ale sc\derii concentra]iei de Coenzima Q10 din organism. Pe baza studiilor clinice efectuate, la compararea concentra]iilor Coenzimei Q10 în sângele pacien]ilor cardiaci [i la persoanele s\n\toase, s-a constatat c\ "la bolnavi, aceste valori au fost mai mici cu circa 25% în compara]ie cu cele ale indivizilor s\n\to[i".Majoritatea speciali[tilor au c\zut de acord în studiile lor asupra urm\toarei concluzii: administrarea Coenzimei Q10 duce la o însemnat\ îmbun\t\-]ire a func]iei mu[chiului cardiac, f\r\ a se înregistra nici un efect secundar.Nivelul total de Coenzima Q10 în organismul uman se situeaz\ în jurul a 2 grame. La sc\derea concentra]iei de Coenzima Q10 sub 75% din valoarea normal\, se produc modifi-c\ri degenerative în ]esuturi, iar la sc\derea sub 25% celulele încep s\ moar\. Cel mai mare con]inut de Coenzima Q10 se afl\ în celulele inimii, ficatului [i mu[chilor, care necesit\ cel mai mare aport de energie. De aceea ne-am îndreptat aten]ia asupra Coenzimei Q10 [i am preg\tit pentru dumneavoastr\ o serie de produse ce o con]in. În formula produsului Coenzima Q10 + Carnitina, Coenzima Q10 este suplimentat\ cu aminoacidul esen]ial L-Carnitin\. Acest aminoacid esen]ial este de asemenea o important\ surs\ de energie; îmbun\t\]e[te utilizarea oxigenului în mu[chi [i stimuleaz\ producerea de energie din arderea gr\similor. Aceste efecte completeaz\ ac]iunea Coenzimei Q10 în organism, care tonific\ mu[chiul cardiac [i împiedic\ apari]ia oboselii.

Page 19: Catalogul produselor 2005

17

Coenzima Q10Coenzima Q10E n e r g i e î n t r - o c a p s u l \

Efecte: Ofer\ energie pentru activitatea

ritmic\ a mu[chiului inimii ~mbun\t\]e[te condi]ia fizic\

[i psihic\ Are efect benefic asupra s\n\t\]ii

persoanelor cu probleme cardiace Este important\ pentru men]ine-

rea s\n\t\]ii gingiilor [i din]ilor.

Coenzima Q1010, 15 [i 30 mg

Fiecare capsul\ con]ine:Coenzima Q 10 natural\ 10, 15 sau 30 mg

Prezentare:

30 capsule a 10 mg

30 capsule a 15 mg

30 capsule a 30 mg

Caracteristici:Coenzima Q10 este un compus liposolubil al fiec\rei celule. Este esen]ial\ pentru c\ile metabolice de producere a energiei [i, mai mult, ac]ioneaz\ ca un antioxidant. Coenzima Q10 este con]inut\ în alimente, dar poate fi distrus\ în timpul prepar\rii mânc\rii.

Absen]a coenzimei Q10 limiteaz\ energia [i reduce toate procesele biochimice din celule. Produsele care con]in coenzima Q10 v\ vor oferi energia necesar\ func]ion\rii nor-male a inimii; de asemenea, amelio-reaz\ func]ia sistemului imunitar, regleaz\ metabolismul [i v\ men]in activi. V\ ve]i sim]i mai tineri [i mai puternici cu Coenzima Q10.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1-2 capsule pe zi.

Page 20: Catalogul produselor 2005

Gama special\Gama special\Solu¡ii pentru probleme specifice

18

sunt foarte frecvente [i variate în rândul popula]iei. Printre acestea se num\r\: stressul, oboseala, dificult\]ile de concentrare [i memorare, afec]iunile provocate de factorii nocivi din mediul ambiant (toxine, radia]ii solare etc.), nivelul ridicat de colesterol, varicele, supraponderalitatea, tulbur\rile de vedere, infec]iile

Gama special\ con]ine 8 produse care ac]ioneaz\ favorabil asupra unor probleme specifice ale s\n\-t\]ii. Acestea au fost concepute pentru prevenirea apari]iei unor afec]iuni, pentru ameliorarea simtomelor bolilor respective [i ca adjuvante ale tratamentului clasic cu medicamente. Problemele de s\n\tate vizate de aceste produse

urinare, problemele legate de prostat\. În paginile urm\toare ale catalogului ve]i gasi informa]ii suplimentare privind efectele acestor produse, care v\ vor ajuta s\ rezolva]i probleme specifice de s\n\tate.

Page 21: Catalogul produselor 2005

ProstenalVictorie asupra prostatei

Necesitatea imperioas\ de a urina, mic]iunile dificile sau întrerupte, incontinen]a urinar\ - toate acestea sunt manifest\ri ale afec]iunilor prostatei care, pe lâng\ importante probleme de s\n\tate, pot produce [i deteriorarea calit\]ii vie]ii sexuale.Prostata este o gland\ situat\ sub vezica urinar\, care cuprinde uretra. În timpul vie]ii ea parcurge mai multe schimb\ri: la na[tere este de m\rimea unei boabe de maz\re; pân\ la puber-tate cre[te u[or în volum, la maturita-te cre[terea devine rapid\, ajungând la forma [i dimensiunea normal\ (cât o nuc\). Pân\ la vârsta de 45 de ani, m\rimea prostatei nu se mai schimb\, îns\ dup\ aceast\ perioad\, la ma-joritatea b\rba]ilor începe s\ creasc\ iar. Aceast\ cre[tere este condi]io-nat\ de înmul]irea celulelor, în tim-pul c\reia se produce hipertrofia ]esutului prostatei. Termenul de specialitate folosit este "hiperplazie benign\ a prostatei" (BHP), care constituie o surs\ de disfunc]ionalit\]i [i nepl\ceri: împiedic\ fluxul de urin\, care devine întrerupt, apar urin\ri frecvente, uneori dureroase, randamentul sexual se limiteaz\.

Din fericire, exist\ o cale de a preveni îmboln\virea prostatei [i de a cre[-te calitatea vie]ii sexuale: utilizarea substan]elor naturale con]inute în produsul Prostenal, special conceput pentru b\rba]i.

Fiecare capsul\ con]ine:Palmier pitic (Serenoa repens) 30,0 mg(extract 10:1 - 300 mg, acizi gra[i - 27 mg)Tomate 8,3 mg(extract 20:1 - 166,6 mg, licopen - 500 µg)Strugurii-ursului 12,5 mg(Arctostaphylos uva-ursi - extract 4:1-50 mg)Urzic\ (Urtica dioica) 62,5 mg(extract 4:1 - 250 mg)Dovleac (ulei din semin]e) 300, 0 mg

Prezentare: 30 [i 50 capsule

Efecte: sus]ine starea de s\n\tate a

prostatei amelioreaz\ afec]iunile prostatei (tulbur\rile de mic]iune [i tulbur\rile de dinamic\ sexual\) îmbun\t\]e[te func]ionarea

sistemului genito-urinar la b\rba]i

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 capsul\ pe zi, cu pu]in\ ap\.

19

Gama special\Gama special\S o l u ] i i p e n t r u p r o b l e m e s p e c i f i c e

limiteaz\.

19

�������

������

��������

������

��������

��������������

������

�������������

Page 22: Catalogul produselor 2005

MemoPlus NEWPentru ̀ mbun\t\]irea concentr\rii [i memoriei

Fiecare capsul\ con]ine:Gingko biloba 10 mg(extract standardizat 24/6) Vitamina B6 (Piridoxin\) 2 mgMagneziu 100 mgFosfatidilcolin\ 100 mgCafein\ 30 mg

Prezentare: 30 sau 60 tablete

Caracteristici:MemoPlus NEW con]ine o com-bina]ie special\ format\ din 5 ingrediente active care au o influen]\ pozitiv\ asupra memoriei şi concentr\rii şi care cresc confortul general al organismului. Gingko biloba creşte circula]ia sanguin\ la nivelul creierului şi, astfel, îmbun\-t\]eşte func]iile acestuia. Vitamina B6 şi magneziul sunt esen]iale pentru activitatea sistemului nervos. Fosfatidilcolina reprezint\ un component de baz\ a l membranelor celulelor nervoase şi este un element-cheie al func]ion\rii sistemului nervos. Efectul principal al cafeinei este acela de stimulant al func]iilor psihice şi ajut\ la înde-p\rtarea senza]iei de oboseal\.

Administrare:Ca supliment alimentar, câte 1-2 capsule zilnic - de preferat în timpul meselor.

DenoxinalPentru detoxifierea organismului

Denoxinal con]ine o combina]ie de plante medicinale [i substan]e utile ce intensific\ metabolizarea [i elimi-narea toxinelor din organism. Extrac-tele din plante medicinale îmbun\t\-]esc activitatea vezicii biliare, ficatului [i rinichilor, [i previn instalarea insufici-en]ei hepatice. Chlorella (o alg\ marin\) [i usturoiul faciliteaz\ îndep\rtarea din organism a metalelor grele. Împreun\ cu pectinele (fibre vegetale), normali-zeaz\ concentra]ia colesterolului [i glucozei în sânge [i, de asemenea, optimizeaz\ activitatea tractului diges-tiv. Propriet\]ile antioxidante ale vitami-nei C contribuie la ap\rarea celulelor fa]\ de ac]iunea radicalilor liberi.

Fiecare tablet\ con]ine:Chlorella 200 mgBrusture (Arctium lappa) 12,5 mgCru[in (Rhamnus purshianus) 12,5 mgP\p\die (Taraxacum officinale) 12,5 mgTrifoi ro[u (Trifolium pratense) 12,5 mgArmurariu (Silybum marianum) 50 mgVitamina C 200 mgUsturoi 1 mg Pectine 50 mg

Prezentare: 30 tableteEfecte: previne instalarea insuficien]ei hepatice; contribuie la eliminarea substan]elor toxice din organism; ajut\ la men]inerea nivelului normal al colesterolemiei [i glicemiei; sus]ine func]iile metabolice; amelioreaz\ tul-bur\rile de tranzit intestinal.Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

20

Gama special\Gama special\S o l u ] i i p e n t r u p r o b l e m e s p e c i f i c e

UrinalCombate infec]iile urinareInfec]ia c\ilor urinare se num\r\ printre cele mai frecvente boli ale popula]iei. Cel mai mare num\r de îmboln\viri se înregistreaz\ la femei, din cauza particularit\]ilor anatomi-ce ale tractului urinar.Infec]iile urinare se manifest\ prin mic]iuni frecvente, usturimi sau du-reri în timpul urin\rii, jen\ dureroas\ în zonele suprapubian\ [i lombar\. Inflama]iile acute necesit\, în gene-ral, tratament antibiotic.Pentru a împiedica repetarea infec]i-ilor urinare, v\ recomand\m produsul Urinal, care con]ine extract de afine ce influen]eaz\ favorabil activitatea aparatului urinar. Afinele sunt o boga-t\ surs\ de vitamine, bioflavonoide [i alte substan]e naturale cu efect benefic asupra s\n\t\]ii omului, mai ales asupra aparatului urinar; previn aderarea bacteriilor de tubii urinari si de peretii vezicii urinare (în special Escherichia coli, responsabil\ de peste 85% din totalul infec]iilor urinare).

Fiecare capsul\ con]ine:Afine (Vaccinium oxycoccus) 200,0 mg(extract 25:1; echivalent a 5000 mg fruct proasp\t)

Prezentare: 30 capsule

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 capsul\ pe zi; în caz de inflama]ie a tractului urinar, se recomand\ administrarea a 2-6 capsule pe zi.

Page 23: Catalogul produselor 2005

21

P e n t r u o b u n \ c i r c u l a ] i e v e n o a s \

VarixinalVarixinal

venoas\, tonific\ pere]ii venelor [i scade fragilitatea acestora.Afinele con]in antocianozide, care ac]ioneaz\ ca antioxidan]i. Ele sprijin\ formarea normal\ a ]esutului conjunctiv, cresc rezisten]a vaselor capilare [i îmbun\t\]esc fluxul sanguin în vene [i capilare. Ghimpele con]ine substan]e renu-mite pentru efectele terapeutice, influen]ând în primul rând per-meabilitatea vascular\. Studiile clinice au demonstrat eficien]a maxim\ a combina]iei de ghimpe cu vitamina C [i bioflavonoide. Gotu kola înt\re[te pere]ii venelor [i îmbun\t\]e[te fluxul sanguin, constituind un mijloc pre]ios în tratamentul bolii varicoase.

Fiecare tablet\ con]ine:Afine 200 mgGotu kola 100 mgCastane 1000 mgGhimpe 800 mgAcid ascorbic 250 mgHesperidin\ 100 mg

Prezentare: 30 sau 90 tablete

Efecte:• Influen]eaz\ favorabil permeabilita-tea [i func]ionalitatea sistemului venos;• Scade senza]ia de oboseal\ [i presiu-ne în extremit\]ile inferioare ("picioare grele"), mic[oreaz\ inflama]iile [i dure-rile gambelor afectate de varice;• Previne formarea de tromboze hemoroidale.

Administrare:Ca supliment alimentar, câte 1 tablet\ pe zi.Este recomandat persoanelor care sufer\ de varice sau de alte manifes-t\ri ale insuficien]ei venoase cronice. Datorit\ compozi]iei sale, produsul asigur\ o func]ionalitate eficient\ a sistemului venos.

Spune NU problemelor c irculatori i

VarixinalCircula]ie venoas\ f\r\ probleme

Ave]i o munc\ sedentar\ sau sta]i mult timp în picioare? Atunci cunoa[te]i cu siguran]\ acele senza]ii nepl\cute de amor]eal\ sau durere în gambe, precum [i umflarea picioarelor. Aceste fenomene sunt primele manifest\ri ale unei insufi-cien]e circulatorii venoase. Varicele gambiere se num\r\ printre cele mai frecvente îmboln\viri. Chiar de la vârsta de 30 de ani, aceast\ boal\ atinge 20% din femei [i 3% din b\rba]i, iar odat\ cu înaintarea în vârst\ frecven]a cre[te. Varicele reprezint\ o dilatare sub forma unor pungi a venelor superficiale, cu un traiect tipic, ondulat. În general, ele apar la extremit\]ile inferioare, îns\ pot ap\rea [i în alte regiuni - de exemplu în rect (hemoroizii) sau în esofag (varicele esofagiene). Varicele sunt, din punct de vedere morfolo-gic, vene dilatate. La apari]ia lor se ajunge cel mai adesea din cauza unor malforma]ii congenitale ale pere]ilor veno[i. Dintre factorii ce agraveaz\ boala enumer\m: statul îndelungat în picioare, graviditatea sau obezitatea. Varicele pot ap\rea [i ca urmare a unei inflama]ii netratate a venelor aflate în profunzime.Varixinal este o combina]ie unic\ a patru plante medicinale - castane, Gotu kola, afine [i ghimpe. Extractele acestor plante înt\resc pere]ii vene-lor, previn apari]ia trombilor veno[i, îmbun\t\]esc circula]ia sângelui [i oxigenarea ]esuturilor.Ac]iunea benefic\ a extractelor de plante este completat\ cu vitamina C [i hesperidin\ (un bioflavonoid), care contribuie semnificativ la tonifierea pere]ilor venelor. Castanele con]in o substan]\ activ\ esen]ial\ (aescina), care face parte din clasa saponine-lor; aceasta îmbun\t\]e[te circula]ia

Page 24: Catalogul produselor 2005

CromdietPentru suple]ea siluetei taleFiecare tablet\ con]ine:Crom 10 µgChitosan 225 mgInulin\ 225 mgFibre (din Acacia) 225 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Combina]ia de crom [i diferite tipuri de fibre ajut\ la men]inerea greut\]ii normale a organismului. Cromul este un oligoelement esen]ial pentru s\n\tate, ce ajut\ insulina s\ ac]io-neze eficient [i, astfel, ajut\ la regla-rea nivelului glicemiei [i la reducerea apetitului pentru dulciuri. Este o fibr\ nedigerabil\, stimuleaz\ tran-zitul digestiv [i ajut\ la îndep\rtarea acizilor gra[i din organism. Ajut\, de asemenea, la cur\]area [i men]inerea s\n\t\]ii tractului digest iv. Inul ina st imuleaz\ dezvoltarea bifidobacteriilor [i a lactobacilului (microflora bacterian\ normal\). ~n asociere cu fibrele din Acacia, ajut\ la sc\derea nivelului colesterolului [i a trigliceridelor san-guine, regleaz\ digestia [i tranzitul intestinal [i reduce senza]ia de foame.

Administrare:Ca supliment alimentar,3 tablete pe zi, cu 1 or\ înainte de mas\.

22

S o l u ] i i p e n t r u p r o b l e m e s p e c i f i c e

Vitavision~ngrijirea complex\ a ochilor

Fiecare tablet\ con]ine:Bioflavonoide 50 mgAfine 1000 mgBeta-caroten 3 mgG\lbenele 190 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Vitavision este un produs ce ofer\ o îngrijire complex\ a s\n\t\]ii ochilor dumneavoastr\, protejân-du-i împotriva efectelor nocive ale radia]iilor ultraviolete, infraro[ii [i ale altor radia]ii (emise de televizor, computer etc.).Bioflavonoidele men]in integritatea capilarelor oculare [i asigur\ o bun\ vascularizare a ochiului; extractul de afine - prin con]inutul în acid tanic, antocianine [i izoflavonoide, contri-buie la tratarea tulbur\rilor de vedere; betacarotenul cre[te acuitatea vizu-al\; extractul de g\lbenele con]ine lutein\, care v\ protejeaz\ ochii.Este recomandat în special persoa-nelor care petrec mult timp în fa]a calculatorului sau a televizorului. De asemenea, cre[te acuitatea vizual\ pe timp de noapte [i amelioreaz\ tulbur\rile de vedere.

Administrare:Ca supliment alimentar, 2 tablete zilnic.

Gama special\Gama special\StresVitCombina]ie special\ de vitamine [i minerale împotriva stresului

Fiecare tablet\ con]ine:Zinc 23,9 mgVitamina B1 10,0 mgVitamina B2 10,0 mgVitamina B6 5,0 mgNiacin\ 100,0 mgVitamina B12 12,0 µgVitamina C 500,0 mgVitamina E 30,0 U.I.Acid pantotenic 20,0 mgAcid folic 0,4 mgCupru 3,0 mgBiotin\ 45,0 µg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:StresVit este o combina]ie special\ de vitamine [i minerale conceput\ pentru a contracara efectele stre-sului. Deci, dac\ sunte]i supu[i con-stant stresului fizic sau emo]ional sau dac\ vre]i s\ v\ calma]i dup\ o stimulare brusc\, StresVit a fost pre-parat de Walmark special pentru dumneavoastr\. StresVit stabilizeaz\ sistemul nervos [i combate eficient oboseala [i insomnia. Este util celor suprasolicita]i [i celor care vor s\ ating\ un nivel ridicat al eficacit\]ii. Este recomandat, de asemenea, pentru minimizarea efectelor nocive ale fumatului [i consumului excesiv de alcool, precum [i pentru amelio-rarea depresiei [i bolilor.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

Page 25: Catalogul produselor 2005

23

Pentru întreaga familiePentru întreaga familieDeoarece omul nu poate sesiza lipsa compu[ilor nutritivi din organism, cea mai bun\ solu]ie este prevenirea apari]iei caren]elor, prin intermediul complexelor de multivitamine [i multiminerale din gama SPECTRUM. Aceste produse au fost concepute astfel încât s\ poat\ fi utile persoanelor din diverse sfere de activitate [i de orice vârst\.

Produsele destinate copiilorreprezint\ o categorie aparte în ca-drul acestei game. Organismul copiilor este extrem de sensibil în perioadele de cre[- tere [i dezvoltare, când necesarul

Complexele de vitamine ¡i minerale SPECTRUMsunt necesare ca suplimente nutri]ionale în special în cazurile când organismul are nevoie de o sus]inere energetic\. Suplimentarea dietei zilnice cu vitamine [i minerale este benefic\ nu numai cu rol de completare a deficitului acestora, ci [i ca mijloc de prevenire a apari]iei diverselor boli caren]iale.Sc\derea depozitelor de vitamine [i minerale se manifest\, mai devreme sau mai târziu, sub forma unor variate afec]iuni - a c\ror tratare poate fi foarte dificil\ [i costisitoare.

de substan]e nutritive este mult crescut, iar capacitatea de ap\rare imun\ este deficitar\. De aceea, vitaminele [i mineralele trebuie s\ constituie o component\ indispensabil\ a alimenta]iei lor. Produsele pentru copii oferite de Walmark sunt condi]ionate sub form\ de tablete cu forme speciale [i arome deosebite.

Produsele pentru femei, din gama FEMINEAm preg\tit pentru reprezentantele sexului frumos o gam\ de produse naturale destinate tuturor cate-goriilor de vârst\. Gama FEMINE ofer\ femeilor o îngrijire complex\ sub forma combina]iilor speciale de vitamine, minerale [i extracte din plante, pentru prevenirea [i combaterea nepl\cerilor organice cu care acestea se confrunt\ pe toata durata vie]ii.

Page 26: Catalogul produselor 2005

Fiecare tablet\ con]ine:Coenzima Q10 3,0 mgBeta-caroten 1,5 mgBiotin\ 150 µgAcid folic 0,2 mgVitamina A 0,8 mgVitamina B1 (tiamin\) 1,4 mgVitamina B2 (riboflavin\) 1,6 mgVitamina B3 (nicotinamid\) 18,0 mgVitamina B5 (acid pantotenic) 6,0 mgVitamina B6 (piridoxin\) 2,0 mgVitamina B12 (ciancobalamin\) 1,0 µgVitamina C 60,0 mgVitamina D3 5 µgVitamina E 10,0 mgVitamina K 25,0 µgPotasiu 40,0 mgMagneziu 100,0 mgCrom 25,0 µgIod 150,0 µgMangan 2,5 mgCupru 2,0 mgMolibden 25,0 µgSeleniu 20,0 µgZinc 12,0 mgFier 10,0 mg

Prezentare: 30 tablete

Efecte: Con]ine toate vitaminele [i

mineralele necesare pentru men]inerea s\n\t\]ii organismului

Este indicat\ în caz de oboseal\ permanent\, astenie, dificult\]i de concentrare

Sus]ine [i protejeaz\ activitatea inimii [i optimizeaz\ activitatea fizic\

Previne apari]ia caren]elor de vitamine [i minerale

Influen]eaz\ favorabil imunitatea organismului [i contribuie la men-]inerea unei condi]ii fizice ideale

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ zilnic.Energy Q10 Spectrum este un com-plex de multivitamine [i minerale cu eliberare treptat\ a substan]elor active. În plus, este îmbog\]it cu Coenzima Q10, care îmbun\t\]e[te activitatea fizic\ [i produce energia necesar\ activit\]ii ritmice a mu[chiului cardiac.

24

Energy Q10 SpectrumEnergia pentru ̀ ntreaga zi`ntr-o singur\ tablet\!

Energy Q10 Spectrum este unicul complex de multivitamine [i mine-rale, cu efect prelungit [i adaos de coenzima Q10 natural\.Vitaminele sunt compu[i organici de importan]\ vital\, pe care organis-mul nostru nu-i poate sintetiza în cantit\]i suficiente. Unele vitamine pot fi furnizate de alimente, îns\ concentra]iile lor sunt destul de sc\-zute [i inconstante. Deoarece nu putem s\ ne corect\m permanent meniul în a[a fel încât acesta s\ con]in\ toate vitaminele necesare [i în cantitate suficient\, este util\ administrarea acestora prin inter-mediul suplimentelor nutri]ionale. Într-o m\sur\ tot mai mare, asupra noastr\ ac]ioneaz\ continuu factorii nocivi de mediu. Stresul provocat în corpul nostru de ritmul rapid de via]\, de alcool, nicotin\, cofein\, de diferite substan]e conservante [i pilule anticoncep]ionale, toate aces-tea cresc necesarul de vitamine [i minerale ale organismului.Produsul Energy Q10 Spectrum ajut\ la men]inerea nivelului optim de vitamine [i minerale în corpul uman. Cu ajutorul tehnologiei unice de fabrica]ie s-a realizat posibilitatea eliber\rii treptate a compu[ilor activi pe durata întregii zile, fiind suficient\ administrarea unei singure tablete zilnic.

{tia]i c\:În fiecare celul\ a corpului ome-nesc ([i anume în mitocondrii) se afl\ Coenzima Q10, indispensabil\ pen-tru producerea energiei?Aceast\ energie este utilizat\ pentru asigurarea celor mai diverse func]ii ale organismului.

M u l t i v i t a m i n e c u e f e c t p r e l u n g i t

Energy Q10 SpectrumEnergy Q10 SpectrumC o m b i n a ] i a o p t i m \

Page 27: Catalogul produselor 2005

25

M u l t i v i t a m i n e [ i m u l t i m i n e r a l e

SpectrumSpectrumSenior SpectrumFiecare tablet\ con]ine:Ginseng 40,0 mgVitamina A (retinol) 4000,0 UIVitamina D3 400,0 UIVitamina E (alfa-tocoferol) 10,0 UIVitamina B1 (tiamin\) 2,0 mgVitamina B2 (riboflavin\) 2,0 mgVitamina B6 (piridoxin\) 1,0 mgVitamina B12 (ciancobalamin\) 1,0 µgVitamina B3 (niacin\) 15,0 mgVitamina C (acid ascorbic) 60,0 mgPantotenat de calciu 10,0 mgAcid folic 400 µg Lecitin\ 82,0 mgRutin\ 20,0 mg Fier 5,0 mgCalciu 81,0 mg Cupru 717,0 µgPotasiu 4,0 mg Magneziu 4,4 mgZinc 1,0 mg Mangan 1,0 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Senior Spectrum con]ine o com-bina]ie special\ de vitamine, minerale [i oligoelemente, îmbo-g\]it\ cu extract din r\d\cin\ de ginseng. Ginseng este cel mai reprezentativ din grupul adapto-genelor, substan]e care cresc capa-citatea organismului de a face fa]\ unei game largi de agen]i de stres fizici, chimici, biologici [i emo]io-nali. V\ ofer\ energie [i vitalitate, v\ amelioreaz\ capacitatea de concentrare [i influen]eaz\ pozitiv calitatea pielii, p\rului, oaselor [i din]ilor. Produsul este recomandat celor în vârst\ pentru capacitatea de a reduce colesterolemia [i pentru efectul pozitiv asupra sistemului cardiovascular.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

ABC SpectrumFiecare tablet\ con]ine:Vitamina A 750 µgVitamina B1 1,5 mgVitamina B2 1,7 mgVitamina B3 20 mgVitamina B6 2 mgVitamina B12 6 µgVitamina C 60 mg Vitamina D 10 µgVitamina E 30 mg Vitamina K 25,0 µgBeta-caroten 1,5 mg Biotin\ 30 µgAcid folic 400 µg Acid pantotenic 10 mgBor 227 µg Staniu 10 µgPotasiu 40 mg Fosfor 29,2 mgMagneziu 100 mg Clor 36,3 mgCrom 25 µg Iod 150 µgSiliciu 2 µg Mangan 2,5 mgCupru 2 mg Molibden 25 µgNichel 5 µg Seleniu 20 µgVanadiu 10 µg Calciu 37,3 mgZinc 15 mg Fier 18 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:ABC Spectrum este cel mai bun complex de vitamine de pe pia]\, la un pre] optim, competitiv. Produsul con]ine 14 vitamine [i 18 minerale, adic\ 32 de ingrediente esen]iale pentru s\n\tate. Con]ine beta-caro-ten, care protejeaz\ organismul uman împotriva efectului nociv al radicalilor liberi. O tablet\ de ABC Spectrum ofer\ necesarul zilnic de vitamine [i minerale pentru orga-nism, produsul fiind recomandat celor care vor s\ arate [i s\ se simt\ tineri. ABC Spectrum cre[te vitali-tatea [i performan]ele organis-mului, previne multe boli, r\ceala [i oboseala.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

Imuno SpectrumFiecare tablet\ con]ine:Beta-caroten 1,5 mgBiotin\ 150,0 µgAcid folic 0,2 mgVitamina A 0,8 mgVitamina B 1 (tiamin\) 1,4 mgVitamina B 2 (riboflavin\) 1,6 mgVitamina B 3 (nicotinamid\) 18,0 mgVitamina B 5 (acid pantotenic) 6,0 mgVitamina B 6 (piridoxin\) 2,0 mgVitamina B 12 (ciancobalamin\) 1,0 µgVitamina C 60,0 mgVitamina D 3 5,0 µgVitamina E 10,0 mgVitamina K 4 25,0 µgPotasiu 40,0 mgEchinaceae purpurea 1,50 mg(echiv. extract din plant\ proasp\t\) 33,0 µgMagneziu 100,0 mgCrom 25,0 µg Iod 150,0 µgMangan 2,5 mg Cupru 2,0 mgMolibden 25,0 µg Seleniu 20,0 µgZinc 12,0 mg Fier 10,0 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Imuno Spectrum a fost creat special pentru prevenirea bolilor de sezon: grip\, r\ceal\, guturai. Prin extractul de Echinaceae purpurea, al\turi de vitaminele [i mineralele pe care le con]ine, tonific\ sistemul imunitar, crescând rezisten]a organismului în fa]a îmboln\virilor [i, în mod special, a celor specifice sezonului rece. Struc-tura complex\ a polizaharidelor din Echinaceae ac]ioneaz\ favorabil asupra membranelor celulelor imunocompe-tente. Deoarece influen]a imunosti-mulant\ a extractului de Echinaceae nu afecteaz\ activitatea limfocitelor „cu memorie”, administrarea frec-vent\ [i de lung\ durat\ nu prezint\ efecte secundare.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

Page 28: Catalogul produselor 2005

Minimar]ieniPentru o dezvoltare ar-monioas\, multivitamine în form\ de mar]ieniFiecare tablet\ con]ine:Vitamina A 2500,00 U.I.Vitamina B1 1,05 mgVitamina B2 1,20 mgVitamina B6 1,05 mgVitamina B12 1,60 µgVitamina C 45,00 mgVitamina D3 10,00 µgVitamina E 6,70 U.I.Acid pantotenic 2,70 mgAcid paraaminobenzoic 250,00 µgAcid folic 10,00 µgNiacin\ 3,60 mgLizin\ hidroclorid 2,00 mgBioflavonoide citrice 2,00 mgBiotin\ 3,20 µg Zinc 50,00 µgCalciu 9,90 mg Iod 10,00 µgPotasiu 1,00 mg Cupru 3,00 µg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Vitaminele [i mineralele sub for-m\ de tablete masticabile numite Minimar]ieni au fost preparate special pentru copii. Con]inutul unei tablete ofer\ pentru copii necesarul zilnic de vitamine [i minerale, acestea fiind esen]iale pentru o dezvoltare corect\ [i o cre[tere s\n\toas\. Tabletele de Minimar]ieni ajut\ la dezvoltarea s\-n\toas\ a oaselor, ]esuturilor [i din]i-lor, previn gripa [i alte boli, îmbun\t\-]esc memoria, contribuie la cre[terea apetitului [i promoveaz\ vitalitatea [i s\n\tatea. Tabletele au o arom\ delicioas\ de portocale sau c\p[uni.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi

Bronti[oriVitamina C cu arom\de fructe, în form\de dinozauri

Fiecare tablet\ con]ine:Vitamina C 100 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Bronti[orii sunt tablete de vitamina C în form\ de mici dinozauri, cu arom\ delicioas\ de fructe, produse special pentru copii. Copiii bolnavi, cei afla]i în convalescen]\ dup\ diferite boli, copiii supu[i unor ten-siuni fizice [i psihice mari sau cei care locuiesc în zone poluate au un necesar crescut de vitamina C.Este important\ suplimentarea vitaminei C prim\vara, când aportul de vitamina C din alimente este cel mai redus.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ zilnic.

Ursule]iPentru un sistem imunitars\n\tos, tablete cu extractde Echinaceae

Fiecare tablet\ con]ine:Echinaceae purpurea 30 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Ursule]ii sunt tablete pentru copiiîn form\ de ursule]i koala, cu aro-m\ de coac\ze negre.Echinaceae purpurea este o plant\ de origine nord-american\ care cre[te liber, în natur\. Indienii au folosit-o secole la rând ca medica-ment natural împotriva a numeroase infec]ii [i pentru vindecarea r\nilor. În zilele noastre, Echinaceae este unul dintre cele mai bune medi-camente naturale folosite pentru cre[terea imunit\]ii organismului.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi.

26

Produse pentru copiiProduse pentru copiiG a r a n ] i a u n e i d e z v o l t \ r i s \ n \ t o a s e

Page 29: Catalogul produselor 2005

ViaredinViaredinD e s c o p e r \ t a i n a s l \ b i t u l u i , d e s c o p e r \ V i a r e d i n !

Viaredin~n sfâr[it, am siluetala care am visat!Dorin]a de a sl\bi este de mult timp în prim-planul aten]iei multor femei. }inuta supl\ a fotomodelelor de pe prima pagin\ a revistelor este vi-sul tuturor reprezentantelor sexului frumos. Dac\ dorim s\ avem silueta visat\, care se potrive[te perfect idealului nostru de feminitate, tre-buie s\ avem în primul rând curaj [io voin]\ de fier.Viaredin, exerci]iile fizice intensive [i aportul limitat de calorii sunt principalele metode de a ne atinge scopul. Cu Viaredin, perseveren]a noastr\ va avea succesul scontat, f\r\ a ne înfometa [i f\r\ a lipsi orga-nismul de resursele sale energetice.Principala substan]\ activ\ a produsu-lui Viaredin este extractul din planta de origine indian\ Garcinia, o foarte important\ surs\ de acid hidroxicitric (AHC), un inhibitor eficient al apetitului alimentar, care simultan limiteaz\ formarea [i acumularea de gr\simi [i colesterol. Spre deosebire de alte substan]e folosite pentru sc\derea în greutate, AHC nu afecteaz\ func]ionarea sistemului nervos central, nu d\ dependen]\ [i nici efecte secundare (puls accelerat, nervozitate, depresii).Efectele produsului sunt poten]ate de prezen]a în formula sa a cromului [i L-carnitinei. Aportul crescut de crom stabilizeaz\ nivelul glucozei în sânge [i, de asemenea, scade apetitul exa-gerat pentru dulciuri, iar L-carnitina contribuie la producerea de energie prin cre[terea arderii gr\similor.Inulina [i fibrele sunt solubile în tractul digestiv uman, cresc volumul [i densi-tatea continutului stomacului, astfel oferind senza]ia de sa]ietate. Fibrele insolubile ale chitosanului fixeaz\ gr\-simile [i colesterolul, eliminându-le din organism - astfel organismul e protejat împotriva apari]iei tulbur\-rilor cardiovasculare.

Viaredin tableteFiecare tablet\ con]ine:Garcinia quaesita 250,0 mgGuarana (concentra]ie 4:1) 150,0 mgCarnitin\ 100,0 mgCrom 12,0 µgVitamina B6 5,0 mgIod 2,0 µg

Prezentare: 30 tableteAdministrare:Ca supliment alimentar, câte1 tablet\ de 2 ori pe zi, cu o jum\tate de or\ înainte de mese. Se recomand\ cre[terea consumului de ap\ [i de alimente ce con]in fibre.

Viaredin cocktailCu arom\ de c\p[uni, vanilie [i ciocolat\Compozi]ia unei doze (30 g):Vitamina B1 (tiamin\) 450 µgVitamina B2 (riboflavin\) 510 µgVitamina B3 (niacin\) 5,7 mgVitamina B6 (piridoxin\) 600 µgVitamina C (acid ascorbic) 60 mgVitamina E (tocoferol) 3,15 mgAcid folic 60 µgLecitin\ 240 mgAHC - din Garcinia hanburyi 105 mgL-carnitin\ 110,4 mgFibre (din Acacia) 3.750 mgChitosan 750 mgCofein\ 30 mg Crom 50 µgIod 60 µg Magneziu 90 mgCalciu 240 mg Zinc 4,5 mg

Prezentare: 450 g

Administrare:Ca supliment alimentar, de 2-3 ori pe zi, amesteca]i 30 grame pudr\(o m\sur\ ras\ sau 2 linguri) cu 400 ml ap\ sau lapte degresat. ~n situa]ia `n care dori]i s\ prepara]i o b\utur\ rece, amesteca]i timp de 5 minute.

Produsele Viaredin tablete [i Viaredin cocktail contribuie substan]ial la reducerea greut\]ii corporale.

Acest lucru este posibil chiar [i f\r\ s\ renun]a]i la mâncare, datorit\ substan]elor naturale con]inute de Viaredin, care intensific\ procesele metabolice [i favorizeaz\ arderea gr\-similor din corpul nostru.

Noul pachet promo]ionalViaredin MIX con]ine Viaredin tablete, Viaredin cocktail [i un mixer gratuit.

27

S l \ b e [ t e î n m o d n a t u r a l !

gratuit.

Page 30: Catalogul produselor 2005

28

FemineFemineÎ n g r i j i r e a s p e c i a l \ a f e m e i i

Osteostop cu izoflavonoidePreparat special pentru femeile suferinde de osteoporoz\

Compozi]ie:

Soia - Glycine max 1764,00 mg(con]ine izoflavonoide)Extract de coada-calului (concentra]ie 4:1) 25,00 mgVitamina D3 (ech. 50 UI) 1,25 µgVitamina K4 1,50 µgMagneziu 64,00 mgMangan 500,00 µgCalciu 151,00 mgZinc 162,50 µg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Formula Osteostop cu izoflavo-noide con]ine substan]e active care ajut\ persoanele cu risc crescut de a face osteoporoz\ s\-[i men]in\ o densitate osoas\ optim\. Pierderea excesiv\ de mas\ osoas\ (compo-nente organice [i minerale) [i defec-tele structurale duc la reducerea rezisten]ei mecanice [i favorizea- z\ apari]ia de fracturi spontane.

Osteoporoza (reducerea masei osoase totale) produce fragilizarea structurilor osoase. Simptomele ini-]iale sunt reprezentate de dureri în [olduri [i spate. Uneori, simptomele pot lipsi, prima manifestare fiind fractura osoas\.

Una din cauzele majore de produ-cere a osteoporozei este aportul inadecvat de calciu pe o perioad\ de mai mul]i ani.Alte cauze sunt: incapacitatea de a absorbi suficient calciu din intestin, alterarea balan]ei calciu-fosfor, lipsa exerci]iilor fizice sau sinteza

Femine CelulitPreparat special pentru femeile care sufer\ de ce-lulit\

Compozi]ie:P\ducel (concentra]ie 4:1) 15,0 mgIenup\r (concentra]ie 2:1) 25,0 mgLemn dulce (concentra]ie 4:1) 25,0 mgBrusture (concentra]ie 4:1) 15,0 mgStrugurii-ursului(Arcostaphilos uva-ursi) (concentra]ie 4:1) 25,0 mgPapaya 10,0 mgP\trunjel (concentra]ie 4:1) 25,0 mgRoco]ea (concentra]ie 4:1) 50,0 mgP\p\die (Taraxacum officinale) (concentra]ie 4:1) 15,0 mgEchinaceae (concentra]ie 4:1) 15,0 mgVitamina B6 10,0 mgVitamina C 300,0 mgVitamina E natural\ 33,6 mgPotasiu 20,0 mgIod 100,0 µgFier 1,6 mgBetain\ 15,0 mgColin\ 60,0 mgInozitol 60,0 mgLecitin\ 60,0 mgMetionin\ 60,0 mg

Prezentare: 30 tablete

Caracteristici:Produsul Femine Celulit este con-ceput special pentru femeile care sufer\ de celulit\.Acest defect structural se datoreaz\ în principal dezechilibrului hormonal [i obiceiurilor alimentare nes\n\-toase, [i const\ într-o acumulare de gr\simi în jurul [oldurilor [i coapselor, care apare mai frecvent la femei.

Depozitele celulitice au un aspect spongios, fiind cunoscute sub numele de „coaj\ de portocal\“. Extractele naturale din p\ducel, p\p\die [i ienup\r au ac]iuni multiple în organismul uman [i

insuficient\ a unor anumi]i hormoni în organism. Pe lânga vitaminele [i mineralele esen]iale, necesare form\rii oaselor, produsul con]ine [i extract din semin]e de soia. Acesta este bogat în izoflavonoide - fitoestrogeni (în special genistein\), cu efect benefic asupra form\rii oaselor.

Extractul de coada-calului este un foarte eficient remineralizant al structurilor osoase, contribuind la p\strarea în organism a mineralelor necesare (calciu, magneziu, mangan) [i la cre[terea asimil\rii lor în oase. Vitamina D3 con]inut\ în acest produs îi completeaz\ ac]iunea remineralizant\, ac]ionând în spe-cial asupra fix\rii calciului în oase.

Osteostop cu izoflavonoide contri-buie la normalizarea concentra]iei [i absorb]iei corecte a calciului [i fosforului, esen]iale pentru structu-ra fiziologic\ a oaselor [i din]ilor.De asemenea, reduce riscul form\rii de carii, demineraliz\rii osoase [i rahitismului. V\ protejeaz\ `mpo-triva depunerii de calciu în rinichi [i în vezica biliar\ sub form\ de pietre. Sus]ine func]ionarea normal\ a inimii [i circula]iei sângelui.

Administrare:Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, luate cu ap\.

Page 31: Catalogul produselor 2005

29

Î n g r i j i r e a s p e c i a l \ a f e m e i i

ac]ioneaz\ sinergic asupra apara-tului cardiovascular [i a ]esutului conjunctiv, asigurând o mai bun\ vascularizare, hr\nire [i regene- rare a zonelor afectate de celulit\. Lemnul dulce, p\trunjelul [i extrac-tul de papaya ajut\ la reducerea nivelului lipidelor din sânge, printr-o mai bun\ metabolizare a acestora [i prin eliminarea lor din depozitele adipoase.

Aceast\ formul\ ajut\ la reducerea dezvolt\rii excesive a stratului de gr\simi [i la asigurarea absorb]iei [i redistribu]iei fiziologice a gr\simi-lor [i aminoacizilor. Ajut\ la înde-p\rtarea substan]elor toxice [i a altor produ[i metabolici. Contribuie la reglarea digestiei [i a fluxului sanguin adecvat la nivelul tuturor ]esuturilor [i organelor. Restabile[te elasticitatea pielii [i o protejeaz\ împotriva cicatricelor de durat\.

Pentru ca produsul s\ fie eficient, recomand\m exerci]ii fizice regulate [i masarea zonei afectate.

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ pe zi, luat\ cu ap\.

ViadermPentru s\n\tatea pielii, p\rului [i unghiilor

P\rul frumos, unghiile tari [i tenul catifelat fac parte cu siguran]\ din dorin]ele oric\rei femei. Din cauza stilului actual de via]\, a stresului, a mediului înconjur\tor nociv [i a influen]ei multor altor factori negativi, aceste deziderate feminine nu sunt tocmai u[or de atins.

Viaderm, prin compozi]ia sa special\, men]ine p\rul dumneavoastr\ într-o stare minunat\. Nu mai cade, este str\lucitor [i m\t\sos, nu-[i pierde culoarea [i se piapt\n\ u[or. De asemenea, Viaderm ajut\ la men]inerea pielii catifelate, elastice, protejând totodat\ împotriva for-m\rii premature de riduri. Men]ine unghiile s\n\toase, tari, integre [i str\lucitoare.

Viaderm are o compozi]ie bazat\ pe extracte din plante medicinale, ulei de pe[te, vitamine [i minerale, care asigur\ nutri]ia corect\ [i cre[terea s\n\toas\ a p\rului, unghiilor [i celulelor epidermei.

Fiecare tablet\ con]ine:Ulei de Evening Primrose 200,0 mg - Lumini]\ de sear\(con]ine 10% GLA) Ulei de pe[te 100,0 mg- con]ine:Acid eicosapentaenoic (EPA) 18,0 mgAcid docosahexanoic (DHA) 12,0 mgF\in\ cu proteine din pe[te 125,0 mgEquisetum arvense (Coada-calului conc. 5:1) 250,0 mgVitamina A - 2500 U.I. 750,0 µgBeta-caroten 3,0 mgVitamina B6 5,0 mgVitamina C 30,0 mgVitamina E natural\ - 30 U.I. 20,13 mg

Biotin\ 75,0 µgAcid paraaminobenzoic 5,0 mgIod 47,5 µg Seleniu 50,0 µgCalciu 40,0 mg Zinc 7,5 mg

Prezentare: 30 tableteEfecte: Ajut\ la cre[terea s\n\toas\ a p\-

rului, pielii [i unghiilor Asigur\ nutri]ia corect\ a p\rului,

pielii [i unghiilor Ac]ioneaz\ favorabil în cazul afec-

]iunilor pielii [i previne apari]ia ridurilor Între]ine [i accentueaz\ culoarea

natural\ a p\rului Protejeaz\ epiderma împotriva

îmb\trânirii premature Contribuie la men]inerea s\n\t\]ii

generale [i a aspectului frumos al corpului

Administrare:Ca supliment alimentar, 1 tablet\ zilnic, luat\ cu ap\.

FemineFemineÎ n g r i j i r e a s p e c i a l \ a f e m e i i

Descoperi]i secretul frumuse]ii feminine

Page 32: Catalogul produselor 2005

ArtroStop RAPIDArtroStop RAPIDN u t r i ] i a c o m p l e x \ a a r t i c u l a ] i i l o r

Ameliorarea rapid\ a durerilor articulare

30

ArtroStop RAPID

ArtroStop Rapid reprezint\ o nou\ şi unic\ abordare a terapiei disfunc]iilor articulare. La baza celor mai frecven-te probleme articulare stau, pe de o parte, degradarea cartilajului ca ur-mare a proceselor degenerative (cu apari]ia simptomelor bolii artrozice), iar pe de alt\ parte, inflama]iile locale manifestate prin dureri articulare. ArtroStop Rapid ac]ioneaz\ în dou\ etape şi atac\ ambele mecanisme amintite mai sus.Într-o prim\ etap\, Boswellin® contribuie rapid şi eficient la sc\-derea intensit\]ii şi duratei durerilor asociate diverselor afec]iuni articulare. Ulterior, ameliorarea simptomatologiei este sus]inut\ de glucozamin şi condroitin, componente esen]iale ale structurii cartilajelor articulare, ce contribuie la regenerarea şi consolidarea acestora. Prezen]a manganului în formula produsului îmbun\t\]eşte procesul de regenerare a cartilajelor şi influen]eaz\ pozitiv condi]ia oaselor, din]ilor şi a ]esuturilor moi.Mul]umit\ acestor efecte, folosirea ArtroStop Rapid se concretizeaz\ într-o ameliorare rapid\ a durerilor şi, datorit\ regener\rii continue a cartilajelor, se observ\ îmbun\-t\]irea marcat\ a func]ion\rii articula]iilor.

Doza zilnic\ (3 tb.) con]ine:Glucozamin sulfat *2KCl 1600,0 mgCondroitin sulfat 600,0 mgBoswellin® 150,0 mg(extract de Boswellia serrata; 65% acid boswellic) Mangan 4,5 mgVitamina C 30,0 mg

Prezentare: 60, 90 şi 180 tablete

Efecte: Asigur\ un aport optim al

substan]elor necesare structurii fiziologice şi activit\]ii cartilajelor articulare

Efecte benefice asupra func]ion\rii articula]iilor (reduce redoarea articular\)

Este eficient în ameliorarea simptomelor precoce ale afect\rii articula]iilor membrelor şi coloanei vertebrale

Îmbun\t\]eşte propriet\]ile mecanice şi rezisten]a articula]iilor

Administrare:Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, luate cu ap\.

ArtroStop Rapid are un dublu efect

În prima faz\, BOSWELLIN amelioreaz\rapid [i eficient durerile articulare

În a doua faz\, Glucozaminul [iCondroitinul refac structura cartilajului

Page 33: Catalogul produselor 2005

31

ArtroStop crem\Direct la locul afectatCompozi]ie:Glucozamin sulfatMetilsulfonilmetan (MSM)Extract de Boswellia SerrataUlei de Linum Ussitatissimum (in)Ulei de Juniperus Communis (ienup\r)Ulei de Eucalyptus Globules (eucalipt)Terebinthinae Oil (ulei de pin)Metil salicilatMentol, camfor

Prezentare: Tub cu 100 ml crem\Caracteristici:ArtroStop crem\, produs destinat zonelor articulare dureroase ale persoanelor suferinde de artroz\, vine ca o completare foarte eficient\ a celorlalte produse din gama ArtroStop. Aplicarea lui este foarte simpl\: este suficient\ masarea cremei prin mi[c\ri circulare pe locul afectat. Substan]ele active din compozi]ia unic\ a produsului p\-trund rapid prin piele [i ac]ioneaz\ prompt la nivel local. Efectul imediat const\ în mic[orarea durerii [i, în acela[i timp, în sc\derea în]epenirii [i cre[terea mobilit\]ii articula]iilor. Crema con]ine glucozamin sulfat, extract din coaja arborelui Boswellia seratta [i MSM, adic\ substan]e care se completeaz\ reciproc în prevenirea [i ameliorarea problemelor articulare. Acestora li s-a ad\ugat metil salicilat, substan]\ care p\trunde foarte repede în piele [i are evidente efecte antiinflamatorii (din acest motiv fiind un excelent antireumatic). Mentolul, camforul [i uleiurile eterice ajut\ la activarea circula]iei sângelui în zonele articulare dureroase, pe care le [i înc\lzesc, astfel încât se produce o u[urare imediat\ a durerii.

Administrare:De câteva ori pe zi, folosi] i ArtroStop crem\ masând cu mi[c\ri circulare zonele articulare afectate.

ArtroStopArtroStopN u t r i ] i a c o m p l e x \ a a r t i c u l a ] i i l o r

ArtroStop PLUSSTOP durerilor articulare!

Doza zilnic\ (3 tb.) con]ine:Glucozamin hidroclorit 1500,0 mgMSM (metilsulfonilmetan) 300,0 mgBoswellia serrata 24,9 mgMangan 975 µg

Prezentare: 30, 60 şi 100 tablete

Caracteristici:ArtroStop PLUS este conceput ca un produs cu o eficien]\ maxim\ în lupta împotriva durerilor articulare ş i a osteoartroze i . Dator i t\ compozi]iei sale, ArtroStop PLUS reduce sensibilitatea articula]iilor, protejeaz\, hr\neşte şi regenereaz\ cartilajele articulare şi îmbun\-t\]eşte mobilitatea şi rezisten]a articula]iilor.Pentru prevenirea şi ameliorarea îmboln\virilor cartilajelor articulare, o foarte mare importan]\ o au al imentarea zonelor afectate cu substan]e care influen]eaz\ benefic func]ionarea articula]iilor şi eliminarea posibilelor simptome inflamatorii. Substan]ele care îndeplinesc aceste criterii sunt reprezentate, în primul rând, de glucozamin şi acizii boswellici (din extractul de Boswellia serrata). Prin administrarea de glucozamin reuşim s\ limit\m considerabil modific\ri le degenerative ale carti lajelor, în t imp ce acizi i boswellici au un accentuat efect antiinflamator, care determin\ o ameliorare prompt\ a durerii.Administrare:Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, luate cu ap\.

ArtroStop LiquidForma lichid\ a produsului ArtroStop asigur\ o nutri]ie de calitate a întregului sistem locomotorDoza zilnic\ (20 ml) con]ine:Glucozamin hidroclorit 1500,0 mgCondroitin sulfat 60,0 mg

Prezentare: Flacon cu 400 ml sirop

Caracteristici:ArtroStop Liquid este un supliment alimentar care ofer\ o hr\nire de calitate a articula]iilor şi a întregului aparat locomotor. Glucozaminul este principala component\ implicat\ în sinteza substan]elor responsabile de buna structur\ şi elasticitatea cartilajelor articulare. Din acest motiv este absolut necesar\ ameliorarea periodic\ a structurii cartilajelor, pentru a se asigura regenerarea şi completa func]ionalitate a articula]iilor.Condroitin sulfatul reprezint\ un element structural de baz\ al masei intercelulare a cartilajului, creşterea aportului s\u ducând la îmbun\-t\]irea propriet\]ilor mecanice şi elastice.Folosirea acestor substan]e pe o durata de minim 2 luni asigur\ o absorb]ie maxim\ şi influen]eaz\ pozitiv structura cartilajelor articulare.

Administrare:Adul]i: 20 ml lichid zilnic (20 ml = 4 linguri]e de ceai). Doza zilnic\ poate fi luat\ o dat\ sau poate fi împ\r]it\ în 2-4 doze separate. Dup\ administrarea dozei se recomand\ a se consuma o cantitate suficient\ de lichid.

Page 34: Catalogul produselor 2005

32

{ti]i...{ti]i...C â n d s \ u t i l i z a ] i p r e p a r a t e l e v i t a m i n i z a t e ?

Probleme de s\n\tate Produse WALMARK Recomand\ri

Acnee Zinc, Vitamina A, Viaderm Multe fructe [i verde]uri.

Activitate cerebral\, aten]ie, Evening Primrose + Ginko biloba, MemoPlus NEW, Somn minim 8 ore/zi; elimina]i concentrare, memorie Lecitina, GinkoPrim, Magnesium 200 mg factorii iritan]i: cafea, alcool.

Afect\ri ale imunit\]ii Super vitamina C, Ursule]i, Spirulina, Regim alimentar [i de via]\ Imuno Spectrum, Spirulina + Carob echilibrat.

Afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, Coenzima Q10, Antioxidant, Lecitina, Ginko biloba, De consultat medicul internist. hemoroizi Evening Primrose + Ginko biloba, GinkoPrim, Coenzima Q10 + Carnitin\, Varixinal

Afec]iuni dermatologice, psoriazis Evening Primrose, Vitamina A, Viaderm Orice modificare a aspectului pielii necesit\ un consult dermatologic atent.

Alergii, eczem\ atopic\ Evening Primrose De consultat medicul alergolog.

Ame]eli, cefalee Ginko biloba, GinkoPrim Recomandat numai în tulbur\ri ale circula]iei sanguine cerebrale, se va consulta medicul neurolog.

Anemie ABC Spectrum, Senior Spectrum, Spirulina, Regim alimentar [i de via]\ Spirulina + Carob echilibrat.

Ap\rarea contra radicalilor liberi, Antioxidant, Super vitamina C, Beta-Caroten, Evitarea fumatului [i fenomene de îmb\trânire precoce Vitamina E, Seleniu, Ginko biloba, a consumului de b\uturi GinkoPrim, Spirulina, Spirulina + Carob alcoolice.

Artroz\ ArtroStop Rapid, ArtroStop Liquid, Exerci]ii fizice regulate. ArtroStop PLUS, ArtroStop crem\, Cartilaj de rechin

Artrite Dolomit, Ca-Mg-Zn, Yucca, ArtroStop Rapid, Exerci]ii fizice regulate. ArtroStop PLUS, ArtroStop crem\, Calciu cu ulei de pe[te

Celulit\ Femine Celulit Exerci]ii fizice, masarea zonei afectate, aport crescut de fibre [i lichide în alimenta]ie.

Constipa]ie Fibre Consum crescut de legume, fructe, verde]uri.

Cre[terea colesterolului Antioxidant, Denoxinal, Lecitina, Regim alimentar [i de via]\ EPA marine s\n\tos.

Cre[terea rezisten]ei [i imunit\]ii Ursule]i, Energy Q10 Spectrum, ABC Spectrum, Regim alimentar [i de via]\ organismului Senior Spectrum, Spirulina, echilibrat. Spirulina + Carob

Cre[terea [i dezvoltare armonioas\ Minimar]ieni, Bronti[ori, Calciu cu ulei de pe[te Alimenta]ie echilibrat\, a copiilor diversificat\.

Page 35: Catalogul produselor 2005

33

{ti]i...{ti]i...C â n d s \ u t i l i z a ] i p r e p a r a t e l e v i t a m i n i z a t e ?

Probleme de s\n\tate Produse WALMARK Recomand\ri

Cre[teri moderate ale glicemiei Crom picolinat, Spirulina, Evening Primrose, Elimina]i dulciurile din diet\, Spirulina + Carob, Crom Forte, Zinc reduce]i consumul de pâine, car-

tofi, gr\simi animale.

Detoxifierea organismului Denoxinal, Fibre, Spirulina, Yucca, Regim alimentar [i de via]\ Spirulina + Carob s\n\tos, evitarea consumului de alcool, tutun, cafea.

Dureri de cap, migrene, oboseal\ Ca-Mg-Zn, Guarana, B-complex + vitamina C, Guarana poate ajuta în Magnesium 200 mg anumite tipuri de dureri de cap [i migrene. În cazul unor simptome prelungite, consulta]i medicul neurolog.

Dureri de gât, r\celi Ursule]i, Imuno Spectrum, Super vitamina C Evita]i consumul alimentelor reci (sucuri, `nghe]at\).

Dureri de spate [i oase ArtroStop Rapid, ArtroStop Liquid, ArtroStop PLUS, Exerci]ii fizice, preocupare ArtroStop crem\, Dolomit, Ca-Mg-Zn, Cartilaj de rechin pentru sport [i pentru men]inerea

greut\]ii corporale în limite normale.

Greutate crescut\, obezitate Viaredin tablete, Viaredin cocktail, Fibre, Crom Exerci]ii fizice, preocupare picolinat, Spirulina, Cromdiet, Spirulina + Carob, pentru sport. Crom Forte

Hipertensiune arterial\ Coenzima Q10, Evening Primrose, Energy Q10 De consultat medicul cardiolog. Spectrum, EPA marine, Coenzima Q10 + Carnitin\

Infec]ii urinare Urinal De consultat medicul urolog.

Osteoporoz\ Osteostop cu izoflavonoide, Dolomit, Ca-Mg-Zn, Exerci]ii fizice, preocupare Artrostop Liquid, Cartilaj de rechin pentru sport [i pentru men]inerea greut\]ii corporale

în limite normale.

Profilaxia cariei Ca-Mg-Zn, Dolomit, Calciu cu ulei de pe[te Consult stomatologic periodic.

Recuperare dup\ traumatisme articulare Cartilaj de rechin, Artrostop Liquid, ArtroStop PLUS, Recuperare fizic\ medical\, sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi) ArtroStop crem\, Ca-Mg-Zn, Calciu cu ulei de pe[te, mi[care zilnic\ sus]inut\. Dolomit

S\n\tate psihic\ B-complex + vitamina C, Stresvit, Lecitina, Evitarea situa]iilor stresante; Magnesium 200 mg, GinkoPrim, Ginko Biloba, perioade de relaxare conform Evening Primrose + Ginko Biloba necesit\]ilor individuale.

Sângerare gingival\ Super vitamina C Consult stomatologic periodic.

Sc\derea acuit\]ii vizuale, dureri oculare, Beta-Caroten, Vitamina A, Ginko biloba, Vitavision, Consult oftalmologic periodic ochi obosi]i GinkoPrim pentru depistarea precoce

a afec]iunilor oculare.

Sindrom premenstrual Evening Primrose De consultat medicul ginecolog.

Page 36: Catalogul produselor 2005

{ti]i...{ti]i...C â n d s \ u t i l i z a ] i p r e p a r a t e l e v i t a m i n i z a t e ?

34

Probleme de s\n\tate Produse WALMARK Recomand\ri

Tulbur\ri ale func]ion\rii prostatei Prostenal, Pumpkin, Zinc De consultat medicul urolog.

Tulbur\ri cauzate de stress Stresvit, B-complex + vitamina C, Ginko biloba, Somn minim 8 ore/zi; elimina]i Senior Spectrum, GinkoPrim, Magnesium 200 mg factorii iritan]i: cafea, alcool,

tutun.

Tulbur\ri de dinamic\ sexual\ Vitamina E, Zinc, Senior Spectrum, Pumpkin , Somn minim 8 ore/zi; elimina]i Prostenal factorii iritan]i: cafea, alcool, tutun.

Tulbur\ri de tranzit intestinal Fibre, Spirulina, Spirulina + Carob Alimenta]ie echilibrat\.

Tulbur\ri specifice menopauzei Evening Primrose Consult endocrinologic.

Page 37: Catalogul produselor 2005

35

RepertoarRepertoarI n d e x a l f a b e t i c a l p r o d u s e l o r W a l m a r k

ABC Spectrum . . . . . . . . 25Anemie; cre[terea rezisten]ei [i imunit\]ii organismului

Antioxidant . . . . . . . . . . 6Afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi; ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce; cre[terea colesterolului

ArtroStop crem\. . . . . . . 31Artroz\, artrite, dureri de spate [i oase, recuperare dup\ traumatisme articulare sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi)

ArtroStop Liquid. . . . . . 31Artroz\; dureri de spate [i oase; osteoporoz\; recuperare dup\ traumatisme articulare sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi)

ArtroStop PLUS. . . . . . . . 31Artroz\; dureri de spate [i oase; osteoporoz\; recuperare dup\ traumatisme articulare sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi)

ArtroStop RAPID . . . . . . . 30Artroz\; dureri de spate [i oase; osteoporoz\; recuperare dup\ traumatisme articulare sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi)

B-complex + vitamina C . . . 5Dureri de cap, migrene, oboseal\; s\n\tate psihic\; tulbur\ri cauzate de stres

Beta-Caroten . . . . . . . . . 5Ap\rarea contra radicalilor liberi, feno-mene de îmb\trânire precoce; sc\derea acuit\]ii vizuale, dureri oculare, ochi obosi]i

Bronti[ori . . . . . . . . . . . . 26Cre[terea [i dezvoltarea armonioas\ a copiilor

Calciu cu ulei de pe[te . . . . . 7Cre[tere [i dezvoltare armonioas\ a copiilor; profilaxia cariei; recuperare dup\ traumatisme articulare sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi)

Calcium-Magnezium-Zinc . . 7Artrite; dureri de cap, migrene, oboseal\; dureri de spate [i oase; osteoporoz\; profilaxia cariei; recuperare dup\ traumatisme articulare sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi)

Cartilaj de rechin . . . . . . 10Artroz\; artrite; dureri de spate [i oase; osteoporoz\; recuperare dup\ traumatisme articulare sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi)

Coenzima Q10 . . . . . . . . 17Afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi; hipertensiune arterial\

Coenzima Q10+ Carnitin\ . . . . . . . . . . 16Afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi; hipertensiune arterial\

Cromdiet . . . . . . . . . . . . 22Greutate crescut\, obezitate

Crom Forte . . . . . . . . . . . 8Cre[teri moderate ale glicemiei; greutate crescut\, obezitate

Crom picolinat . . . . . . . . . 8Cre[teri moderate ale glicemiei; greutate crescut\, obezitate

Denoxinal . . . . . . . . . . . . 20Afect\ri ale imunit\]ii; anemie; ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce; cre[terea rezisten]ei [i imunit\]ii organismului; cre[teri moderate ale glicemiei; detoxifierea organismului; greutate crescut\, obezitate; tulbur\ri de tranzit intestinal

Dolomit . . . . . . . . . . . . . 8Artrite; dureri de spate [i oase; osteoporoz\; profilaxia cariei; recuperare dup\ traumatisme articulare sau osoase (entorse, luxa]ii, fracturi)

Energy Q10 Spectrum. . .24Cre[terea rezisten]ei [i imunit\]ii organismului; hipertensiune arterial\

EPA marine . . . . . . . . . . . 10Cre[terea colesterolului; hipertensiune arterial\

Evening Primrose . . . . . . 11Afec]iuni dermatologice, psoriazis; alergii, eczem\ atopic\; cre[teri moderate ale glicemiei; hipertensiune arterial\; sindrom premenstrual; tulbur\ri specifice menopauzei

Evening Primrose + Ginko biloba . . . . . . . 14Activitate cerebral\, aten]ie, concentrare, memorie; afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi

Femine Celulit . . . . . . . . 28Celulit\

Fibre . . . . . . . . . . . . . . . . 11Constipa]ie; detoxifierea organismului; greutate crescut\, obezitate; tulbur\ri de tranzit intestinal

Ginko biloba . . . . . . . . . 14Afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi; ame]eli [i cefalee; ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce; sc\derea acuit\]ii vizuale, dureri oculare, ochi obosi]i; tulbur\ri cauzate de stres

GinkoPrim . . . . . . . . . . . 15Afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi; ame]eli [i cefalee; ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce; sc\derea acuit\]ii vizuale, dureri oculare, ochi obosi]i; tulbur\ri cauzate de stres

Page 38: Catalogul produselor 2005

RepertoarRepertoarI n d e x a l f a b e t i c a l p r o d u s e l o r W a l m a r k

36

Guarana . . . . . . . . . . . . . 11Dureri de cap, migrene, oboseal\

Imuno Spectrum. . . . . . . 25Afect\ri ale imunit\]ii; dureri de gât, r\celi

Lecitina . . . . . . . . . . . . . 12Activitate cerebral\, aten]ie, concentrare, memorie; afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi; cre[terea colesterolului; s\n\tate psihic\

Magnesium 200 mg . . . . 9Activitate cerebral\, aten]ie, concentrare, memorie

MemoPlus NEW . . . . . . 20Activitate cerebral\, aten]ie, concentrare, memorie

Minimar]ieni . . . . . . . . 26Cre[tere [i dezvoltare armonioas\ a copiilor

Osteostop cu izoflavonoide . . . . . . 28Osteoporoz\

Prostenal . . . . . . . . . . . . 19Tulbur\ri ale func]ion\rii prostatei; tulbur\ri de dinamic\ sexual\

Pumpkin . . . . . . . . . . . . 12Tulbur\ri ale func]ion\rii prostatei; tulbur\ri de dinamic\ sexual\

Seleniu . . . . . . . . . . . . . . 9Ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce

Senior Spectrum. . . . . . . 25Anemie; cre[terea rezisten]ei [i imunit\]ii organismului; tulbur\ri cauzate de stres; tulbur\ri de dinamic\ sexual\

Spirulina . . . . . . . . . . . . 12Afect\ri ale imunit\]ii; anemie; ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce; cre[terea rezisten]ei [i imunit\]ii organismului; cre[teri moderate ale glicemiei; detoxifierea organismului; greutate crescut\, obezitate; tulbur\ri de tranzit intestinal

Spirulina + Carob . . . . . . 13Afect\ri ale imunit\]ii; anemie; ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce; cre[terea rezisten]ei [i imunit\]ii organismului; detoxifierea organismului; greutate crescut\, obezitate; tulbur\ri de tranzit intestinal

Stresvit . . . . . . . . . . . . . . 22S\n\tate psihic\; tulbur\ri cauzate de stres

Super vitamina C . . . . . . 5Afect\ri ale imunit\]ii; ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce; dureri de gât, r\celi; sângerare gingival\

Urinal . . . . . . . . . . . . . . . 20Infec]ii urinare

Ursule]i . . . . . . . . . . . . . 26Afect\ri ale imunit\]ii; cre[terea rezisten]ei [i imunit\]ii organismului; dureri de gât, r\celi

Varixinal . . . . . . . . . . . . . 21Afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi

Viaderm . . . . . . . . . . . . . 29Acnee; afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi

Viaredin tablete . . . . . . . 27Greutate crescut\, obezitate

Viaredin cocktail. . . . . . . 27Greutate crescut\, obezitate

Vitamina A . . . . . . . . . . . . 6Acnee; afec]iuni ale vaselor sanguine, varice, hemoroizi; sc\derea acuit\]ii vizuale, dureri oculare, ochi obosi]i

Vitamina E . . . . . . . . . . . . 6Ap\rarea contra radicalilor liberi, fenomene de îmb\trânire precoce; tulbur\ri de dinamic\ sexual\

Vitavision . . . . . . . . . . . . 22Sc\derea acuit\]ii vizuale, dureri oculare, ochi obosi]i

Yucca . . . . . . . . . . . . . . . 14Artrite; detoxifierea organismului

Zinc . . . . . . . . . . . . . . . . . 9Acnee; cre[teri moderate ale glicemiei; tulbur\ri ale func]ion\rii prostatei; tulbur\ri de dinamic\ sexual\

37

Observa]iiObserva]ii.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

Page 39: Catalogul produselor 2005

37

Observa]iiObserva]ii.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

Page 40: Catalogul produselor 2005

Observa]iiObserva]ii

38

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

Page 41: Catalogul produselor 2005

39

Observa]iiObserva]ii.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

Page 42: Catalogul produselor 2005

Observa]iiObserva]ii

40

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................41

Observa]iiObserva]ii.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

Page 43: Catalogul produselor 2005

Observa]iiObserva]ii

40

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................41

Observa]iiObserva]ii.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

Page 44: Catalogul produselor 2005

Observa]iiObserva]ii

42

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

Page 45: Catalogul produselor 2005

43

Observa]iiObserva]ii.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

.......................................................................................................................

Page 46: Catalogul produselor 2005

44

Walmark pe InternetWalmark pe Internetw w w. w a l m a r k . r o , w w w. c s w. r o , w w w. m i n i m a r ] i e n i . r o

PAGINA DE INTERNET A CLUBULUI S|N|T|}II WALMARK

Anul trecut a însemnat pentru Walmark lansarea nou-lui site al Clubului S\n\t\]ii Walmark, www.csw.ro. Acest site a fost conceput pentru a u[ura accesul Dumneavoastr\ la informa]ii despre produsele Walmark, la sfaturi medicale [i la comenzi. În cazul în care nu a]i devenit înc\ membru al Clubului S\n\t\]ii Walmark o pute]i face înscriindu-vã gratuit pe acest site. Dup\ înscriere ve]i fi notificat pe email, iar dum-neavoastr\ pute]i deja beneficia de avantajele calit\]ii de mem-bru al Clubului. Dup\ aproxi-mativ o lun\ de la înscriere ve]i primi prin po[t\ [i legitima]ia de membru al Clubului al\turi de ultima edi]ie a revistei Clubul S\n\t\]ii Walmark [i a Catalogului de produse.

Pentru a putea lansa comenzi v\ rug\m s\ v\ autenti-fica]i pe site: la sec]iunea num\r cu num\rul Dumneavoastr\ de card, iar la sec]iunea parol\ v\ rug\m s\ trece]i parola aleas\ de Dumneavoastr\ sau numele Dumneavoastr\ de familie.

Noile facilit\]i ale site- ului www.CSW.ro Înscriere rapid\ în Clubul S\n\t\]ii Walmark Afla]i cele mai noi informa]ii

despre produsele [i ofertele Walmark Adresa]i întreb\ri legate de administrarea produselor Walmark consultantului nostru medical Pute]i comanda produse online. Pentru orice sugestie v\ rug\m s\ ne scrie]i la [email protected]

PAGINA DE INTERNET www.MINIMARTIENI.ro

Walmark a creat pentru cei mici o pagin\ de internet cu totul special\. Pagina de internet www.minimartieni.ro se adre-

seaz\ celor mici dornici s\ se dis-treze dar [i s\ afle informa]ii de tot felul. Cei mici se pot înreg-istra în Clubul Minimar]ienilor [i pot strânge Cosmopuncte ca urmare a scorului realizat la jocurile online. Pe site sunt ad\ugate s\pt\mânal informa]ii despre cele mai noi filme ap\rute, lucruri interesante dar [i informa]ii de cultur\ general\.

To]i cei înscri[i în Clubul Minimar]ienilor vor participa la diferite concursuri care vor avea ca premii produse Walmark pen-tru copii, dar [i rechizite, ceasuri etc.

Page 47: Catalogul produselor 2005

Clubul S\n\t\]ii WalmarkClubul S\n\t\]ii Walmark

D A , d o r e s c s \ f i u m e m b r u a l „ C l u b u l u i S \ n \ t \ ] i i WA L M A R K “

Clubul S\n\t\]ii Walmark ofer\ membrilor s\i informa]ii despre avantajele [i caracteristicile produ-selor noastre, nout\]i din domeniul alimenta]iei naturale, precum [i al îngrijirii s\n\t\]ii, atât din ]ara noas-tr\ cât [i din str\in\tate, precum [i alte informa]ii interesante [i folositoare. Scopul nostru este îmbun\t\]irea modalit\]ii de comunicare [i infor-marea clien]ilor no[tri. Aceasta se va realiza prin intermediul materialelor informative ale clubului, ce se vor edita de dou\ ori pe an [i vor fi trimise membrilor clubului. Pentru membrii fideli ai clubului vom preg\ti concursuri atractive, cu pre-mii constând în produse Walmark sau alte cadouri [i surprize din partea noastr\. ~n sensul acesta, cele mai atractive vor fi extragerile speciale pentru cadouri surpriz\. ~n Clubul S\n\t\]ii Walmark pute]i, de asemenea, s\ v\ încerca]i aptitu-dinile dumneavoastr\ inovatoare, propunând îmbun\t\]irea pro-

duselor sau chiar introducerea unor noi produse, prin aceasta oricare dintre dumneavoastr\ putând deveni „un expert al alimenta]iei ra]ionale”. Ideile dumneavoastr\ se pot referi nu numai la îmbun\-t\]irea gamei de produse Walmark, dar [i la noi activit\]i ale clubului, primind în plus [i recompensa adecvat\ din partea noastr\.

Calitatea de membru al Clubului S\n\t\]ii Walmark v\ ofer\ posibi-litatea de a comanda, telefonic, de acas\, produse Walmark, la num\rul 0800.800.279, urmând s\ le primi]i acas\, prin po[t\, la pre]uri avantajoase, sau chiar gratuit ca bonus de fidelitate pentru produsele noastre. Toate aces-tea le pute]i ob]ine având cardul de membru al Clubului S\n\t\]ii Walmark, pe care îl pute]i primi doar completând talonul de mai jos sau accesând pagina noastr\ de internet www.csw.ro, unde v\ pute]i înregistra online.

V\ intereseaz\ aceast\ofert\? În acest caz, este de ajuns s\ trimi-te]i datele dumneavoastr\ personale la adresa de e-mail [email protected], sau s\ completa]i talonul de înscriere, [i s\-l trimite]i la adresa noastr\. Dup\ înregistrarea dumneavoastr\ ca membru, ve]i primi prin po[t\ cardul [i materialele informative ale clubului.

Calitatea de membru este gratuit\ [i nu v\ oblig\ la nimic. Sper\m c\ v\ ve]i înscrie în Clubul S\n\t\]ii Walmark [i ve]i folosi cu satisfac]ie toate avantajele pe care acest card vi le ofer\.

B u l e t i n C l u b u l S \ n \ t \ ] i i W a l m a r k

Doresc s\ primesc informa]iile despre „Clubul S\n\t\]ii“ pe adresa:

Nume: ................................................... Prenume: ..............................................................................................

Data na[terii:

Strad\: .....................................................................Nr.: ......... Bloc: ....................Sc.: .................. Ap.: ...............

Ora[: ........................................................................... Jude]: ....................................Cod po[tal: ........................

Telefon: ...................................................................... e-mail: ..............................................................................

Data `nscrierii: .................. .........................................Semn\tura ...................................

Notã: În cazul în care sunteþi deja membru al Clubului Sãnãtãþii Walmark nu mai este necesarã trimiterea acestui talon.Semnând acest talon sunteþi de acord ca datele Dumneavoastrã sa fie prelucrate, procesate ºi stocate de cãtre Walmark România S.R.L. în scopul trimiterii de corespondenþã. Walmark România a obþinut dreptul de a colecta, procesa, pãstra ºi distribui informaþii cu caracter personal, prin licenþa nr. 1874 de la Avocatul Poporului conform legii 677/2001. Conform aceeleaºi legi vã este cunoscut dreptul de acces, de intervenþie ºi de opoziþie asupra datelor. Puteþi interveni asupra datelor direct pe siteul www.csw.ro, prin poºtã pe adresa Walmark Romania OP 4 CP 11 Bucureºti sector 3, sau telefonic la numãrul 0 800 800 279.

Z Z L L A A A A

Page 48: Catalogul produselor 2005

WALMARK România SRL, Pia]a Alba lulia 5, sector 3, Bucure[tiTelefon: 021-323 51 95

OP 4 CP 11www.walmark.ro; e-mail: [email protected]

W 0004/K/01/00/ROM