Catalogul Oriflame 04 / 2013

of 68 /68
Beat cellulite TODAY! © 2013 Oriflame Cosmetics SA 04 24h PROTECŢIE NOU! 5.99 Fiecare cu SENZAŢIE CALMANTĂ DUPĂ RAS* PROTECŢIE ÎMPOTRIVA URMELOR ALBE* PIELE A SUBRAŢULUI NETEDĂ ŞI MĂTĂSOASĂ* Protecţie completă la jumătate de preţ! -50 % *Rata eficacităţii produsului bazată pe evaluarea consumatorilor, eşantion compus din 69 – 86 de femei. O NOUĂ LANSARE TIME REVERSING INTENSE GHIDUL COMPLET al ÎNGRIJIRII PIELII! CAROLINE WOZNIACKI Corpul perfect ATACUL ÎMPOTRIVA CELULITEI Paginile 2–3 Jucătoarea din topul mondial al tenisului: CODE: RO 719304.1 Ofertele sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Credem în calitatea produselor noastre şi oferim garanţia satisfacţiei 100%. Dacă nu sunteţi mulţumit de un produs, îl returnaţi în termen de 30 de zile şi primiţi banii înapoi. Oriflame este membru al Asociaţiei companiilor cu vânzare directă, ceea ce reflectă hotărârea noastră de a aplica cel mai înalt nivel al eticii în domeniu. Prin colaborarea noastră cu Alianţa Rainforest, ne străduim să ne asigurăm că toată hârtia pentru cataloagele noastre provine din păduri atent gestionate. Iniţiativele noastre caritabile permanente sprijină copiii şi tinerele femei printr-o gamă diversă de programe educaţionale. www.facebook.com/oriflamero www.twitter.com/oriflamero CONSULTANTUL TĂU ORIFLAME Cosmetics Oriflame România SRL, str. Horia Măcelariu 61-81, sector 1, Bucureşti, CIF RO 6769403, Capital social 11 121 050 RON Call Center *7000 (apel cu tarif normal) [email protected]flame.ro www.oriflame.ro Oriflame nu a testat niciodată produsele sau ingredientele pe animale în timpul procesului de dezvoltare a produselor – şi nu o va face niciodată. Am făcut această alegere încă de la înfiinţarea companiei Oriflame, în 1967. 04/03 (ora 06:00) 24/03 (ora 18:00) 2013 23723 Deodorant roll-on antiperspirant 24h Activelle Sensitive 23725 Deodorant roll-on antiperspirant 24h Activelle Invisible 23718 Deodorant roll-on antiperspirant 24h Activelle Pure Care 12.00 În curând, în viitorul catalog… Îţi dezvăluim un nou capitol al misiunii noastre de a transforma visurile în realitate!

Embed Size (px)

description

Mai multe pe http://oriflamefocsani.blogspot.ro/

Transcript of Catalogul Oriflame 04 / 2013

Page 1: Catalogul Oriflame 04 / 2013

Beat cellulite TODAY!

© 2

013

Orifl

am

e C

osm

etics

SA

04 24h PROTECŢIE

NOU!

5.99 Fiecare cu

SENZAŢIE CALMANTĂ DUPĂ RAS*

PROTECŢIE ÎMPOTRIVA URMELOR ALBE*

PIELE A SUBRAŢULUI NETEDĂ ŞI MĂTĂSOASĂ*

Protecţie completă la jumătate de preţ! -50%

*Rata efi cacităţii produsului bazată pe evaluarea consumatorilor, eşantion compus din 69 – 86 de femei.

O NOUĂ LANSARETIME REVERSING

INTENSE

GHIDUL COMPLET

al ÎNGRIJIRII PIELII!

CAROLINE WOZNIACKI Corpul perfect ATACUL ÎMPOTRIVA CELULITEIPaginile 2–3

Jucătoarea din topul mondial al tenisului:

CODE: RO 719304.1

Ofe

rtel

e su

nt v

alabi

le în

limita

stoc

urilo

r disp

onib

ile.

Credem în calitatea produselor noastre şi oferim garanţia satisfacţiei 100% . Dacă nu sunteţi mulţumit de un produs, îl returnaţi în termen de 30 de zile şi primiţi banii înapoi.

Orifl ame este membru al Asociaţiei companiilor cu vânzare directă, ceea ce refl ectă hotărârea noastră de a aplica cel mai înalt nivel al eticii în domeniu.

Prin colaborarea noastră cu Alianţa Rainforest, ne străduim să ne asigurăm că toată hârtia pentru cataloagele noastre provine din păduri atent gestionate.

Iniţiativele noastre caritabile permanente sprijină copiii şi tinerele femei printr-o gamă diversă de programe educaţionale.

www.facebook.com/orifl amero

www.twitter.com/orifl amero

CONSULTANTUL TĂU ORIFLAME

Cosmetics Orifl ame România SRL, str. Horia Măcelariu 61-81, sector 1, Bucureşti,

CIF RO 6769403, Capital social 11 121 050 RON Call Center *7000 (apel cu tarif normal)

[email protected] ame.rowww.orifl ame.ro

Orifl ame nu a testat niciodată produsele sau ingredientele pe animale în timpul procesului de dezvoltare a produselor – şi nu o va face niciodată. Am făcut această alegere încă de la înfi inţarea companiei Orifl ame, în 1967.

04/03 (ora 06:00)24/03 (ora 18:00)

2013

23723 Deodorant roll-on antiperspirant 24h Activelle Sensitive

23725 Deodorant roll-on antiperspirant 24h Activelle Invisible 23718 Deodorant roll-on antiperspirant 24h Activelle Pure Care

12.00

În curând, în viitorul catalog… Îţi dezvăluim un nou capitol al misiunii noastre de a transforma visurile în realitate!

Page 2: Catalogul Oriflame 04 / 2013

!

Cumpără gelul anticelulitic şi

poţi achiziţiona, la alegere, orice

produs Perfect Body de pagina 5 cu

-50%

OFERTĂ DE LANSARE cu numai

48.99 *Evaluarea consumatorilor, eşantion format din 113 femei, timp de 4 săptămâni

Efi cienţă amplifi cată datorită dispozitivului de masaj. Garantat.

FORMULĂ REVOLUŢIONARĂ COMPLEX LIPO-SLIM

Acizii linoleici “sparg” celulele grase

Guarana stimulează microcirculaţia

REDUCE VIZIBIL ASPECTUL CELULITEI ÎN 4 SĂPTĂMÂNI*

Descoperă NOUL gel anticelulitic Perfect Body, cu o formulă ce combină activii de ardere a grăsimilor cu masajul limfatic, extrem de efi cient în lupta împotriva celulitei.

NOU!

CAROLINE WOZNIACKI

“PENTRU A FI CEL MAI BUN, TREBUIE SĂ FOLOSEŞTI TOT CE-I MAI BUN!”

Jucătoarea din topul mondial al tenisului:

MOD DE APLICARE

Deschide capacul şi răsuceşte capătul pentru masaj.

Masează intens, până când produsul este complet absorbit.

Apasă, închide, apoi întinde sufi cient gel pe zonele afectate.

Perfect Body Anti-Cellulite Attack Gel anticelulitic Perfect Body Asistă la reconturarea corpului tău! Formula efi cientă anticelulită are rezultate excelente şi garantate în lupta cu aspectul de coajă de portocală al pielii. Are încorporat un dispozitiv de masaj, pentru a îndepărta celulita care cedează greu. 150 ml

24884 75.00

Perfect Body

NOU!

Page 3: Catalogul Oriflame 04 / 2013

54

ŞTIAI CĂ?Aproximativ 80–90% dintre femei fi e au deja sau vor ajunge să aibă celulită la un moment dat. Dacă te înscrii în prima categorie, atunci foloseşte creme anticelulitice. Ele acţionează prin distrugerea graduală a celulelor grase, permiţând pielii să îşi recapete forma şi aspectul originale. Şi nu uita, celulita poate reveni oricând, aşadar utilizarea regulată a cremelor anticelulitice devine absolut necesară în lupta împotriva acestei probleme a pielii, în mod special în zonele cele mai afectate.

PÂNĂ LA 80%** REDUCE VERGETURILE

ÎN LĂŢIME

79%* TEXTURĂ ÎMBUNĂTĂŢITĂ CE VIZEAZĂ ZONELE AFECTATE

58% * EFECT DE LIFTING ÎN ZONA DECOLTEULUI

Perfect Body Anti-Stretch Mark Cream Cremă împotriva vergeturilor Perfect Body 150 ml

18434 65.00

41.99

Perfect Body Firming Bust & Décolleté Gel Gel cu efect de fermitate pentru bust şi decolteu Perfect Body 50 ml

18436 69.00

43.99

Cutie cu 14 fi ole

4 MODALITĂŢI GARANTATE DE A OBŢINE SILUETA PERFECTĂ

Perfect Body Anti-Cellulite Night Action Ampoules Fiole cu ser anticelulitic pentru noapte Perfect Body 14 x 10 ml

17558 99.00

68.99

Perfect Body Tight Tummy Toning Gel Gel tonifi ant pentru abdomen Perfect Body 125 ml

18426 55.00

34.99

Poţi cumpăra, la alegere, orice produs de la această pagină cu

-50%dacă achiziţionezi gelul anticelulitic

de la p. 3.

*Evaluarea consumatorilor **Testare clinică timp de mai mult de 8 săptămâni, pe un eşantion format din 28 femei

ASPECT MAI NETED AL ABDOMENULUI

76%*

Page 4: Catalogul Oriflame 04 / 2013

76

Ştiai că…

ÎN ACEST CATALOG:

Văzut & Plăcut

NE PLAC!

www.orifl ame.ro

TOP 5 AL PRODUSELOR FAVORITE!!*

*Evaluare bazată pe medii globale

MUST HAVE !

Prin colaborarea noastră cu Alianţa Rainforest, depunem eforturi să ne asigurăm că toată hârtia pentru cataloagele noastre provine din păduri atent gestionate.

Veşti de ultimă oră: jucătoarea de tenis de renume internaţional, Caroline Wozniacki, revine în acest catalog ca imagine pentru gamele Perfect Body şi Activelle! Despre parteneriatul cu Orifl ame, Caroline a declarat:

“Sunt cu adevărat încântată să colaborez cu una dintre cele mai bune companii de cosmetice din lume! Orifl ame îmi împărtăşeşte viziunea legată de impulsionarea femeilor din întreaga lume să fi e încrezătoare, motivate şi să lupte pentru a deveni cele mai bune!”

STOP. PRIVEŞTE!

16 GHIDUL COMPLETAL ÎNGRIJIRII PIELII!Sfaturi punctuale ale experţilor noştri, care te ajută să te bucuri de o piele perfect îngrijită la început de primăvară!

33 MACHIAJÎndrăzneşte să încerci machiaje noi, inspirate de gamele noastre de produse, cu texturi şi culori inedite.

50 VERY-MEHigh-fashion sau chic relaxat… cu Very Me, eşti întotdeauna în tendinţe!

59 ÎNGRIJIREA PIELIIAi grijă de pielea ta, cu ajutorul produselor noastre cu ingrediente naturale şi formule ştiinţifi ce de top.

71 PARFUMURIFă o investiţie într-unul din parfumurile noastre cu design personalizat şi amestecuri inedite de arome. Te va scoate din anonimat!

97 ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUISimte pe pielea ta dragostea cu care creăm produsele pentru îngrijirea corpului şi părului!

114 DE LA NATURĂ, PENTRU TINEReduceri spectaculoase de primăvară pentru o gamă bogată de produse cu ingrediente naturale!

Kajal – pentru contur super intens!

EXPERŢII noştri îţi oferă sfaturi utile

de îngrijire a pielii în această PRIMĂVARĂ!

OM DE ŞTIINŢĂ CERCETARE&DEZVOLTARE, DEAN HICKEY:Dat fi ind faptul că pielea matură are nevoi specifi ce, am acordat extra timp şi atenţie creării gamei Time Reversing InTense. De fapt, am conceput până la 24 de variante diferite înainte de a selecta formulele fi nale pentru cremele de zi, noapte & conturul ochilor! Rezultatele demonstrează faptul că aceste produse aduc o adevărată schimbare femeilor cu vârsta peste 55 de ani, contribuind cu succes la creşterea densităţii pielii, pentru ca tenul să aibă un aspect mai plin, mai ferm şi mai luminos, cu mai puţine riduri.

Minunatele creme de corp Silk Beauty cu o senzaţională reducere demai mult de

-40%

1. Deodorant roll-on Activelle InvisibleSpune adio inesteticelor urme albe lăsate pe haine de către deodorante şi alege prospeţimea pentru întreaga zi! Ultima copertă

3. Apă de parfum Giordani White GoldElegant, spectaculos, legendar… este parfumul îndrăgit de femeile din întreaga lume! p. 15

4. Gel revigorant pentru igiena intimă FeminellePreţuieşte-ţi feminitatea, folosind produsul perfect pentru îngrijirea delicată a zonei intime! p. 107

5. Cremă protectoare 2-în-1 pentru mâini şi unghii Hand CareEste secretul unghiilor şi mâinilor suple, catifeltate şi protejate – până la 24 ore! p. 123

p. 40–41

p. 42 p.105

p. 16–27

Campioana a revenit!

COLŢUL BÂRFELOR: Caroline Wozniacki SFATURI profesionale de ÎNGRIJIRE A PIELII

mai mult de

-40%

2. Cremă pentru tălpi cu efect de reparare a crăpăturilor de pe călcâie Feet Up AdvancedAcţionează rapid şi în profunzime, pentru a netezi şi calma călcâiele aspre! p. 121

Cumpără setul format din rimel şi trusă de farduri cu

mai mult de

-40%!

Page 5: Catalogul Oriflame 04 / 2013

8 îngrijirea pielii

NOU!

În exclusivitate OFERTĂ DE LANSARE cu numai

55+ Îţi prezentăm NOUA Time Reversing Intense – prima cremă ce combină efi cienţa genisteineiSOIA cu complexul Amino+. Este demonstrat faptul că acţionează asupra problemelor generate de menopauză: riduri adânci, lipsa elasticităţii şi luminozităţii, contururi lăsate, nuanţă neuniformă a tenului şi multe altele. Vei simţi cum pielea ta îşi recapătă aspectul plin şi structura similară unui ten tânăr. Mai frumoasă cu fi ecare zi ce trece.

Pentru ten foarte matur

Stimulează Genele Frumuseţii™ pentru a reface pielea matură

O nouă

formulă

într-un nou ambalaj

elegant

Acum cu FPS 15

Acţionează asupra tuturor celor 6 probleme ale tenului foarte matur*:

● Scăderea densităţii pielii

● Riduri adânci

● Nuanţă ternă a tenului

● Nuanţă neuniformă a tenului

● Piele lipsită de fermitate

● Contururi faciale neuniforme

*Testare pe un panel de 108 femei peste 55 de ani, timp de mai mult de 6 săptămâni, care au folosit crema de zi + crema de noapte.

Nutrient efi cient anti-îmbătrânire derivat din soia, de 10 ori purifi cat, cu acţiune la nivel genetic. Selectat după aproximativ un deceniu de cercetări elaborate. Încapsulat pentru a pătrunde în straturile profunde ale pielii. Efi cienţă demonstrată în privinţa tuturor problemelor tenului matur.

Un complex unic de peptide, cu efecte demonstrate în sensul refacerii & restructurării matricei pielii, pentru un ten mai plin, riduri estompate şi contururi faciale îmbunătăţite.

Time Reversing Intense SkinGenistII™ Day Cream SPF 15 Cremă de zi FPS 15 Time Reversing Intense SkinGenistII™ Un mix efi cient de componente cu efecte stimulatoare, într-o formulă nouă, luxoasă şi senzorială. GenisteinaSOIA extra-pură încapsulată acţionează asupra Genelor Frumuseţii™, pentru a contribui la menţinerea supleţei, tinereţii, vitalităţii şi aspectului plin al pielii. Complexul unic Amino+ creşte densitatea pielii, contribuind astfel la îmbunătăţirea contururilor faciale şi reducerea vizibilă a ridurilor. 50 ml

24185 75.00

49.99

Cumpără NOUA cremă de zi sau de noapte Time Reversing Intense şi poţi achiziţiona crema pentru conturul ochilor cu

4.99 leiDetalii la pagina 10.

mai mult de

-85%

Page 6: Catalogul Oriflame 04 / 2013

NOU! NOU!

Pentru ten foarte matur

Time Reversing Intense SkinGenistII™ Eye Cream Cremă pentru conturul ochilor Time Reversing Intense SkinGenistII™ Ameliorează efectele îmbătrânirii apărute în zona de contur a ochilor în perioadapost-menopauză. Cu genisteinăSOIA şi complex Amino+, crema umple ridurile adânci, redefi neşte conturul ochilor şi amplifi că densitatea pielii. 15 ml

24667 42.00

26.99

Reface densitatea pielii Încredere redobândită pentru tenul foarte matur Odată cu schimbările hormonale survenite ca urmare a înaintării în vârstă, pielea îşi pierde din volum şi densitate, ceea ce conduce la apariţia ridurilor adânci şi aspectului de piele lăsată. NOUA Time Reversing Intense îţi stimulează Genele Frumuseţii™, pentru a acţiona asupra tuturor problemelor tenului foarte matur, în timpul şi după instalarea menopauzei. Cu Amino+, ce reface aspectul plin al dermei, Time Reversing Intense redefi neşte contururile faciale, conferind pielii volum şi netezime, calităţi ale unui ten întinerit.

55+

Pielea are un aspect mai dens, mai plin*

82% * Evaluarea consumatorilor, eşantion

format din 86 de femei peste 55 de ani, timp de 4 săptămâni

Time Reversing Intense SkinGenistII™ Night Cream Cremă de noapte Time Reversing Intense SkinGenistII™ Tenul tău poate benefi cia de o adevărată întoarcere în timp cu această cremă revoluţionară anti-îmbătrânire, care acţionează asupra tuturor problemelor pielii în perioada post-menopauză. Cu genisteinăSOIA şi complex Amino+, umple ridurile adânci, îmbunătăţeşte contururile faciale şi densitatea pielii. Formula senzuală şi luxoasă este o adevărată încântare pentru simţuri. 50 ml

24188 75.00

O nouă

formulă

într-un nou ambalaj

elegant

Cumpără NOUA cremă de zi sau de noapte Time Reversing Intense şi poţi achiziţiona crema pentru conturul ochilor cu numai

4.99 lei!

În exclusivitate OFERTĂ DE LANSARE cu numai

49.99

Page 7: Catalogul Oriflame 04 / 2013

12 parfumuri parfumuri 13

Atinge aici pentru a testa aroma!

ÎNCEARCĂ-MĂ!

ECONOMISEŞTI PÂNĂ LA

O aromă care inspiră. Un preţ de îndrăgit!

-40%

Vis cu aromă de fl ori

Muse Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H Muse 50 ml

23177 13.00

7.99

Muse Body Spray Deodorant spray Muse 75 ml

25042 22.00

12.99

Muse Eau de Toilette Apă de toaletă Muse Imaginează-ţi o pajişte plină cu fl ori minunat parfumate, a căror aromă se răspândeşte în aer. Un loc în care visele prind viaţă în lumina razelor soarelui... Aceasta este lumea apei de toaletă Muse. Notele de frunze verzi se combină cu delicateţea violetei, într-un buchet fl oral pastelat. Moscul alb învăluie totul într-un parfum subtil, perfect pentru după-amiezele mângâiate de soare. 50 ml

21671 88.00

52.99

frunze verzi , violetă , mosc

Page 8: Catalogul Oriflame 04 / 2013

14 pentru el

Giordani White Gold Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant antiperspirant 24H Giordani White Gold 50 ml

24589 13.00

7.99 Giordani White Gold Body Cream Cremă de corp Giordani White Gold 250 ml

24590 30.00

17.99

Giordani White Gold Eau de Parfum Apă de parfum Giordani White Gold Simte atingerea apei de parfum Giordani White Gold, cu notelele sale vibrante de mandarine, trandafi r şi patchouli. Lux suprem, în stil italian. 50 ml

24588 82.00

49.99

Giordani Man Aftershave Balm Balsam după ras pentru el Giordani 50 ml

17330 17.00

9.99

Giordani Man Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H Giordani Man 50 ml

17329 13.00

7.99

mandarină , trandafi r , patchouli

Giordani Man Eau de Toilette Apă de toaletă pentru el Giordani Un parfum opulent, emblematic pentru bărbatul modern şi sofi sticat. 75 ml

17328 99.00

58.99

ECONOMISEŞTI PÂNĂ LA ECONOMISEŞTI PÂNĂ LA

Foarte elegante.Foarte accesibile!

Foarte elegante.Foarte accesibile!

Rafi nament masculin, întotdeauna un must-have!

-40%

Perfecte pentru un cadou de Ziua Femeii!

-40%

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla

şi simte aroma!

absint , piper negru , vetiver haitian

Page 9: Catalogul Oriflame 04 / 2013

25376 Porcelain

25377 Light Ivory

25378 Natural Beige

25379 Golden Beige

20578 Light/Medium

machiaj 1716 machiaj

Giordani Gold Mineral Therapy Foundation Fond de ten Giordani Gold Mineral Therapy Fondul tău de ten favorit, acum într-un nou ambalaj, cu design deosebit. Acoperire naturală, pentru un ten care străluceşte de sănătate. Formulă hrănitoare şi hidratantă, ce ajută la estomparea semnelor de oboseală. FPS 8. 30 ml

48.00

29.99 Giordani Gold Cosmetic Bag Portfard Giordani Gold Portfard elegant, de culoare aurie. Ideal pentru toate produsele favorite de machiaj. Poliester. 16 x 9.5 x 3 cm.

23260 30.00

18.99

Giordani Gold Mineral Therapy Concealer Corector Giordani Gold Mineral Therapy Corector cu acoperire naturală, pentru un look radiant. Este îmbogăţit cu extracte minerale marine, ce contribuie la prevenirea apariţiei, respectiv estomparea semnelor de oboseală. 2 , 75 ml

20578 38.00

23.99

CE CONŢIN?

ÎNGRIJEŞTE & ACOPERĂ Suntem conştienţi de faptul că, în zilele noastre, comoditatea devine din ce în ce mai importantă. Tocmai de aceea, cercetătorii noştri au creat corectorul şi fondul de ten Giordani Gold Mineral Therapy în aşa fel încât tu să obţii benefi cii multiple cu o singură aplicare. Adiţional uniformizării tenului şi acoperirii imprefecţiunilor, te bucuri de hidratare fanatastică, efecte anti-îmbătrânire şi multe altele!

MINERALE DE MARE

Acoperire perfectă. Îngrijire efi cientă. Super-valoare!

18 LEI

Direct de la specialist:

Anticearcăn Giordani Gold Mineral Therapy

Fond de ten Giordani Gold Mineral Therapy

ECONOMISEŞTI PÂNĂ LA

ÎN ACELAŞI TIMP! Conferă strălucire tenului în doar câteva secunde!

Diminuează aspectul imperfecţiunilor din jurul ochilor

Conţin extracte de minerale marine pure, recunoscute pentru proprietăţile lor de păstrare a tinereţii şi revitalizare a pielii. Bogate în antioxidanţi, ele protejează pielea împotriva semnelor de îmbătrânire şi oboseală.

Page 10: Catalogul Oriflame 04 / 2013

26287 Champagne Nude

26288 Stardust Petal

26289 Red Pink

26290 Bright Cerise

26291 Shimmering Ruby

26292 Sparkling Bordeaux

26293 Sequin Plum

26294 Precious Mauve

2628

8 St

ardu

st Pe

tal

2628

9 Re

d Pi

nk

2629

0 Br

ight C

erise

26291 Shimmering Ruby

2629

2 Sp

arkli

ng B

orde

aux

Diamante pentru buzele tale

PREŢIOSUL DIAMANT CANARY

Recunoscut pentru frumuseţea sa izbitoare, diamantul canary este unul dintre cele mai

rare din lume, ceea ce îl face extrem de preţios. Nuanţa sa unică de galben strălucitor îl

transformă într-una dintre cele mai dorite pietre preţioase pentru creatorii de bijuterii exclusiviste.

Infuzat cu pudră de diamante veritabile şi miere acacia cu proprietăţi de revitalizare… este rujul luxos în cea mai pură formă a sa.

Primul ruj Orifl ame cu pudră

de diamante veritabile

Giordani Gold Canary Diamond Lipstick Ruj Giordani Gold Canary Diamond Ruj cu pudră de diamante veritabile, ce îmbină luciul şi strălucirea cu îngrijirea intensă. Combinaţia de zece activi hidratanţi hrăneşte şi catifelează buzele, în timp ce mierea acacia are proprietăţi de întinerire, protejând împotriva semnelor îmbătrânirii. 4 g

36.00

22.99

Direct de la specialist:

ÎNGRIJIREA COMPLETĂ A PIELII INCLUDE ŞI BUZELE! Buzele sunt adesea trecute cu vederea atunci când vine vorba de îngrijire. Pentru a le menţine aspectul neted, hidratat şi catifelat, este nevoie de aplicarea, la nevoie, a unor produse specifi ce de îngrijire sau folosirea unui ruj cu ingrediente care îngrijesc buzele (precum mierea acacia conţinută de rujul Giordani Gold Canary Diamond).

Mac

hiaj

ul m

odel

ului

: Ruj

Gio

rdan

i Gol

d C

anar

y D

iamon

d 26

291

Shim

mer

ing

Ruby

, Ri

mel

Gio

rdan

i Gol

d Vol

ume

Del

ight 2

2743

Blac

k , Tuş

lichi

d pe

ntru

ple

oape

Gio

rdan

i G

old

2172

0 Sh

iny

Blac

k , Pe

rle b

ronz

ante

Gio

rdan

i Gol

d 23

763

Nat

ural

Peac

h .

18

În exclusivitate OFERTĂ DE LANSARE cu numai

NOU!

18 machiaj

Page 11: Catalogul Oriflame 04 / 2013

îngrijirea corpului şi a părului 2120 îngrijirea pielii

Milk & Honey Gold Creamy Soap Bar Săpun Milk & Honey Gold 75 g

15571 6.00

3.99

Milk & Honey Gold Liquid Hand Soap Săpun lichid pentru mâini Milk & Honey Gold 300 ml

15578 26.00

16.99

Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub Exfoliant cu zahăr pentru corp Milk & Honey Gold 200 ml

17556 30.00

18.99

Milk & Honey Gold Creme Bath Cremă de baie Milk & Honey Gold 300 ml

18249 31.00

19.99

Milk & Honey Gold Eye Cream Cremă pentru conturul ochilor Milk & Honey Gold Cremă cu textură consistentă, creată special pentru a hidrata şi uniformiza nuanţa pielii din jurul ochilor. 15 ml

25134 19.00

10.99

Minunat de emolient

Spumă cremoasă

Direct de la specialist: CE CONŢIN?

Spumă delicată

Exfoliază şi hidratează

DESCOPERĂ LUXUL POTENŢAT DE NATURĂ Utilizarea celor mai bune ingrediente naturale a rămas unul dintre punctele esenţiale ale fi lozofi ei noastre de îngrijire a pielii. Colecţia iconică Milk&Honey confi rmă acest lucru: continuăm să mărim gama prin adăugarea unor produse noi şi inovatoare, ce conţin extracte somptuoase din surse organice.

Laptele & mierea din surse organice hidratează şi hrănesc intens zona de contur a ochilor, conferindu-i în acelaşi timp luminozitate! Îngrijeşte-ţi pielea din jurul ochilor cu această cremă bogată, creată special pentru zona delicată de contur a ochilor.

Hidratează

Hrăneşte

MIERE Conţine vitamine şi minerale care contribuie la revitalizarea pielii. LAPTE Este bogat în nutrienţi ce hidratează pielea uscată.

Hidratare delicată pentru ochi, la un preţ absolut superb! mai mult de

-40%

NOU!

Page 12: Catalogul Oriflame 04 / 2013

22

Swedish Spa Smoothing Face Scrub Exfoliant pentru faţă cu efect de netezire Swedish Spa 75 ml

20371 26.00

16.99 Swedish Spa Purifying Face Mask Mască purifi catoare pentru faţă Swedish Spa 50 ml

20372 25.00

15.99 Swedish Spa Rebalancing Face Serum Ser echilibrant pentru faţă Swedish Spa 40 ml

20373 26.00

16.99

Acţiune dublă, pentru o piele strălucitoare – zi şi noapte!

Swedish Spa Dual Action Face Cream Cremă de faţă cu dublă acţiune Swedish Spa 50 ml

23735 35.00 22.99

Direct de la specialist: CE CONŢIN?

SUPER OFERTĂ!

ACORDĂ-ŢI EXTRA TIMP PENTRU REZULTATE OPTIME! Găseşte-ţi timp pentru o experienţă spa chiar la tine acasă, folosind produsele fabuloase din gama Swedish Spa – măşti, tratamente, creme. Te vei relaxa şi vei dezvălui frumuseţea naturală a pielii tale!

Cumpără orice produs Swedish Spa de la pagina 23 şi poţi achiziţiona crema de faţă cu mai mult de 50% reducere!

16.99 lei

Exfoliază & catifelează

Exfoliere

Purifi care

PASUL 1

PASUL 2 PASUL 3 Hidratare

Îngrijire naturală a tenului, cost redus! până la

-35% 22 îngrijirea pielii îngrijirea pielii 23

Inspiraţi de armonia fl uxurilor telurice, am ales malachita pentru proprietăţile sale detoxifi ante şi regeneratoare. Folosită din timpuri străvechi, această piatră “magică” este cunoscută şi pentru efectele sale antioxidante şi protectoare.

MALACHIT

Page 13: Catalogul Oriflame 04 / 2013

24 îngrijirea pielii îngrijirea pielii 25

Optimals Oxygen Boost™ Eye Cream Cremă pentru conturul ochilor Optimals Oxygen Boost™ 15 ml

16189 32.00

18.99

Pentru toate vârstele

Pentru toate tipurile de ten

Ate

nţie

: num

ai pe

ntru

uz e

xter

n!

Optimals Oxygen Boost™ Face Mist Spray de faţă Optimals Oxygen Boost™ 150 ml

18822 20.00

11.99 Optimals Oxygen Boost™ Day Shield SPF 30 Loţiune de faţă FPS 30 Optimals Oxygen Boost™ 30 ml

24197 30.00

17.99

Îmbunătăţeşte oxigenarea celulelor

Extractul de cafeină estompează pungile de sub ochi şi descongestionează zona ochilor

Direct de la specialist:

MAI MULTĂ PROSPEŢIME INFUZIE DE OXIGEN PENTRU TENUL TĂU! Poluarea şi alţi factori agresivi din mediul înconjurător se numără printre cauzele principale ale transformării tenului într-unul tern, lipsit de luminozitate şi foarte uscat. Optimals Oxygen Boost acţionează exact asupra acestor probleme, prin crearea unui scut de antioxidanţi şi facilitarea respiraţiei la nivelul pielii. Gama conţine toate produsele necesare creării unei rutine efi ciente de oxigenare a tenului, pentru a obţine acel aspect sănătos, proaspăt.

EXTRACT MARIN

VITAMINA E

Stimulează consumul de oxigen

Neutralizează efectele negative ale radiaţiilor UV

Te sănătos.Economii sănătoase!

-40%

FPS 30 – pentru protecţie UV ridicată

Tehnologia Optimals Oxygen Boost™ încorporează:

Intensifi că

Optimals Oxygen Boost™ Face Mask Mască de faţă Optimals Oxygen Boost™ 75 ml

16266 20.00

11.99

Optimals Oxygen Boost™ Capsules Capsule cu cremă Optimals Oxygen Boost™ 14 capsule

18154 45.00

26.99 Fă constant mişcare!Exerciţiile fi zice au multiple efecte la nivel cardiovascular, dar în acelaşi timp contribuie la combaterea stresului şi îmbunătăţirea fl uxului de oxigen în piele, ajutând-o să arate superb şi să respire mai uşor. Detaliul fi nal care creează acel aspect perfect este atingerea spectaculoasă a perlelelor iluminatoare Giordani Gold, de la p.49.

CE CONŢIN?

TRUC PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII

OXYGEN BOOST™

Page 14: Catalogul Oriflame 04 / 2013

Diminuează ridurile pe toate cele 3 dimensiuni.

Estompează ridurile.Ai grijă de buget!

Ecollagen [3D+] Anti-Wrinkle Day Cream SPF 15 Cremă antirid de zi FPS 15 Ecollagen [3D+] O cremă cu formulă lejeră, ce se absoarbe rapid în piele şi diminuează ridurile. Conţine Complexul patentat de tri-petide şi acid hialuronic. 50 ml

20196 68.00

42.99 Ecollagen [3D+] Anti-Wrinkle Night Cream Cremă antirid de noapte Ecollagen [3D+] Formulă special concepută pentru a acţiona asupra ridurilor în timp ce dormi. Conţine Complexul patentat de tri-peptide şi acid hialuronic. 50 ml

20213 68.00

42.99

ÎNAINTE

DUPĂ

Diminuează vizibil ridurile pe cele 3 dimensiuni

Conferă pielii catifelare şi supleţe

Director Cercetarea Pielii

Dr. Alain Mavon

Pentru toate tipurile de ten

35 +

Ecollagen [3D+] Transforming Anti-Ageing Cleanser Demachiant anti-îmbătrânire Ecollagen [3D+] 150 ml

20246 45.00

29.99 Ecollagen [3D+] Revitalising Anti-Ageing Toner Loţiune tonică anti-îmbătrânire Ecollagen [3D+] 200 ml

20273 37.00

23.99

Direct de la specialist:

RUTINA ESTE ESENŢIALĂ NU SĂRI PESTE ETAPE! Formula noastră Ecollagen [3D+] are efi cienţă demonstrată în umplerea ridurilor din interior, însă cea mai bună metodă pentru a maximiza efectele este folosirea gamei complete. Iată cum…1. CURĂŢARE Spală faţa cu apă călduţă, pentru a deschide porii. Aplică demachiantul cu mişcări circulare delicate. Clăteşte cu apă rece, pentru a închide porii.2. TONIFIERE Aplică loţiunea tonică folosind o dischetă din bumbac, pentru a înlătura urmele de impurităţi, machiaj şi demachiant.3. HIDRATARE Menţine nivelul optim de hidratare prin folosirea cremelor de zi şi de noapte.

Re-umple

Reduce

Fă-ţi somnul de frumuseţe!Somnul este critic atunci când vine vorba despre repararea problemelor cauzate de factori zilnici precum stres, radiaţii UV şi poluare. Dacă nu poţi dormi cele 8 ore recomandate, asigură-te că foloseşti un corector efi cient, ce ascunde semnele de oboseală. Încearcă Studio Artist de la p. 37.

COMPLEX DE TRI-PEPTIDE Tehnologia patentată Orifl ame de stimulare a secreţiei de colagen ACID HIALURONIC Hidratant avansat şi agent de umplere a ridurilor

Diminuare vizibilă 3D a ridurilor, datorită conţinutului de:

ECONOMISEŞTI PÂNĂ LA

25 LEI

CE CONŢIN?

TRUC PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII

îngrijirea pielii 2726 îngrijirea pielii

Page 15: Catalogul Oriflame 04 / 2013

accesorii 2928 accesorii

Detalii FEMININE

DETALII: compartiment pentru monede, buzunare

pentru carduri

DETALII: buzunar pentru

telefonul mobil, buzunar interior cu fermoar

Ruched Pastel Bag Geantă Ruched Pastel Geantă de umăr din imitaţie de piele roz pastelat, cu detalii plisate. Dimensiuni: 22 x 41.5 x 14 cm.

26344 79.00

Ruched Pastel Purse Portofel Ruched Pastel Portofel din imitaţie de piele roz pastelat, cu detalii plisate foarte feminine. Dimensiuni: 9.5 x 19.2 x 1.5 cm.

26346 45.00

”Pliurile se înscriu în topul tendinţelor actuale. Detaliile feminine sunt preferatele mele!”

Pentru mai multe trucuri de stil oferite de Valerie, vizitează: www.orifl ame.com

Designer celebru

TREND ALERT

Classic Chic Umbrella Umbrelă Classic Chic Umbrelă cu deschidere mecanică şi design stylish. Culoare maro, imprimeu auriu. Husă compactă, disponibilă în aceeaşi culoare. Materiale: fi er, poliester, nailon.

25480 49.00

Fii stylish indiferent de vremea de afară!

EDIŢIE LIMITATĂ

NO

U!

EDIŢ

IE L

IMIT

AT

Ă

Page 16: Catalogul Oriflame 04 / 2013

accesorii 3130 accesorii

PONCHO-ul negru intens este un accesoriu care conferă FEMINITATE oricărei ţinute. Alătură-l tonurilor de INDIGO intens şi vei obţine cea mai TRENDY combinaţie a sezonului.

MUST-HAVE: PONCHO

info stil

NOU! EDIŢIE LIMITATĂ

PUR ŞI SIMPLU RADIEZI!

Modern Pearl Necklace Colier Modern Pearl Colier din perle artifi ciale gri-argintiu, cu mărgele strălucitoare. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Lungime: 80 cm.

26423 39.00 Modern Pearl Earrings Cercei Modern Pearl Cercei din perle artifi ciale gri-argintiu, cu mărgele strălucitoare. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Lungime: 4 cm.

26424 19.00

Modern Pearl Bracelet Brăţară Modern Pearl Brăţară din perle artifi ciale gri-argintiu, cu mărgele strălucitoare. Etui din organza inclus. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa. Circumferinţă: 16 cm (se întinde pentru a intra pe mână).

26425 29.00

Scoate la iveală strălucirea interioară. Setul de accesorii din perle gri-argintiu,

cu mărgele strălucitoare, este exact ceea ce ai nevoie pentru o atitudine glam!

EDIŢIE LIMITATĂ Dark Indigo Pouch Portfard Dark Indigo Un portfard din imitaţie de piele întoarsă, cu detalii din imitaţie de piele. Nuanţe de indigo, închidere cu fermoar. Dimensiuni: 20 x 4.5 x 13 cm.

25114 25.00

ÎN INTERIOR: buzunar cu fermoar,

buzunar interior, compartiment pentru

telefonul mobil.

Warm Poncho Poncho Este accesoriul must-have al acestui sezon. Un poncho negru, 100% din acril tricotat, cu model clasic în relief şi franjuri. Dimensiuni: 135 (inclusiv franjurile) x 53 cm.

25115 69.00

Dark Indigo Bag Geantă Dark Indigo Geantă de mână din imitaţie de piele întoarsă şi cu accente din imitaţie de piele, în nuanţe trendy de indigo. Închidere cu fermoar. Dimensiuni: 43 x 12.5 x 24 cm.

25113 59.00

Page 17: Catalogul Oriflame 04 / 2013

32 accesorii

Cellulose Face Sponge (Set of 2) Burete de celuloză pentru faţă (set de 2) Dimensiuni: 70 mm x 5 mm.

15887 7.00

3.99

Flouncing Yellow Cosmetic Bag Geantă cosmetice Flouncing Yellow 13.5 x 6.5 x 11.5 cm.

25184 39.00

22.99

Cotton Dispenser Recipient pentru dischete demachiante 8.7 x 7.65 cm.

9522 20.00

11.99

Flower Cosmetic Bag Portfard Flower Acum este uşor să ai mereu la îndemână cosmeticele favorite, graţie acestui portfard cu 2 buzunare detaşabile şi 1 buzunar interior mare.Este accesoriul ideal pentru călătoriile tale! Culoare: mov. Materiale: poliester, PVC, naion, aliaj de zinc, fi er. Dimensiuni: 26 cm (L) x 6 cm (l) x 15.7 cm (H).

23698 75.00

39.99

Facial Groomer Set pentru aranjarea/îndepărtarea părului de pe faţă Set unisex pentru îndepărtarea părului. Conţine un trimmer de rezervă, baterie, săculeţ textil, perie pentru curăţare şi dispozitiv pentru aranjarea sprâncenelor. 13 x 1.5 cm.

20562 67.00

44.99

Accesoriu pentru aranjarea

sprâncenelor

Trimmer de rezervă

Perie pentru curăţarea

dispozitivului

1 buzunar central încăpător

2 mini-portfarduri detaşabile

DĂ FORMĂ! Conturează-ţi perfect sprâncenele.

ÎNDEPĂRTEAZĂ! Părul nedorit de pe faţă şi din zona urechilor.

Esenţiale pentru rutina de frumuseţe

MAC

HIA

J

■ DE LA PAGINA 34

■ PAGINA 49

NOU!

Luciul de buze a fost pentru prima dată utilizat de către actriţe în fi lmele alb-negru, pentru a-şi evidenţia frumuseţea pe micul ecran.

COSMETICE în tendinţe! Indiferent dacă alegi un luciu de buze pentru o ocazie specială sau un lac de unghii pe care să îl porţi zilnic, îţi garantăm că te afl i în faţa unor produse de top, inovatoare şi în tendinţe.

Luciu de buze Giordani Gold Dreamy Moments

ŞTIAI CĂ…? EDIŢIE LIMITATĂ

EDIŢIE LIMITATĂ

Dischetele demachiante nu sunt incluse

Page 18: Catalogul Oriflame 04 / 2013

18460 Amazing Peach

18461 Spectacular Nude

18462 Sensational Bronze

18463 Ravishing Rose

18464 Stunning Clover

18465 Explosive Pink

20205 Dramatic Ruby

20206 Striking Plum

1846

0 A

maz

ing P

each

1846

3 Ra

vish

ing R

ose

1846

5 Ex

plos

ive

Pink

20205 Dramatic Ruby

2020

6 St

rikin

g Plu

m

machiaj 3534 machiaj

CE ÎL FACE SĂ FIE PERFECT?

Orifl ame Beauty Triple Core Lipstick Ruj Orifl ame Beauty Triple Core Primul ruj din lume 3 în 1 ce combină balsamul delicat, culoarea pasională şi strălucirea dramatică. 4 g

29.00

15.99 Culoare de ruj

Hidratare de balsam

Luciu de gloss

Rezultatul a 2 ani de cercetări intense şi a folosirii unei tehnologii de ultimă generaţie,Triple Core oferă ceea ce nici un alt ruj nu reuşeşte: culoare intensă, luciu şi hidratare. Este singurul ruj 3-în-1 din lume – dovada clară a ambiţiei noastre de a vă pune la dispoziţie soluţii inovatoare de frumuseţe!

CUM ACŢIONEAZĂ?

EVALUĂRILE VOASTRE*

TRIPLE CORE – PRIMUL RUJ DIN LUME CU TREI STRATURI Culoare, luciu şi îngrijire incredibile!

3 EFECTE, 1 PREŢ PERFECT! MAI MULT DE

-40%

Hidratant, strălucitor, rezistă chiar bine pe buze! Nota 10+.

Ioana , România

*Conform celor 827 evaluări la nivel global

Jonas Wramell Director Artistic Global de Frumuseţe

SFATUL EXPERTULUI

Machiajul modelului: Fond de ten EverLasting 24922 Light Ivory , Ruj Orifl ame Beauty Triple Core 18465 Explosive Pink , Rimel Orifl ame Beauty Wonder Lash 10782 Black .

Page 19: Catalogul Oriflame 04 / 2013

23056 Light

23057 Medium

23058 Dark

2305

1 Li

ght

23052 Medium

23053 Dark

22864 Pink Nude

22865 Pure Berry 22

865

Pure

Ber

ry

22866 Smoke Red

22868 Hot Pink

22870 Deep Plum

22869 Moroccan Pink

22871 Dark Berry

22863 Nude Suede

22867 True Coral

22872 Chocolate Brown

23056 Light

23051 Light

36 machiaj machiaj 37

Două tipuri de periuţe, pentru sprâncene perfecte

Capăt dublu, pentru aplicarea precisă sau estomparea fardului

Tenul arată catifelat, neted şi impecabil

Are două capete pentru acoperire precisă, pentru buze şi faţă

Pentru conturare delicată şi combinarea fardurilor de pleoape

Pudrează fi n, creând un focus delicat pe pomeţi

Orifl ame Beauty Studio Artist Pressed Powder Pudră compactă Orifl ame Beauty Studio Artist 8 g

45.00 29.99

Orifl ame Beauty Studio Artist Lipstick Ruj Orifl ame Beauty Studio Artist 4 g

29.00

Orifl ame Beauty Studio Artist Concealer Corector Orifl ame Beauty Studio Artist 10 ml

17.00 10.99

Orifl ame Beauty Studio Artist Loose Powder Pudră pulbere Orifl ame Beauty Studio Artist 7 g

24079 45.00 29.99 Orifl ame Beauty Perfecting Face Primer Bază pentru machiaj Orifl ame Beauty 30 ml

22862 20.00

Professional Eyebrow Brush Perie profesională pentru sprâncene Lungime: 17 cm.

24145 15.00 9.99

Professional Double-ended Eyeshadow Brush Pensulă dublă pentru aplicarea profesională a fardului de pleoape Lungime: 18 cm.

24147 15.00 9.99

Professional Foundation Brush Pensulă profesională pentru aplicarea fondului de ten Lungime: 18 cm.

24148 30.00 19.99

Professional Fan Powder Brush Pensulă evantai pentru aplicarea profesională a pudrei Lungime: 17 cm.

24149 20.00 12.99

Professional Blending Brush Pensulă profesională pentru combinarea culorilor Lungime: 18 cm.

24146 15.00 9.99

Professional Powder Brush Pensulă profesională pentru aplicarea pudrei Lungime: 18 cm.

24150 30.00 19.99

Professional Concealer/Lip Brush Pensulă profesională pentru aplicarea rujului/corectorului Lungime: 17 cm.

24144 15.00 9.99

Make-Up Brush Wrap Case Etui pentru pensule de machiaj Dimensiuni: 9.5 x 20.5 x 2.5 cm (împăturit).

24143 50.00 32.99

Pensule de înaltă calitate – pentru maximum de stil & precizie

TRUSĂ PROFESIONALĂ DE PENSULE

Pentru ultima dată în catalog!

Produsele nu sunt incluse

Acest etui stylish îţi protejează pensulele pentru machiaj

Gamă profesională de machiaj, cu complex de refl exie a luminii Illuma Flair™

Complexul Illuma Flair™ imită textura pielii şi difuzează lumina,

pentru ca tenul să arate perfect indiferent de tipul de iluminare.

PLĂTEŞTI MAI PUŢIN PENTRU CALITATE PROFESIONALĂ! PÂNĂ LA -35%

Complexul Illuma Flair™ imită

Pentru aplicarea uniformă a pudrei pulbere sau compacte

Page 20: Catalogul Oriflame 04 / 2013

B

CA

24916 Porcelain

24917 Fair Nude

24918 Nude Pink

24921 Natural Beige

24922 Light Ivory

24924 Warm Sand

machiaj 3938 machiaj

Primul fond de ten ultra-rezistent cu Complex

de Reînnoire a Pielii NE PLACE!

ÎNCEARCĂ-L ASTĂZI ŞI ÎL VEI IUBI MEREU!

COMPLEX DE REÎNNOIRE A PIELII

Dezvoltat de către oamenii de ştiinţă din Institutul nostru pentru Cercetarea Pielii, acest complex

exclusiv are o efi cienţă demonstrată în acţiunea dublă anti-îmbătrânire, atât la suprafaţa tenului, cât şi la nivelul stratului de sub epidermă.

Nuanţa verde estompează roşeaţa

Nuanţa nud atenuează aspectul liniilor fi ne

Nuanţa galbenă acoperă petele închise la culoare

A

B

C

Formula 3 în 1 perfectă, creată special pentru tine

12812 Sand

12813 Honey Amber

Orifl ame Beauty Matte Control Foundation Fond de ten cu efect matifi ant Orifl ame Beauty 30 ml

29.00

Foundation Wedges Bureţi pentru aplicarea fondului de ten Set de 4 buc. Dimensiuni: 7.6 x 5 x 2.4 cm.

24860 9.00 5.49

Orifl ame Beauty Conceal Kit Set corector Orifl ame Beauty 3 x 1 g.

15033 25.00 15.99

EverLasting Foundation Fond de ten EverLasting 30 ml

37.00

DE CE AR TREBUI SĂ-L ÎNCERCI:• Rezistă spectaculos până la 10 ore

– uită de retuşuri!

• Acoperire medie spre mare, astfel încât imperfecţiunile sunt corectate

• Lasă tenul neted şi catifelat

• Are tehnologie anti-îmbătrânire!

Utili pentru aplicarea optimă a fondului de ten

20.99

PÂNĂ LA PÂNĂ LA PÂNĂ LA

REZISTENŢĂ*

CO

MP

LEX DE REÎNNOIR

E A

PIE

LII

Machiajul modelului: Fond de ten EverLasting 24922 Light Ivory , Fard trio pentru pleoape Orifl ame Beauty Colour Pro 22919 Smoky Brown , Rimel Orifl ame Beauty Wonder Lash 10782 Black .

EVALUĂRILE VOASTRE*

E super! E lejer, nu încarcă tenul ca o mască, are o textură pudrată, acoperă bine. Mă declar super mulţumită! Îl recomand! Mi se pare cel mai bun fond de ten de la Orifl ame. Bravo, Orifl ame!

Alexandra , România

*Conform celor 45 evaluări la nivel global

*Testare pe un eşantion de consumatori format din 108 femei.

Page 21: Catalogul Oriflame 04 / 2013

22918 Smoky Black

22921 Sheer Purple

22919 Smoky Brown

22918 Smoky Black

22919 Smoky Brown

22920 Bronzed Taupe

22921 Sheer Purple

22922 Shimmering Green

22923 Royal Blue

10782 Black

10784 Prune

40 machiaj machiaj 41

Farduri profesionale, fi nisaj personalizat

Arcuieşte şi alungeşte genele datorită periuţei cu două feţe

Super-ofertă la cele mai bine vândute produse pentru machiajul ochilor!

Orifl ame Beauty Colour Pro Eye Shadow Trio Fard trio pentru pleoape Orifl ame Beauty Colour Pro 2 , 7 g

39.00

Orifl ame Beauty Wonder Lash Mascara Rimel Orifl ame Beauty Wonder Lash 8 ml 24.00

CUMPĂRĂ SETUL FORMAT DINTR-O TRUSĂ DE FARDURI ŞI UN RIMEL CU NUMAI 34.99 LEI! MAI MULT DE -40%

Machiajul modelului: Fard trio pentru pleoape Orifl ame Beauty Colour Pro 22918 Smoky Black , Rimel Orifl ame

Beauty Wonder Lash 10782 Black

Page 22: Catalogul Oriflame 04 / 2013

26527 Magic Ivory

2652

7 M

agic

Ivor

y

26528 Deep Green

2652

8 D

eep

Gre

en

2652

9 M

ystic

Pur

ple

26529 Mystic Purple

1747

3 Ca

rbon

Blac

k

42 machiaj machiaj 43

CULOARE SPECTACULOASĂ

PENTRU OCHI

MUST HAVE

NOU! EDIŢIE LIMITATĂ

UN CREION KAJAL – DOUĂ EFECTE Contur intensTextura fi nă şi vârful ascuţit fac aplicarea foarte uşoară. Desenează puncte de-a lungul liniei genelor, apoi uneşte-le. Ulterior, aplică în colţul extern al genelor inferioare.

Smoky eyesAplică precum un tuş de pleoape, apoi întinde-l cu mişcări ascendente exterioare. Aplică un al doilea strat, pentru un plus de intensitate.

Orifl ame Beauty Kajal Eye Liner Creion fard pentru ochi Orifl ame Beauty Creion contur negru intens, ultra-rezistent. Conţine extract calmant de muşeţel. 2 , 5 g

17473 26.00

14.99

MOD DE FOLOSIRE: ca dermatograf, se aplică pe linia genelor, ţinând creionul în poziţie laterală, pentru a evita deteriorarea vârfului. Pentru umbre, se fac mai multe mişcări ascendente, spre exterior.

Revenirea celui mai intens negru!

Pentru că meriţi un machiaj ultra-fi n şi rezistent, la un preţ fabulos… de mic!

DOAR CLIPEŞTI ŞI POŢI RATA ACEASTĂ OFERTĂ!

Kajal Eye Liner Creion pentru conturul ochilor Kajal Culori intense şi în tendinţe, cu tentă metalic-perlată. Textură uşor de aplicat. Vârful ascuţit facilitează aplicarea precisă. Se întinde uniform pe pleoape. 2 , 5 g

26.00

14.99

Page 23: Catalogul Oriflame 04 / 2013

24658 Pink Paradise

24659 Breezy Pink

24660 Sunkissed Rose

24661 Copper Bronze

24662 Coral Rush

24941 Rose Glow

24942 Satin Clover

24943 Pink Satin

24944 Ultra Pink

24945 Red Lustre

24946 Satin Mauve

24947 Brown Sheen

24940 Nude Lustre

Copper Bronze

26569 Vibrant Almond

2657

0 Pi

nk Im

pact

26571 Striking Rose

2657

2 El

ectr

ic Re

d

2657

3 Dee

p Ber

ry

2657

4 In

tens

e C

herr

y

26569 Vibrant Almond

26570 Pink Impact

26571 Striking Rose

26572 Electric Red

26573 Deep Berry

26574 Intense Cherry

2494

0 N

ude

Lust

re

2465

9 Br

eezy

Pin

k

44 machiaj machiaj 45

Pentru sprâncene minunat conturate

Pentru a obţine forma dorită şi a fi xa culoarea, aplică ceara cu mişcări ascendente, folosind periuţa albă.

Cu periuţa în unghi, întinde culoarea pe sprâncene, prin mişcări scurte.

Maxi Lash 3D Mascara Rimel Maxi Lash 3D 8 ml

25213 22.00

Pentru ultima dată în catalog!

Maxi Lash 3D Mascara Maxi Lash 3D Mascara

EDIŢIE LIMITATĂ EDIŢIE LIMITATĂ

Orifl ame Beauty Eyebrow Kit Trusă pentru sprâncene Orifl ame Beauty 3 g

21241 34.00 22.99

Power Shine Satin Lipstick Ruj Power Shine Satin 1 , 6 g

25.00 16.99

Colour Breeze Power Shine Lipstick Ruj Colour Breeze Power Shine 1 , 6 g

22.00 12.99

Sprâncene perfecte în câteva secunde!

Satin sexy sau culoare strălucitoare de vară – este alegerea ta!

Culoare intensă dintr-o singură

mişcare O singură mişcare este de ajuns pentru a îmbrăca buzele într-o

culoare intensă şi a le conferi un nivel optim de hidratare.

4-în-1!

Culoare

Precizie

Luciu Uniformitate

Lip Impact Crayon Ruj-creion Lip Impact Textura omogenă se întinde perfect pe buze, îmbrăcându-le într-o culoare intensă dintr-o singură aplicare. Super-confortabil şi cu formulă hidratantă ce previne uscarea buzelor, rujul-creion conferă o senzaţie foarte catifelată. Acoperire mare, grad mediu de strălucrie. Foarte rezistent, culoarea nu se întinde. 3 , 9 g

27.00 16.99

NOU!

Pentru a obţine forma dorită şi a

Cu periuţa în unghiperiuţa în unghi, periuţa în unghi, periuţa în unghiîntinde culoarea pe întinde culoarea pe

Page 24: Catalogul Oriflame 04 / 2013

21632 Natural Radiance

21633 Natural Bronze

23763 Natural Peach

23763 Natural Peach 24160 Dark

Bronze 23763 Natural Peach

22740 Natural

22851 Translucent

22741 Medium

machiaj 4746 machiaj

Giordani Gold Festive Bronzing Pearls Perle bronzante Giordani Gold Festive 25 g

24155 60.00

39.99

Giordani Gold Powder Brush Pensulă pentru aplicarea pudrei Giordani Gold 2.3 cm diametru, 12 cm lungime.

23258 30.00

19.99

Giordani Gold Supreme Pressed Powder Pudră compactă Giordani Gold Supreme 7 g

65.00

39.99

Giordani Gold Tinted Glow Moisturiser SPF 15 Hidratant colorat şi cu particule strălucitoare FPS 15 Giordani Gold 30 ml

23667 42.00

27.99

Giordani Gold Bronzing Pearls Perle bronzante Giordani Gold 25 g

63.00

Amestecul delicat şi perfect echilibrat al

particulelor ce refl ectă lumina conferă tenului

luminozitate şi strălucire. Lumina este difuzată pe întreg tenul, pentru un

aspect uniform şi o strălucire naturală.

PARTICULE ILUMINATOARE

Giordani Gold

EDIŢIE LIMITATĂ

Perfecţiunea şi strălucirea tenului,

un lux accesibil!

Pudră compactă Giordani Gold Supreme

Pulberea de mătase are proprietatea de a menţine

nivelul de hidratare, prevenind astfel uscarea şi apariţia efectului de aspect crăpat al tenului. În plus, conferă lejeritate aplicării, pentru

un look perfect. Perle mai mici, pentru culoare bronzantă mai concentrată şi strălucire

intensifi cată

PARTICULE

Machiajul modelului: Hidratant colorat şi cu parti-cule strălucitoare FPS 15 Giordani Gold 23667 , Pudră compactă Giordani Gold Supreme 22740 Natural , Perle bronzante Giordani Gold Festive 24155 .

Page 25: Catalogul Oriflame 04 / 2013

21720 Shiny Black

22738 Black

22739 Brown

23438 Midnight

Blue

23439 Moss Green

23440 Onyx Grey

26320 Frosted Vanilla

2631

9 C

ryst

aliz

ed C

herr

y Re

d

26320 Frosted Vanilla

26321 Caramelised Plum

26322 Olive Biscotti

26317 Glazed Vintage Rose

26318 Sugared Petal Pink

26319 Crystallised Cherry Red

machiaj 4948 machiaj

Giordani Gold Liquid Eye Liner Tuş lichid pentru pleoape Giordani Gold 7 ml

21720 37.00

24.99

Volum intens şi îngrijire delicată pentru genele tale

Machiaj elegant, priviri de impact

Giordani Gold Volume Delight Mascara Rimel Giordani Gold Volume Delight 8 ml

22743 37.00

24.99

Giordani Gold Cosmetic Mirror Oglindă Giordani Gold 6.5 x 1 cm.

24141 20.00 12.99

Giordani Gold Eye Pencil Creion dermatograf pentru ochi Giordani Gold 1 g

32.00 21.99

Giordani Gold Shaping Eyebrow Gel Gel pentru modelarea sprâncenelor Giordani Gold 7 ml

24151 25.00 16.99

Mac

hiaj

ul m

odel

ului

: Rim

el G

iord

ani G

old

Volu

me

Del

ight

2274

3 Bl

ack ,

Tuş l

ichid

pen

tru

pleo

ape

Gio

rdan

i Gol

d 2

1720

Shi

ny B

lack .

Aplicatorul fi n şi formula rezistentă, care nu se

întinde, facilitează obţinerea unui contur perfect,

de fi ecare dată.

APLICATOR FIN

EDIŢIE LIMITATĂ NOU!

Giordani Gold Dreamy Moments Lip Gloss Luciu de buze Giordani Gold Dreamy Moments Gloss cu strălucire catifelată şi pigmenţi de refl exie. Acoperire medie spre mare. Conţine activi cu proprietăţi intens hidratante, pentru un plus de confort. 5 ml

32.00

19.99

Giordani Gold Dreamy Moments Powder Brush Pensulă pentru aplicarea pudrei Giordani Gold Dreamy Moments Pensulă retractabilă pentru aplicarea pudrei, cu design elegant în nuanţe de roz şi auriu, ediţie limitată. Perfectă pentru aplicarea fardului de obraz sau pudrei. Materiale: aluminiu, ABS, păr de capră. Dimensiuni: 2.3 cm diametru, 12 cm lungime.

26410 30.00

19.99

Giordani Gold Dreamy Moments Illuminating Pearls Perle iluminatoare Giordani Gold Dreamy Moments Perle delicate, inspirate de efectele create de lumină. Pun în valoare frumuseţea pielii şi conferă tenului luminozitate. Se folosesc fi e punctual, pentru a evidenţia pomeţii şi decolteul, fi e pe întreg tenul, pentru luminozitate şi strălucire. 25 g

26295 65.00

39.99 Giordani Gold Dreamy Moments Eye Shadow Mono Fard de pleoape Giordani Gold Dreamy Moments Fard de pleoape mono, extrem de rezistent şi cu pigmenţi foarte fi ni, pentru culoare intensă şi comoditate în aplicare. 2 g

37.00

23.99

Page 26: Catalogul Oriflame 04 / 2013

21658

Silv

er C

rush

21659

Sw

eet G

reen

21660

I L

ove

Blue

21654 Silver Heart

21655 Love Me Green

21656 Blue Kiss

21654 Silve

r Hea

rt

21656 Blue K

iss

21655 Lo

ve Me G

reen

BY ORIFLAME

STIL CASUAL CHIC URBAN

SoHo Bag Geantă SoHo Geantă din imitaţie de piele neagră. Pe laterale are capse care permit ajustarea dimensiunii. Dimensiuni: 37 x 11 x 22 cm.

26331 79.00

SoHo Scarf Eşarfă SoHo Eşarfă pătrată din poliester, imprimeu modern cu inimioare. Dimensiuni: 90 x 90 cm.

26332 29.00

EDIŢIE LIMITATĂ NOU!

Indiferent de stilul pe care îl

abordezi, oraşul este parte din

viaţa ta. VeryMe te însoţeşte la

fi ecare pas şi în orice experienţă

urbană, punându-ţi în valoare

atitudinea!

PRODUSE PREFERATE

REVIN LA CEREREA CLIENŢILOR

PROSPEŢIME

Very Me Lovebirrrds Eye Pencil Creion dermatograf pentru ochi Very Me Lovebirrrds Creioane pentru conturul ochilor, în culori delicate de primăvară – ediţie limitată. Se aplică uşor şi au nuanţe subtil-perlate. 1 g

12.00

7.99

Very Me Lovebirrrds Eye Shadow Fard de pleoape Very Me Lovebirrrds Farduri de pleoape în nuanţe perlate, ediţie limitată. Ambalajul romantic este perfect pentru un început fresh de primăvară! 1 , 9 g

14.00

8.99 Frédérique, Dezvoltator Produse Frumuseţe

Machiajul modelului: Fard de pleoape Lovebirrrds 21654 Silver Heart, Creion de ochi Lovebirrrds 21660 I Love Blue / Rimel Fat Lash Black Out 24268 Black.

DETALII: fermoar, 1 buzunar interior cu fermoar,

2 buzunare interioare simple

Sfat de frumuseţe: Very Me Lovebirrrds Creioane pentru conturul ochilor, în culori delicate de primăvară – ediţie limitată. Se aplică uşor şi au nuanţe subtil-perlate. 1 g aplică uşor şi au nuanţe subtil-perlate. 1 g

FrédériqueFrédérique, Dezvoltator Produse Frumuseţe, Dezvoltator Produse Frumuseţe

“Pentru un look proaspăt de primăvară, încearcă să faci combinaţii de tipul argintiu/albastru sau argintiu/verde!”

50 51

DIN NOU

Page 27: Catalogul Oriflame 04 / 2013

21254

Flirty Pink

21257

Smoothie

Pink Kiss

21261

Rock Star

Mocha Dream

24596 Daring Spirit

24594 Feel The Love

24592 Confi dent Boost

24595 Happy Glow 24597 Just Relax

24593 Energy Shock

21261 Rock Star Pink

2125

6 Fl

irty

Pink

21259 Vibrant Peach 21254 21254

Flirty Pink

21257 21257

Smoothie

Pink Kiss

21261 21261

Rock Star

Mocha Dream

Smoothie

Rock Star

2126

0 Pi

nk K

iss

52

EXTRACTE CARE INTENSIFICĂ STAREA DE SPIRIT

PROPRIA TA NUANŢĂ DE ROZ

CHIC URBAN

Very Me Lipmania Ruj Very Me Lipmania Acoperire de ruj şi strălucire de gloss, în nuanţe pe care le adori. Ambalajul este creat pentru a se potrivi personalităţii tale! 4 g

19.00

GOSSIP GIRL ÎN CENTRUL ATENŢIEI

PREŢ INCREDIBIL! 10.99 lei

SFATURI DE FRUMUSEŢE:

Very Me Mood Lip Gloss Luciu de buze Very Me Mood Luciu de buze strălucitor, cu acoperire medie şi arome irezistible. Conţine extracte naturale care intensifi că starea de spirit. 10 ml

15.00

9.99

Very Me Pink Me Perfect Lip Gloss Luciu de buze Very Me Pink Me Perfect Un luciu care se adaptează nuanţei buzelor, pentru a le îmbrăca în rozul perfect. 10 ml

22497 15.00

9.99

Frédérique, Dezvoltator Produse Frumuseţe

ÎNAINTE DUPĂ ÎNTOTDEAUNA PERFECT!

MAI MULT DE

-40%

Dacă îţi doreşti un roz puternic pentru buze, însă nu ai găsit încă nuanţa potrivită, Pink Me Perfect este exact ceea ce ai nevoie! Deşi este un gloss, efectul de culoare e similar unui ruj lichid. Foarte roz, foarte lucios, foarte glamour, foarte… tu!

PREŢ PREŢ INCREDIBIL!

leileiMAI MULT DE MAI MULT DE

-40%

!

Page 28: Catalogul Oriflame 04 / 2013

Shimmer Pink Pink

20524 Neon Pink

20435 Black

20437 Black

20438 Grey

20440 Blue

20441 Green

20440 Blue

21662 Gold

21661 Pink

Shimmer Pink Pink

54

Rock’N’Passion Eau de Toilette Apă de toaletă Rock’N’Passion 30 ml

24743 60.00

38.99

EDIŢIE

LIMITATĂ

Cum obţii acest look?1. Conturează linia genelor folosind creionul dermatograf2. Aplică nuanţa mai închisă în unghiul extern al ochiului3. Aplică nuanţa mai deschisă pe toată pleoapa superioară4. Lipeşte cristalele de-a lungul liniei genelor inferioare5. Aplică un strat de rimel Fat Lash6. Finalizează cu un strat de ruj Lipmania

Crystal Tattoos Tatuaj cristale Cristale tatuaj, autoadezive, de unică folosinţă. Materiale: pietre – acril, suport – PET. Dimensiuni: 5.5 x 5.5 cm.

24326 24.00

9.99

CONECTORUL

CADOU LA CUMPĂRAREA ORICĂROR 2 PRODUSE CLICKIT

55

Very Me Clickit Mascara Rimel Very Me Clickit 3 , 5 ml

20435 13.00

8.99

Very Me Clickit Lip Gloss Luciu de buze Very Me Clickit 3 , 5 ml

13.00

8.99

LUCIU DE BUZE

Very Me Clickit Eye Liner Tuş lichid pentru pleoape Very Me Clickit 3 , 5 ml

13.00

8.99

ALEGE, CLICK & GATA!

TUŞ PENTRU PLEOAPE

RIMEL

Very Me Clickit Connector Conector Very Me Clickit

20418 3.00

Very Me Clickit Concealer Corector lichid Very Me Clickit 3 , 5 ml

13.00

8.99

Mac

hiaj

ul m

odel

ului

: Luc

iu d

e bu

ze C

licki

t 205

24

Neo

n Pi

nk /

Tuş l

ichi

d pe

ntru

ple

oape

Clic

kit

2044

0 Bl

ue /

Rim

el F

at L

ash

2053

3 Bl

ack.

CORECTOR

Page 29: Catalogul Oriflame 04 / 2013

20531 Matte light

20532 Matte latte latte

20386 Porcelain 20387 Ivory 20388 Sand 20389 Cocoa

20531 Matte light

24

351 Sweet Coral

24

350 Pretty Pink

56 57

Very Me Smoothie Foundation Fond de ten Very Me Smoothie 30 ml

19.00

11.99

Very Me Cherry My Cheeks Fard de obraz Very Me Cherry 2 g

22.00

13.99

Very Me No Time for Shine powder Pudră matifi antă Very Me No Time for Shine 9 g

22.00

14.99

Very Me Blush Brush Pensulă pentru aplicarea fardui de obraz Very Me Dimensiuni: lungime 10.7 cm.

24897 20.00

12.99

Very Me Fat Lash Black Out Mascara Rimel Very Me Fat Lash Black Out Mascara pentru volum, infuzat cu pigmenţi incredibili din carbon negru, pentru cele mai intense priviri! 8 ml

24268 16.00 8.99

CHIC URBAN

SFATURI DE FRUMUSEŢE:

PREFERATUL TĂU, FAT LASH... ACUM ŞI MAI NEGRU!

EDIŢIE

LIMITATĂ

Foloseşte perii mici din vârful aplicatorului pentru a acoperi genele mai greu accesibile, precum cele dinspre colţul intern al ochiului!

ACOPERĂ PERFECT!

Frédérique, Dezvoltator Produse Frumuseţe

ORAŞUL TE AŞTEAPTĂ… SPECTACULOS

Mac

hiaju

l mod

elul

ui: F

ard

de p

leoa

pe L

oveb

irrrd

s 216

54

Silve

r Hea

rt, C

reio

n de

och

i Lo

vebi

rrrd

s 216

60 I

Love

Blu

e /

Rim

el F

at L

ash

Blac

k O

ut 2

4268

Blac

k. Mac

hiajul

mod

elului

: Fon

d de

ten

Smoo

thie

2038

7 Ivo

ry /

Pudr

ă mat

ifi ant

ă

No T

ime

for S

hine

2053

1 M

atte

light

/

Fard

de

obra

z Che

rry 2

4351

Swee

t Cor

al.

Page 30: Catalogul Oriflame 04 / 2013

18940 Frosted Rose

18941 Pink

Lustre

20422 Mocha Loca

20423 Goddess Green 20424 Blue Lagoon

20425 Electric Purple

20421 Night Glow 21278 Perfect Light

21279 Dark Secret

58 machiaj

Orifl ame Nail Butter Advanced Condition Reviver Balsam de unghii cu efect intens de hrănire şi revigorare Regenerează imediat unghiile şi cuticulele, datorită combinaţiei de muşeţel, ulei de avocado, unt de shea şi Pro Vitamina 5. 1 , 6 g

23446 19.00 12.99

Nail Whitener Gel pentru albirea unghiilor Un gel pe bază de apă, foarte uşor de folosit, ce albeşte şi conferă strălucrie unghiilor pătate sau decolorate. Conţine aloe vera hrănitoare şi D-Panthenol, pentru unghii fl exibile. 7 ml

24696 19.00 12.99

Orifl ame Beauty Cuticle Remover Gel Gel pentru îndepărtarea cuticulelor Orifl ame Beauty • Catifelează şi îngrijeşte zona

cuticulelor• Conţine suc de roşie şi castravete,

precum şi uleiuri din migdale dulci şi măsline

• Aplică-l, apoi împinge cuticulele cu un beţişor special 7 ml

18936 16.00 10.99

Orifl ame Beauty Nail Shield Bază pentru unghii Orifl ame Beauty • Întărire, protecţie şi uniformizare

într-un singur produs• Conţine calciu şi vitamina E

cu rol de fortifi ere• Întăreşte unghiile în doar 3 zile

7 ml

18935 19.00 12.99

Orifl ame Beauty Nail Buffer Pilă de unghii Orifl ame Beauty • Pilă cu patru feţe• Unghii perfecte în 4 paşi: pilire,

lustruire, netezire, strălucire Dimensiuni: 20 x 15 x 179 mm.

20657 13.00 7.99

Very Me Double Trouble Creion dermatograf dublu pentru ochi Very Me Double Trouble 1 , 38 g

17.00

Very Me Cover Up Concealer Baton corector Very Me Cover Up 1 g

14.00

Orifl ame Beauty Urban Shield Gloss Luciu de buze Orifl ame Beauty Urban Shield 10 ml

22.00

Produse esenţiale de înfrumuseţare, pentru un look perfect!

ÎNG

RIJIR

EA P

IELI

I

■ DE LA PAGINA 60

■ PAGINA 61

ŞTIAI CĂ…?

Ştiinţa & natura ÎN ARMONIE Formulele din produsele noastre pentru îngrijirea pielii sunt printre cele mai avansate de pe piaţa cosmeticelor, fi ind în acelaşi timp dezvoltate în acord perfect cu cele mai fi ne ingrediente oferite de natură!

Pielea lipsită de fermitate are nevoie de îngrijire intensivă inclusiv în timpul nopţii. Crema de noapte cu efect de lifting şi reparare Bioclinic acţionează în profunzime, la nivel celular, pentru rezultate de durată.

Cremă de noapte cu efect intens de lifting şi reparare Bioclinic

Page 31: Catalogul Oriflame 04 / 2013

Piele mai întinsă, mai fermă, în timp ce dormi

SFATUL EXPERTULUI

Priveşte mai de aproape universul Bioclinic

Bioclinic Lifting Power Concentrate Day Cremă de zi cu efect intens de lifting Bioclinic Cremă de zi concentrată cu efect de lifting, pe bază de retinol pur. Are FPS 15 pentru a proteja mecanismele de apărare a pielii. Acţionează imediat pentru a conferi pielii lipsite de fermitate un efect îndelungat de lifting. 30 ml

21353 75.00

46.99

Bioclinic Lifting Super Rich Repair Night Cremă de noapte cu efect intens de lifting şi reparare Bioclinic Cremă hrănitoare pentru noapte, cu efect de lifting. Conţine retinol pur, ce acţionează la nivel celular pentru a conferi pielii lipsite de fermitate un efect profund de lifting. 30 ml

21356 75.00

46.99

Soluţiile perfecte pentru problemele serioase ale pielii

Tratament de zi cu efect revoluţionar de lifting

ÎNAI

NTE

D

UPĂ

FORMULĂ INTENSĂ CU TRIPLĂ ACŢIUNE

Tehnologia Cell-Innov™ combină 3 ingrediente active avansate, cu efect de lifting asupra pielii - retinol pur, acid hialuronic şi peptidă contractoare. Acestea acţionează la nivel celular, pentru a repara şi regenera mecanismele naturale de apărare a pielii.

Piele lăsată

60 îngrijirea pielii îngrijirea pielii 61

Problema pielii

Pentru toate vârstele

Descarcă o aplicaţie de citire a codurilor bidimensionale pe smart phone şi scanează codul. Sau accesează www.orifl ame.com/bioclinic

Mult prea des, oamenii aleg intervenţiile chirurgicale pentru a corecta pielea lăsată de pe faţă. Bioclinc îţi oferă alternativa! Este prima gamă Orifl ame de cosmetice-farmaceutice pentru îngrijirea pielii – rezultatul a 5 ani de cercetări – care estompează linia de graniţă dintre cosmetice şi latura dermatologiei ca ştiinţă medicală. Datorită tehnologiei exclusive Cell-Innov™, puterea de a obţine un efect de lifting este chiar în mâinile tale!

ALEGE ŞTIINŢA ÎN DETRIMENTUL CHIRURGIEI!

Director Cercetarea Pielii Dr. Alain Mavon

CE CONŢIN? Tehnologia Cell-Innov™ din produsele Bioclinic încorporează 3 dintre cele mai efi ciente ingrediente, cu acţiune pe 3 direcţii în redobândirea fermităţii pielii:

TEN MAI FERM, PREŢ SCULPTAT!

28 LEI ECONOMISEŞTI

• ACID HIALURONIC Revigorează celulele existente

• RETINOL PUR Creează noi proteine structurale

• PEPTIDE CONTRACTOARE Măresc densitatea matricei pielii

EVALUĂRILE VOASTRE*

O gamă de înaltă calitate. Lasă tenul luminos, hidratat şi catifelat. Folosesc zilnic crema hidratantă de noapte şi pe cea de zi. Sunt super încântată!!! Evaluarea din partea mea e de nota 10. Am un ten curat şi hidratat, asta datorită gamei Bioclinic.

E lena , România

*Conform celor 333 evaluări la nivel global

Page 32: Catalogul Oriflame 04 / 2013

îngrijirea pielii 6362 îngrijirea pielii

Bioclinic Active Defence Shield Day SPF 45 Fluid protector de zi cu efect de estompare a petelor FPS 45 Bioclinic Uniformizează nuanţa tenului şi previne apariţia pigmentării nedorite. Cu tehnologie patentată de deschidere a tonului pielii, fl uidul-cremă estompează celulele pigmentate şi activează regenerarea celulară, pentru a stimula luminozitatea. FPS 45. 30 ml

24882 75.00

49.99

Bioclinic Fade Away Active Essence Night Tratament de noapte pentru estomparea petelor Bioclinic 30 ml

24191 75.00

DUPĂ ÎNAINTE

Reduce vizibil pigmentarea nedorită*

Tehnologia Tone Down™, cu acid dioic şi gingko fl avonoizi, şi-a demonstrat efi cienţa în estomparea pigmentării existente a pielii şi prevenirea apariţiei acesteia.

*Testare clinică timp de 12 săptămâni, în combinaţie cu tratamentul de noapte pentru estomparea petelor

– Dr Alain Mavon, Profesor Doctor,

Director Cercetare Bioclinic.

“Pentru a asigura o acţiune de 24H împotriva hiperpigmentării, recomand folosirea concomitentă a tratamentului de noapte şi fl uidului protector pentru estomparea petelor. Adiţional efectului de reducere a pigmentării şi texturii non-grase, tratamentul de noapte conţine antioxidanţi puternici, în timp ce fl uidul protector de zi creează un scut împotriva efectelor negative ale soarelui, având cel mai ridicat factor de protecţie dintre produsele noastre, FPS 45.” EFICACITATE CLINICĂ DOCUMENTATĂ

Problema pielii

Hiperpigmentarea

Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Day Cream Cremă de zi Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Hidratant cu efect de întinerire a pielii, ce conţine complexul Hydro-Protect™. Protejează sistemul natural de apărare a pielii faţă de efectele deshidratării. 50 ml

18662 62.00

37.99

Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Eye Contour Balm Balsam pentru conturul ochilor Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Balsam antirid pentru zona de contur a ochilor, care atenuează aspectul cearcănelor şi al pungilor de sub ochi. 15 ml

18675 30.00

18.99

30 + Pentru toate

tipurile de ten

O combinaţie puternică de extracte obţinute din două plante cu proprietăţi unice de reţinere a apei.

Extractul din alge roşii suedeze rehidratează şi revitalizează pielea

Extractul din trandafi r de Jericho leagă moleculele de apă la nivelul pielii, menţinând nivelul optim de hidratare

Hidratează pielea, reduce pungile de sub ochi şi cearcănele

Oferă hidratare profundă pe durata întregii zile

Priveşte mai de aproape universul Bioclinic

Pete închise

Problema pielii

Pentru toate

vârstele

Hidratare de durată pentru faţă şi ochi, cu efect anti-îmbătrânire

Descarcă o aplicaţie de citire a codurilor bidimensionale pe smart phone şi scanează codul. Sau accesează www.orifl ame.com/bioclinic

NOU! ACŢIONEAZĂ ASUPRA PIGMENTĂRII NEDORITEPREVINE HIPERPIGMENTAREA, CU FPS 45

Inspirat de medicina estetică Hidratare intensivă, aspect mereu tânăr

Page 33: Catalogul Oriflame 04 / 2013

îngrijirea pielii 6564 îngrijirea pielii

NE PLACE!

ÎNCEARC-O ASTĂZI ŞI O VEI IUBI MEREU!

Conferă fermitate şi reconturează zona din jurul ochilor

Royal Velvet Firming Eye Contour Cream Cremă pentru conturul ochilor cu efect de fermitate Royal Velvet O nouă formulă, care întinde şi reconturează pielea din jurul ochilor, atenuând aspectul cearcănelor şi al pungilor de sub ochi. 15 ml

22815 30.00

18.99

Royal Velvet Radiance Powder Scrub Pudră exfoliantă pentru faţă cu efect de luminozitate Royal Velvet Formulă exfoliantă efi cientă, care curăţă şi revitalizează tenul. Îmbogăţită cu Infuzie de Iris Negru™, pentru a conferi pielii un plus de fermitate. 40 g

23823 30.00

18.99

“Tenul superb este un lux pe care îl merităm.” MONICA BELLUCCI

Conferă tenului un aspect întinerit şi luminos

S O M P T U O Z I TAT E P E N T R U P I E L E M A I F E R M Ă

Pentru toate tipurile de ten

40 +

Conferă tenului fermitate şi rezistenţă

Royal Velvet Repairing Night Cream Cremă de noapte cu efect reparator Royal Velvet 50 ml

22814 68.00

Royal Velvet Firming Day Cream SPF 15 Cremă de zi cu efect de fermitate FPS 15 Royal Velvet 50 ml

22424 68.00

39.99

DE CE AR TREBUI SĂ O ÎNCERCI:• Formulă senzaţională care

contribuie la catifelarea pielii, îmbunătăţirea fermităţii şi elasticităţii

• Atenuează vizibil aspectul liniilor fi ne şi al ridurilor

• Creează un scut protector, datorită FPS 15

Infuzia de Iris Negru™ catifelează şi conferă tenului fermitate

EVALUĂRILE VOASTRE*

Este o cremă de foarte bună calitate! Mama mea are 58 ani şi este extrem de mulţumită de efectele acestei creme – o recomandă cu căldură doamnelor cu ten matur, care necesită îngrijire specială.

Adina , România

*Conform celor 250 evaluări la nivel global

Page 34: Catalogul Oriflame 04 / 2013

66 îngrijirea pielii

Optimals Even Out™ Day Cream SPF 20 Cremă depigmentantă de zi FPS 20 Optimals Even Out™ Formula ultra-efi cientă a cremei Even Out™ estompează aspectul pigmentării existente şi protejează pielea împotriva îmbătrânirii cauzate de soare. FPS 20. 50 ml

18826 45.00

28.99

Optimals Even Out™ Dark Spot Fading Concentrate SPF 15 Ser depigmentant concentrat FPS 15 Optimals Even Out™ Serul delicat, dar efi cient, conţine complexul natural Prowhite, pentru diminuarea pigmentării şi prevenirea apariţiei altor pete închise. Se aplică de două ori pe zi, direct pe pete. FPS 15. 10 ml

18977 35.00

22.99

Optimals Even Out™ Night Cream Cremă depigmentantă de noapte Optimals Even Out™ Cremă hrănitoare pentru noapte, cu textură bogată. Completează acţiunea cremei de zi şi a concentratului depigmentant Even Out™. 50 ml

22457 45.00

28.99

EVEN OUT™ Pentru toate vârstele

Pentru toate tipurile de ten

DEMACHIANTE

Diminuează pigmentarea excesivă

Concentratul intensiv estompează petele închise

Îmbogăţită cu vitamina C, pentru a lupta contra radicalilor liberi!

Pure Skin Face Toner Loţiune tonică Pure Skin Micşorează şi închide porii. Tenul este mai curat şi împrospătat. 150 ml

20620 20.00

13.99

Pure Skin Face Wash Gel pentru spălarea tenului Pure Skin Înlătură impurităţile şi elimină excesul de sebum, conferind tenului luminozitate. 150 ml

20164 20.00

13.99

Pentru ten gras 15 15 15 15 15 +15 +15 15 15 +15 15

Pentru un ten curat şi fără luciu

Pasul 1

Pentru utilizare zilnică

Loţiune tonică pentru echilibrarea tenului

gras

Pasul 2

Pentru utilizare zilnică

Reduce aspectul petelor în doar 4 săptămâni! Extractul de lemn dulce contribuie la prevenirea apariţiei petelor, dar şi la estomparea celor deja existente.

Optimals Gentle Peeling Cream Cremă exfoliantă delicată Optimals 75 ml

18188 20.00 13.99

Optimals Normalising Toner Loţiune tonică echilibrantă Optimals 200 ml

22469 23.00 14.99

Optimals Foaming Cleanser Spumă demachiantă Optimals 200 ml

14698 26.00 16.99

Pure Skin Hide & Treat Cremă corectoare Pure Skin 15 ml

20176 11.00 6.99

Pure Skin Blackhead Clearing Mask Deep Action Mască de faţă cu efect profund de îndepărtare a punctelor negre Pure Skin 50 ml

24202 15.00 9.99

CUMPĂRĂ LOŢIUNEA TONICĂ & LOŢIUNEAPENTRU SPĂLAREA TENULUI

CU NUMAI 22.99 LEI ECONOMISEŞTI MAI MULT DE 40%

+

Page 35: Catalogul Oriflame 04 / 2013

îngrijirea pielii 6968 îngrijirea pielii

MUST HAVE

Pentru toate tipurile de ten

Pentru toate vârstele

COMPLEX de MULTIVITAMINE TESTAT DERMATOLOGIC

Cremă concentrată intens hidratantă

Protejează & repară pielea de pe faţă şi corp

Fiecare cu

Pentru că preţul măştilor echilibrante de faţă nu trebuie să te facă să te încrunţi!

ÎNGRIJIRE NATURALĂ A TENULUI, CU UN PREŢ REDUS!

Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary Purifying Oil Ulei purifi cator cu extracte din arbore de ceai şi rozmarin Pure Nature Organic 10 ml

21352 28.00

Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary Purifying Soap Bar Săpun purifi cator cu extracte din arbore de ceai şi rozmarin Pure Nature Organic 100 g

23468 9.00

5.99

Pentru toate vârstele

Pentru ten normal şi gras

Prospeţimea tenului, la un minut distanţă!

Essentials Moisture Concentrate Cremă hidratantă concentrată Essentials 75 ml

23748 18.00

10.99

Essentials Multi-Purpose Cream Cremă cu efecte multiple Essentials 150 ml

24138 30.00

17.99

16356 Mască hidratantă de faţă cu extracte din ceai alb Pure Nature Organic 16357 Mască exfoliantă de faţă cu extracte din iasomie Pure Nature Organic 16358 Mască purifi catoare de faţă cu extracte din brusture Pure Nature Organic

16.00

Hidratează toate tipurile de ten

cu ceai alb

Exfoliază tenul normal spre mixt

cu iasomie

Curăţă în profunzime tenul

normal spre gras cu brusture

Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary Oil Purifying Face Cream Cremă purifi catoare de faţă cu extracte din arbore de ceai şi rozmarin Pure Nature Organic 75 ml

23675 22.00

8.99

Page 36: Catalogul Oriflame 04 / 2013

70 îngrijirea pielii

Pure Nature Organic Blueberry & Lavender Extract Calming Toner Loţiune tonică cu efect calmant cu extracte din coacăze şi lavandă Pure Nature Organic 150 ml

15948 20.00

Pure Nature Organic Blueberry & Lavender Extract Calming Face Cream Cremă calmantă de faţă cu extracte din coacăze şi lavandă Pure Nature Organic 75 ml

15957 22.00

Pentru toate tipurile de ten

Pentru toate vârstele

Optimals Oxygen Boost™ Cream Cremă de faţă Optimals Oxygen Boost™ 50 ml

15919 35.00

Optimals Nutri Calm™ Day Cream Cremă de zi Optimals Nutri Calm™ 50 ml

14659 35.00

Optimals Matte Touch™ Day Gel-Cream Cremă-gel de zi Optimals Matte Touch™ 50 ml

19899 35.00

Diamond Cellular Multi-Perfection Eye Treatment Cremă de tratament pentru conturul ochilor Diamond Cellular 15 ml

22419 60.00

Diamond Cellular Night Restorative Treatment Tratament regenerator de noapte Diamond Cellular 30 ml

18437 95.00

Diamond Cellular Anti-Ageing Cream Cremă antirid de faţă Diamond Cellular 50 ml

13659 105.00

Pentru toate tipurile de ten 40 +

Pentru toate vârstele

Pentru ten uscat şi sensibil

Pentru toate vârstele

Pentru ten mixt/gras

Pentru toate vârstele

Pentru toate tipurile de ten

Pure Nature Organic Blueberry & Lavender Extract Calming Face Wash Loţiune calmantă pentru spălarea tenului cu extracte din coacăze şi lavandă Pure Nature Organic 150 ml

15960 22.00

Optimals Matte Touch™ Face Blotting Tissues Şerveţele matifi ante Optimals Matte Touch™ 50 buc

23815 15.00 9.99

■ DE LA PAGINA 72

■ PAGINA 79

Opere de artă ATEMPORALE Fiecare dintre parfumurile Orifl ame este rezultatul unei munci depuse cu dragoste de către cei mai renumiţi parfumieri ai lumii… purtate de către femei şi bărbaţi cu gusturi rafi nate.

Parfum de toaletă Volare Magnolia

Nu există două persoane pe care un parfum să aibă aceeaşi aromă, ceea ce transformă orice pulverizare într-o experienţă senzorială unică!

ŞTIAI CĂ…?

PARF

UM

URI

MAT

TE TO

UCH

NUT

RI C

ALM

OXYG

EN B

OOST

Page 37: Catalogul Oriflame 04 / 2013

Tipul parfumului: Floral lemnos – lemn de cedru

parfumuri 7372 parfumuri

trandafi r imperial , datura , lemn de santal

Enigma Body Cream Cremă de corp Enigma 250 ml

13905 30.00

17.99

Enigma Eau de Toilette Apă de toaletă Enigma Parfumul magic al trandafi rului şi al reginei nopţii se combină fermecător cu senzualitatea tonurilor calde de patchouli, conferind intensitate şi profunzime acestei arome feminine. Eleganţa şi seducţia vorbesc de la sine… 50 ml

13850 88.00

52.99

Lasă misterul să te învăluie

Bernard Ellena, Parfumier

ESENŢA FANTEZIEI FLORALE!

35 LEI ECONOMISEŞTI PÂNĂ LA

Îl recomand cu mare drag, este deosebit: persistent, în acelaşi timp foarte senzual şi foarte puternic. Sincer, eu îi dădeam un milion de stele, pentru că merită!

Andreea , România

*Conform celor 498 evaluări la nivel global

EVALUĂRILE VOASTRE*

Enigma este un fi ltru al seducţiei, aroma care scoate la iveală latura misterioasă a oricărei femei. În acest elixir preţios, şarmul notelor fl orale – trandafi r imperial, iasomie şi datura – se contopeşte perfect cu senzualitatea ambrei, moscului şi lemnului de santal. Frunzele de patchouli adaugă profunzime şi intensitate notelor de bază. Enigma este asocierea misterioasă a unor note care potenţează rafi namentul, senzualitatea şi feminitatea.

INSPIRAŢIA PARFUMULUI

Page 38: Catalogul Oriflame 04 / 2013

parfumuri 7574 parfumuri

Amber Elixir Night Eau de Parfum Apă de parfum Amber Elixir Night Parfumul Amber Elixir Night seduce prin senzualitatea notelor orientale de vanilie şi ambră. 50 ml

25040 88.00

52.99

NOU!

Cedează tentaţiilor

Amber Elixir Eau de Parfum Apă de parfum Amber Elixir 50 ml

11367 88.00

54.99

Amber Elixir Body Cream Cremă de corp Amber Elixir 250 ml

18950 30.00

17.99

mandarină , heliotrop ,

ambră

Mirage Eau de Parfum Apă de parfum Mirage 50 ml

19798 78.00

52.99

elemi , trandafi r , vetiver

Oriental condimentat

Oriental vanilat lemnos

Oriental vanilat cu ambră

tămâie , rădăcină de iris , vanilie bourbon

La venirea nopţii, un elixir magic îţi învăluie trupul şi pasiunea iese

la iveală. Pe fundalul sclipirilor apei şi sub clarul de lună, laşi deoparte timiditatea şi îţi doreşti mai mult,

mult mai mult…

Păşeşte în lumea senzuală Amber Elixir Night – noaptea îţi aparţine.

Page 39: Catalogul Oriflame 04 / 2013

EDIŢIE LIMITATĂ EDIŢIE

Enigma Dare to Dream Solid Perfume Parfum solid Enigma Dare to Dream 2 g

24127 35.00

22.99

fructe zemoase , arbore de pâine , muşchi de pădure

Floral – tuberoză

Enigma Dare to Dream Edition Eau de Toilette Apă de toaletă Enigma – ediţie Dare to Dream Învăluie-te în strălucirea sofi sticată a apei de toaletă Enigma - ediţia Dare to Dream. Aroma seducătoare de frangipani, stropită cu notele fructelor apoase şi moscului, oferă o nouă interpretare misterului feminin. 50 ml

19158 99.00

68.99

Aplică parfumul solid direct pe piele, prin mişcări lente, circulare, pentru a conferi intensitate aromei.

Grace Eau de Parfum Apă de parfum Grace 50 ml

16987 99.00

68.99

Grace Body Cream Cremă de corp Grace 250 ml

24072 30.00

19.99

iasomie indiană , violetă , garoafă

Floral – fl oare de portocal

Grace Solid Perfume Parfum solid Grace 2 g

24126 35.00

22.99

Grace

EDIŢIE LIMITATĂ

Lasă-te pradă unui vis

romantic Lasă-te cucerită de romantismul Parisului…

Page 40: Catalogul Oriflame 04 / 2013

78 parfumuri

Volare Magnolia Parfum de Toilette Parfum de toaletă Volare Magnolia Captează graţia şi senzualitatea momentelor de tandreţe, învăluindu-te în aroma suavă a fl orilor de magnolia din parfumul Volare Magnolia. 50 ml

21566 82.00

52.99

Volare Soap Flowers Săpunuri fl oare Volare Set de două săpunuri în formă elegantă de fl oare, cu aroma romantică a parfumului de toaletă Volare. Cadoul perfect pentru tine sau o persoană dragă. 2 x 50 g

25045 14.00

9.99

caisă , violetă , lemn de santal

petale de violetă , iris , lemn de santal

Răsfăţul suprem… hidratarea parfumată!

liliac , trandafi r , piersică

parfumuri 7978 parfumuri

NOU!

Aroma tandră a iubirii piersică , heliotrop , ylang ylang

Floral – trandafi r, violetă

Divine Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H Divine 50 ml

13047 13.00 8.99 Elvie Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H Elvie 50 ml

13063 13.00 8.99

Eclat Women Body Cream Cremă de corp pentru ea Eclat 250 ml

13837 30.00

19.99

Divine Body Cream Cremă de corp Divine 250 ml

12563 30.00

19.99

Page 41: Catalogul Oriflame 04 / 2013

80 parfumuri parfumuri 81

Cea mai dulce tentaţie…

MUST HAVE

Eclat Weekend Eau de Toilette Apă de toaletă Eclat Weekend 50 ml

21676 88.00

59.99

Precious Moments Body Cream Cremă de corp Precious Moments 250 ml

24073 30.00

19.99

Precious Moments Eau de Parfum Apă de parfum Precious Moments 50 ml

18957 88.00

59.99

măr roşu , magnolia , lemn alb

Proaspăt fl oral fructat

49.99

Delicacy Eau de Toilette Apă de toaletă Delicacy Lasă-te sedusă de aroma dulce a apei de toaletă Delicacy, un parfum fl oral fructat inspirat de desertul Power Flower, creaţie-semnătură a patiserului francez Christophe Michalak. 50 ml

22446 88.00

Un parfum mult prea apetisant pentru a-i putea rezista, un preţ mult prea mic pentru a-l rata!

CUMPĂRĂ-L ACUM, ÎNAINTE SĂ FIE PREA TÂRZIU!

coacăze roşii , fl ori de apă ,

piersică

Proaspăt fl oral

Page 42: Catalogul Oriflame 04 / 2013

pentru el 8382 pentru el

INSPIRAŢIA PARFUMULUI

Tipul parfumului:

pară , nucşoară , vanilie

Lemnos fructat

Pentru Signature, am pornit de la ideea de a crea un nou stil de eleganţă masculină: un parfum lemnos-fructat pentru bărbaţi. Modern şi rafi nat, faţetat cu lemn preţios şi fructe crocante. Signature este cu adevărat carismatic – dedicat bărbatului stilat, îndrăzneţ, elegant şi senzual, care îşi pune în valoare masculinitatea, dar îşi acceptă în acelaşi timp latura sensibilă.

Descoperă un nou concept al sofi sticării masculine

Signature Eau de Toilette Apă de toaletă Signature O aromă creată pentru bărbatul căruia îi place să iasă în evidenţă, apa de toaletă Signature emană tonuri lemnoase şi fructate, care exprimă originalitate şi spirit artistic. 75 ml

12190 89.00

52.99

Signature Anti-perspirant Deodorant Spray Deodorant spray antiperspirant Signature 150 ml

12357 25.00

14.99

ECONOMISEŞTI PÂNĂ LA

ELEGANŢĂ VERITABILĂ, PREŢ ACCESIBIL

36 LEI

Marie Salamagne, Parfumier

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla

şi simte aroma!

EVALUĂRILE VOASTRE*

Un cadou perfect pentru bărbatul care îmi este alături zi de zi. Este un parfum persistent, o combinaţie foarte plăcută de arome!

A l ina , România

*Conform celor 212 evaluări la nivel global

Page 43: Catalogul Oriflame 04 / 2013

84 parfumuri

pentru el

pentru ea

Încarcă-te cu energia verii

Midsummer Woman Eau de Toilette Apă de toaletă pentru ea Midsummer 50 ml

7443 78.00

49.99

Midsummer Woman Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H pentru ea Midsummer 50 ml

13068 13.00

7.99

Midsummer Man Eau de Toilette Apă de toaletă pentru el Midsummer 75 ml

8193 78.00

49.99

Midsummer Man Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H pentru el Midsummer 50 ml

13859 13.00

7.99

Proaspăt fl oral

bergamotă , scorţişoară ,

patchouli

Citric aromat

lămâie , mur pitic , mosc

Balsamul după ras din aceeaşi gamă, vezi p. 93.

NU RATA!

parfumuri 85

Apă de toaletă 30 ml

EDIŢIE LIMITATĂ

pentru el

pentru el

pentru ea

Lemnos fl oral condimentat

absint , piper negru , vetiver haitian

pară , nucşoară , vanilie

Lemnos fructat

Floral lemnos – lemn de cedru

trandafi r imperial , datura , lemn de santal

Arome unice şi exclusiviste pentru el şi ea

24575 Giordani Man

24573 Signature 24577 Enigma

45.00

28.99 Fiecare cu

Page 44: Catalogul Oriflame 04 / 2013

pentru el 8786 pentru el

Eikon Eau de Toilette Apă de toaletă Eikon 75 ml

22916 89.00

59.99

Glacier Athletic Eau de Toilette Apă de toaletă Glacier Athletic 100 ml

13168 65.00

42.99

lemn de oud , piele întoarsă , patchouli

ananas , artemisia , gaiac

Arome marine

NOU!

Deodorant roll-on antiperspirant 24H 50 ml

Fiecare cu

NU RATA!

Lemnos condimentat

Plus de stil & protecţie 24 ore! Simte adrenalina!

Dă frâu liber energiei!

Încrezător şi sigur pe sine Exotic

şi aventuros

Energic şi revigorant

Sportiv şi fără limite

Balsamul după ras din aceeaşi gamă, vezi p. 93.

25049 Tycoon

23173 Voyager

20376 Glacier Ice

13861 Glacier

13.00

7.99

Page 45: Catalogul Oriflame 04 / 2013

pentru el 8988 pentru el

NE PLACE!

ÎNCEARCĂ-L ASTĂZI ŞI ÎL VEI IUBI MEREU!

bergamotă , piele , lemn de

cedru

Oriental cu ambră

Ascendant Pure Eau de Toilette Apă de toaletă Ascendant Pure Ascendat Pure surprinde printr-o explozie de arome – bergamotă revigorantă, lemn de cedru şi ambră senzuală – o combinaţie inedită, ce evocă senzualitatea masculină modernă. 75 ml

19449 89.00

bergamotă , lemn de cedru , lemn de gaiac

Eclat for Men Aftershave Balm Balsam după ras Eclat 50 ml

13853 17.00

9.99

Eclat for Men Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H pentru el Eclat 50 ml

13862 13.00

7.99

Eclat for Men Eau de Toilette Apă de toaletă pentru el Eclat 75 ml

13835 85.00 49.99

Lemnos fructat

Codul eleganţei

DE CE AR TREBUI SĂ-L ÎNCERCI:• Este aroma ce desăvârşeşte stilul

masculin!

• Un echilibru perfect de arome clasice şi moderne

• Ideal ca parfum de seară, dar în acelaşi timp o aromă îndrăzneaţă pentru zi!

EVALUĂRILE VOASTRE*

Este un parfum de o eleganţă desăvârşită şi persistă foarte mult timp. Pur şi simplu te “îmbracă” la 4 ace chiar dacă porţi o ţinută casual. Sunt fan Eclat!

C laud iu , România

*Conform celor 211 evaluări la nivel global

Page 46: Catalogul Oriflame 04 / 2013

pentru el 9190 pentru el

Native Force Eau de Toilette Apă de toaletă Native Force Îndrăzneşte să explorezi necunoscutul, cu notele luxuriante şi pline de prospeţime ale apei de toaletă Native Force. 75 ml

23828 78.00

49.99

Espionage Eau de Toilette Apă de toaletă Espionage Notele nobile şi aromatice ale apei de toaletă Espionage captează perfect esenţa enigmatică a bărbatului misterios. 75 ml

23629 89.00

57.99 Architect Eau de Toilette Apă de toaletă Architect Tonurile plantelor aromate se combină cu notele puternice de sequoia şi tabac, pentru a crea perfecţiunea olfactivă a apei de toaletă Architect. 75 ml

21559 99.00

63.99

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte

aroma!

Capacul de lemn al apei de toaletă Native Force este

fabricat din lemn provenind din

păduri cu certifi care europeană

PEFC şi respectă politica

Orifl ame cu privire la hârtie.

cardamon , lămâie kaffi r , lemn de palo santo

Aromatic cu ferigă cucută , lemn de sequoia , tutun

Lemnos aromatic Proaspăt lemnos

NU RATA!

Amprenta stilului modern…

Balsamul după ras din aceeaşi gamă, vezi p. 93.

salvie , note marine , ambră

Page 47: Catalogul Oriflame 04 / 2013

pentru el 9392 pentru el

MUST HAVE

Fiecare cu

Balsamuri după bărbierit , 50 ml

mandarină , note marine , lemn

Deep Impact Eau de Toilette – Aftershave Apă de toaletă – aftershave Deep Impact 115 ml

16467 35.00 24.99

Infi nite Rush Eau de Toilette – Aftershave Apă de toaletă – aftershave Infi nite Rush 115 ml

18909 35.00 24.99

True Instinct Eau de Toilette – Aftershave Apă de toaletă – aftershave True Instinct 115 ml

19673 35.00 24.99

Deep Impact Shower Gel Gel de duş Deep Impact 200 ml

16472 19.00 12.99 Deep Impact Antiperspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H Deep Impact 50 ml

16473 13.00 8.99 Infi nite Rush Shower Gel Gel de duş Infi nite Rush 200 ml

18911 19.00 12.99 Infi nite Rush Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H Infi nite Rush 50 ml

18910 13.00 8.99 True Instinct Shower Gel Gel de duş True Instinct 200 ml

19675 19.00 12.99 True Instinct Anti-perspirant 24H Deodorant Deodorant roll-on antiperspirant 24H True Instinct 50 ml

19674 13.00 8.99

10559 Midsummer Man

21560 Architect

10548 Glacier 14654 North For Men

17.00

9.99

SUPER VALOARE, ACŢIONEAZĂ ACUM!

Sportiv şi fără limite

Stil contemporan

Prospeţime masculină

Proaspăt şi revigorant

Senzaţie de calm şi confort

după bărbierit, cu aromă intens masculină! măr Granny Smith , acorduri

marine , muşchi de pădure

pepene verde , piele neagră , boabe tonka

Page 48: Catalogul Oriflame 04 / 2013

PRODEFENCEDEFENCE

pentru el 9594 pentru el

North For Men Fortifying Total Hair & Body Wash Şampon şi gel de duş fortifi ant North For Men Formulă ce curăţă, revigorează şi îngrijeşte atât corpul, cât şi părul. 250 ml

15539 21.00

13.99

North For Men Spray Deodorant Anti-perspirant Deodorant spray antiperspirant North For Men Spray-ul deodorant antiperspirant nu lasă urme albe. 150 ml

15549 25.00

16.99

North For Men Protecting Hand Cream Cremă protectoare pentru mâini North for Men Cremă protectoare pentru mâini, care catifelează imediat şi calmează pielea uscată. 75 ml

20945 14.00

8.99

North For Men Stubble Minimising Cream Cremă de faţă cu efect de minimizare a bărbii North for Men Cremă pentru faţă, cu formulă inovatoare ce reduce şi subţiază fi rele de păr de pe faţă. Se aplică de două ori pe zi, după bărbierit şi înainte de culcare. 50 ml

22425 25.00

16.99 Men’s Coolshave Disposable Razor Set 2 aparate de ras pentru bărbaţi Set de 2 aparate de ras cu lame triple, pentru un bărbierit comod şi efi cient. Set de 2 bucăţi. Dimensiuni: 12.8 x 4.5 x 2 cm.

23782 12.00

7.99

îngrijire completă pentru bărbaţi

NORD: LOCUL DE

UNDE PROVINE ADEVĂRATA PUTERE

Un activ natural unic, cu proprietăţi superioare de protecţie

Pentru ultima dată în catalog!

Formulă anti-perspirantă cu uscare rapidă

Hidratează pielea şi conferă părului rezistenţă

Se absoarbe rapid şi hidratează pielea uscată a mâinilor

Pentru un bărbierit comod şi efi cient

Aparat de ras cu trei lame, pentru un bărbierit uşor

Încetineşte creşterea bărbii

Set 2 aparate de ras

CONTROLEAZĂ CREŞTEREA PĂRULUI FACIAL

cu ajutorul soluţiilor noastre pentru ras şi minimizarea bărbii

North For Men Normal Skin Shaving Foam Spumă de ras pentru ten normal North For Men Spumă cremoasă pentru ras, cu complexul Arctic Pro Defence. Pentru ten normal. 200 ml

17358 26.00

17.99

Page 49: Catalogul Oriflame 04 / 2013

96 parfumuri

fruct pitanga , crin victorica amazonica , bambus kelone

Excite by Orifl ame Eau de Toilette Apă de toaletă Excite by Orifl ame 75 ml

15560 78.00

Fuse Eau de Toilette Apă de toaletă Fuse 75 ml

23825 85.00

Glacier Eau de Toilette Apă de toaletă Glacier 100 ml

8150 65.00

Tycoon Eau de Toilette Apă de toaletă Tycoon 75 ml

25048 99.00

Amazonia for Him Eau de Toilette Apă de toaletă pentru el Amazonia 30 ml

24130 40.00

pentru el

pentru el

pentru ea

ED

IŢIE

LIM

ITA

Floral fructat acvatic

■ DE LA PAGINA 98

■ PAGINA 100

Scăderea temperaturii apei folosite la duş contribuie la reducerea fenomenului de încălzire globală şi a facturii tale de energie electrică! O NOUĂ

abordare! Este exact ceea ce ai nevoie pentru a menţine aspectul frumos al pielii şi părului. În acelaşi timp, este fi lozofi a de la care pornim în crearea fi ecărui produs din gama noastră exclusivistă.

Gel de duş cu extracte din lavandă şi smochine Nature Secrets

ŞTIAI CĂ…?

ÎNG

RIJIR

EA C

ORP

ULU

I & A

RULU

I

Amazonia For Her Eau de Toilette Apă de toaletă pentru ea Amazonia 30 ml

24129 40.00

19.99

Page 50: Catalogul Oriflame 04 / 2013

îngrijirea corpului şi a părului 9998 îngrijirea corpului şi a părului

FIECARE CU

CE LE FACE SĂ FIE PERFECTE? Calitatea şi efectele sunt criterii esenţiale în alegerea produselor pentru îngrijirea părului. Înainte de a lansa HairX, experţii noştri au acumulat peste 5.900 ore de cercetare, pentru a se asigura că îţi vor oferi calitatea şi performanţa pe care le meriţi. De la efect de volum şi până la controlul mătreţii, există un produs HairX care să îţi pună în valoare podoaba capilară.

EVALUĂRILE VOASTRE*

Lucie Simsova , Brand Manager HairX

BUCURĂ-TE de un păr superb! CELE MAI BINE VÂNDUTE ŞAMPOANE HAIRX CU

-35%

Acest şampon chiar reface părul degradat! Folosit împreună cu masca şi balsamul, repară efectiv fi rele despicate. La mine, rezultatele s-au văzut după prima folosire.

Mar ia , România

*Conform celor 249 evaluări la nivel global

PENTRU PĂR GRAS

PENTRU PĂR FIN & LIPSIT DE VOLUM

PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR

PENTRU PĂR VOPSIT

PENTRU PĂR USCAT & DETERIORAT

PENTRU PĂR ONLULAT & REBEL

CE LE FACE SĂ FIE PERFECTE?

SFATUL EXPERTULUI

20617 Şampon împotriva încreţirii părului HairX Frizz Free 14719 Şampon echilibrant HairX Pure Balance 15580 Şampon pentru volum HairX Volume Boost 15582 Şampon anti-mătreaţă HairX Anti-Dandruff 14707 Şampon protector pentru păr vopsit HairX Colour Protect 14710 Şampon reparator HairX Repair Therapy

17.00

10.99

Şampon, 250 ml

Page 51: Catalogul Oriflame 04 / 2013

100 îngrijirea corpului şi a părului

RELAXEAZĂ-TE ŞI LASĂ NATURA SĂ FACĂ MINUNI!

RĂSFĂŢUL ATINGERILOR CREMOASE ŞI CATIFELATE

2

4

3

1

HairX Blow-Drying Brush Perie rotundă HairX 4.4 cm (diametru). 22.5 cm (lungime).

20651 26.00

16.99 HairX Styling Gloss Booster Spray Spray de păr pentru strălucire HairX Styling 50 ml

20375 26.00

16.99 HairX Styling Super Style Hairspray Fixativ HairX Styling 200 ml

18897 24.00

15.99 HairX Styling Ultimate Style Hairspray Fixativ HairX Styling Ultimate 200 ml

20374 24.00

15.99

Pentru ultima dată în catalog!

1. Este nevoie să foloseşti foehnul? Nu uita să aplici loţiunea de păr cu efect de protecţie împotriva căldurii. Întinde-o pe tot părul cu ajutorul periei rotunde.

2. Te grăbeşti şi nu mai ai timp pentru a te spăla pe cap? Şamponul uscat absoarbe excesul de sebum şi împrospătează părul.

3. Încearcă spray-ul pentru strălucire dacă îţi doreşti un aspect glam al părului şi hidratare instantanee, fără senzaţie de încărcare.

4. Conferă rezistenţă coafurii în doar câteva secunde cu ajutorul fi xativului tău preferat HairX! îngrijirea corpului şi a părului 101

Nature Secrets Shower Gel with Relaxing Lavender & Fig Gel de duş relaxant cu extracte din lavandă şi smochine Nature Secrets 250 ml

23409 16.00

10.99 Nature Secrets Soap Bar with Relaxing Lavender & Fig Săpun relaxant cu extracte din lavandă şi smochine Nature Secrets 75 g

23410 6.00

3.99 Nature Secrets Body Mist with Relaxing Lavender & Fig Spray parfumat şi relaxant pentru corp cu extracte din lavandă şi smochine Nature Secrets 150 ml

23959 22.00

14.99

Nature Secrets Shower Cream with Nourishing Wheat & Coconut Cremă hrănitoare de duş cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets 250 ml

22675 16.00

10.99 Nature Secrets Liquid Soap with Nourishing Wheat & Coconut Săpun lichid hrănitor cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets 300 ml

22676 17.00

11.99 Nature Secrets Body Cream with Nourishing Wheat & Coconut Cremă hrănitoare de corp cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets 200 ml

22677 26.00

17.99

HairX Styling Heat Protection Lotion Loţiune de păr cu efect de protecţie împotriva căldurii HairX Styling 150 ml

21761 21.00

12.99 HairX Pure Balance Dry Shampoo Şampon uscat echilibrant HairX Pure Balance 150 ml

20361 26.00

16.99 Discover Borneo Tropical Rainforest Shower Gel Gel de duş Discover Borneo Tropical Rainforest 400 ml

17479 18.00

Discover Borneo Tropical Rainforest Shower Gel Gel de duş Discover Borneo Tropical Rainforest 250 ml

13402 12.00

Discover Borneo Tropical Rainforest Soap Bar Săpun Discover Borneo Tropical Rainforest 100 g

13404 6.00

Discover Borneo Tropical Rainforest Liquid Hand Soap Săpun lichid pentru mâini Discover Borneo Tropical Rainforest 300 ml

13403 17.00

ECONOMISEŞTI TIMP fără compromisul unui aspect perfect!

Page 52: Catalogul Oriflame 04 / 2013

102 îngrijirea corpului şi a părului îngrijirea corpului şi a părului 103

3. HRĂNEŞTE 1. PURIFICĂ Exfoliază şi curăţă pielea în profunzime, având efect detoxifi ant şi de catifelare.

Hidratează pielea, cu particule ce conţin uleiuri naturale intens hrănitoare.

Swedish Spa Exfoliating Mud Nămol exfoliant Swedish Spa Nămol exfoliant ce curăţă pielea în profunzime. Îmbogăţit cu argilă albă şi extract de mesteacăn argintiu. 150 ml

24542 29.00

16.99 Swedish Spa Cooling Shower Mousse Spumă răcoritoare de duş Swedish Spa Spumă răcoritoare pentru duş, cu ulei de mentă şi extract din mesteacăn argintiu. 150 ml

24543 25.00

14.99 Swedish Spa Replenishing Body Cream Cremă hrănitoare de corp Swedish Spa Cremă bogată pentru corp, ce conţine particule cu uleiuri naturale, care hidratează şi catifelează pielea. 200 ml

23737 26.00

15.99

Dezvoltată în jurul benefi ciilor de înfrumuseţare ale complexului Hydracare+, descoperirea Orifl ame cu privire la algele marine, gama Swedish Spa oferă pielii catifelare şi hidratare. Experimentează plăcerea atingerii unui corp mătăsos.

Experienţă spa la tine acasă 2. RĂCOREŞTE Curăţă şi revigorează pielea cu spuma de duş pe bază de ulei răcoritor de mentă.

Swedish Spa

EDIŢIE LIMITATĂ

Relaxează-te şi bucură-te de experienţa revigorantă a unei saune scandinave. Încântă-ţi simţurile şi răsfaţă-ţi întreg corpul cu acest ritual în 3 paşi, ce îţi redă aspectul sănătos şi radiant.

Silk Beauty Soothing Body Lotion Loţiune calmantă pentru corp Silk Beauty 200 ml

21665 24.00

16.99

Silk Beauty Shave Gel Gel pentru ras Silk Beauty 150 ml

22932 20.00

13.99

Silk Beauty Ingrown Hair Eliminating Gel Gel pentru prevenirea creşterii fi relor de păr în piele Silk Beauty 75 ml

22691 24.00

16.99

Ladies Delicate Disposable Razor Set de 2 aparate de ras pentru femei 12.8 x 4.5 x 2 cm.

23783 12.00

7.99

3 paşi pentru o pielemai netedă…1. Foloseşte gelul de ras pentru a evita tăieturile şi zgârieturile.2. Aplică pe zonele cu probleme gelul pentru prevenirea creşterii fi relor de păr în piele.3. Pentru hidratare şi încetinirea creşterii părului, aplică loţiunea calmantă de corp.

Minimizează creşterea părului şi MENŢINE ASPECTUL NETED

Două la pachet!

Exfoliază & elimină părul crescut în piele Epilare netedă

& catifelare

Catifelează & hidratează

Page 53: Catalogul Oriflame 04 / 2013

îngrijirea corpului şi a părului 105104 îngrijirea corpului şi a părului

Silk Beauty for Sensitive Skin Soap bar Săpun pentru piele sensibilă Silk Beauty 100 g

23272 6.00

Silk Beauty for Sensitive Skin Shower Cream Cremă de duş pentru piele sensibilă Silk Beauty 200 ml

23274 19.00

NE PLAC!

ÎNCEARCĂ-LE ASTĂZI ŞI LE VEI IUBI MEREU!

Silk Beauty Body Cream Cremă de corp Silk Beauty 200 ml

21461 29.00

Silk Beauty for Sensitive Skin Body Cream Cremă de corp pentru piele sensibilă Silk Beauty 200 ml

23273 29.00

15.99

Hidratare SUBLIMĂ pentru corpul tău

DE CE AR TREBUI SĂ LE ÎNCERCI:• Hidratare luxoasă pentru întregul

corp.

• Proteinele din mătase catifelează şi hidratează, în timp ce extractul antioxidant din orhidee protejează pielea.

• Muşeţelul din Silk Beauty pentru piele sensibilă îngrijeşte şi oferă o senzaţie suplimentară de confort.

EVALUĂRILE VOASTRE*

Atingere ca de mătase… Este un produs senzaţional şi merită cinci stele!

F lorenţa , România

*Conform celor 195 evaluări la nivel global

Estompează senzaţia de mâncărime, hidratează

& protejează

Pentru piele sensibilă/uşor iritabilă

Catifelează, hrăneşte, hidratează & protejează

Pentru toate tipurile de piele

Page 54: Catalogul Oriflame 04 / 2013

106 îngrijirea corpului şi a părului îngrijirea corpului şi a părului 107

MUST HAVE

Fiecare cu

pentru confortul tău zilnic

23729 Loţiune de corp pentru piele sensibilă Happy Skin

23730 Loţiune hidratantă de corp pentru piele normală spre uscată Happy Skin

23733 Lapte hrănitor de corp pentru piele foarte uscată Happy Skin

29.00 18.99

11101 Gel delicat pentru igiena intimă Feminelle 23951 Gel revigorant pentru igiena intimă Feminelle

22.00

12.99

Gel pentru igiena intimă 300 ml

Loţiune pentru corp 400 ml

UN CORP ÎNGRIJIT ESTE UN CORP FERICIT

24h HIDRATARE*

*Test instrumental

Feminelle Soothing Intimate Cream Cremă intimă cu efect calmant Feminelle 75 ml

15240 16.00

Feminelle Refreshing Intimate Deodorant Deodorant spray pentru zona intimă Feminelle 75 ml

20576 19.00 12.99

Gel revigorant pentru igiena intimă

Pentru pielea sensibilă sau iritată

IA-ŢI MAI MULTE ŞI ECONOMISEŞTE!

O SENZAŢIE DE PROSPEŢIME pe care te poţi baza

Pentru ca orice femeie să benefi cieze de îngrijire intimă delicată, la preţuri accesibile!

Fiecare cu

Page 55: Catalogul Oriflame 04 / 2013

îngrijirea corpului şi a părului 109108 îngrijirea corpului şi a părului

Disney Princess Soap Bar Săpun Disney Princess 75 g

25274 6.00

3.99

Disney Princess Shampoo Şampon Disney Princess 200 ml

25275 17.00

11.99

Disney Princess Detangling Hair Spray Spray pentru descurcarea părului Disney Princess 125 ml

25276 26.00

17.99

Frumuseţea interioară i se vede în fi ecare gest!

Baby Giraffe Wash Mitt Mănuşă de baie Baby Giraffe Mănuşă haioasă pentru baie, confecţionată din bumbac 100%. Detaliile drăgălaşe (corniţe şi urechi de girafă din poliester) transformă baia într-un moment distractiv. Aprobată CE. Dimensiuni: 21 x 12 cm.

26301 24.00

16.99

Baby Giraffe Hair Set Set pentru păr Baby Giraffe Set cu pieptene şi perie, din fi bre naturale moi (păr de capră), ideale pentru scalpul delicat al bebeluşilor. Dimensiuni: Perie: 16.5 x 5 cm. Pieptene: 16.5 x 3 cm.

26303 29.00

19.99

Menţine pielea bebeluşului catifelată la atingere, protejată şi hrănită

Ideală pentru zona scutecului, cât şi pentru micile cute care menţin umezeala

Curăţă delicat pielea şi părul bebeluşului, formulă fără lacrimi

Baby Moisturising Cream Cremă hidratantă Baby Cremă hidratantă pentru uz zilnic, ce protejează şi îngrijeşte pielea delicată a bebeluşului. pH echilibrat. 150 ml

25284 19.00

12.99

Baby Talc Pudră de talc Baby Menţine pielea micuţului tău proaspătă şi uscată, folosind această pudră de talc foarte delicată. 75 g

25285 12.00

7.99 Baby Hair & Body Wash 2-în-1 gel de duş & şampon Baby Formula cu pH echilibrat curăţă delicat, îngrijind în acelaşi timp pielea şi părul bebeluşului. 300 ml

25282 19.00

12.99

Curat şi delicat, de la căpuşor la degeţele!

Părul uşor de descurcat este un vis

devenit realitate

Şampon delicat, pentru un păr curat

şi revigorat

Săpun superb în formă de trandafi r, cu aromă fructată

Baby Talc

NOU!

Orice fetiţă îşi doreşte să fi e o prinţesă, aşa că de ce să nu o răsfeţi cu produse delicate, care să o transpună în atmosfera poveştilor cu regi şi regine? Frumuseţea şi strălucirea ei ies în evidenţă prin orice gest pe care îl face. Oferă-i ocazia să se simtă precum Belle, încântătoarea prinţesă Disney.

Baby Giraffe Wash Mitt

EDIŢIE LIMITATĂ

Page 56: Catalogul Oriflame 04 / 2013

110

FEEL GREAT FOR LESS!

4th PRODUCT for FREE!

Natural Balance Soup Supă Natural Balance Supă delicioasă, sănătoasă şi 100% naturală, ce conţine trei surse de proteine esenţiale pentru o nutriţie optimă şi o senzaţie de saţietate. Reţetă cu conţinut scăzut de grăsimi şi ulei sănătos din rapiţă. Instrucţiuni: se pun două linguri de pudră (28 g sau 0.5 dl) în 220 ml de apă fi erbinte (fi artă) şi se amestecă până la omogenizare. Conţine 14 porţii. Disponibilă în două variante de arome. 392 g

109.00

Vrei să ştii mai multe despre Wellness? Întreabă-ţi consultantul Wellness

Poftă bună cu SUPA NATURAL BALANCE – o gustare 100% naturală şi sănătoasă, de la Wellness!

Sparanghel 24694 Roşii & busuioc 24693

SUPE DELICIOASE, PENTRU O STARE

EXCELENTĂ!

OFERTA CARE ÎŢI DĂ O STARE DE BINE:Fiecare al 4-lea produs

CADOU! Cere consultantului tău detalii despre programul de înscriere

Supa Natural BalanceBENEFICII

NIVEL OPTIMNutriţie: bogată în proteine şi sursă de fi bre

REDUCESenzaţia de foame şi poftă

100% NATURALĂIngrediente

NU CONŢINEGluten, lactoză, coloranţi artifi ciali şi conservanţi

1m COMODĂEste gata într-un minut

CREŞTENivelul de energieşi concentrare

Page 57: Catalogul Oriflame 04 / 2013

22875 Light

15082 Blue Dream

1508

1 Gre

en Fo

rest

15082 Blue Dream Blue Dream

1508

1 Gre

en Fo

rest

Green

Fore

st

15082 Blue Dream

1508

1

24689 Green & White

24690 Brown & Honey

25067 Mint Pear

25068 Sugar Pink

24691 Purple & Pink

CUMPĂRĂ-LE ACUM

– ÎNAINTE SĂ FIE PREA TÂRZIU! ÎN LIMITA STOCURILOR DISPONIBILE!

– ECONOMISEŞTI PÂNĂ LA 70%! ULTIMELE REDUCERI!

Liselotte Watkins Face Powder Pudră de faţă Liselotte Watkins 6 g

22875 40.00 11.99

Orifl ame BeautyIlluminate Eye Crayon Creion fard strălucitor pentru pleoape Orifl ame Beauty 1 , 6 g 19.00 9.99

Essentials Multi-Purpose Cream Cremă cu efecte multiple Essentials 150 ml

24544 20.00 9.99

Essentials Lip Balm with Vitamin E Balsam de buze cu vitamina E Essentials 4 , 5 g

24545 14.00 7.99

Red Sequin Cosmetic Bag Geantă cosmetice Red Sequin Dimensiuni: 22.5 x 14 cm.

24140 58.00 19.99

FIECARE CU

Neo Chic Nail Polish Ojă Neo Chic 7 ml

22.00 9.99

Love Potion Sensual Massage Oil Ulei de masaj Love Potion 150 ml

22679 24.00 13.99

Celinne Ring Inel Celinne Nu conţine nichel. Dimensiuni: diametru 1.9 cm.

24308 44.00 14.99

HairX Repair Therapy Overnight Treatment Tratament reparator de noapte pentru păr HairX Repair Therapy 100 ml

18862 26.00 13.99

Hrăneşte şi hidratează PĂRUL USCAT ŞI DETERIORAT

Cocktails & the City Flirty Bella Shower Gel Gel de duş Cocktails & the City Flirty Bella 200 ml

24214 14.00 6.99 Cocktails & the City Fashion Addict Body Lotion Loţiune de corp Cocktails & the City Fashion Addict 200 ml

24216 20.00 8.99 Cocktails & the City Party Queen Hand Cream Cremă de mâini Cocktails & the City Party Queen 75 ml

24215 12.00 5.99

SUPER-PREŢ!

113112

Volare Eau de Toilette Apă de toaletă Volare 30 ml

22948 32.00

Cocktails & the City Eye Shadow Duo Fard duo pentru pleoape Cocktails & the City 3 g

29.00

9.99

19.99

Page 58: Catalogul Oriflame 04 / 2013

24327 Porcelain

24328 Light Ivory

24329 Natural Beige

24330 Golden Beige

24331 Dark Beige

24327

24328

24329 24329

24330

24331 24331

eccoobbeeaautyy

114 machiaj îngrijirea pielii 115

Orifl ame Ecobeauty Smoothing Day Cream Cremă de zi cu efect de netezire Orifl ame Ecobeauty Inovatoare şi naturală, această cremă antioxidantă de zi cu acţiune multiplă ajută la refacerea pielii şi susţine bariera sa protectoare, pentru a lupta împotriva imperfecţiunilor. Prezentată într-un ambalaj etanş. Produs testat dermatologic. 50 ml

23404 62.00

39.99 Estompează liniile fi ne deshidratate 87%* Îmbunătăţesc tonusul pielii 82%* *Evaluarea consumatorilor pe un eşantion de 88 de femei care au folosit cremele de zi şi de noapte timp de 4 săptămâni

Orifl ame Ecobeauty Smoothing Night Cream Cremă de noapte cu efect de netezire Orifl ame Ecobeauty Cremă antioxidantă de noapte cu acţiune multiplă, care hrăneşte intens, protejează şi reîntinereşte tenul în timp ce dormi. Ambalată în recipient etanş. Produs testat dermatologic. 50 ml

23406 62.00

39.99

Pentru toate tipurile de ten

Pentru toate vârstele

CU NATURALPRO-BLEND™

Fondul de ten hidratant ECOBEAUTY este natural, având certifi carea ECOCERT. Grupul ECOCERT este un organism internaţional ce oferă

certifi care companiilor pentru dezvoltarea sustenabilă. Certifi carea ECOCERT garantează că 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală şi derivă

din resurse regenerabile, iar 7% din formulă conţine ingrediente organice. Acest fond de ten NU CONŢINE parabeni şi parfumuri sintetice, ambalajul fi ind

produs 100% din materiale reciclabile.

Orifl ame Ecobeauty Hydrating Foundation Fond de ten hidratant Orifl ame Ecobeauty Oferă-i tenului tău şansa de a profi ta din plin de proprietăţile acestui fond de ten foarte lejer, dar intens hrănitor şi hidratant! Formula delicată oferă o acoperire naturală, uniformizează nuanţa tenului şi estompează semnele de oboseală. Conţine unt de shea din sursă Fairtrade Organic, pentru o piele netedă şi sănătoasă. 30 ml

48.00

29.99

INGREDIENTE NATURALE PENTRU UN TEN PERFECT Fondul de ten hidratant Ecobeauty oferă tenului tău o acoperire delicată, benefi ciind de aportul hrănitor al untului de Shea, ingredient organic Fairtrade. Rezultatul? Un ten de o frumuseţe naturală, care arată şi se simte minunat.

Îmbunătăţeşte luminozitatea tenului 80%**

Pielea este hidratată întreaga zi 87%**

**Evaluarea consumatorilor efectuată pe un eşantion de 112 femei

Îngrijim frumuseţea… …respectăm planeta

Produsele pentru îngrijirea tenului din gama Ecobeauty au acţiune multiplă şi efect antioxidant. Ele sunt dezvoltate în jurul tehnologiei Natural Pro-Blend™ şi acţionează sinergic pentru hidratarea şi protejarea pielii.

Afl ă mai multe amănunte despre Orifl ame şi valorile Ecobeauty la www.orifl ame.com/ecobeauty

Produs cosmetic natural, certifi cat de Ecocert Greenlife în conformitate cu standardul Ecocert, disponibil pe http://cosmetics.ecocert.com

Cumpără crema de zi sau de noapte Ecobeauty şi poţi achiziţiona crema pentru conturul ochilor cu numai 9.99lei

Orifl ame Ecobeauty Smoothing Eye Cream Cremă pentru conturul ochilor cu efect de netezire Orifl ame Ecobeauty Cremă delicată, cu o formulă naturală hrănitoare. Netezeşte liniile fi ne, estompând în acelaşi timp pungile şi cearcănele din jurul ochilor. Produs testat dermatologic. 15 ml

23407 32.00

19.99

Hidratează delicat zona din

jurul ochilor

Hidratare intensă Hrănire în

timpul nopţii

INGREDIENTE NATURALE PENTRU UN TEN PERFECT

mai mult de -65%

Page 59: Catalogul Oriflame 04 / 2013

25312 Melon

2531

2 M

elon

2531

3 A

pric

ot

25315 Raspberry

2531

5 Ra

spbe

rry

25316 Cherry

2531

6 C

herr

y

25313 Apricot 25314 Strawberry

2531

4 St

raw

berr

y

116 machiaj

Bogat în antioxidanţi. Îmbunătăţeşte nivelul de

hidratare, pentru ca buzele să devină suple şi catifelate.

De la natură, pentru tine PENTRU BUZE

Culoare şi luciu spectaculoase, într-o

varietate de arome tenante

BUZE SUPER-SEXY!

Marcel Marongiu Lip Gloss Luciu de buze Marcel Marongiu Gloss-ul pe care îl iubeşti, acum cu design unic semnat Marcel Marongiu. Formula ultra-lucioasă, care nu se lipeşte, îmbracă buzele într-o culoare vibrantă şi o aromă delicioasă de fructe. 14 ml

20.00

Orifl ame Beauty Wonder Balm Balsam de buze Orifl ame Beauty Wonder Balsam de buze protector şi hidratant, cu extract calmant din aloe vera şi vitaminele A & E. Conţine perle, pentru un aspect strălucitor. 4 g

23099 21.00

11.99 11.99

-40%

Marcel Marongiu Lip Gloss

EDIŢIE LIMITATĂ

Page 60: Catalogul Oriflame 04 / 2013

118 îngrijirea corpului şi a părului

Zâmbeşte cu încredere

*Testarea consumatorului pe un eşantion de 90 de bărbaţi şi femei.

ACEASTĂ PASTĂ DE DINŢI CONŢINE FLUOR ŞI ESTE RECOMANDATĂ DE ASOCIAŢIA SUEDEZĂ A MEDICILOR STOMATOLOGI.

Combate respiraţia urât mirositoare*. Recomandată

pentru gingiile sensibile.

Gel pentru curăţarea dinţilor, remineralizează şi

desensibilizează dinţii

Albeşte, elimină petele şi previne apariţia cariilor

Oferă prospeţime de durată şi ajută la prevenirea cariilor

De la natură, pentru tine

Optifresh Multi-action Dental Floss Aţă dentară Optifresh Multi-action Curăţă spaţiile dintre dinţi, previne apariţia cariilor şi îmbolnăvirea gingiilor. Conţine sistem de remineralizare şi mentă plină de prospeţime. 30 m.

22682 14.00

Optifresh Multi-action Fluoride Toothgel Sensitive Gel pentru dinţi sensibli Optifresh Multi-action Gel pentru curăţarea dinţilor sensibili, cu efect de remineralizare şi desensibilizare. Formulă delicată. Conţine fl uor. 75 ml

21237 12.00

Optifresh Multi-action Fluoride Toothpaste Whitening Pastă de dinţi cu efect de albire Optifresh Multi-action Contribuie la albirea dinţilor, îndepărtează petele şi previne apariţia cariilor. Include-o în rutina zilnică de îngrijire orală. 75 ml

20572 12.00

Optifresh Multi-action Fluoride Toothgel Extra Fresh Gel de dinţi cu efect de împrospătare Optifresh Multi-action Gel de dinţi cu aromă intensă de mentă. Oferă prospeţime îndelungată şi previne apariţia cariilor. 75 ml

21877 12.00 6.99

PENTRU DINŢI

FIECARE PASTĂ DE DINŢI CU

RESPIRAŢIE PROASPĂTĂ, DINŢI SĂNĂTOŞI!

7.99

Page 61: Catalogul Oriflame 04 / 2013

120 îngrijirea corpului şi a părului

**Pe baza testării unui eşantion format din 97 consumatori cu bătături şi piele aspră pe tălpi

*Testat pe 10 persoane cu călcâie uşor crăpate

Efec

t răco

ritor Călcâiele crăpate sunt complet remediate în 7 zile*

Revigorează instantaneu picioarele obosite şi îngreunate (86%**)

**Efi cacitatea produsului testată pe 57 de voluntari cu picioare obosite şi îngreuntate

Tratament intensiv hidratant de noapte

Îndepărtează stratul de celule moarte şi

hidratează tălpile obosite

Reface aspectul zonelor cu bătături şi piele aspră în

numai 2 săptămâni**

De la natură, pentru tine PENTRU PICIOARE

Se foloseşte înainte de hidratarea tălpilor,

pentru a îndepărta stratul de celule moarte

PICIOARE PERFECT ÎNGRIJITE!

Feet Up Advanced 2 in 1 Deep Action Foot Scrub Cremă pentru tălpi intens exfoliantă 2-în-1 Feet Up Advanced Uleiul esenţial din mirt de lămâie, cu proprietăţi antibacteriene, împreună cu complexul Intensive Care, purifi că şi revitalizează picioarele obosite. 100 ml

23277 16.00

Feet Up Advanced Salvation foot cream Cremă intens hidratantă pentru tălpi Feet Up Advanced Untul de shea reduce aspectul bătăturilor, iar complexul Intensive Care hidratează şi catifelează tălpile. 50 ml

23276 21.00

Foot File Pilă pentru tălpi Îndepărtează efi cient stratul de celule moarte, lăsând tălpile moi şi catifelate. 19 x 3.5 x 0.5 cm.

9588 9.00

Feet Up Advanced Rescue Treatment Foot Mask Mască tratament pentru tălpi Feet Up Advanced Hidratează imediat, datorită complexului Intensive Care şi extractelor catifelante. Pentru cele mai bune rezultate, las-o să acţioneze în timpul nopţii. 100 ml

22689 27.00

Feet Up Advanced Stimulating Cooling Relief Crackling Leg Mousse Spumă răcoritoare şi calmantă pentru picioare Feet Up Advanced Spumă pentru picioare, cu efect de răcorire a tălpilor obosite. Conţine extract din castan sălbatic, lămâie şi complex Intensive Care. 150 ml

21905 27.00

Feet Up Advanced Cracked Heel Repair Foot Cream Cremă pentru tălpi cu efect de reparare a crăpăturilor de pe călcâie Feet Up Advanced Repară şi catifelează pielea crăpată de pe tălpi, datorită complexului Intensive Care. Se aplică de două ori pe zi. 75 ml

21889 23.00

9.99

11.99

5.49

15.99

15.99

12.99

PÂNĂ LA -40%

Page 62: Catalogul Oriflame 04 / 2013

ADVANCED

122 îngrijirea corpului şi a părului

Hrăneşte. Protejează. Regenerează.

Repară şi protejează pielea uscată şi aspră a mâinilor

Menţine aspectul tânăr şi frumos al mâinilor

Cu fi ltre UV care îţi protejeazăi mâinile şi unghiile

Adio, piele uscată! Mâinile sunt perfect hidratate!

De la natură, pentru tine PENTRU MÂINI

Intensifi că rutina de îngrijire a mâinilor, prin

menţinerea hidratării

MÂINI SUPER-CATIFELATE!

Reviving Gloves Mănuşi hidratante Acordă mâinilor tale un tratament intens hidratant! Se folosesc după aplicarea cremei de mâini Orifl ame şi se poartă în timpul somnului sau în momentele de relaxare. Pentru rezultate optime, se folosesc cu regularitate. Materiale: bumbac, lycra. Se spală la maşina de spălat rufe. Mărime universală.

13943 24.00

Intense Hand Protection Concentrate Cremă concentrată pentru protecţia mâinilor Hand Care Concentrat intens hidratant pentru mâini, ce redă pielii uscate confortul şi supleţea. 50 ml

17305 12.00

Pro-Youth Hand Cream Cremă de mâini Pro-Youth Hand Care Cremă pentru mâini, cu complexul Triple Protection. Protejează împotriva razelor UV, hidratează şi uniformizează nuanţa pielii. 50 ml

20357 12.00

Nourishing Hand Cream for Dry Hands Cremă hrănitoare pentru mâini cu piele uscată Hand Care Uleiul de migdale dulci din compoziţie hrăneşte în profunzime pielea uscată de pe mâini. 100 ml

11287 15.00

2-in-1 Protecting Hand & Nail Cream Cremă protectoare 2-în-1 pentru mâini şi unghii Hand Care Cremă cu textură lejeră pentru mâini. Conţine ulei din migdale dulci, care protejează mâinile şi unghiile împotriva deshidratării. Are fi ltre UV. 100 ml

11288 15.00

13.99

6.99

6.99

7.99 FIECARE CU

Page 63: Catalogul Oriflame 04 / 2013

124 parfumuri

EDIŢIE LIMITATĂ

24177 Apă de toaletă Cocktails & the City Flirty Bella

24178 Apă de toaletă Cocktails & the City Party Queen

24179 Apă de toaletă Cocktails & the City Fashion Addict

40.00

Apă de toaletă 30 ml

De la natură, pentru tine PENTRU CORP

Intrigant şi irezistibil – busuioc thai, fructe boysenberry, lemn

de cedru

Senzual şi misterios – piper boabe,

gewürztraminer, vanilie

Captivant şi stylish – zmeură,

cacao, mosc

RĂSFĂŢUL SIMŢURILOR!

MAI MULT DE -40%

22.99 Fiecare cu

Page 64: Catalogul Oriflame 04 / 2013

126 îngrijirea pielii

Pentru ten normal/mixt

Pentru toate vârstele

Extracte botanice, frumuseţe naturală.

Pentru toate vârstele

Pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel sensibil

Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Face Wash Loţiune calmantă pentru spălarea tenului cu extracte din aloe vera şi arnică Pure Nature Organic 150 ml

18918 22.00

Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Toner Loţiune tonică calmantă cu extracte din aloe vera şi arnică Pure Nature Organic 150 ml

18919 20.00

Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Face Cream Cremă calmantă de faţă cu extracte din aloe vera şi arnică Pure Nature Organic 75 ml

18920 22.00

Pure Nature Organic Açai & Pomegranate Antioxidant Face Wash Loţiune antioxidantă pentru spălarea tenului cu extracte din fructe acai şi rodie Pure Nature Organic 150 ml

21556 22.00

Pure Nature Organic Açai & Pomegranate Antioxidant Day Cream Cremă antioxidantă de zi cu extracte din fructe acai şi rodie Pure Nature Organic 75 ml

21557 22.00

Pure Nature Organic Açai & Pomegranate Antioxidant Night Cream Cremă antioxidantă de noapte cu extracte din fructe acai şi rodie Pure Nature Organic 75 ml

21574 22.00

12.99 11.99

12.99 12.99

12.99

12.99

De la natură, pentru tine PENTRU TEN

Formula ultra delicată răcoreşte, purifi că şi pregăteşte tenul pentru

aplicarea cremei de faţă

Îndepărtează delicat machiajul şi impurităţile, în timp ce

împrospătează pielea

Textura bogată hidratează pielea în timpul somnului

Crema de zi contribuie la protejarea pielii împotriva

îmbătrânirii premature

BENEFICIILE NATURII

-40%

Curăţă şi protejează, cu aloe vera şi arnică

Se foloseşte dimineaţa şi seara, pentru a calma şi

a reda echilibrul pielii

Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Pure Gel 80% Gel de faţă pur 80% cu extracte din aloe vera şi arnică Pure Nature Organic 50 ml

20163 14.00

7.99 80% Aloe Vera

Calmează şi hidratează imediat

Page 65: Catalogul Oriflame 04 / 2013

128 îngrijirea corpului şi a părului

Curăţare delicată & un parfum minunat

O călătorie senzaţională

De la natură, pentru tine PENTRU CORP

Buchet cu aromă încântătoare de fl ori şi fructe

Lasă-te învăluită de această spumă de baie delicată

Catifelează şi hidratează, cu o atingere de prospeţime

PROSPEŢIME & STARE DE BINE!

Aromele citrice şi fl orale revigorează trupul şi sufl etul!

Discover China Cherry Orchard Soap Bar Săpun Discover China Cherry Orchard 100 g

18997 6.00

Discover China Cherry Orchard Liquid Hand Soap Săpun lichid pentru mâini Discover China Cherry Orchard 300 ml

18994 17.00

Discover China Cherry Orchard Shower Gel Gel de duş Discover China Cherry Orchard 250 ml

18993 13.00

Discover Santorini Blue Paradise Bath Foam Spumant de baie Discover Santorini Blue Paradise 400 ml

21189 18.00

Discover Santorini Blue Paradise Soap Bar Săpun Discover Santorini Blue Paradise 100 g

21190 6.00

3.99

10.99

8.99

11.99

3.99

8.99

Discover Santorini Blue Paradise Shower Gel Gel de duş Discover Santorini Blue Paradise 250 ml

21188 13.00

PÂNĂ LA -35%

Pentru mâini curate şi minunat parfumate

Page 66: Catalogul Oriflame 04 / 2013

130 îngrijirea corpului şi a părului

Nature Secrets Conditioner for Dry and Damaged Hair Wheat & Coconut Balsam pentru păr uscat şi deteriorat cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets 250 ml

21862 15.00

9.99

Nature Secrets Hot Oil for Dry and Damaged HairWheat & Coconut Ulei pentru păr uscat şi deteriorat cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets 15 ml

22698 6.00

3.99

Nature Secrets Shampoo for Dry and Damaged Hair Wheat & Coconut Şampon pentru păr uscat şi deteriorat cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets 250 ml

21860 15.00

9.99

– frumuseţea simplităţii –

Nature Secrets Shampoo for Coloured Hair Sunfl ower & Blueberry Şampon pentru păr vopsit cu extracte din fl oarea soarelui şi afi ne Nature Secrets 250 ml

21866 15.00

9.99 Nature Secrets Conditioner for Coloured Hair Sunfl ower & Blueberry Balsam pentru păr vopsit cu extracte din fl oarea soarelui şi afi ne Nature Secrets 250 ml

22606 15.00

9.99 Nature Secrets Hair Mask for Coloured Hair Sunfl ower & Blueberry Mască pentru păr vopsit cu extracte din fl oarea soarelui şi afi ne Nature Secrets 150 ml

22697 25.00

16.99

Nature Secrets Shampoo Anti-Dandruff with Burdock & Grapefruit Şampon anti-mătreaţă cu extracte din brusture şi grapefruit Nature Secrets 250 ml

22694 15.00

9.99

Nature Secrets Conditioner Anti-Dandruff with Burdock & Grapefruit Balsam anti-mătreaţă cu extracte din brusture şi grapefruit Nature Secrets 250 ml

22695 15.00

9.99

PENTRU PĂR DETERIORAT ANTI-MĂTREAŢĂ

De la natură, pentru tine MENŢINE CULOAREA

ECONOMII LA PRODUSELE EXOTICE PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI!

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge produsele şi

simte aroma!

PENTRU PĂR

ŞAMPOANE & BALSAMURI DE PĂR MAI MULT DE -30%

Page 67: Catalogul Oriflame 04 / 2013

132 îngrijirea corpului şi a părului

NATURA TE AJUTĂ SĂ MENŢII HIDRATAREA!

Savurează aroma proaspătă şi delicată a piersicilor şi busuiocului, totul în timp ce îţi hidratezi şi hrăneşti

pielea. Prin echilibrarea nivelului de hidratare, această combinaţie încântătoare de ingrediente îngrijeşte pielea, conferindu-i un aspect sănătos. Hrănire şi

hidratare de durată!

– frumuseţea simplităţii –

Ingrediente naturale din abundenţă, pentru

catifelarea pielii.

NOU!

În exclusivitate OFERTĂ DE LANSARE

-30%

Pentru o senzaţie minunată de

hidratare!

Aromă proaspătă şi

delicată!

Extractul de busuioc, bogat în antioxidanţi,

contribuie la menţinerea nivelului natural de

hidratare a pielii, în timp ce extractul de piersici,

bogat în vitamine, echilibrează acest nivel

de hidratare.

BUSUIOC & PIERSICI

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge produsele şi simte aroma!

MAI MULT DE

Nature Secrets Shower Cream with Hydrating Basil & Peach Cremă hidratantă de duş cu extracte din busuioc şi piersică Nature Secrets Cremă încântătoare de duş, fără săpun şi cu o textură cremoasă, ce conferă o senzaţie de hidratare. Pielea devine catifelată la atingere şi este învăluită într-o aromă ce emană prospeţime. pH echilibrat. Potrivită pentru toate tipurile de piele. 250 ml

25178 16.00

10.49

Nature Secrets Hand Cream with Hydrating Basil & Peach Cremă hidratantă de mâini cu extracte din busuioc şi piersică Nature Secrets Cremă de mâini, ce contribuie la menţinerea nivelului natural de hidratare. Îmbogăţită cu glicerină şi ulei de migdale, lasă mâinile netede şi catifelate. Are o aromă plină de prospeţime şi conferă hidratare de durată. Potrivită pentru toate tipurile de piele. 75 ml

25180 12.00

7.99

Nature Secrets Soap Bar with Hydrating Basil & Peach Săpun hidratant cu extracte din busuioc şi piersică Nature Secrets Săpun potrivit pentru toate tipurile de piele. Formula cu glicerină con-tribuie la prevenirea deshidratării. Învăluie întregul corp într-o aromă delicată, proaspăt fructată. 75 g

25179 6.00 3.99

Page 68: Catalogul Oriflame 04 / 2013

135134

Orifl ame Beauty Crystal Base & Top Coat Lac protector pentru unghii Orifl ame Beauty • Conţine pulbere de diamante,

ce conferă rezistenţă• Are atât rol de bază pentru ojă,

cât şi de strat protector• Rezistă până la 7 zile 7 ml

18927 19.00 9.99

Orifl ame Beauty Growth Booster Tratament pentru creşterea unghiilor Orifl ame Beauty • Complexul de calciu întăreşte şi

fortifi că unghiile• Extractele din kiwi şi elemi

hrănesc şi îngrijesc• Se masează pe unghii şi cuticule 7 ml

13617 19.00 9.99

Orifl ame Beauty Nail Food Ulei pentru unghii Orifl ame Beauty • Revitalizează şi reface unghiile

casante• Conţine ulei natural hrănitor

din fructe de pădure• Formulă non-grasă, rapid

absorbabilă 7 ml

18937 19.00 9.99

Manichiură impecabilă, zi după zi

NEBUNIE DE ULTIMĂ ORĂ

ORICARE DINTRE CELE 3 PRODUSE CU

INCREDIBILUL PREŢ

DE 9.99 LEIMAI MULT DE

-45%

Pentru unghii netede, strălucitoare

Protejează unghiile şi manichiura

Conţine ulei natural hrănitor din fructe de pădure, pentru refacerea şi revitalizarea unghiilor. Aplică-l cu pensula, masează şi aşteaptă să se usuce.

Ulei pentru unghii

Aplică zilnic tratamentul pentru creşterea unghiilor, pentru ca acestea să fi e mai lungi, mai rezistente. Masează-l pe unghii şi cuticule şi vei vedea diferenţa în doar 3 zile.

Tratament pentru creşterea unghiilor Înainte de aplicarea ojei,

îmbracă-le într-un strat de bază protectoare. Foloseşte acelaşi produs la fi nal, după aplicarea ojei. Acest procedeu va conferi luciu unghiilor şi rezistenţă ojei.

Bază & top coat

Întăreşte şi hrăneşte, datorită extractului din kiwi