Catalog Frigidere Combine Frig Orifice 2011

download Catalog Frigidere Combine Frig Orifice 2011

of 24

Transcript of Catalog Frigidere Combine Frig Orifice 2011

Aparate frigorifice2011

2 | Aparate frigorifice

Descoper` noi standarde n eficien]` energetic`.

Green Technology Inside Tehnologii care mbun`t`esc att calitatea vieii, ct i viitorul. Activitatea noastr` se bazeaz` pe respectarea unor valori esen]iale: integritatea m`rcii, ncrederea acordat` de c`tre consumatori, angajamentul pentru protejarea mediului [i a s`n`t`]ii. Prin Green Tehnology Inside, Bosch desemneaz` produsele care, prin tehnologii inovatoare [i responsabile pentru mediu, se dovedesc deosebit de avantajoase din punct de vedere al consumului de energie, ap` [i n general de resurse naturale.

Clasele de eficien` energetic` A+++ [i A++ Pn` acum, clasa de eficien` energetic` A++ a fost considerat` realizarea de vrf n materie de eficien` energetic`. De la sfritul anului 2010, au ap`rut aparate frigorifice avnd clasa energetic` A+++, i implicit un nou punct de reper n materie de economie de energie. Astfel, de exemplu, aparatele avnd clasa energetic` A+++ consum` cu 60% mai puin` energie dect aparatele din clasa A.

Noua etichet` energetic` n 2010, UE a introdus noua etichet` n care a fost ad`ugat` i noua clas` de eficien` energetic` A+++. Cu ajutorul acestei etichete se pot marca aparatele care sunt cu pn` la 60% mai economice dect valoarea standard care permite ncadrarea n clasa A.1

2 3

Poten]ialul de economisire Poten]ialul de economisire4

-20%

-40%

-60%5

6

7

numele/marca produc`torului, descrierea tipului clasa de eficien` energetic` consumul de energie n kWh/ an (m`surat n condiii standard) emisiile de zgomot ca putere sonor` (dB(A) re 1 PW) capacitate total` util` a compartimentelor pentru alimente congelate (compartiment etichetat cu stea) capacitate total` util` a tuturor compartimentelor (compartiment neetichetat cu stea) num`rul reglement`rii

ENERG

Y IJA IE IA

K6N36H751 2

A+++ A++ A+ A B C D

A+++

3

kWh/annum5 4

XYZ

6

XYZ L2010/XYZ

YZ L

YZ dB

7

Aparate frigorifice | 3

Iat` cum obinem valorile de top Nu este confortabil s` tii c` o anumit` component` este responsabil` de mbun`t`]irea eficienei energetice? Nu este i mai bine dac` un aparat frigorific este format n exclusivitate din componente de acest fel? i noi suntem de aceeai p`rere.

Izolaie Cea mai bun` i mai economic` tehnologie este lipsit` de orice valoare dac` izolaia nu funcioneaz` n proporie de 100%. Iat` de ce frigiderele CoolSmart sunt etanate cu o izolaie deosebit de eficient` pe toate suprafeele. Vaporizator Vaporizatorul este situat n interiorul frigiderului SmartCool i absoarbe aerul cald din interior. Astfel, se asigur` o temperatur` constant` i un consum mai redus de energie. Condensator Condensatorul este responsabil pentru evacuarea aerului cald din aparatul frigorific. Poziionarea mbun`t`it` a acestuia - n cazul aparatelor SmartCool determin` ob]inerea unei eficien]e energetice superioare. Compresor Gama de produse SmartCool este prev`zut` cu un compresor deosebit de eficient. Acesta are o contribuie semnificativ` la atingerea clasei de eficien` energetic` A+++.

4 | Aparate frigorifice

Cuprins

Combine frigorifice Ofer` mult spaiu pentru alimente proaspete i congelate i pn` la trei zone diferite de temperatur`. n acest fel, po]i savura alimente proaspete, f`r` a fi necesar s` faci zilnic cump`r`turi.

Frigidere Designul deosebit le integreaz` perfect n orice buc`t`rie modern`. Funciile i soluiile practice ncorporate completeaz` aspectul estetic al acestor frigidere.

Side by Side Prin combinaia Side by Side format` dintr-un frigider i un congelator, Bosch reunete confortul i oferta generoas` de spaiu tipic` modelelor americane, ndeplinind ns` naltele cerine europene de calitate. Printr-o simpl` ap`sare pe buton, furnizeaz` cuburi de ghea`, ghea` m`runit` i ap` rece.

Pagina 12

Pagina 18

Pagina 20

Aparate frigorifice | 5

Congelatoare Congelatoarele independente de la Bosch ofer` o multitudine de sisteme de siguran`, cutia BigBox, sistemul NoFrost i multe altele. n acest fel po]i s` depozitezi [i s` congelezi n mod simplu i confortabil produsele de care ai nevoie. Rafturile transparente ]i ofer` posibilitatea unei priviri de ansamblu.

Vitrine frigorifice pentru vinuri Calitate la cel mai nalt nivel. Aparatele cu un design exclusivist ]i ofer` confort la nivel nalt i o utilitate maxim`. Forme extraordinare i materiale de nalt` calitate.

Pagina 22

Pagina 23

6 | Aparate frigorifice

Aparate frigorifice | 7

Combine frigorifice, frigidere, Side by SideAvantaje i tehnologieDot`ri Afiaj pentru nchiderea corect` a uii compartimentului congelatorului Evaluarea nivelului de siguran` dintr-o privire. Avantaje Poi observa dac` ua compartimentului congelatorului este nchis` corect. Tehnologie Dac` ua compartimentului congelatorului nu este nchis` corect, acest lucru este semnalat prin aprinderea unui led rou.

Baz` ondulat` a compartimentului pentru legume i fructe Condiii optime de depozitare i un grad maxim de meninere a prospeimii legumelor.

Nu exist` contact direct cu apa de condens. Legumele sunt nconjurate n permanen` de aer proasp`t i i menin astfel mai mult timp prospeimea i calitatea.

La acest nou compartiment, fructele i legumele proaspete nu mai sunt amplasate direct pe baza compartimentului de depozitare.

BigBox Mai mult spaiu pentru produsele congelate XXL.

Compartiment adecvat pentru produsele care necesit` un spaiu mai mare, de exemplu torturi.

Compartiment de congelator foarte nalt (29 cm), inclusiv pentru depozitarea curcanilor, raelor etc.

Chiller Temperaturile joase menin pentru un timp mai ndelungat prospeimea produselor.

Spaiu optim de depozitare pentru alimentele proaspete cum ar fi petele, carnea, puiul sau pentru semipreparate.

Un compartiment special de depozitare la nivelul compartimentului frigiderului, cu temperaturi situate ntre cca. -2C i +3C.

Clasa de eficien` energetic` A+/A++/A+++ Un consum de energie extrem de redus.

n medie, aparatele din clasa A+ consum` cu circa 23% mai puin` energie dect cele din clasa A. Aparatele din clasa A++ sunt cu pn` la 45% mai economice dect cele din clasa A. Iar aparatele A+++ sunt cu 60% mai eficiente dect cele de clasa A. Alimentele sunt congelate n cel mai scurt timp, ndeplinind condiiile deosebite de calitate i meninndu-se proaspete o perioad` mai lung`.

Aparatele au o izolaie extrem de bun` i un circuit frigorific foarte eficient. Compresorul eficient, condensatorul mai bine pozi]ionat [i vaporizatorul asigur` o temperatur` constant`.

Compartiment de congelare rapid` Calitate optim` printr-o congelare rapid`.

Produsele ce urmeaz` a fi congelate se ambaleaz` i se depoziteaz` direct pe r`citor n compartimentul de congelare rapid`.

Compartiment de depozitare divizabil Mai mult spaiu pentru recipientele nalte.

Recipientele nalte sau vasele dispun de suficient spaiu n frigider.

Partea din fa` a compartimentului de depozitare poate fi mpins` sub cea din spate, respectiv poate fi complet ndep`rtat`.

Compresor-invertor Extrem de silenios, cu un consum minim de energie.

Un avantaj pentru urechile i factura ta de energie electric`. Performan` de vrf n privina reducerii consumului i a nivelului de zgomot.

Compresorul cu putere variabil` are capacitatea de a reaciona innd cont de necesit`ile fiec`rui compartiment n parte. Prin intermediul a numeroi senzori, datele sunt evaluate de unitatea de comand`, care pune apoi n micare compresorul la o anumit` putere, pentru ca acesta s` poat` avea o eficien` maxim`. Compresoarele simple funcioneaz` la o singur` treapt` de putere, independent` de condiiile de mediu sau de modul de utilizare a frigiderului.

8 | Aparate frigorifice

Dot`ri Congelare pe fiecare nivel Posibilitate de congelare n orice compartiment al congelatorului.

Avantaje Posibilitate de congelare folosind orice compartiment, f`r` a fi necesare operaiuni inutile de organizare.

Tehnologie Fiecare compartiment dispune de un sistem propriu de congelare.

Crisper BOX Spa]iu generos pentru legume [i fructe.

Fructele [i legumele r`mn proaspete mai mult timp.

Cu ajutorul unui regulator glisant este asigurat nivelul optim de umiditate n acest sertar. Baza ondulat` protejeaz` alimentele de ap` condensat`. La combinele KGE, datorit` recipientului DividerBox disponibil numai pentru aceste modele, fructele [i legumele pot fi depozitate separat. Temperaturile existente n compartimentul frigiderului i al congelatorului pot fi controlate n mod independent. Umiditatea existent` la nivelul frigiderului se menine la un nivel ridicat. La fel i prospeimea produselor depozitate. Un concept practic n cazul frigiderelor amplasate pe suprafaa de lucru. Suprafeele de depozitare amplasate pe ine telescopice pot fi manevrate confortabil pe toate nivelurile frigiderului. Suplimentar, acest concept de manevrare asigur` o capacitate de depozitare cu cca. 30% mai mare. Filtrul AirFresh reduce mirosurile de la nivelul frigiderului pe ntreaga durat` de via` a aparatului.

Dou` circuite de r`cire Reglarea separat` a temperaturii prin cele dou` circuite de r`cire diferite asigur` un confort sporit i economisete energie.

Transportul umidit`ii nedorite sau al mirosurilor de la un compartiment la altul este evitat. Se economisete energie printr-un proces separat de reglare.

EasyStore Mai mult confort prin sertarele detaabile.

Operaiune comod` de depozitare i manevrare a alimentelor. Vizibilitate bun` asupra datelor de expirare a produselor. Mai mult` suprafa` util` de depozitare.

Filtru AirFresh Reducerea mirosurilor din buc`t`rie.

F`r` mirosuri nepl`cute n frigider, prospeime permanent`.

FlexShelf Spatiu suplimetar de depozitare.

Flexibilitatea spa]iului de depozitare, n cazul n care nu dore[ti s` l utilizezi l po]i plia foarte u[or.

Sistem ingenios de depozitare a sticlelor sau pr`jiturilor dispus sub primul raft de sticl` al compartimentului frigiderului.

FreshProtect-Box Condiii optime de depozitare.

Compartiment ce permite condiii optime de depozitare i de p`strare a petelui, c`rnii i fructelor de mare, pe 3 zone diferite de temperatur`.

Reglare electronic` a temperaturii la 0C, +2C i +4C.

Funcia Super-Congelare Protejarea alimentelor deja congelate.

Protejarea alimentelor deja congelate prin sc`derea temporar` a temperaturii n timpul congel`rii altor produse. Deoarece nu este necesar` corectarea set`rilor de temperatur`, aparatul funcioneaz` ntr-un mod economic i protejeaz` n acelai timp alimentele congelate. Alimentele proaspete cump`rate sunt r`cite mai rapid i, simultan, se mpiedic` nc`lzirea produselor deja depozitate.

Tasta Super-Congelare reduce temperatura n interior. n funcie de cantitatea depozitat`, se impune activarea acesteia cu 24 de ore n avans. n acest fel, se evit` decongelarea produselor deja depozitate, iar cele abia introduse sunt congelate mai rapid. Printr-o simpl` ap`sare de buton, temperatura se reduce cu minim 2C, recomandat cnd depozitezi cantit`i mai mari de produse pentru refrigerare. Pentru a evita un consum inutil de energie electric`, dup` cca. 6 ore, se revine la modul de funcionare normal. Prin setarea funciei Holiday la aparatele cu mai multe zone de temperatur`, n compartimentul frigiderului se stabilete o temperatur` de cca. +14C i n compartimentul congelatorului de -18C.

Funcia Super-R`cire Protejarea alimentelor deja refrigerate.

Func]ia Holiday Funcionare eficient`.

Poi pleca n concediu f`r` s` i faci griji.

Aparate frigorifice | 9

Dot`ri Ghea` m`runit` Ghea` cu o simpl` ap`sare de buton.

Avantaje Ice-Dispenser. Ghea` m`runit` pentru b`utura ta preferat`, cu o simpl` ap`sare de buton.

Tehnologie Racordat la reeaua de ap`, cu o simpl` ap`sare de buton se activeaz` funcia de m`runire a gheii.

Iluminare LED Combina]ie reu[it` ntre design [i eficien]` energetic`.

Pozi]ionarea optim` a LED-ului permite iluminarea perfect` a interiorului frigiderului.

Tehnologia LED utilizeaz` o cantitate foarte mic` de energie, becul de tip LED avnd o durat` de via]` egal` cu aceea a aparatului.

LowFrost Dezghe]are considerabil redus`.

Combinele frigorifice trebuie dezghe]ate mai rar. Se mpiedic` uscarea alimentelor congelate [i consumul de energie r`mne constant.

Condensatorul este introdus n pere]ii congelatorului [i nu este vizibil din interior, rezultnd un spa]iu mai mare de depozitare, iar pere]ii interiori sunt mai u[or de cur`]at.

Modul ECO Cel mai economic mod de funcionare, cu o simpl` ap`sare de buton.

Setare automat` a celui mai economic mod de funcionare.

Prin activarea modului Eco, frigiderul va fi setat la temperatura optim` [i economic` de refrigerare. La nivelul frigiderului, temperatura va fi de +8C i n congelator de -18C.

Pizza-Box cu sistem de preparare a cuburilor de ghea` Sertar pentru pizza cu dispozitiv integrat de preparare a cuburilor de ghea`, pentru un confort suplimentar.

Un sistem ideal de depozitare i dispunere Sertarul special pentru pizza, combinat pentru pizza, combinat cu un dispozitiv cu un recipient integrat pentru cuburi de integrat de preparare a cuburilor de ghea`. ghea`, disponibile imediat ntr-un sertar separat.

R`cire dinamic` R`cire rapid` pentru mai mult` prospeime.

Meninerea calit`ilor alimentelor prin timpi de r`cire mai scuri pe toate nivelele.

Aerul este distribuit la nivelul frigiderului prin intermediul unui ventilator. n acest fel, este posibil` o r`cire rapid` a alimentelor i oscilaiile de temperatur` sunt reduse. n plus, dup` deschiderea i nchiderea uii, se atinge mai repede temperatura de r`cire setat`. n acest fel, se menine o temperatur` constant` n fiecare zon` a frigiderului. Reglare individual` a temperaturii, n funcie de compartimentul frigiderului i al congelatorului, prin circuite frigorifice separate i sistem de comand` automat.

Reglare electronic` a temperaturii Setare automat` a temperaturii.

Temperatur` optim` la nivelul tuturor compartimentelor frigiderului, cu posibilitate de reglare individual`.

Reglarea umidit`ii la nivelul compartimentului pentru legume i fructe Climat ideal.

Substanele nutritive, gustul i aspectul se menin timp mai ndelungat.

Umiditatea i temperatura din compartimentul pentru legume i fructe se regleaz` prin intermediul unui dispozitiv special.

Sistem automat de congelare Protejarea alimentelor deja congelate.

Economisirea energiei i protecia alimentelor deja congelate mpotriva dezghe`rii, prin coborrea temporar` a temperaturii n timpul congel`rii alimentelor proaspete.

Activarea funciei Super-Congelare se efectueaz` nainte de depozitarea produselor proaspete. Sistemul automat de congelare revine la modul de funcionare normal dup` finalizarea procesului de congelare (datorit` funciei Super-Congelare) i atingerea temperaturii necesare, fapt ce contribuie la reducerea consumului inutil de energie.

10 | Aparate frigorifice

Aparate frigorifice | 11

Dot`ri Sistemul de avertizare Te avertizeaz` atunci cnd temperatura crete prea mult.

Avantaje

Tehnologie

Protecie optim` a alimentelor n cazul O eventual` problem` la nivelul unei creteri neateptate de temperatur` compartimentului congelatorului ce la nivelul compartimentului congelatorului. contribuie la o cretere neadmis` de temperatur` este semnalizat` printr-un semnal sonor i/sau un mesaj vizual de avertizare. Sistem confortabil de depozitare a acumulatorilor de frig inserat pe partea interioar` a uii. Acesta asigur` suficient spaiu n compartimentul congelatorului i un acces rapid, f`r` a fi necesare eforturi inutile i ndelungate de c`utare. Manevrare uoar` printr-o simpl` ap`sare fin`. Vizibilitate bun`, igienic i uor de cur`at. Compartiment integrat de depozitare a acumulatorilor de frig pe partea interioar` a uii.

Sistem de depozitare a acumulatorilor de frig Sistem inteligent de depozitare a acumulatorilor de frig, inserat la nivelul uii.

Sistemul electronic LCD-Touch-Premium mbinare ntre frumusee formal` i funcionalitate maxim`.

Sistem electronic LCD-Touch integrat n sticl`.

Sistemul Multi-Airflow Distribuire uniform` a aerului pentru o prospeime de durat`.

Distribuirea rapid`, dar delicat` a aerului rece n diferitele zone de refrigerare contribuie la evitarea procesului de uscare a alimentelor i la meninerea calit`ii acestora.

Prin intermediul ventilatorului, aerul rece este circulat n diferitele seciuni ale compartimentului frigiderului, acesta distribuindu-se delicat, dar n acelai timp rapid la nivelul tuturor spaiilor din frigider, asigurnd o temperatur` constant` i o refrigerare adecvat` a alimentelor depozitate. Cu ajutorul unui ventilator, aerul umed i cald din interior este direcionat c`tre evaporatorul central. Aici aerul este r`cit, iar umezeala se depune la nivelul evaporatorului sub form` de brum`, fiind dezgheat` periodic. Aerul rece i uscat este distribuit uniform n interior prin intermediul unui ventilator. Apa dezgheat` este evacuat` printr-o conduct` n t`via de colectare dispus` peste compresor, de unde se evapor`. Sistemele de siguran` variaz` n funcie de tipul aparatului i de dot`ri: 1. led de avertizare de culoare roie 2. semnal acustic de avertizare 3. afiaj digital intermitent ce indic` temperatura 4. afiaj ce indic` deconectarea de la reeaua electric` 5. semnal acustic n cazul n care ua este deschis` prea mult timp. Un suport suplimentar pentru sticle, n cazul n care nu mai dispui de spaiu suficient pe u`.

Sistemul No-Frost Ctigi mult timp, nemaifiind necesar s` dezghei aparatul.

Operaiunea dificil`, manual`, de dezgheare a compartimentului congelatorului, care necesit` mult timp, este acum de domeniul trecutului. Acest fapt contribuie i la meninerea permanent` a consumului de energie la un nivel redus.

Sisteme de siguran` Meninerea calit`ii alimentelor.

Avertizare n cazul creterii neateptate a temperaturii.

Suport pentru sticle Mai mult spaiu pentru b`uturi.

Dispui de spaiu suplimentar pentru a p`stra b`utura la rece.

Suport rafturi EasyLift Reglare uoar` pe n`lime, pentru o valorificare complet` a spaiului.

Mai mult` flexibilitate i astfel o utilizare mai bun` a spaiului de depozitare.

Suporturile din sticl` pot fi reglate pe n`lime, prin simpla ap`sare a mnerului, reglarea f`cndu-se i atunci cnd raftul este complet nc`rcat.

12 | Combine frigorifice

Combine frigorificeNoFrost

2 Circuite R`cire

Iluminare LED

2 Circuite R`cire

Iluminare LED

KGN46AI20 ui inox-Antiamprent` Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 325 kWh/an Capacitate net` total` /frigider/ congelator: 346/ 264 l / 82 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior (LED-uri) Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Sistem de alarm` pentru u` deschis` sau temperaturi ridicate Detalii frigider Sistem Multi Airflow AirFresh Filter - filtru carbon activ mpotriva mirosurilor Funcie de super-r`cire Compartiment Chiller (0C - +3C) pe ine telescopice Suport cromat pentru sticle 3 rafturi, dintre care 2 din sticl` securizat`, reglabile pe n`lime Compartiment pentru unt/brnzeturi 2 sertare transparente pentru legume, cu baz` ondulat` i regulator de umiditate 1 suport mare pe u` Iluminare interioar` cu LED, n frigider Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` 3 sertare pentru produse congelate 1 suport pe u` n compartiment congelator Calendar pentru produse congelate Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 43 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 185 x 70 x 65 cm Accesorii 2x acumulator pentru r`cire, 1x tav` pentru congelare, 2x suport pentru ou`, 1x tav` pentru cuburi ghea`

KGN39VL20 u[i inox-Look Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 323 kWh/an Capacitate total` net` / frigider / congelator: 315 l / 221 l / 94 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii cu afiaj LED Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Detalii frigider Sistem Multi Airflow Compartiment ChillerBox (0C - +3C) cu clapet` culisant` Suport cromat pentru sticle 4 rafturi din sticl` securizat`, ajustabile pe n`lime Compartiment pentru unt/brnzeturi 1 sertar de fructe [i legume CrisperBox pe role, cu regulator de umiditate 3 suporturi pe u[` Iluminare interioar` frigider cu LED Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` Calendar pentru produse congelate Congelator cu 3 sertare transparente, inclusiv 1 BigBox Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 44 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 200 x 60 x 65 cm Accesorii 2x suport pentru ou`, 1x tav` pentru cuburi ghea`

Combine frigorifice | 13

2 Circuite R`cire

Iluminare LED

KGN36VL20 u[i inox-Look Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 293 kWh/an Capacitate total` net` / frigider / congelator: 287 l / 221 l / 66 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii cu afiaj LED Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Detalii frigider Sistem Multi Airflow Compartiment ChillerBox (0C - +3C) cu clapet` culisant` Suport cromat pentru sticle 4 rafturi din sticl` securizat`, ajustabile pe n`lime Compartiment pentru unt/brnzeturi 1 sertar de fructe [i legume CrisperBox pe role, cu regulator de umiditate 3 suporturi pe u[` Iluminare interioar` frigider cu LED Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` Calendar pentru produse congelate Congelator cu 3 sertare transparente Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 44 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 185 x 60 x 65 cm Accesorii 2x suport pentru ou`, 1x tav` pentru cuburi ghea`

14 | Combine frigorifice

Combine frigorificeColorGlass Edition

KGN36S51 ColorGlass Edition, u[i sticl` neagr`

2 Circuite R`cire

Iluminare LED

KGN36S51 ColorGlass Edition, u[i sticl` neagr` Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 294 kWh/an Capacitate net` totala / frigider / congelator: 289/ 223 l / 66 l Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior LCD cu op]iuni pentru: afiare bar` consum curent, timer pentru r`cire rapid` sticle, func]ionare n mod Eco sau Holiday, blocare acces copii Tehnologie LCD Touch-Premium Funcii: Holiday (Vacan`), Eco (Mod economic) Sistem de alarm` acustic [i optic Detalii frigider Sistem Multi Airflow AirFresh Filter - filtru carbon activ mpotriva mirosurilor Funcie de super-r`cire Compartiment Chiller (0C - +3C) pe ine telescopice Suport cromat pentru sticle 3 rafturi de sticl` securizat`, dintre care 2 reglabile pe n`lime Sertar HydroFresh pe ine telescopice [i regulator de umiditate Compartiment pentru unt/brnzeturi 3 suporturi mari pe u` Iluminare interioar` cu LED Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` 3 sertare pentru produse congelate [i calendar Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 44 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 185 x 60 x 64 cm Accesorii 2x acumulator pentru r`cire, 1x tav` pentru congelare, 2x suport pentru ou`, 1x tav` pentru cuburi ghea]`

KGN36S55 ColorGlass Edition, u[i sticl` ro[ie

KGN36S55 ColorGlass Edition, u[i sticl` quartz

Combine frigorifice | 15

Combine frigorificeCu 2 compresoare

2 Circuite R`cire

2 Circuite R`cire

KGS39Z45 u[i inox-Look Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 319 kWh/an Capacitate net` total` / frigider / congelator: 348 l / 257 l / 91l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior (LED-uri) Detalii frigider Dezgheare automat` a frigiderului Funcie de super-r`cire Suport pentru sticle 5 rafturi din sticl` securizat`, dintre care 4 reglabile pe n`lime Sertar delibox 1 sertar transparent pentru legume, cu separator Compartiment pentru unt/brnzeturi 5 suporturi mari pe u` Iluminare interioar` Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` 3 sertare transparente pentru produse congelate Calendar pentru produse congelate Detalii tehnice 2 compresoare, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 40 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 200 x 60 x 65 cm Accesorii 1x vas pentru unt, 1x suport pentru duze, 2x suport pentru ou`

KGS39Z25 alb Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 319 kWh/an Capacitate net` total` / frigider / congelator: 348 l / 257 l / 91l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior (LED-uri) Detalii frigider Dezgheare automat` a frigiderului Funcie de super-r`cire Suport pentru sticle 5 rafturi din sticl` securizat`, dintre care 4 reglabile pe n`lime Sertar delibox 1 sertar transparent pentru legume, cu separator Compartiment pentru unt/brnzeturi 5 suporturi mari pe u` Iluminare interioar` Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` 3 sertare transparente pentru produse congelate Calendar pentru produse congelate Detalii tehnice 2 compresoare, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 40 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 200 x 60 x 65 cm Accesorii 1x vas pentru unt, 1x suport pentru duze, 2x suport pentru ou`

16 | Combine frigorifice

Combine frigorificeStatice - gama SmartCool

2 Circuite R`cire

Iluminare LED

2 Circuite R`cire

Iluminare LED

KGE39AL40 u[i inox-Look Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+++; consum: 157 kWh/an Capacitate net` total`/frigider/congelator: 339 l / 247 l / 92 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior Sistem activ de avertizare acustic` i optic` la deschiderea uii Detalii frigider Dezgheare automat` a frigiderului R`cire dinamic` interioar` Funcie de super-r`cire Funcie Holiday (Vacan`) 1 ChillerBox - sertar ideal pentru p`strarea pe[telui [i a c`rnii FlexShelf - raft multifuncional 5 rafturi din sticl` securizat`, ajustabile pe n`lime, din care 3 rafturi extensibile Compartiment pentru unt/brnzeturi 1 sertar de fructe [i legume CrisperBox pe role, cu regulator de umiditate [i separator 4 suporturi pe u[`, din care 1 cu easyLift pentru depozitarea sticlelor de diferite n`l]imi Iluminare interior frigider cu LED Detalii congelator Sistem Low Frost - tehnologie pentru mai puin` ghea` n congelator Funcie de super - congelare Congelator vario cu 3 sertare transparente, inclusiv 1 BigBox Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 38 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 201 x 60 x 65 cm Accesorii 2 x acumulator pentru r`cire, 2 x suport pentru ou`, 1 x tav` pentru cuburi ghea`

KGE36AW40 alb Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+++; consum: 150 kWh/an Capacitate total` net`/frigider/congelator: 303 l / 211 l / 92 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior Sistem activ de avertizare acustic` i optic` la deschiderea uii Detalii frigider Dezgheare automat` a frigiderului R`cire dinamic` interioar` Funcie de super-r`cire Funcie Holiday (Vacan`) 1 ChillerBox - sertar ideal pentru p`strarea pe[telui [i a c`rnii FlexShelf - raft multifuncional 4 rafturi din sticl` securizat`, ajustabile pe n`lime, din care 2 rafturi extensibile Compartiment pentru unt/brnzeturi 1 sertar de fructe [i legume CrisperBox pe role, cu regulator de umiditate [i separator 3 suporturi pe u[`, din care 1 cu easyLift pentru depozitarea sticlelor de diferite n`l]imi Iluminare interior frigider cu LED Detalii congelator Sistem Low Frost - tehnologie pentru mai puin` ghea` n congelator Funcie de super - congelare Congelator vario cu 3 sertare transparente, inclusiv 1 BigBox Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 38 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 186 x 60 x 65 cm Accesorii 2 x acumulator pentru r`cire, 2 x suport pentru ou`, 1 x tav` pentru cuburi ghea`

Combine frigorifice | 17

Iluminare LED

Iluminare LED

KGV39VL30 u[i inox-Look KGV39VW30 alb Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A++; consum: 238 kWh/an Capacitate total` net`: 344 l Capacitate net` frigider/congelator: 250 l / 94 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii cu afiaj LED Detalii frigider Dezgheare automat` a frigiderului Suport cromat pentru sticle 5 rafturi din sticl` securizat`, ajustabile pe n`lime; din care 4 rafturi extensibile Compartiment pentru unt/brnzeturi 1 sertar de fructe [i legume CrisperBox pe role, cu regulator de umiditate 1 rafturi mari pe u`, 2 rafturi mici pe u` Iluminare interior frigider cu LED Detalii congelator Sistem Low Frost - tehnologie pentru mai puin` ghea` n congelator Funcie de super-congelare Congelator cu 3 sertare transparente, inclusiv 1 BigBox Detalii tehnice 1 compresor, 1 circuit de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 39 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 201 x 60 x 65 cm Accesorii 2 x suport pentru ou`, 1 x tav` pentru cuburi ghea`

KGV36VL30 u[i inox-Look KGV36VW30 alb Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A++; consum: 227 kWh/an Capacitate total` net`: 309 l Capacitate net` frigider/congelator: 215 l / 94 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii cu afiaj LED Detalii frigider Dezgheare automat` a frigiderului Suport cromat pentru sticle 4 rafturi din sticl` securizat`, ajustabile pe n`lime; din care 3 rafturi extensibile Compartiment pentru unt/brnzeturi 1 sertar de fructe [i legume CrisperBox pe role, cu regulator de umiditate 1 rafturi mari pe u`, 1 rafturi mici pe u` Iluminare interior frigider cu LED Detalii congelator Sistem Low Frost - tehnologie pentru mai puin` ghea` n congelator Funcie de super - congelare Congelator cu 3 sertare transparente, inclusiv 1 BigBox Detalii tehnice 1 compresor, 1 circuit de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 39 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 186 x 60 x 65 cm Accesorii 2 x suport pentru ou`, 1 x tav` pentru cuburi ghea`

18 | Frigidere

Frigidere

NoFrost, static

2 Circuite R`cire

KDN40X10 alb Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 336 kWh/an Capacitate net` total` /frigider/ congelator: 372/ 294 l / 78 l Confort [i siguran]` Congelator cu reglare electronic` a temperaturii, afiaj LED-uri; control mecanic al temperaturii pentru frigider Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Detalii frigider Sistem Multi Airflow Compartiment Chiller (0C - +3C) 4 rafturi din sticl` securizat`, dintre care 3 reglabile pe n`lime Sertar DeliBox cu baz` ondulat` Suport pentru sticle 2 sertare de fructe [i legume 4 suporturi pe u` Iluminare interioar` Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` Compartiment pentru congelare rapid` Easy twist - dispozitiv pentru cuburi de ghea` Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 43 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 185 x 70 x 65 cm Accesorii 1x vas pentru unt, 2x suporturi pentru ou`

KDV39X13 alb Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 307kWh/an Capacitate net` totala / frigider / congelator: 366/ 282 l / 84 l Confort [i siguran]` R`cire dinamic` interioar`

Detalii frigider Dezgheare automat` a frigiderului 5 rafturi din sticl` securizat`, dintre care 4 reglabile pe n`lime Sertar DeliBox cu baz` ondulat` 2 sertare transparente pentru legume cu controlul umidit`ii 4 suporturi pe u` Iluminare interioar` Detalii congelator 1 raft metalic ajustabil pe n`l]ime Tav` pentru cuburi de ghea]` Detalii tehnice 1 compresor, 1 circuit de r`cire U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 39 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 170 x 70 x 65 cm Accesorii 2x suport pentru ou`

MaxDuo | 19

Iluminare LED

KSR38A96 inox, u[` inox-Antiamprent` Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 152 kWh/an Capacitate total` net`: 355 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior (numeric) Mner special pentru deschidere uoar` a uii Iluminare interioar` cu LED Detalii frigider R`cire dinamic` interioar` 7 rafturi din sticl` securizat`, dintre care 5 reglabile pe n`lime Sertar DeliBox Suport cromat pentru sticle 1 sertar transparent pentru legume CrisperBox cu baz` ondulat` i regulator de umiditate Compartiment pentru unt/brnzeturi Detalii tehnice 1 compresor, 1 circuit de r`cire U` cu deschidere spre stnga, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 39 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 185 x 60 x 65 cm Accesorii 2x suport pentru ou`

Frigiderul KSR38A96 [i congelatorul GSN32A93 pot fi reunite n conceptul MaxDuo prin intermediul kit-ului de conexiune KSZ12596, accesoriu ce se achizitioneaza separat

Frigiderul KSR38A96

Congelator GSN32A93

20 | Side by Side

Side by SideNoFrost

2 Circuite R`cire

2 Circuite R`cire

Iluminare LED

KAD63A70 u[i inox Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 484 kWh/an Capacitate net` total` / frigider / congelator: 524 / 347 l / 177 l Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Confort [i siguran]` Reglaj electronic al temperaturii, afiaj exterior LCD Dispenser pentru ap` rece, ghea` sf`rmat`, cuburi ghea`, dispenser rapid cuburi ghea`, filtru de ap`. cu protecie mpotriva accesului copiilor Funcii: Holiday (Vacan`), Eco (Mod economic) Sistem activ de semnalizare acustic` la creterea temperaturii R`cire dinamic` interioar` Iluminare LED interior frigider [i congelator Detalii frigider Sistem Multi Airflow AirFresh Filter - filtru carbon activ mpotriva mirosurilor Funcie de super-r`cire Minibar cu sistem push-pull FreshProtect-Box - 19 l pe suporturi telescopice Suport cromat pentru sticle, suport 5 doze pe u[` 4 rafturi din sticl` securizat`, dintre care 3 reglabile pe n`lime Sertar telescopic legume cu regulator de umiditate Compartiment pentru unt/brnzeturi Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` Preparare automat` a cuburilor de ghea` 2 sertare telescopice cu extensie complet`, din care 1 Big Box 3 rafturi din sticl` securizat`, din care 2 ajustabile pe n`lime Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire, ventilare plint` Conexiune fix` la ap` cu furtun de 3m, 3/4 Nivel de zgomot 44 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 176 x 91 x 76 cm Accesorii 2x acumulator pentru r`cire, 1x furtun de conectare, 2x suport pentru ou`

KAD62S21 Color Glass Edition u[i sticl` alb` KAD62S51 Color Glass Edition u[i sticl` negr` Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 486kWh/an Capacitate net` totala / frigider / congelator: 528 / 351 l / 177 l Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Confort [i siguran]` Reglaj electronic al temperaturii, afiaj exterior LCD Dispenser pentru ap` rece, ghea` sf`rmat`, cuburi ghea`, dispenser rapid cuburi ghea`, filtru de ap` cu protecie mpotriva accesului copiilor Funcii: Holiday (Vacan`), Eco (Mod economic) Sistem activ de semnalizare acustic` la creterea temperaturii R`cire dinamic` interioar` Iluminare LED interior frigider [i congelator Detalii frigider Sistem Multi Airflow AirFresh Filter - filtru carbon activ mpotriva mirosurilor Funcie de super-r`cire FreshProtect-Box - 19 l pe suporturi telescopice Suport cromat pentru sticle, suport 5 doze pe u[` 4 rafturi din sticl` securizat`, dintre care 3 reglabile pe n`lime Sertar telescopic legume cu regulator de umiditate Compartiment pentru unt/brnzeturi Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` Preparare automat` a cuburilor de ghea` 2 sertare telescopice cu extensie complet`, din care 1 Big Box 3 rafturi din sticl` securizat`, din care 2 ajustabile pe n`lime Detalii tehnice 1 compresor, 2 circuite de r`cire, ventilare plint` Conexiune fix` la ap` cu furtun de 3m, 3/4 Nivel de zgomot 44 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 176 x 91 x 76 cm Accesorii 2x acumulator pentru r`cire, 1x furtun de conectare, 2x suport pentru ou`

Side by Side | 21

Iluminare LED

Iluminare LED

KAN60A40 u[i inox-Look Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A; consum: 522 kWh/an Capacitate net` total` / frigider / congelator: 504/ 334 l / 170 l Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Confort [i siguran]` Reglaj electronic al temperaturii, afiaj exterior LCD Dispenser pentru ap` potabil`, cuburi de ghea` sau ghea` sf`rmat`, cu protecie mpotriva accesului copiilor Sistem de semnalizare acustic` pentru u[` deschis` Iluminare interior frigider [i congelator tip Daylight Detalii frigider Sistem Multi Airflow Funcie de super-r`cire Minibar cu sistem push-pull 3 rafturi din sticl` securizat` dintre care 2 reglabile pe n`lime, inclusiv 1 raft extensibil 4 rafturi amplasate pe ua frigiderului 3 sertare transparente Compartiment pentru unt i brnzeturi Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` Preparare automat` a cuburilor de ghea` 2 sertare transparente pentru produse congelate 4 rafturi amplasate pe ua congelatorului Detalii tehnice 1 compresor, 1 circuit de r`cire Furtun de conectare (7m) i muf` de conectare Nivel de zgomot: 45 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 180 x 90 x 74 cm Accesorii 1x furtun de conectare, 1x suport pentru ou`

KAN58A45 u[i inox-Look Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 460 kWh/an Capacitate net` total` / frigider / congelator: 517/ 356 l / 161 l Sistem NoFrost - f`r` ghea`; control independent pentru frigider i congelator Confort [i siguran]` Reglaj electronic al temperaturii, afiaj exterior LCD Dispenser pentru ap` potabil`, cuburi de ghea` sau ghea` sf`rmat` Sistem de semnalizare acustic` pentru u[` deschis` Iluminare interior frigider [i congelator tip Daylight Detalii frigider Sistem Multi Airflow Funcie de super-r`cire 3 rafturi din sticl` securizat` dintre care 2 reglabile pe n`lime, inclusiv 1 raft extensibil 4 rafturi amplasate pe ua frigiderului 3 sertare transparente Compartiment pentru unt i brnzeturi Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` Preparare automat` a cuburilor de ghea` 2 sertare transparente pentru produse congelate 4 rafturi amplasate pe ua congelatorului Detalii tehnice 1 compresor, 1 circuit de r`cire Furtun de conectare (7m) i muf` de conectare Nivel de zgomot: 45 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 180 x 90 x 74 cm Accesorii 1x furtun de conectare, 1x suport pentru ou`

22 | Congelatoare

CongelatoareNoFrost

GSN32A93* u[i inox-Antiamprent` Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 317 kWh/an Capacitate net` congelator: 244 l, **** Sistem NoFrost Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior (numeric) Funcie de memorare erori Sistem de alarm` acustic` [i optic` pentru u` deschis` sau temperaturi ridicate Iluminare cu LED Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` 2 compartimente cu rafturi de sticl` i u` rabatabil` transparent` 5 sertare transparente, inclusiv 1 BigBox Calendar pentru produse congelate Capacitate de congelare: 20 kg n 24 ore Detalii tehnice Evacuarea apei din condens U` interioar` cu Air Channel System U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 42 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 185 x 60 x 65 cm Accesorii 2x acumulator pentru r`cire * Congelatorul GSN32A93 [i frigiderul KSR38A96 pot fi reunite n conceptul MaxDuo prin intermediul kit-ului de conexiune KSZ12596, accesoriu ce se achizi]ioneaz` separat

GSN28V23 alb Detalii generale Clasa de eficien` energetic`: A+; consum: 298 kWh/an Capacitate net` congelator: 217 l, **** Sistem NoFrost Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii cu afiaj LED Sistem de alarm` acustic` [i optic` pentru u` deschis` sau temperaturi ridicate Detalii congelator Funcie de super-congelare cu deconectare automat` 5 sertare pentru congelator, din care 1 Big Box Calendar pentru produse congelate Capacitate de congelare: 20 kg n 24 ore Detalii tehnice U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot 42 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 171 x 60 x 65 cm

Vitrine | 23

Vitrin` frigorific`Pentru vinuri

KSW30V80 argintiu Detalii generale Consum energetic anual: 266 kWh/an Capacitate total` net`: 360 l Confort [i siguran]` Reglare electronic` a temperaturii, afiaj exterior (numeric) Reglabil n intervalul +6C i +18C U` convex` din sticl`, cu filtru UV i ram` din aluminiu Detalii frigider Capacitate120 sticle de vin a 0,75 l Dezgheare automat` a frigiderului 9 rafturi din stejar, din care 8 ajustabile pe n`lime Evacuarea apei din condens Iluminare interioar` cu 1 bec Detalii tehnice U` cu deschidere spre dreapta, reversibil` Picioare frontale reglabile i picioare posterioare cu role Nivel de zgomot: 38 dB(A) re 1 PW Dimensiuni ( x L x A): 185 x 60 x 62 cm

n 2011, Grupul Bosch aniverseaz` 125 de ani de la nfiin]area companiei. De peste 75 de ani, numele Bosch a fost un punct de referin]` n domeniul electrocasnicelor pentru dezvoltare, calitate tehnic` i fiabilitate. Fondatorul companiei, Robert Bosch, care ar fi mplinit 150 de ani n 2011, a fost devotat principiului de baz` care se aplic` i ast`zi, de a produce: Tehnic` pentru o via`.

Cump`r`torii pot suna pentru informa]ii [i asisten]` service la num`rul de telefon 021.203.97.48 sau e-mail: [email protected] Produc`torul [i rezerv` dreptul de a mbun`t`]i performan]ele tehnice [i designul produselor prezentate f`r` aviz`ri prealabile. Bosch Electrocasnice 06/2011 www.bosch-home.ro