Catalog Electra Noiembrie 2007

download Catalog Electra Noiembrie 2007

of 24

Transcript of Catalog Electra Noiembrie 2007

Interfonul ELECTRA PASS. Un PASS ctre viitor.

Panou exterior de bloc cu acces cu card/tag de proximitate Varianta video, de culoare gri: cod PES.V9PG Varianta audio, de culoare gri : cod PES.A9PG Comunicaie: semiduplex Dimensiuni: 244 154 48 mm Carcas metalic, vopsit n cmp electrostatic

2

Card-uri de proximitate

Tag-uri de proximitate

panouri exterioare pentru blocuriDESIGN NOUNoile panouri de exterior pentru blocuri de la ELECTRA sunt o mbinare armonioas a celor mai importante caliti: tehnologie avansat, design elegant, robustee, uurin n instalare i utilizare. Carcasa metalic i-a pstrat linia deja consacrat, proprie mrcii ELECTRA i prin urmare i caracteristica antivandal. n schimb, structura elementelor de pe carcas este complet nou din punct de vedere tehnic i estetic, cu o simetrie perfect care confer elegan. Forma actual a difuzorului aduce o not de optimism n design-ul panoului, sugernd un zmbet de bun venit. Lista locatarilor este electronic, aceasta fiind o soluie modern i fireasc n condiiile evoluiei att de spectaculoase a tehnologiei. Afiorul electronic i tastatura sunt luminoase i astfel panourile sunt foarte vizibile pe timp de noapte. Panourile de exterior pentru blocuri de la ELECTRA sunt disponibile n variante audio sau video, cu cititor de proximitate sau cititor optic.

LIST ELECTRONIC

Afiorul electronic asigur o interfa prietenoas cu utilizatorii, comunicnd cu ei n permanen prin mesaje text care indic: lista locatarilor: numrul apartamentului i numele locatarului

modul de utilizare al panoului: cum se realizeaz apelul, cutarea locatarului n list, anulare, comunicarea cu locatarul, acces.

TASTATUR LUMINOAS

Tastatura este injectat din material plastic semitransparent, ignifug i este iluminat. Apartamentul cutat poate fi apelat direct formnd numrul cu tastele de la 0 la 9. n cazul n care numrul apartamentului nu este cunoscut, acesta poate fi cutat cu uurin n lista electronic a locatarilor cu tastele , la fel ca n meniul unui telefon mobil, iar . pentru apel se apas tasta

3

CONECTARE N PARALEL

Panourile de exterior pentru blocuri de la ELECTRA sunt perfect adaptate i pentru aplicaii complexe, cum ar fi blocurile cu mai multe intrri i centrele rezideniale. Se pot astfel conecta n paralel mai multe panouri, numai audio, numai video sau combinaii audio i video, n funcie de necesiti.

CAMER VIDEO COLOR

Pentru variantele video, camera video este color i este protejat de un plexic transparent rezistent. Are un unghi de vizualizare de 69 i este prevzut cu iluminare n vizibil seara i n infrarou pe timp de noapte. Funcioneaz la temperaturi ntre -20 +40C. La instalaia de video interfon mai poate fi conectat o camer video extern, pentru supravegherea unei arii mai extinse.

UPGRADARE UOAR

Pentru variantele audio, zona camerei este acoperit de un capac din plastic negru. Astfel, design-ul carcasei este practic acelai, iar upgradarea instalaiei cu video se poate face foarte uor prin adugarea camerei i a unui adaptor video.

ACCES CU CARTEL

Utilizatorii au posibilitatea s aleag fie accesul cu card/tag de proximitate, fie accesul cu cartel optic. Pot fi memorate pn la 1.000 de coduri pentru variantele cu proximitate i 1 cod pentru variantele cu cartel optic. La acionarea cartelei se poate aprinde iluminatul pe casa scrii, dac la instalaia de interfon este conectat un automat pentru iluminat ELECTRA.

GAM DE CULORI

Culori diferite pentru amenajri exterioare diverse:

Gri Gri antracit Rou Verde

4

Panou exterior de bloc cu acces cu cartel optic Varianta video, de culoare gri: cod PES.V9KG Varianta audio, de culoare gri: cod PES.A9KG Comunicaie: semiduplex Dimensiuni: 244 154 48 mm Carcas metalic, vopsit n cmp electrostaticCartele optice

5

Panou exterior de vil, video, cu 4 butoane de apel Varianta cu numr, de culoare gri: cod PES.V4P.G11 Varianta fr numr, de culoare gri: cod PES.V4P.G10 Comunicaie: semiduplex Dimensiuni: 283 126 x 48 Carcas metalic vopsit n cmp electrostatic

6

Card-uri de proximitate

Tag-uri de proximitate

panouri exterioare pentru vileO NOU VIZIUNEPanourile de exterior pentru vile de la ELECTRA reprezint transpunerea n realitate a noii noastre viziuni asupra conceptului de interfon. Cuvintele cheie care definesc aceast nou viziune sunt: util, practic, elegant, modern, robust, uor de instalat i utilizat, fiabil. Astfel, noile panouri de exterior pentru vile continu linia lansat odat cu cele de bloc: Carcasa are un design nou i este metalic, antivandal. Butoanele de apel ndeplinesc dublu rol: apel i afiare a numelor locatarilor. Ofer posibilitatea de afiare a numrului locuinei, ntr-o caset special. Butoanele i numrul sunt luminoase i astfel panourile sunt foarte vizibile pe timp de noapte.

Panourile de exterior pentru vile de la ELECTRA sunt disponibile n 16 variante constructive, difereniate prin caracteristicile incluse: video sau audio, cu sau fr afiarea numrului casei, cu 1, 2, 3 sau 4 butoane.

BUTOANE LUMINOASE

Butoanele sunt injectate din material plastic semitransparent, ignifug i sunt iluminate. Pe lng funcia clasic de apel, butoanele ndeplinesc i rolul de list, numele locatarului fiind afiat pe butonul corespondent. Panourile video sunt prevzute cu camer color, cu un unghi de vizualizare de 69, iluminare n vizibil seara i n infrarou pe timp de noapte. Funcioneaz la temperaturi ntre -20 +40C. La instalaia de video interfon mai pot fi conectate camere video externe, pentru supravegherea unei arii mai extinse.

CAMER VIDEO COLOR

7

AFIAREA NUMRULUI CASEI

Noile panouri exterioare pentru vile de la ELECTRA ofer n premier n Romnia posibilitatea de afiare a numrului casei ntr-o caset special, luminoas, vizibil de la distan. Integrarea acestei faciliti rezolv ntr-un mod elegant i modern problema identificrii numrului locuinei, care de cele mai multe ori este inexistent sau puin vizibil.

CONECTARE N PARALEL

Panourile de exterior pentru vil de la ELECTRA sunt perfect adaptate i pentru aplicaii complexe, cum ar fi proprietile cu mai multe intrri i centrele rezideniale. Se pot astfel conecta n paralel mai multe panouri, numai audio, numai video sau combinaii audio i video, n funcie de necesiti.

ACCES CU CARTEL

Accesul se face foarte uor cu card sau tag de proximitate. La acionarea cartelei se poate aprinde o instalaie de iluminat exterioar, dac la instalaia de interfon este conectat un automat pentru iluminat ELECTRA.

GAM DE CULORI

Culori diferite pentru amenajri exterioare diverse:

Gri Gri antracit Rou Verde

8

Panou exterior de vil, audio, cu 4 butoane de apel Varianta cu numr, de culoare gri: cod PES.A4P.G11 Varianta fr numr, de culoare gri: cod PES.A4P.G10 Comunicaie: semiduplex Dimensiuni: 283 126 48 Carcas metalic vopsit n cmp electrostaticCard-uri de proximitate Tag-uri de proximitate

9

10

Post interior audio semiduplex Varianta standard: cod PAS.11A Varianta cu butoane luminoase: cod PAS.12A Convorbire fr telefon (hands-free) Comunicaie: semiduplex Dimensiuni: 181 95 31 mm Carcas din ABS

posturi interioare audioELEGANPostul interior audio de la ELECTRA are un design unic, gndit pentru a se ncadra perfect n orice stil de amenajare interioar, cu linii simple i totodat elegante. Carcasa este din plastic alb, lucios, iar butoanele de culoare gri nchis creeaz un contrast plcut. Zona difuzorului este marcat prin cercuri concentrice, n armonie cu cercul format de butoanele pentru convorbire i acces. Audiia este impecabil. Forma supl" a postului de interior ELECTRA permite montarea n orice loc n interior. n acelai apartament, se pot monta n paralel mai multe posturi.

UTILIZARE UOAR

Buton Buton

pentru convorbire pentru acces i/sau aprinderea luminii n exterior - nchis, pentru cazul n care locatarul nu dorete s primeasc vizitatori

Buton pentru reglarea volumului soneriei, prevzut cu 3 nivele:

- volum minim - volum maxim

Dac la instalaia de interfon este conectat un automat pentru iluminat ELECTRA, lumina se aprinde automat n exterior, n momentul acordrii accesului sau prin simpla apsare a butonului , chiar dac postul nu este apelat.

BUTOANE LUMINOASE

Varianta de post interior audio PAS.12A este prevzut cu semnalizarea luminoas a apelului, prin aprinderea butoanelor i . Astfel, pe clipind lng sunetul de apel, locatarul poate observa cu uurin cnd este apelat i pe care buton trebuie s apese prima dat, butonul intermitent.

11

monitoare videoO IMAGINE SPUNE MAI MULT DECT O MIE DE CUVINTENoul monitor video color de la ELECTRA reprezint esena stilului i eleganei, avnd un design avangardist i modern, mbinat perfect cu tehnologia avansat. Ecranul LCD are o rezoluie de 960(H) 234 (V) pixeli i red imagini de nalt definiie. Pe lng funciunile de baz, noul monitor video color ELECTRA poate realiza o comand suplimentar cum ar fi deschiderea uii de la garaj, a porii de acces auto etc. Monitorul video poate avea nc o extensie video n paralel sau mai multe extensii audio n paralel, n acelai interior. Astfel, monitorul video color de la ELECTRA este soluia ideal pentru casa modern i inteligent, a omului preocupat de confort, siguran i bun gust, adaptndu-se perfect oricrui tip de interior.

UTILIZARE UOAR

Buton

pentru imagini supraveghere exterioar

Buton pentru convorbire: clipete intermitent n momentul apelului, semnaliznd c este primul buton ce trebuie apsat i este luminos pe parcursul convorbirii Buton pentru acces i/sau aprinderea luminii n exterior: este luminos pe parcursul apelului i convorbirii Buton pentru reglarea volumului soneriei, prevzut cu 4 nivele: - nchis, pentru cazul n care locatarul nu dorete s primeasc vizitatori 2 nivele intermediare de volum - volum maxim

Buton - buton pentru o comand auxiliar: deschidere u garaj, deschidere poart de acces auto etc. Cu butoanele situate n partea de jos a carcasei se pot regla culoarea i luminozitatea display-ului. n cazul n care la instalaia de video interfon este conectat un automat pentru iluminat ELECTRA, lumina se aprinde automat n exterior n momentul acordrii accesului sau prin simpla apsare a butonului , chiar dac monitorul nu este apelat. De asemenea, prin apsarea butonului se poate vizualiza timp de 10 secunde spaiul de la intrare, fr ca monitorul s fie apelat. Dac la instalaia de video interfon sunt conectate mai multe camere video externe, imaginile pot fi vizualizate pe rnd, comutarea camerei realizndu-se la fiecare reapsare a butonului .

12

Monitor video color semiduplex Cod: MCS.42A Convorbire fr telefon (hands-free) Comunicaie: semiduplex Dimensiuni: 241 117 41 Carcas din ABS

13

DESIGN CLASIC

Monitoarele video standard au un design clasic, avnd carcasa din plastic alb, lucios i prin urmare se ncadreaz n orice ambian. Sunt disponibile n variantele color, cu display LCD de 4 inch sau 3,5 inch, 960(H) 234 (V) pixeli i alb-negru, cu display cu tub catodic de 4 inch. n acelai interior, monitorul video poate avea nc o extensie video n paralel sau mai multe extensii audio n paralel.

UTILIZARE UOAR

Buton Buton Buton

pentru imagini supraveghere exterioar pentru convorbire pentru acces i/sau aprinderea luminii n exterior

Cu butoanele laterale se pot regla: luminozitatea i coninutul de culoare, pentru monitoarele color contrastul i luminozitatea imaginii, pentru monitoarele alb-negru volumul i tonul audiiei: locatarul poate regla volumul la minim dac nu dorete s primeasc vizitatori. n cazul n care la instalaia de video interfon este conectat un automat pentru iluminat ELECTRA, lumina se aprinde automat n exterior n momentul acordrii accesului sau prin simpla apsare a butonului , chiar dac monitorul nu este apelat. se poate vizualiza timp de 6 De asemenea, prin apsarea butonului

secunde spaiul de la intrare, fr ca monitorul s fie apelat. Dac la instalaia de video interfon este conectat i o camer video extern, imaginile pot fi vizualizate pe rnd, comutarea camerei realizndu-se la fiecare reapsare a butonului .

14

Monitor video semiduplex Varianta color: cod MCS.41A Varianta alb-negru: cod MAS.41A Convorbire fr telefon (hands-free) Comunicaie: semiduplex Dimensiuni: 210 170 63 mm Carcas din ABS

15

I

instalaie de interfon audio pentru blocuriI.1 componenainstalaieiNR. 1 PRODUS Panou exterior semiduplex, audio, de bloc, de culoare x VARIANTE Acces cu card/tag de proximitate COD PES.A9Px FOTO

Apeleaz 999 de adrese diferite

Acces cu cartel optic

PES.A9Kx

2

Posturi interioare audio semiduplex

Standard Cu butoane luminoase

PAS.11A PAS.12A

3

Yal electromagnetic

YEM.11G

4

Surs de alimentare cu spaiu pentru acumulator

SA 03

5

Doze de derivaie audio, de etaj Se poate adapta foarte uor pentru o instalaie video neprogramabil Card de proximitate: programabil

DDA.41A

CPX.100 CPX.200 TAG.100 TAG.200 KIM xxxxx-I

6

Cartele de acces

neprogramabil Tag de proximitate: programabil Cartel optic: 14 bii

I.2 elemente cepot fi asociate cu instalaia de interfon

NR.

PRODUS

VARIANTE Acces cu card/tag de proximitate

COD DAC.P1G

FOTO

1

Dispozitiv de acces pentru o intrare secundar Acces cu cartel optic DAC.K1.G

2

Automat pentru iluminat holurile cldirilorTipuri de cablu: vezi pag 21

API.11G

16

I.3 schema deconexiuniBUS MAGISTRAL: BUS 4 BUS POSTURI: BUS 4

ETAJ n

PAS.11A

PAS.11A

4PAS.11A

4DDA. 41A

4

4

PAS.11A

4

ETAJ 1

PAS.11A

4

4 4DDA. 41A

4

PAS.11A

PAS.11A PAS.11A SECUNDAR(opional)

4

PAS.11A

4

4

4

4

PAS.11A SECUNDAR(opional)

PAS.11A PRINCIPAL

PAS.11A PRINCIPAL

PARTERPAS.11A

4 4 4PAS.11A DDA. 41A

4 4

PAS.11A

PAS.11A

4

EXTERIOR IMOBIL

API.11G

2 3 3PES.A9Kx sau PES.A9Px

SA03

2230 Vca

YEM.11G

I.4 schema deconexiuni pentru dispozitiv de accesSA03*

2230 Vca

3

3

YEM.11G

2API.11G* DAC.P1G sau DAC.K1G

17* Sursa de alimentare i automatul pentru iluminat pot fi cele de la instalaia de interfon

II

instalaie de video interfon pentru blocuriII.1 componenainstalaieiNR. 1 PRODUS Panou exterior semiduplex, video, de bloc, de culoare x VARIANTE Acces cu card/tag de proximitate COD PES.V9Px FOTO

Apeleaz 999 de adrese diferite 2 Monitoare video semiduplex cu display de 4 inch sau 3,5 inch

Acces cu cartel optic

PES.V9Kx

MODEL NOU!

Color

MCS.42A MCS.32A MCS.41A MCS.31A MAS.41A MAS.31A YEM.11G

3

Monitoare video semiduplex cu display de 4 inch sau 3,5 inch

Color Alb-negru

4

Yal electromagnetic

Cu spaiu pentru acumulator 5 Surs de alimentare Fr spaiu pentru acumulator

SA 03

SA 04

6

Doze de derivaie audio-video, cu 4 ieiri Conine plac de derivaie video pentru 4 apartamente Doze de selecie video, cu 4 ieiri neprogramabil Card de proximitate: programabil neprogramabil Tag de proximitate: programabil Cartel optic: 14 bii

DAV.42A

7

DSV.41A CPX.100 CPX.200 TAG.100 TAG.200 KIM xxxxx-I

8

Cartele de acces

II.2 elemente cepot fi asociate cu instalaia de video interfon18

NR. 1

PRODUS Automat pentru iluminat holurile cldirilor

VARIANTE

COD

FOTO

API.11G

2

Camer video externTipuri de cablu: vezi pag 21

II.3 schema deconexiuni*BUS MAGISTRAL: BUS 4 + 2 + COAXIAL BUS POSTURI: BUS 7

ETAJ n

SA04(opional)

SA04(opional)

2230 Vca

2230 Vca

2 7MAS.41A

2 7MAS.41A

MCS.41A

7 4

DAV. 42A

7

2

2230 Vca

2

COAX

MAS.41A

SA04(opional)

ETAJ 1

MCS.41A

4 2 7 7 4DAV. 42A COAX

MCS.41A

7 7 7MCS.41A SECUNDAR(opional)

MCS.41A MCS.41A

2

COAX MCS.41A

MCS.41A PRINCIPAL MAS.41A SECUNDAR(opional)

PARTER

7 7 4MCS.41A DAV. 42A

7 7COAX MAS.41A PRINCIPAL

7

2

2230 Vca

2

SA04(opional)

EXTERIOR IMOBILCOAX

3 2

SA03

2230 Vca

2CAMER VIDEO EXTERN PES.V9Kx sau PES.V9Px

API.11G

3YEM.11G

19* Pe aceeai scar de bloc se pot monta numai monitoare color, numai monitoare alb-negru sau combinat, color i alb-negru

III

instalaie de video interfon pentru blocuri i centre rezidenialeInstalaiile de bloc de la ELECTRA sunt foarte flexibile: pe aceeai scar de bloc se pot instala att posturi interioare audio, ct i monitoare video alb-negru i color. Mai mult, panourile exterioare se pot conecta n paralel, pentru aplicaii la blocuri cu mai multe intrri sau la centrele rezideniale.

III.1 schema deconexiuniBUS MAGISTRAL: BUS 4 + 2 + COAXIAL BUS POSTURI: BUS 7

ETAJ nMAS.41A SECUNDAR(opional)

7 7 2230 Vca

MCS.42A PRINCIPAL

MCS.42A SECUNDAR (opional)

7

7

2SA04 MAS.41A PRINCIPAL

SA04(opional)

2 2 7 4MAS.41A DAV. 42A

2230 Vca

2230 Vca

7 4PAS.11A SECUNDAR

SA04(opional)

2

COAX

MAS.41A PRINCIPAL

(opional)

PARTER

MCS. 42A

MAS.41A

7

4 2DAV. 42A COAX

7

4

2230 Vca

SA04(opional)

4PAS. 11A SECUNDAR(opional)

4 4PAS. 11A PRINCIPAL DSV. 41A

7

7MCS.42A SECUNDAR(opional)

3

2

COAX MCS. 42A PRINCIPAL COAX

COAX

2 4230 Vca

2 4COAX230 Vca

COAX

230 Vca

230 Vca

2SA03

2

4 3 2 3API.11G

2SA03

2

4 3 2 3API.11G

2SA03

2SA03

EXTERIOR IMOBIL

EXTERIOR IMOBIL

EXTERIOR IMOBIL

2 3PES.V9Kx sau PES.V9Px

EXTERIOR IMOBIL

3

API.11G

3 2 3PES.V9Kx sau PES.V9Px

API.11G

20

YEM.11G

PES.V9Kx sau PES.V9Px

YEM.11G

PES.V9Kx sau PES.V9Px

YEM.11G

YEM.11G

Tipuri de cablu: vezi pag 21

PROGRAMAREA PANOURILOR DE EXTERIORProgramarea panourilor de exterior se realizeaz cu un program denumit PRO-PES. n acest program se ncarc lista locatarilor, se seteaz parametrii specifici - temporizarea yalei, tipul soneriei, a doua temporizare a yalei, codurile cartelelor i opional, introducerea unor mesaje suplimentare pentru a fi afiate cnd panoul se afl n stand-by. Datele se transfer ulterior n panou, direct, din PC sau indirect, printr-un comunicator cu comunicaie serial. Avantajele principale ale sistemului sunt: permite salvarea informaiilor din panou pe calculator, ntr-o baz de date, fiind foarte util pentru gestionarea listelor de locatari i a codurilor card-urilor/tag-urilor de proximitate programarea panoului exterior i a posturilor interioare se poate face la firm, naintea montrii efective sau pe teren, cu ajutorul comunicatorului .

TIPURI DE CABLURI Pentru instalaiile audio, legtura dintre panourile de exterior, dozele de derivaie i posturile de interior se realizeaz printr-un singur cablu UTP din cupru cu diametrul conductoarelor > 0,5 mm. Pentru instalaiile audio-video color, conductoarele dintre panourile de exterior, dozele de derivaie i posturile de interior sunt dup cum urmeaz: - un cablu UTP din cupru cu diametrul conductoarelor > 0,5 mm pentru comunicaie, date i semnal video ntre dozele de derivaie i monitoare. Distana maxim ntre doze i monitoare este de 15 m. - un cablu din cupru de tipul MYYM 21,5 mm sau similar pentru alimentare (numai pn la dozele de derivaie) - un cablu coaxial de 75 ohm cu caracteristicile: fir central din cupru, tres multifilar din cupru mpletit, diametru exterior de 5...6 mm, pentru semnalul video (ntre panoul exterior i prima dintre dozele de derivaie i ntre celelalte doze de derivaie) Pentru instalaiile cu monitoare alb negru, cu distane mai mari de 8 m, ntre acestea i dozele de derivaie se va utiliza pentru alimentare un cablu din cupru de tipul MYYM 21,5 mm sau alimentarea monitoarelor din surse locale (SA 04 sau similare, cu tensiunea de alimentare de 14Vcc/0,8 A).

V RECOMANDM !ELECTRA garanteaz funcionarea ireproabil a instalaiilor realizate cu cablul compozit CBL.075.COX pe magistral i CBL.075.DAV pe derivaii. Acest cablu este produs special pentru interfoanele ELECTRA, att n varianta audio, ct i video i asigur trecerea facil pentru orice apartament de la post audio la monitor video.

CARACTERISTICILE TEHNICE ALE INSTALAIEI Tensiune de alimentare pentru sursele de alimentare: 230 V/50 Hz, 10% Tensiune de alimentare pentru (video)interfon: 14 Vcc/0,8 A Tensiune de alimentare pentru yala electromagnetic: 20 Vcc/1,2 A Temperatura de funcionare pentru componentele exterioare cldirii: -20 +40C Temperatura de funcionare pentru componentele interioare cldirii: 0 +40C Legtur audio semiduplex Conexiune de tip "4fire" ntre panou i toate posturile interioare conectate n paralel pe magistral Comunicaie digital de date ntre panou i posturile interioare i ntre posturi Capacitate de memorare: 1.000 de coduri pentru variantele cu proximitate i 1 cod pentru variantele cu cartel optic

21

IV

instalaie de video interfon pentru vileIV.1 componenainstalaiilorNR. 1 PRODUS Panou exterior semiduplex, video, de vil, cu 1, 2, 3 sau 4 butoane, cu acces cu card/tag de proximitate, de culoare x VARIANTE Cu numr COD FOTO PES.V1P.x11 PES.V2P.x11 PES.V3P.x11 PES.V4P.x11 PES.V1P.x10 PES.V2P.x10 PES.V3P.x10 PES.V4P.x10 PES.A1P.x11 PES.A2P.x11 PES.A3P.x11 PES.A4P.x11 PES.A1P.x10 PES.A2P.x10 PES.A3P.x10 PES.A4P.x10 MCS.42A MCS.32A PAS.11A PAS.12A YEM.11G

Fr numr

2

Panou exterior semiduplex, audio, de vil, cu 1, 2, 3 sau 4 butoane, cu acces cu card/tag de proximitate, de culoare x

Cu numr

Fr numr

MODEL NOU!

3

Monitoare video semiduplex cu display de 4 inch sau 3,5 inch Posturi interioare audio semiduplex

Color Standard Cu butoane luminoase

4

5 6

Yal electromagnetic Surs de alimentare cu spaiu pentru acumulator Doze de derivaie audio-video, cu 4 ieiri Conine plac de derivaie video pentru 4 interioare Doze de selecie video, cu 4 ieiri neprogramabil Card de proximitate: programabil neprogramabil Tag de proximitate: programabil

SA 03

7

DAV.42A

8

DSV.41A CPX.100 CPX.200 TAG.100 TAG.200

9

Cartele de acces

IV.2 elemente cepot fi asociate cu instalaia de video interfon22

NR. 1

PRODUS Automat pentru iluminat holurile cldirilor

VARIANTE

COD

FOTO

API.11G

2

Camer video externTipuri de cablu: vezi pag 21

IV.3 schema deconexiuniBUS MAGISTRAL: BUS 4 + 2 + COAXIAL BUS POSTURI: BUS 7

EXTERIOR IMOBILCOAX

INTERIOR IMOBILd DSV. 41A COAX

CAMERE VIDEO EXTERNE

COAX

3

COAX(*)

COAX 2 4 SA03 3 PES.V1P.G11 2 4 MCS.42A

COAX(*) 2 4 MCS.42A 4

PAS.12A

2230 Vca

3YEM.11G

2COMAND AUXILIAR

API.11G

2

* Pentru d

25 m se poate utiliza i cablu UTP din cupru

EXTERIOR IMOBILCOAX

INTERIOR IMOBILDSV. 41A COAX

7

7

4

CAMERE VIDEO EXTERNE

MCS.42A

MCS.42A

PAS.12A

Familia 1COAX 3 COAX(*) 4 4 4

COAX 2 4 2 4 DAV. 42.A 7 3 PES.V4P.G11 YEM.11G 3 SA03

PAS.12A

PAS.12A

PAS.12A

Familia 2

4ediia septembrie 2007

2

230 Vca

MCS.42A

PAS.12A

Familia 37

2COMAND AUXILIAR

2

API.11G MCS.42A

Familia 4

23

ELECTRA este o companie 100% romneasc, nfiinat n 1991, avnd o experien de 16 ani n proiectarea, dezvoltarea i producia de interfoane i echipamente electronice. Prin calitatea deosebit, fiabilitatea recunoscut i preurile competitive, ELECTRA este liderul incontestabil al pieei interfoanelor de acces din Romnia: o cot de pia de peste 75%, peste 1.200.000 de apartamente montate, peste 4.500.000 de utilizatori. n fiecare lun, 20.000 de apartamente din Romnia sunt echipate cu interfon ELECTRA. ELECTRA dispune de o facilitate de producie de 4.000 mp, 150 de angajai, un departament propriu de cercetare i un sistem de calitate-mediu certificat. Astfel, n realizarea produselor noastre am investit toate resursele de care dispunem: oameni, specialiti n domeniul electronicii; cunotine avansate n domeniul domoticii; capacitate de cercetare i inovare; tehnologie performant. La toate acestea am adugat i ceva n plus, suflet i grij pentru linitea i sigurana ta.

Produse inteligente pentru oameni inteligeni.

ELECTRA S.R.L.Bd. Chimiei nr. 8 Iai 700291 tel. 0232-214370 fax: 0232-232830 [email protected] www.electra.ro