Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

14
PLUS: INSPIRAŢIE TRADIŢIONALĂ, INSPIRAŢIE INTERNAŢIONALĂ, CUM FACEM, GRĂDINI Şemineul - gata să-l primească pe Moş Crăciun! Casa Mea CEA MAI VÂNDUTĂ REVISTĂ GLOSSY HOME&DECO ANUL XV, NR. 12, DECEMBRIE 2012 IANUARIE 2013 CONSTRUIEŞTE CASA VISURILOR TALE! Casa Mea FOCUS case și grădini care te inspiră Iluminarea exteriorului casei ÎN CURTE 5 sfaturi pentru alegerea parchetului CUM ALEGEM GRATIS 24 de pagini despre CADOURI CASA MEA DEC. 2012IAN. 2013, PREŢ: 8 RON

description

Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

Transcript of Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

Page 1: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

PLUS: INSPIRAŢIE TRADIŢIONALĂ, INSPIRAŢIE INTERNAŢIONALĂ, CUM FACEM, GRĂDINI

Şemineul - gata să-l primească pe Moş Crăciun!

Casa MeaCEA MAI VÂNDUTĂ REVISTĂ GLOSSY HOME&DECO ANUL XV, NR. 12, DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013

CONSTRUIEŞTE CASA VISURILOR TALE!

Casa M

eaCO

NSTRU

IEŞTE CASA

VISU

RILOR TA

LE!A

NU

L XV, N

R. 12, D

ECEM

BRIE 2012 – IAN

UA

RIE 2013, PREŢ: 8 LEI

FOCUS

case șigrădinicare te inspiră

Iluminarea exteriorului caseiÎN CURTE

5 sfaturi pentru alegerea parchetuluiCUM ALEGEM

GRATIS24 de pagini despre

CADOURI C

ASA

MEA

DEC

. 2012–IAN

. 2013, PREŢ: 8 R

ON

Page 2: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013 CASA MEA 3

Prezentări de case Casele cititorilor08. ELEGANŢA DESĂVÂRŞITĂÎntr-un cartier liniştit din Timişoara am descoperit o casă care nu atrage atenţia prin opulenţă, ci prin modul în care îmbină elementele realizate din materiale naturale cu cele cochete, care îi asigură unicitatea şi personalitatea.

16. CASA MEDITERANEANĂ PE MALUL MĂRII NEGREVisul multora dintre noi este să-şi construiască o casă cochetă pe malul mării. Însă, pentru o familie din Constanţa acesta nu mai este doar un ideal, pentru că se poate bucura de fiecare zi ca de o vacanţă în timp ce locuiește într-o reşedinţă cu puternic parfum mediteranean.

26. SUFLU PROASPĂT PENTRU O CASĂ DIN VEST“Extrem de echilibrată, funcţională la nivelul organizării interioare, edificată de o manieră riguroasă, cu maximă atenţie acordată detaliilor” – este descrierea propriei locuinţe, făcută de beneficiarii acestei case situate într-un cartier liniştit din Timişoara.

34. CASA BUNICILOR DIN BUCOVINAAvând în minte proiectele celebrului arhitect Alvaro Aldo, un imens respect pentru natură şi tradiţia bucovineană, dar şi multă răbdare, o familie din Suceava a reuşit să readucă la viaţă o casă veche, părăginită, dar care are în spate o poveste ce merită spusă.

Inspiraţie internaţională40. CASA FUTURISTĂ DE PE COASTA PACIFICULUIConcepută ca un refugiu pe plajă, casa familiei Panet-Raymond reuşeşte să îmbrăţişeze toată vederea de pe coasta Oregon a Oceanului Pacific. Locuinţa face parte din primul rând de case de pe plajă şi pare să “crească” direct din nisip, asemenea dunelor care o înconjoară.

Top 5 case bungalow49. CARACTERISTICILE CASEI TIP BUNGALOW

50. CASĂ PERFECTĂ, PE UN TEREN ÎNGUSTGăsirea unui teren generos este una dintre cele mai mari probleme pe care le întâmpină

SUMAR decembrie 2012–ianuarie 2013

16

8

34

Page 3: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

4 CASA MEA DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013

cei ce doresc să-şi construiască o casă într-un cartier al unui oraş supraaglomerat. Printr-un proiect realizat ca la carte şi, mai cu seamă, prin respectarea ad litteram a legislaţiei de urbanism, acesta va fi suficient pentru construirea unei case nu doar frumoase, ci şi confortabile.

51. ORIGINALITATEA CLUJEANĂProprietarii acestei case au pornit din start cu un avantaj faţă de alţi proprietari aflaţi în căutarea casei de vis: unul dintre membrii familiei este un reputat arhitect din Cluj.

52. DETALII CARE FAC DIFERENŢAÎn trecut, casele impresionau prin dimensiunile lor şi prin ornamentele arhitecturale. Astăzi însă, o casă frumoasă este definită prin simplitate şi detalii de bun-gust.

53. MICĂ ŞI COCHETĂSituată în imediata vecinătate a pădurii, această căsuţă din Snagov atrage toate privirile trecătorilor. Proprietarii au cumpărat reşedinţa în momentul în care îşi doreau o locuinţă retrasă de agitaţia Bucureştilui, unde să îşi poată petrece weekendurile în compania celor mai apropiaţi prieteni.

54. CASĂ FENG SHUICasa din Snagov impresionează prin simplitate, fiind pusă în valoare prin detalii rustice, dar şi prin elemente care amintesc de principiile Feng Shui.

Ghidul Casa Mea56. INSPIRAŢIE TRADIŢIONALĂPregăteşte-ţi casa pentru iarnă!

60. FOCUSŞemineul - gata să-l primească pe Moş Crăciun!

68. CUM FACEM Scapă de zgomotul din locuinţă!

72. CUM ALEGEM 5 sfaturi pentru alegerea parchetului

78 . PAS CU PASCum montăm plăcile de parchet laminat

GRĂDINI 80. Grădină veşnic verde92. Grădină germană realizată de peisagişti români

ÎN CURTE86. Iluminarea exteriorului casei

96. EVENIMENTE

56

60

72

80

Page 4: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

6 CASA MEA DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013

Oana Weinstein redactor-şefEste locul care-mi place cel mai mult, care mă reprezintă, în care mă relaxez şi-mi regăsesc energia. Este cea mai vândută dintre toate publicațiile home&deco din România, revista care mă învaţă să mă bucur de casa mea şi răspunsul la întrebarea „de ce iubesc să trăiesc la casă”. E soluţia problemelor celor care vor să-şi construiască un cămin şi visul acelora care încă nu şi-l permit. E libertatea regăsită acasă, bucuria petrecerii timpului liber în grădină şi dorinţa de a trăi într-un spaţiu care să mă reprezinte. Casa Mea te ajută şi pe tine să construieşti casa visurilor tale! Poate chiar anul ce vine!

Se spune că dacă îţi alegi o meserie care-ţi place nu trebuie să munceşti nici măcar o zi. Iar atunci când se întâlnesc mai mulţi oameni pasionaţi de ceea ce fac, rezultatul nu poate fi decât o echipă câştigătoare. Vă mulţumim din suflet că ne citiţi şi că ne ajutaţi să fim din ce în ce mai buni!

Ne dorim să ne cunoaşteţi aşa cum suntem şi în spatele numelor pe care le regăsiţi în revistă, de aceea ne-am gândit să răspundem şi noi la întrebarea pe care le-o adresăm de fiecare dată cititorilor cărora le trecem pragul şi să vă spunem ce înseamnă Casa Mea pentru noi.

Mariana Nicolae SGRE casa mea, a pisicilor mele, a celor 3 broaşte ţestoase şi a peştişorilor mei. Aici am adunate toate amintirile legate de viaţa mea de adult, iar fiecare obiect sau suvenir cumpărat este un semn al reuşitelor mele. Şi acest lucru mă binedis-pune şi mă încarcã cu energie pozitivã. Datorită frumoaselor poveşti spuse de proprietarii caselor prezentate în revistă, am ajuns să îmi doresc, să visez şi să fac tot posibilul ca în viitorul apropiat să fac trecerea de la apartament la o casă pe pământ. Cu siguranţă atunci voi avea şi vreo 2 câini (dorinţa lui Otto, pentru că unul singur s-ar plictisi).

Page 5: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013 CASA MEA 7

Simona Popa redactor Pentru mine, acasă înseamnă locul în care mă regăsesc întru totul şi în care ajung în fiecare seară cu plăcere. Din fiecare casă în care am fost am plecat cu câte o idee! Ştiu că într-o zi îmi voi construi locuinţa la care visez şi în care se va regăsi câte ceva din ce am învățat de la voi, cititorii noştri. Voi pune acest lucru pe lista de dorinţe pentru anul 2013!

Costel Popa redactor Revista Casa Mea oferă sfaturi despre cum să facem ca locuinţa să devină un adevărat cămin. În spatele acestui efort a stat de fiecare dată o echipă care a reuşit să transpună principiile de mai sus şi în spaţiul redacţiei – locul unde se nasc ideile şi care pentru mulţi dintre noi a devenit o a doua casă.

Marius Iancu corector Noţiunea de casa mea, în sensul ei pro-priu, înseamnă pentru mine întâi de toate familie, apoi căldură, echilibru şi confort. Iar revista semnifică informaţie, inspiraţie, inovaţie şi nu în ultimul rând bun-gust.

Alice Stoicescu art director Casa mea este spaţiul unde îmi adun laolaltă gândurile, îmi cântăresc deciziile şi fac planuri pentru viitor; un loc cu cărţi, prieteni şi voie bună. De un an de zile de când m-am alăturat redacţiei, a căpătat şi o a doua semnificaţie: mai mult decât un simplu job, o incursiune zilnică în casele voastre – spaţii care vă reflectă personali-tatea, gusturile şi preocupările.

Alexandru Dan fotograf Ma gândesc la casa părinteascăÎmi doresc o casă bârlog Visez casa bat-cave Casa hotel, ma plimb Casa de sub stele e universală Noutatea din casa străinilor Plănuiesc casa atelier Indiferent, casa mea e unde îmi e dorul.

O mulţime de alţi colegi, pe care nu-i puteţi vedea aici, sunt alături de noi lună de lună pentru ca revista noastră să-şi păstreze poziţia de lider în domeniu. Vreau să îi mulţumesc în mod special Vioricăi pentru că ne-a acordat întreaga ei încredere şi a fost parte din echipă, dar şi lui Bogdan, Daniel, Cătălin, Claudia, Otto, Radu, Adi, Dan, Iulian, Ana, Lucia, Alina, Elena, Bebe, Toni, Cătălina, Gabi..., colegilor din tipografie, distribuţie şi din departamentele de suport... Din păcate nu-i pot numi pe toţi, dar vreau să ştie că le mulţumesc pentru faptul că au dat dovadă de profesionalism şi de o atitudine constructivă într-o perioadă în care e nevoie mai mult ca oricând de asta. Mulţumirile mele se îndreaptă, de asemenea, către colaboratorii noştri, clienţii de publicitate şi specialiştii care ne-au fost aproape în anul ce tocmai se încheie şi cu care sperăm să avem o colaborare cel puţin la fel de benefică şi în anul ce urmează.Dar nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără susţinerea managementului grupului nostru de presă, care ne-a oferit oportunitatea de a dovedi că suntem cei mai buni!

Sărbători cu linişte, u An Nou fericit! şi

un

Şedinţa foto a fost realizată cu sprijinul magazinului Kika. www.kika.ro.

O parte din decoraţiunile din fotografii le puteţi găsi şi în suplimentul Cadouri

ce se distribuie împreună cu revista.

Page 6: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

8 CASA MEA DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013

LOCALIZARE: TIMIŞOARASUPRAFAŢA UTILĂ: 180 MPSUPRAFAŢA TERENULUI: 700 MPZIDĂRIE DE CĂRĂMIDĂNIVELURI: 2 (P+1)NUMĂR DE CAMERE: 4ANUL ÎNCEPERII CONSTRUCŢIEI: 2010ANUL FINALIZĂRII: 2011IN

FO

Page 7: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013 CASA MEA 9

REPORTAJ casele cititorilor

Eleganţa desăvârşităÎntr-un cartier liniştit din Timişoara am descoperit o casă care nu atrage atenţia prin opulenţă, ci prin modul în care îmbină elementele realizate din materiale naturale cu cele cochete, care îi asigură unicitatea şi personalitatea. Construcţia este perfect pusă în valoare

de o grădină spectaculoasă realizată în proporţie de 95% din conifere.TEXT: SIMONA POPA / FOTO: ALEXANDRU DAN

Secretul unei case frumoase este, adesea, o cola-borare eficientă între proprietari şi designer – el trebuie să îşi înţeleagă clienţii şi să ajungă la un

numitor comun cu aceştia. „Am ajuns să îi cunosc bine pe proprietari şi astfel am intuit corect care le sunt dorinţele, aşa că mi-a fost uşor să conturez un proiect care să fie pe placul lor. În plus, de această dată, proprietarii au avut gusturi foarte apropiate de ale mele... au vrut în mare parte să cumpere obiec-tele pe care mi le-aş fi luat eu pentru propria casă.

În aceste condiţii, amenajarea acestei proprietăţi a fost o mare plăcere pentru mine”, a declarat desig-nerul Corina Săftescu. Exteriorul casei este pus în valoare de materiale de construcţie naturale care, combinate cu bun-gust, creează un cadru desăvârșit.De cealaltă parte, proprietarii au decis să se im-plice destul de puţin în amenajarea viitoarei locuinţe din cauza faptului că timpul nu le per-mitea, dar şi pentru că un specialist avea să se descurce mult mai bine decât ar fi făcut-o ei.

Page 8: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

60 CASA MEA DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013

GHIDUL CASA MEA focus

ȘEMINEUL – GATA SĂ-L PRIMEASCĂ PE MOȘ CRĂCIUNÎncet, încet, șemineele au început să fie tot mai prezente în casele de azi, chiar dacă sunt văzute mai degrabă ca un element decorativ rafinat care creează un ambient aparte. Ele pot fi totodată și o sursă secundară de încălzire a spațiului unde sunt amplasate. TEXT: COSTEL POPA

Page 9: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013 CASA MEA 61

Șemineul se trage din vechea vatră a casei, cunoscând de-a lungul timpului o evoluție a formei și tehnologiei de funcționare. Totuși, elementele principale din care este alcătuit au rămas aceleași: focarul și ancadramentul (elementele decorative), la care se adaugă accesoriile în funcție de tipul șemineului (grilele de ventilație, racordurile și coșul de fum). Focarul poate fi din fontă sau oțel, cu interiorul căptușit cu șamotă sau cu un alt material cu proprietăți asemănătoare. În funcție de forma focarului, șemineele pot fi: dreptunghiulare – putând fi amplasate pe un perete; prismatice – care pot fi amplasate cu ușurință în colțurile unei încăperi; circulare sau semicirculare – care pot fi

poziționate fie în colțul unei încăperi, fie pe un perete al acesteia. Există și focare mai deosebite cum ar fi cele cu dublă deschidere, care prin dispunerea lor pot deservi două încăperi învecinate, sau cele cu un design special care transformă șemineul într-o adevărată piesă de artă.

ȘEMINEUL PE LEMNE ARE UN RANDAMENT BUNAvantajul șemineelor pe lemne este dat de faptul că oferă toate senzațiile pe care ar trebui să le producă un șemineu, într-un mod natural. Astfel, veți avea posibilitatea să simțiți aroma fibrelor arse și să auziți trosnetul lemnelor care ard liniștit.

Page 10: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

72 CASA MEA DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013

GHIDUL CASA MEA cum alegem

SFATURI PENTRU ALEGEREA PARCHETULUI

Alegerea parchetului este asemănătoare cu cea a mobilei, pentru că trebuie să ţineţi cont de o serie de aspecte ca: sfatul arhitectului, durabilitatea, culoarea sau uşurinţa întreţinerii.TEXT: COSTEL POPA

5

În mod sigur, atunci când vine vorba despre cum vrem să arate pardoseala din locuinţa noastră, deciziile nu vor fi deloc simple. Însă, dacă vreţi un interior natural, călduros şi intim,

atunci probabil că vă veţi îndrepta gândul spre parchet. Alegerea unui parchet potrivit pentru casa voastră nu este un demers chiar

atât de uşor pe cât pare la prima vedere. În primul rând trebuie să vă hotărâţi dacă doriţi parchet tradiţional sau laminat; apoi luaţi în calcul o serie de aspecte precum durabilitatea, întreţinerea, montajul, culoarea ş.a.m.d. De aceea, în cele ce urmează vă vom da câteva sfaturi utile pentru a vă uşura decizia.

Page 11: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013 CASA MEA 73

GHIDUL CASA MEA cum alegem

1. PENTRU O REZISTENŢĂ SPORITĂ ALEGEŢI PARCHETUL TRADIŢIONALPe lângă frumuseţea incontestabilă, principalul avantaj al parchetului tradiţional, cunoscut şi sub denumirea de parchet din lemn masiv, este rezistenţa. Realizată de obicei din lemn masiv de fag sau stejar, dar şi din esenţe exotice, o astfel e pardoseală poate avea o viaţă de mai bine de 100 de ani, dacă este bine întreținută în timp. Un alt avantaj este dat de faptul că parchetul din lemn masiv nu reţine praful şi mucegaiul, fiind natural şi sănătos pentru mediul ambiant. De asemenea, are o capacitate de izolare termică foarte bună. Se cunoaşte deja faptul că o grosime a lemnului de numai 3 cm are aceeaşi valoare izolatoare ca a unei suprafeţe de beton groase de 40 cm. Mai mult, datorită conductivităţii termice scăzute, acest tip de parchet ajută la menţinerea constantă a temperaturii ambientale, ceea ce face ca pardoseala să fie caldă iarna şi răcoroasă vara.

2. CÂŞTIGAŢI FLEXIBILITATE OPTÂND PENTRU PARCHETUL LAMINATDoriţi ceva mai accesibil şi mai puţin complicat? Atunci ar fi bine să vă gândiţi la parchetul laminat. Acest produs a devenit foarte popular în ultima vreme datorită faptului că are un aspect plăcut, se întreţine foarte uşor şi este mult mai ieftin în comparaţie cu parchetul din lemn masiv. Parchetul laminat are la bază un strat de fibră de lemn HDF (panouri de fibră de mare densitate), un strat care îi determină decorul şi unul de melamină, ce îi conferă rezistenţă la trafic. În plus, îl putem găsi într-o gamă variată de modele, de la clasicul parchet laminat care imită lemnul de stejar, cireş sau fag până la cel cu decor de mahon, bambus sau wenge. Pe lângă calităţile sale estetice, parchetul laminat are o rezistenţă foarte mare la impact, zgâriere sau la acţiunea agenţilor chimici, poate fi ignifug, antiseptic şi se curăţă foarte uşor. Un alt avantaj important este dat de faptul că acest tip de parchet permite instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală.

Pentru o cameră în care traficul este mai puţin intens, precum dormitorul, grosimea recomandată este de 6-8 mm. Într-o cameră cu trafic mediu, cum este livingul, puteţi opta pentru o grosime de 8-9 mm. În cazul holurilor şi al altor zone unde traficul este mai intens este recomandată o grosime mai mare de 9 mm.

CÂT DE GROS TREBUIE SĂ FIE PARCHETUL LAMINAT?

Page 12: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

86 CASA MEA DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013

EXTERIOR în curte

ILUMINAREA EXTERIORULUI CASEIIluminatul exterior vizează, pe de-o parte, siguranța casei, iar pe de alta se referă la aspectul estetic, punând în evidență atât formele arhitecturale ale construcției, cât și amenajările grădinei.TEXT: COSTEL POPA

Page 13: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

DECEMBRIE 2012 – IANUARIE 2013 CASA MEA 87

Amenajarea unei iluminări exterioare a locuinței trebuie abordată după aceleași principii ca și cea interioară, deoarece putem crea lumini ambientale, putem accentua spațiile de lucru sau obține un iluminat decorativ. Altfel spus, și la exterior se pot crea diverse scenarii de iluminat, în funcție de ceea ce vreți să scoateți în evidență și de activitățile pe care doriți să le desfășurați. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul spoturilor, al aplicelor de exterior cu și fără braț, al ministâlpilor de exterior, al felinarelor sau lămpilor, al corpurilor de iluminat cu senzori de mișcare, al

celor de iluminat decorative ș.a.m.d. Pentru că posibilitățile sunt multiple, ne-am gândit să vă dăm câteva sfaturi utile de care să țineți cont atunci când începeți o astfel de amenajare. 1. ÎNAINTE DE TOATE, CALCULAȚI BUGETUL În prezent întâlnim pe piață o gamă foarte variată de corpuri de iluminat pentru exterior, însă înainte de a merge la cumpărături este indicat să hotărâți un buget lunar pe care sunteți dispuși să-l cheltuiți pentru consumul de curent necesar acestor surse de lumină.

Pune-ţi grădina în valoare şi iarna!Iarna are toate şansele să îţi facă grădina şi mai frumoasă cu ajutorul unor corpuri de iluminat alese cu grijă. Acestea vor pune în valoare plantele veşnic verzi şi, de ce nu, vor aduce spiritul sărbătorilor de sezon mai aproape de căminul tău.

APLICĂ MÜNCHENpreţ: 129,90 lei, Praktiker

APLICĂ TORONTO bec: 1x100 W, fasung: E27; înălţime: 59 cm, diametru: 20 cm, preţ: 114,99 lei, Praktiker

PITIC TORONTObec: 1x100 W, fasung: E27, înălţime: 60 cm, diametru: 20 cm, preţ: 119,99 lei, Praktiker

Page 14: Casa Mea - decembrie 2012 -ianuarie 2013

Completați spațiile, bifați perioada corespunzătoare și trimiteți talonul împreună cu copia documentului care certifi că plata abonamentului pe adresa: S.C. MEDIA GAMMA PUBLISHERS S.R.L., OP. 33, CP. 52 BUCUREȘTI, pe fax: 021-202.82.69 sau pe [email protected].

Plata se va face către SC MEDIA GAMMA PUBLISHERS SRL, CIF RO 22254549 cont RO12RZBR0000060009757116 Raiff eisen Bank, Sucursala Unirii. În prețul abonamentului sunt incluse și taxele poștale. ATENȚIE! Nu expediați taloane mai vechi. Modifi cările ulterioare nu afectează abonamentul încheiat. Abonamentele se expediază prin poștă. Editura nu răspunde pentru întârzierea sau pierderea coletelor. Prin participare, persoanele în cauză acceptă în mod necondiționat și explicit ca datele personale de identitate să fi e utilizate și stocate într-o bază de date, aceasta putând fi folosită de organizatori sau subcontractanți ai acestora, ulterior, în cadrul altor aplicații similare, de marketing direct etc., cu res-pectarea drepturilor prevăzute de Legea 667/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

COMPLETEAZĂ-ȚI COLECȚIA CASA MEA

TALON DE ABONAMENT

Datele mele sunt:

NUME/PRENUME

________________________________________________________________

DENUMIREA INSTITUȚIEI (dacă este cazul)

________________________________________________________________

TELEFON __________________________________________________________

E-MAIL ___________________________________________________________

STRADA __________________________________________________________

NR ___________ BL _________ AP _________ SC ___________ ET ___________

LOCALITATE _______________________________________________________

JUD./SECTOR _________________________________________________________

DATA

_________________________________________________________________

SEMNĂTURA

___________________________________________________________________

Doresc să mă abonez la revista Casa Mea pe o perioadă de:

o 3 luni (19 lei)o 6 luni (36 lei)o 1 an (69 lei)

Doresc să mă abonez la revista Casa Mea pe o perioadă de: