Calatorie de Paste 2015

3
CALATORIE DE PASTE LA SARMISEGETUSA Calatorie catre dacii din inima noastra. Ca sa-i gasiti e nevoie sa va gasiti pe voi. Energia pasului, a soarelui si a locurilor in care vei merge, iti vor indrepta gandurile spre iubirea fata de spiritele naturii si ale strabunilor . Va invitam in perioada 09 - 13 aprilie 2014 sa celebram Invierea Domnului la Schitul "Sfinții Români" din Gradistea de Munte. Ca o rugăciune pusă la rădăcina neamului românesc, Schitul "Sfinții Români" se află în centrul de unde poporul român își trage obârșia, între fortărețele dacice din munții Orăștiei. Avand un aer îmbibat cu istorie veche, amestecat cu liniștea rugăciunilor, Schitul "Sfinții Români" poate fi considerat o poarta spre cer pentru toți cei care vin cu sufletul deschis. Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele întregului neam, de aici curge izvorul vieţii, aici poţi să traiesti sentimentul că eşti un om liber şi detaşat , poţi să te naşti a doua oară, poţi să zbori unde visezi, aici aripile ţi se desfac şi inima ţi se deschide. ESTI TU INSUTI! Daca vrei sa ai parte de aceste trairi inaltatoare, vino cu noi in aceasta calatorie de Paste la Sarmisegetuza, din 09aprilie - 13 aprilie 2014 (cu sosire in data de 09.04 si plecare in data de13.04. 2015). Pe parcursul celor 5 zile vom vizita cetatile dacice: Sarmisegetusa Regia, Fetele Albe, Cetatuia Costesti, Blidaru / Piatra Rosie in masura in care timpul ne va permite. In Vinerea mare vom merge la mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop si la grota Sf. Ioan de la Prislop si la Biserica Densusi.

description

Calatorie de Paste . pastele e cea mai mare sarbatoare crestina din an.

Transcript of Calatorie de Paste 2015

CALATORIE DE PASTE LA SARMISEGETUSACalatorie catre dacii din inima noastra. Ca sa-i gasiti e nevoie sa va gasiti pe voi. Energia pasului, a soarelui si a locurilor in care vei merge, iti vor indrepta gandurile spre iubirea fata de spiritele naturii si ale strabunilor .

Va invitam in perioada 09 - 13 aprilie 2014 sa celebram Invierea Domnului la Schitul "Sfinii Romni" din Gradistea de Munte. Ca o rugciune pus la rdcina neamului romnesc, Schitul "Sfinii Romni" se afl n centrul de unde poporul romn i trage obria, ntre fortreele dacice din munii Ortiei. Avand un aer mbibat cu istorie veche, amestecat cu linitea rugciunilor, Schitul "Sfinii Romni" poate fi considerat o poarta spre cer pentru toi cei care vin cu sufletul deschis.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele ntregului neam, de aici curge izvorul vieii, aici poi s traiesti sentimentul c eti un om liber i detaat , poi s te nati a doua oar, poi s zbori unde visezi, aici aripile i se desfac i inima i se deschide. ESTI TU INSUTI!

Daca vrei sa ai parte de aceste trairi inaltatoare, vino cu noi in aceasta calatorie de Paste la Sarmisegetuza, din 09aprilie - 13 aprilie 2014 (cu sosire in data de 09.04 si plecare in data de13.04. 2015).Pe parcursul celor 5 zile vom vizita cetatile dacice: Sarmisegetusa Regia, Fetele Albe, Cetatuia Costesti, Blidaru / Piatra Rosie in masura in care timpul ne va permite.In Vinerea mare vom merge la mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop si la grota Sf. Ioan de la Prislop si la Biserica Densusi.

Ghid ne va fi Vasile Sarmi, om despre care multi au auzit. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetuza, Constantin Daicoviciu.Vasile vine sa ne spuna povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci.ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri inedite care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Nu facem acum un program strict. Programul depinde de grup. Fiecare seara de povesti se va termina cu discutii libere la semineu.

Costul acestei calatorii este de 800 lei/persoana si include: cazarea, 2 mese pe zi, inclusiv masa de Paste si ghidajul, discutii si meditatii libere pe parcursul celor 5 zile.

Ultima zi de inscriere este 01 aprilie 2014. Pentru inscrieri si alte detalii sunati la unul din nr. de telefon: 0771 651 684/ 0740 056 391 sau 0760 027 944.

https://www.facebook.com/initieri.zalmoxiene/media_set?set=a.1445615119009817.1073741833.100006840282072&type=3 de anul trecut