Brsoura WC 6655

download Brsoura WC 6655

of 8

description

Brsoura WC 6655

Transcript of Brsoura WC 6655

  • Xerox WorkCentre 6655 Echipament multifuncional colorLucrai aa cum dorii.

    Xerox WorkCentre 6655 Letter / A4Echipamentmultifuncional color

  • Costurile afacerii sunt mult mai mici cnd investii n tehnologia potrivit. Avei nevoie de o soluie n armonie total cu modul de lucru din zilele noastre, care v permite s v concentrai asupra activitilor de maxim importan, fr s v preocupe tehnologia care face totul posibil.

    Cnd vine vorba de eliminarea ineficienei de la birou, firmele mici i mijlocii ar trebui s aib acces la soluiile destinate n special companiilor mai mari.

    De aceea, tehnologia noastr revoluionar Xerox ConnectKey este acum disponibil ntr-un echipament care permite chiar i celor mai mici firme s fac fa provocrilor majore.

    V prezentm echipamentul multifuncional color Xerox WorkCentre 6655.

  • Pstrai controlul.

    Permisiunile de utilizator ofer posibilitatea de limitare a imprimrii color i de restricionare a accesului la imprimare n funcie de utilizator, grup, or sau aplicaie. De exemplu, selectai setarea de imprimare automat alb-negru i fa-verso a tuturor e-mailurilor Microsoft Outlook.

    3

    Eliminarea imprimrii inutile. Funcia de reinere a tuturor lucrrilor permite ca documentele s se imprime doar atunci cnd utilizatorul le deblocheaz de la dispozitiv.

    Personalizai setrile driverului de imprimare pentru economie i eficien. De exemplu, alegei ca implicit funcia N pe pagin pentru imprimarea mai multor pagini pe aceeai coal.

    Facturare simplificat. Echipamentul WorkCentre 6655 se conecteaz la reea pentru transmiterea automat a valorilor contoarelor, aprovizionarea automat cu consumabile i accelerarea procesului de facturare.

    Imprimare responsabil. Driverul de imprimare este setat implicit s imprime fa-verso.

    Reducerea consumului de energie, sporirea economiilor. Echipamentele multifuncionale ConnectKey v ajut s obinei economii de costuri semnificative, fiind compatibile cu soluii de gestionare a energiei, precum Cisco Energywise, care permit msurarea i ajustarea consumului de energie.

    Gestionai utilizarea dispozitivului. Obinei un control mai bun al costurilor tuturor funciilor dispozitivului prin rapoartele furnizate de Xerox Standard Accounting. Pentru birourile mai mari, soluiile avansate de la Xerox Alliance Partners asigur instrumente i mai utile de gestionare i urmrire a utilizrii.

    Avantaje nete.Afacerea dvs. are nevoie de beneficii reale n urma investiiilor. De aceea, Xerox WorkCentre 6655 este prevzut cu instrumente inovatoare care simplific administrarea imprimrii i v pun la dispoziie noi metode de limitare a costurilor.

  • Parteneriate puternice

    Echipamentul WorkCentre 6655 include integrarea tehnologiei McAfee, rezultatul fiind prima gam de sisteme multifuncionale din domeniu ce se autoprotejeaz mpotriva potenialelor ameninri externe. Tehnologia McAfee a listei de autorizare este garania faptului c pe dispozitivele dumneavoastr nu se execut dect fiiere sau funcii sigure, aprobate anterior, minimiznd necesitatea de actualizare manual a versiunilor de software pentru a face fa noilor ameninri de securitate. De asemenea, integrarea complet cu setul de instrumente MPS Xerox i cu tehnologia de securitate McAfee ePolicy (ePO) permite urmrirea i monitorizarea facil.

    n plus, integrarea automat cu soluia de administrare a politicilor, Cisco TrustSec Identity Services Engine (ISE), confer vizibilitate absolut pentru toate punctele de acces ale echipamentelor multifuncionale activate pentru ConnectKey n vederea implementrii politicilor de securitate i de conformitate centrate pe tehnologia informaiei.

    4

    Protejai-v mpotriva scurgerilor de date. n conformitate cu standardul AES FIPS 140-2 pentru 256 de bii, echipamentul multifuncional WorkCentre 6655 protejeaz toate datele confideniale cu fiiere PDF criptate pentru scanare i criptarea hard discului. Asigurai de asemenea tergerea complet a tuturor fragmentelor de date cu funcia de suprascriere a imaginii prin trei treceri.

    Nu permitei accesul utilizatorilor neautorizai. Permisiunile de utilizator, autentificrile n reea, filtrarea IP i cardurile de acces permit numai utilizatorilor autorizai s acceseze echipamentul.

    Fii cu un pas naintea ameninrilor de securitate. Xerox monitorizeaz proactiv centrele securizate de informaii pentru a identifica noile ameninri pe msura apariiei lor, furniznd actualizri atunci cnd este necesar. Astfel se asigur c funciile de securitate ale dispozitivului sunt la zi, iar datele sunt pstrate n condiii de siguran. Mai mult, putei primi cele mai recente actualizri prin intermediul fluxurilor RSS i putei rmne la curent, accesnd www.xerox.com/security.

    inei pasul cu evoluiile tehnologice i meninei conformitatea. Echipamentele WorkCentre 6655 sunt conforme cu cele mai noi standarde de securitate, inclusiv standardul Common Criteria, Legea american privind contabilitatea i portabilitatea pentru asigurrile de sntate (HIPAA), Legea privind protecia datelor, standardul COBIT i altele.

    Obinei vizibilitate deplin. Oferind vizibilitate total n interiorul dispozitivului i reelei, echipamentul WorkCentre 6655 previne furtul IP-ului i asigur accesul. Jurnalul de audit asigur managementul politicii de securitate i urmrirea tuturor activitilor dispozitivului, astfel tii oricnd cine, ce i cnd a accesat.

    Imprimare securizat. Avei opiunea de a le solicita utilizatorilor s introduc un cod de acces pentru a activa procesul de imprimare. Documentele care nu sunt imprimate ntr-un anumit interval de timp vor fi terse.

    Protecia datelor, fr compromisuri.Datele de afaceri sunt fora vital a unei companii. Protejai-le cu cea mai complet gam de funcii, tehnologii i soluii de la cei mai de ncredere lideri din domeniul securitii.

  • 5

    Acces uor la ndemn. Ecranul tactil color de 7 inchi, personalizabil, cu pictograme luminoase i intuitive, se distinge prin aspectul i funcionalitatea caracteristice echipamentelor Xerox. Toate funciile majore pot fi accesate uor, direct de pe ecranul iniial, inclusiv o multitudine de instrumente de optimizare a fluxului de lucru.

    Scanare printr-o singur apsare. Utilizai funcia de scanare printr-o singur apsare pentru a crea un buton dedicat, uor de localizat, direct pe interfaa cu ecran tactil color. Alocai butonului de scanare printr-o singur apsare propriul flux de lucru pentru distribuirea i arhivarea rapid a documentelor.

    Fr ntrzieri. Eliminai ntrzierile prelungite la imprimare cu ajutorul funciei avantajoase Print Around. Lucrrile care necesit resurse (cum ar fi un format de hrtie diferit) sunt reinute automat i se imprim urmtoarea lucrare din coad.

    Imprimri la rezoluie mare, documente cu impact notabil. Rezoluia de 1200 x 600 dpi produce imagini n culori vibrante, care atrag atenia, i text clar definit.

    O metod mai bun de a v ndeplini sarcinile.Nu v rezumai la a ine pasul fii cu un pas nainte. Cu tehnologia Xerox ConnectKey, WorkCentre 6655 stabilete un nou etalon de eficien optimizat la birou. Automatizai totul - de la activitile de rutin, pn la fluxurile de lucru mai complexe - i rmnei conectat la metodele de lucru preferate. n plus, materialele color impresionante confer documentelor importante un impact sporit.

    Extinderea posibilitilor

    Indiferent dac scanai i gestionai documentele prin intermediul reelei de birou sau al unui cloud gzduit pe internet, putei accesa soluiile optime direct de pe orice dispozitiv WorkCentre 6655, utiliznd performana soluiilor Xerox pentru fluxul de lucru, dezvoltate pe platforma Xerox Extensible Interface Platform.

    Xerox ConnectKey for SharePoint sau Xerox ConnectKey for DocuShare. Scanai fiierele direct n Microsoft SharePoint sau Xerox DocuShare i n alte foldere Windows. n plus, realizai mult mai mult dect stocarea standard a fiierelor i crearea de documente PDF, datorit convertirii automate a documentelor n date inteligente, structurate, cu instrumente de denumire a fiierelor i de direcionare uor de utilizat.

    Xerox ConnectKey Share to Cloud. Soluia noastr de scanare pe baz de cloud asigur o scanare uoar, securizat, scalabil, n directoare de depozitare tip cloud de larg utilizare precum Google Docs, SalesForce.com, Office 365 i Dropbox, utiliznd fluxuri de lucru personalizate care valorific tehnologia Xerox Extensible Interface Platform.

    Aflai mai multe despre soluiile Xerox pentru fluxuri de lucru, accesnd www.office.xerox.com/software-solutions.* Soluiile opionale pot varia n funcie de ar.

  • Panou de comand la distan

    Operai interfaa cu utilizatorul a echipamentului Xerox WorkCentre 6655 de oriunde, cu ajutorul funciei panoului de comand la distan. Indiferent dac v aflai n faa dispozitivului sau la sute de kilometri deprtare. Instruii utilizatorii i configurai setrile dispozitivului de la distan, avnd certitudinea c sistemul integrat de securitate permite derularea unei singure operaiuni la un moment dat.

    6

    Convertirea documentelor de hrtie. Scanai documentele i creai PDF-uri cu text disponibil pentru cutare, cu una sau mai multe pagini, precum i fiiere JPEG, TIFF sau alte formate pentru a facilita arhivarea, organizarea i cutarea.

    Simplificarea activitilor de zi cu zi. WorkCentre 6655 ofer suport extins pentru aplicaii de imprimare specializate, cum ar fi adnotrile, marcajele Bates, copierea cardurilor de identitate i programarea la nivel de pagin.

    Apple AirPrint. Imprimai e-mailuri, fotografii i documente de birou importante direct de pe dispozitivul Apple iPhone sau iPad, fr s fie nevoie s instalai drivere sau s realizai conexiuni prin cablu. Cu AirPrint, iPhone-ul sau iPad-ul dumneavoastr localizeaz i se conecteaz automat la dispozitivul WorkCentre 6655 activat pentru AirPrint, prin reeaua Wi-Fi de la birou.

    Conectivitate Wi-Fi opional. Cu Wi-Fi, administratorii au libertatea s conecteze echipamentul WorkCentre 6655 n locul cel mai convenabil, fr s fie necesar o reea de cabluri.

    Certificare Mopria. Certificarea Mopria simplific experiena imprimrii mobile de la tablete i telefoane inteligente ctre numeroase dispozitive de imprimare, inclusiv echipamentul multifuncional color WorkCentre 6655.

    Spaiu de micare.Spaiul de lucru din zilele noastre depete graniele biroului. Cu echipamentul WorkCentre 6655, libertatea oferit de accesibilitatea mobil i uoar v permite s realizai performane, oriunde v poart afacerile.

  • Xerox WorkCentre 6655 optimizat pentru:

    Productivitate Scanare Securitate Lucru n reea Soluii Wi-Fi

    7

    Xerox ConnectKey Apps creeaz noi posibiliti. Comunicai cu uurin. Implementai

    aplicaii informative, cum ar fi promoii i mesaje ale companiei, care se afieaz pe interfaa cu utilizatorul a echipamentului multifuncional. Integrai texte i elemente grafice, precum i sigle i coduri QR.

    Eliminai complexitatea din fluxurile de lucru repetitive. Creai fluxuri de lucru sau comenzi rapide i uor de utilizat adugndu-le la nivelul superior al interfeei cu utilizatorul pentru mai mult confort i acces imediat.

    Valorificai-v investiia. Extindei capacitile echipamentului Xerox WorkCentre 6655 fr a avea nevoie de servere, software sau sesiuni de instruire a utilizatorilor.

    Etapele fluxului de lucru la un client obinuit

    Etapa 1 Scanarea ctre e-mail a documentului n format tiprit.

    Etapa 2 Descrcarea din contul de e-mail.

    Etapa 3 Convertirea i salvarea documentului.

    Etapa 4 ncrcarea n directorul de depozitare partajat.

    Accesibilitate pentru ali utilizatori.

    Flux de lucru simplificat utiliznd Xerox ConnectKey Apps

    Avantajele cheie oferite de simplificarea fluxului de lucru prin ConnectKey Apps Mai puine etape de parcurs de ctre

    client la acelai flux de lucru, prin urmare evitarea potenialelor erori.

    Reducerea necesitii de instruire pentru efectuarea fluxurilor de lucru la nivelul ntregii companii.

    Acces imediat i securizat la imagini i date.

    Etapa 1 Scanarea documentului n format tiprit ctre destinaia final.

    Accesibilitate pentru ali utilizatori.

    1 Dispozitivul automat de alimentare fa-verso cu capacitate de 60 de coli accept hrtie cu dimensiuni personalizate ntre 139,7 x 139,7 mm i 216 x 356 mm.

    2 Ecranul de mari dimensiuni pentru documente, de 216 x 356 mm, accept o gam variat de formate de hrtie.

    3 WorkCentre 6655 este echipat cu un ecran tactil de 7 inchi, cu instruciuni i afiaje de asisten simple pentru accelerarea operaiunilor directe.

    4 Portul USB cu acces facil permite imprimarea rapid de la orice dispozitive standard de memorie USB sau scanarea ctre acestea.

    5 Tava de ieire cu capacitate de 250 de coli i senzor de detectare a umplerii.

    6 Capsatorul manual capseaz pn la 20 de coli de hrtie cu greutate de 75 g/m2.

    7 Tava manual cu capacitate de 150 de coli accept hrtie cu dimensiuni personalizate ntre 76,2 x 127 mm i 216 x 356 mm.

    8 Tava standard cu capacitate de 550 de coli accept hrtie cu dimensiuni cuprinse ntre 148 x 210 mm i 216 x 356 mm.

    9 Alegei 1 tav suplimentar cu capacitate de 550 de coli cu dimensiuni ntre 148 x 210 mm i 216 x 356 mm (opional) i extindei capacitatea total de alimentare la 1.250 de coli.

    10 Standul opional asigur spaiu de depozitare pentru cartue cu toner, hrtie i alte consumabile.

    1

    23

    4 5

    7

    8

    9

    10

    6

  • ConnectKey

    Echipamentul multifuncional color WorkCentre 6655 utilizeaz tehnologia Xerox ConnectKey. Pentru mai multe informaii, accesai www.xerox.com/connectkey.Specificaii pentru dispozitiv WorkCentre 6655/X

    Vitez Pn la 36 ppm letter/pn la 35 ppm A4

    Volum lunar1 Pn la 100.000 pagini/lun

    Unitate hard disc/Procesor/Memorie Minim 160 GB/1 GHz Dual-core/4 GB

    Conectivitate 10/100/1000Base-T Ethernet, USB 2.0 de mare vitez, Wi-Fi opional (cu adaptorul de reea wireless Xerox)

    Funciile controlerului Agend cu adrese unificat, panou de comand la distan, asisten tehnic online (accesat de pe interfaa cu utilizatorul i din driverul de imprimare), clonarea configuraiei

    Copiere i imprimareRezoluie de copiere i imprimare Copiere: pn la 600 x 600 dpi; imprimare: pn la 2400 x 600 dpi

    Imprimarea primei pagini (vitez) Copiere: 16 secunde color/15 secunde alb-negru; imprimare: 11 secunde color/11 secunde alb-negru

    Limbaje de imprimare Adobe PostScript 3, PDF, PCL 5c / PCL 6, XML Paper Specification (XPS)

    Funcii de imprimare Imprimare de pe USB, setri driver Earth Smart, memorare i reluare setri driver, status bidirecional, Smart duplex, imprimare fa-verso automat, imprimare brouri, imprimare de prob, N pe pagin, Print Around

    Imprimare mobil Apple AirPrint, Xerox Mobile Print (opional), Xerox Mobile Print Cloud (opional), Xerox PrintBack, certificare Mopria

    Scanare Standard Destinaii: scanare ctre csua potal, scanare ctre USB, scanare ctre e-mail, scanare ctre reea; formate de fiier: PDF, PDF/A, XPS, JPEG, TIFF; funcii pentru mai mult confort: scanare ctre destinaie pre-alocat, scanare printr-o singur apsare, PDF cu posibilitate de cutare, PDF cu una/mai multe pagini/XPS/TIFF, PDF criptat/protejat prin parol, PDF liniarizat/PDF/A

    Opional Pachete software: ConnectKey for SharePoint, ConnectKey for DocuShare, ConnectKey Share to Cloud, Xerox Scan to PC Desktop SE i Professional, numeroase soluii disponibile prin diverse programe Xerox Alliance Partners

    Fax Fax ncorporat2, fax LAN, fax internet, fax serverSecuritate Standard McAfee ncorporat, compatibilitate cu McAfee ePolicy (ePO), suprascriere imagini pe hard disc, criptare pe 256 bii (conform standardului FIPS 140-2),

    certificare Common Criteria (ISO 15408), imprimare securizat, fax securizat, scanare securizat, e-mail securizat, integrare Cisco TrustSec, autentificare n reea, SSL, SNMPv3, jurnal de audit, control acces, permisiuni de utilizator

    Opional McAfee Integrity Control, Xerox Secure Access Unified ID System, kit card de acces (CAC/PIV, .NET)

    Contorizare Standard Xerox Standard Accounting (copiere, imprimare, scanare, fax, e-mail), Network Accounting Enablement Opional Equitrac Express, Equitrac Office, Equitrac Professional, YSoft SafeQ, alte soluii de contorizare n reea disponibile prin diverse programe Xerox Alliance

    Partners

    Alimentare cu hrtie Standard

    Dispozitiv automat de alimentare fa-verso: 60 coli; dimensiuni personalizate: 139,7 x 139,7 mm - 216 x 356 mmTava manual: 150 coli; dimensiuni personalizate: 76,2 x 127 mm - 216 x 356 mmTava 1: 550 coli; dimensiuni personalizate: 148 x 210 mm - 216 x 356 mm

    Opional 1 tav suplimentar: 550 coli; dimensiuni personalizate: 148 x 210 mm - 216 x 356 mm

    Capacitate total (std. / max.) 700/1.250 coli

    Ieire hrtie 250 coli cu faa n jos, cu senzor de detectare a umplerii tviiFinisare Capsator manual cu utilizare offline: 20 coli, o singur poziie de capsare

    1 Volumul maxim ce poate fi atins ntr-o lun. Nu se recomand atingerea regulat a acestei limite. 2 Este necesar linie telefonic analogic

    Xerox WorkCentre 6655

    Pentru mai multe detalii despre specificaii, accesai www.xerox.com/office/WC6655Specs. Pentru mai multe informaii, vizitai www.xerox.com/office.2014 Xerox Corporation. Toate drepturile rezervate. Xerox, Xerox and Design, CentreWare, ConnectKey, DocuShare, Global Print Driver, Mobile Express Driver, Scan to PC Desktop, WorkCentre, Xerox Extensible Interface Platform i Xerox Secure Access Unified ID System sunt mrci comerciale ale Xerox Corporation n Statele Unite i/sau n alte ri. Mopria este o marc comercial a Mopria Alliance. n calitate de partener ENERGY STAR, Xerox Corporation a stabilit c acest produs respect indicaiile ENERGY STAR pentru eficientizarea consumului de energie. ENERGY STAR i marca ENERGY STAR sunt mrci nregistrate n Statele Unite. Informaiile i/sau specificaiile produsului pot fi modificate fr notificare. 14.9 BR10397 W66BR-02A

    Managementul echipamentelorXerox CentreWare Internet Services, Xerox CentreWare Web, Apple Bonjour, alerte e-mail pentru nivel sczut de consumabile Drivere de imprimareWindows XP/2003 Server/2008 Server/2012 Server/Vista/7/8/9, Mac OS 10.5 i versiuni ulterioare, Oracle Solaris 9, 10, Redhat Enterprise Linux, Fedora Core 12-15, HP-UX 11iv2, IBM AIX 5, SUSE, Xerox Global Print Driver, Xerox Mobile Express Driver

    HrtieDispozitiv automat de alimentare fa-verso: simplex: hrtie standard de 50-125 g/m2; duplex: hrtie standard de 60-125 g/m2; tava manual, tava 1 i tava opional: simplex: hrtie standard de 60 g/m2 - hrtie pentru coperi de 220 g/m2; duplex: hrtie standard de 60-163 g/m2

    Tipuri de suporturiHrtie obinuit, hrtie perforat, hrtie cu antet, carton subire, carton, hrtie reciclat, hrtie standard, etichete, hrtie preimprimat, plicuri, hrtie personalizat. Pentru lista complet, accesai www.xerox.com.Dimensiuni (L x A x )538 x 553 x 625 mm Greutate: 37,6 kg

    CertificriFCC Partea a 15 -a, Clasa A, FCC Partea a 68-a, marcaj CE aplicabil Directivelor 2006/95/CE, 2004/108/CE i 1999/5/CE, UL 60950-1/CSA 60950-1-07, ediia a 2-a, EAC, Directiva DEEE 2002/96/CE i FDA/CDRH produs laser clasa 1, marcaj CE aplicabil Directivei 2011/65/CE (RoHS), Blue Angel, marcaj GS, NOM, Ucraina, Citrix, calificat ENERGY STAR

    Programul de reciclare a consumabilelorConsumabilele pentru WorkCentre 6655 fac parte din programul de reciclare a consumabilelor Xerox Green World Alliance. Pentru mai multe informaii, vizitai site-ul web Green World Alliance la www.xerox.com/gwa.Ce conine pachetul livrat Echipamentul multifuncional color WorkCentre 6655 Cartue cu toner iniiale cte unul din fiecare (cyan, magenta,

    galben: capacitate de imprimare 3.000 de pagini*; negru: capacitate de imprimare 6.000 de pagini*)

    Ghid de instalare rapid, ghid cu informaii despre produs, CD cu drivere, CD cu documentaie (manual de utilizare, ghidul administratorului de sistem)

    Cablu de alimentare Cablu fax

    Consumabile i opiuniNegru: 12.000 pagini std.* 106R02755Cyan: 7.500 pagini std.* 106R02752Magenta: 7.500 pagini std.* 106R02753Galben: 7.500 pagini std.* 106R02754Kit unitate de formare imagini: pn la 60.000 pagini** 108R01121Cartu de toner rezidual: pn la 30.000 pagini** 108R01124Ansamblu cuptor: pn la 100.000 pagini** 115R00089Kit unitate de transfer: pn la 100.000 pagini** 108R01122Cartu cu capse 108R00823Dispozitiv de alimentare pentru 550 coli 097S04664Stand 497K14670Adaptor de reea wireless 497K11500Kit McAfee Integrity 320S00665Kit de activare carduri de acces obinuite 498K17546

    * Numr mediu de pagini standard. Randamentul declarat conform ISO/IEC19798. Randamentul variaz n funcie de imagine, acoperire i modul de imprimare

    ** Numr aprox. de pagini. Randamentul declarat se bazeaz pe o mrime medie a lucrrii de 3 pagini format A4/letter. Randamentul poate varia n funcie de lungimea lucrrii, dimensiunea i orientarea hrtiei.