Brosura Supernova Avon 2012-2013

download Brosura Supernova Avon 2012-2013

of 8

Transcript of Brosura Supernova Avon 2012-2013

Bine ai venit \n

Clubul SupernovaC l u bu l l i d e r i lo rde

Top

|n fiecare an, ne propunem s` recunoa[tem meritele [i performan]a Liderilor no[tri, a celor mai buni oameni din echipa noastr`. Ei nu sunt doar Lideri pentru noi, ci adev`ra]i parteneri de business. Clubul Supernova este felul nostru de a le mul]umi Liderilor no[tri [i facem acest lucru din tot sufletul. R`spl`tim munca depus` ntr-un an de zile la Avon pe tot parcursul anului urm`tor. Cei care fac parte din acest grup elitist sunt aceia care [i dep`[esc limitele n fiecare an [i care privesc spre viitor. Liderii din Clubul Supernova, fie c` fac parte din Bronz, Argint, Aur sau Platin`, sunt modele de urmat pentru ceilal]i Lideri, dar [i pentru Reprezentan]i. Liderii care fac parte din acest club reprezint` spiritul Avon, tr`iesc valorile companiei [i le transmit mai departe echipelor lor.

Criterii de calificare n Clubul SupernovaClubul Supernova se va desfura pe parcursul Campaniilor C1-C17/2012 i te vei bucura din plin de beneficiile clubului n 2013. Dar, nainte de rsplat, iat care sunt criteriile de calificare:Condiii/Club Valoarea total a comenzilor pe 1-3 generaii (lei) App+Reinstal-Removals pe prima generaie Activitate (generaia 1) Numrul de campanii de confirmare ca Lider Bad Debt pentru comenzile din C1-C15/2012 calculat la final de C17/2012 13 13 2,5% Bronz Argint Aur Platin

350000 750000 1300000 1800000 10 10 72% 15 15 1 1

Pentru Poziiile Aur i Platin este necesar confirmarea ca Lider Superior cel puin 13 din 17 campanii. Toi indicatorii se calculeaz pe baza rezultatelor de MCSR pentru generaiile 1-3. Valoarea comenzilor se va calcula fr retururi n perioada C01-C17/2012.

Benef de R icii ecunoa[tere Bronz, Argint, Aur, Pl atin`Cadouri n cele mai importante momente din an! Pentru c te preuim, de ziua ta, de Crciun i de Pate suntem alturi de tine cu un cadou Avon! Produse DEMO poi comanda produse ce se vor lansa abia peste dou campanii, folosindu-te de formularul cu produse DEMO de pe site. Produse noi poi comanda n fiecare campanie produse noi din campania viitoare, folosindu-te de formularul special de pe site, n seciunea Clubul Supernova. Trofeul este ncununarea muncii tale! Directorul tu de zon, cu care ai lucrat ndeaproape pentru a atinge performana, i va nmna premiul personalizat. Insigna vorbete despre performana ta! Vei regsi n prima ta comand din C02/2013 o insign personalizat Clubul Supernova. Poart-o cu ncredere pentru un look profesionist.

Cina de Gal` a Liderilor din Argint [i AurPentru c te-ai calificat n Clubul Supernova, nivelurile Argint i Aur, vrem s te cunoatem i s te felicitm!

Vei fi invitat de Directorul tu de Divizie la un eveniment de Gal, ntr-un loc select din ar. Vei avea ocazia s te ntlneti cu cei mai buni Lideri din divizie, oameni de la care vei nva secretele performanei lor.

Un om de business are nevoie de o recuzit` businessEti lider de Aur sau de Platin? n Campania 2 din 2013, te ateapt n colet un set de produse personalizate, demne de statutul tu. Cu siguran i vor fi de folos crile de vizit sau agenda personalizat.

ntlnire cu managementul Avon [i Cina de Gal` a celor mai buni Lideri din RomniaToi Liderii calificai n Aur i Platin vor fi invitai n Bucureti, pentru a petrece 2 zile pline cu momente de rsf ce vor culmina cu Cina de Gal alturi de Echipa de Management Avon Romnia.

Tot ce-i mai bun pentru Liderii de Platin`Toi Liderii calificai n Supernova Platin vor primi la Cina de Gal a celor mai buni Lideri din Romnia, cte o tablet de ultim generaie. Vrem s te meninem n permanen conectat cu toate noutile din lumea Avon. Folosete-te de ea la evenimentele de prospectare pentru a arta c eti un adevrat profesionist.

Te visezi conducnd un cochet Opel Astra? Unul din Liderii calificai n Supernova Platin poate ctiga prin tragere la sori un Opel Astra. Detaliile tragerii la sori vor fi prezentante n seciunea aferent Clubului Supernova n C02/2013. Mult success!

Excursie City-Break n AmsterdamLiderilor din Supernova Platin le-am pregtit o excursie de 4 zile i 3 nopi n capitala rii Lalelelor, un ora pe gustul tuturor, fie c preferai cultura i istoria, petrecerile, sau doar farmecul relaxant al unui vechi ora European. Imagineaz-i deja ct de frumos va fi s te plimbi cu barca n labirintul de canale, s te plimbi pe strzile pietruite i s admiri arhitectura caselor olandeze sau s dai o rait prin incredibila pia de flori.