Brosura Nikken 2014

72
BROȘURA DE PRODUSE Bine ați venit la un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat 0758.249.499 / [email protected] Consultant Independent Nikken

description

Produse wellness de cea mai bună calitate, pentru 24 ore/zi de Sănătate și Bunăstare. Detalii și comenzi la 0758.249.499 / [email protected].

Transcript of Brosura Nikken 2014

Page 1: Brosura Nikken 2014

BROȘURA DE PRODUSE

Bine ați venit la un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat

0758.249.499 / [email protected] Independent Nikken

Page 2: Brosura Nikken 2014

Dacă dorim să schimbăm

viitorul, trebuie să schimbăm mai

întâi prezentul.…

2

Page 3: Brosura Nikken 2014

Schimbați ziua de astăzi pentru a avea una de mâine mai bună

Atunci când Nikken a fost fondată în 1975, am dat un răspuns lumii noastre moderne în continuă schimbare și efectul acesteia asupra sănătății noastre și a mediului în care trăim. Viziunea noastră a fost aceea de a ajuta oamenii să mențină o viață mai sănătoasă și mai împlinită prin reconectarea la natură, dar în același timp, permițându-ne să continuăm să trăim și să ne bucurăm de viață într-o societate din ce în ce mai orientată tehnic.

Cu ritmul accelerat de schimbare, de obicei descoperim consecințele stilului nostru de viață, numai retrospectiv. Nikken oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a prelua controlul asupra vieții noastre, pentru a le redirecționa cu ajutorul cercetărilor și pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm la orice vârstă și în orice situații. De exemplu: stresul cauzat de job, examene, grija pentru copiii mici sau părinții vârstnici, sau pur și simplu cei care iubesc viața din plin și au o atitudine de „lucrezi din greu, trăiești din plin”!

Atunci când vine vorba de stres, majoritatea oamenilor se gândesc la stresul emoțional - stresul job-ului, naveta, familia sau finanțele. Dar, experimentăm, de asemenea, o acumulare de stresuri fizice: alimentație proastă, somn neadecvat sau prea multe nopți târzii, hidratare neadecvată, exercițiu fizic insuficient, lumina artificială și poluarea chimică din aer, apă și alimentație.

Corpurile noastre sunt rezistente, dar mai devreme sau mai târziu, acumularea în ansamblu poate avea un impact negativ asupra sănătății și vitalității noastre.

Din momentul în care Nikken a fost fondată, am devenit o companie cu cea mai mare rată de creștere din industria vânzărilor directe, în istoria Japoniei și ne-am extins viziunea în mai mult de 35 de țări, cu milioane de clienți și sute de mii de Consultanți Independenți Nikken, toți concentrați pe ideea de a face o diferență în viața și în comunitățile lor.

3Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 4: Brosura Nikken 2014

Fundațiile tehnologice

Comenzile

Apa – Vedeți gama noastră de produse PiMag® pentru a beneficia de apă proaspătă și curată, acasă sau la locul de muncă.

Tehnologiile de energie de la Nikken

Casa de Bunăstare Nikken

Somnul – Creați mediul perfect de somn cu ajutorul revoluționarului Sistem de Dormit Naturest®.

Nutriție – Oferiți sprijin corpului, cu ajutorul suplimentelor special formulate, inclusiv noua gamă Complete Balance™.

Humans Being More

Filozofia celor Cinci Stâlpi

Aer – Respirați aer proaspăt, nepoluat, cu ajutorul purificatorului avansat KenkoAir® – o soluție minunată pentru cei ce suferă de alergii.

Îngrijirea pielii – Mențineți-vă pielea strălucitoare cu ajutorul gamei de puternice produse naturale True Elements™.

Autoship

Descoperiți… Trăiți… Împărtășiți

Lumina – Beneficiați de o iluminare mai naturală în orice moment al zilei sau al nopții, cu lampa KenkoLight®.

Recuperare – Echilibrați energiile corpului cu tehnologiile noastre naturale avansate.

Informații suplimentare

26

32

44

50

10

18

22

5

71

50

22

70

44

18

9

70

32

10

8

68

26

9

6

4

Page 5: Brosura Nikken 2014

68Aflați mai multe despre tehnologiile noastre în ghidul de la sfârșitul acestei broșuri.

Fundațiile tehnologiceCrearea unei vieți mai sănătoase și mai fericite, nu trebuie să fie un lucru complicat. Produsele noastre sunt concepute pentru a încorpora tehnologiile noastre naturale și în același timp puternice, în obiectele de casă pe care le utilizăm în fiecare zi, fără a ne schimba rutina sau stilurile de viață.

Ținând cont de toate acestea, viziunea Nikken poate fi experimentată prin folosirea a ceva la fel de simplu cum ar fi introducerea branțurilor noastre în pantofi, purtarea de-a lungul zilei a bijuteriilor TriPhase® sau a bandajelor de suport, încorporarea sistemului de dormit în patul dumneavoastră obișnuit, și pentru eliminarea stresului, folosirea luminii, a apei și a aerului proaspăt în casă și la locul de muncă, un ansamblu ce va fi mai mult în armonie cu corpurile noastre și cu natura.

Acest lucru înseamnă că, aceleași tehnologii de bază apar de-a lungul gamei noastre de produse - vedeți iconițele din dreapta acestei pagini pentru a descoperi tehnologiile incluse în fiecare produs.

Tehnologia Magnetică avansată Aceste produse conțin Tehnologie Magnetică Nikken pentru o bunăstare îmbunătățită.

Tehnologia TriPhase® Aceste produse combină toate cele trei tehnologii: Tehnologia Magnetică, Far-Infrared și cea de Ioni Negativi.

Tehnologia Far - Infrared Aceste produse utilizează fibre ceramice ce absorb energia și o reflectă înapoi sub formă de căldură ușoară, relaxantă.

Tehnologia de Ioni Negativi Aceste produse generează ioni negativi, ce se regăsesc în mod obișnuit în mediile naturale cum ar fi cascadele.

5Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 6: Brosura Nikken 2014

Casa de Bunăstare Nikken

Ideea este aceea că, casa dumneavoastră ar trebui să reprezinte cel mai sănătos, fericit și sigur mediu de trai atât pentru dumneavoastră, cât și pentru familie.. Bunăstarea noastră generală are mult de-a face cu stilul nostru de viață și Nikken crede în îmbunătățirea a trei zone interacționate pentru a susține o Casă de Bunăstare -  ·   Odihnă și relaxare - somn și produse magnetice·   Mediul înconjurător - aer, apă și lumină·   Nutriție și îngrijirea pielii - suplimente naturale

Aceste zone reprezintă fundațiile vieții și sunt vitale sănătății și bunăstării noastre.

Pe lângă tehnologie, mai există un element suplimentar - o înțelegere fundamentală.

Albert Einstein a spus, “Nu putem rezolva probleme folosind același tip de gândire cu care au fost create”.

Aceasta stă la baza a tot ceea ce facem - problemele sunt aproape universale: soluțiile încep cu un mod diferit de a gândi.

6

Page 7: Brosura Nikken 2014

Nu putem rezolva problemele folosind același tip de gândire cu care au fost create.

Albert Einstein

77

Page 8: Brosura Nikken 2014

Filozofia celor Cinci Stâlpi

Cercetările conduse de Nikken au scopul de a crea o cale îmbunătățită către sănătate și bunăstare. Cu toate acestea, cei Cinci Stâlpi ai noștri sunt despre o definiție mai extinsă a bunăstării, pentru a merge mai departe către un echilibru mai mare în viața noastră, în special în aceste zone cheie:

1. minte sănătoasă2. corp sănătos3. familie sănătoasă4. societate sănătoasă5. finanțe sănătoase

Dacă experimentăm stres în oricare dintre aceste zone, acestea vor avea, de asemenea, efecte și mai mari asupra altora. Stresurile financiare pot avea un impact asupra celorlalți stâlpi, la fel și cele de sănătate sau de familie.

FIN

AN

ȚE

SO

CIE

TA

TE

FA

MIL

IEC

OR

PM

INT

E

O abordare echilibrată asupra vieții, întărește fiecare dintre acești stâlpi și rezultă într-un stil de viață mai satisfăcător, mai sănătos și mai recompensator.

8 Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 9: Brosura Nikken 2014

Descoperiți… trăiți… împărtășiți…

Continuați procesul de descoperire în această broșură și mai mult decât atât, prin comunicarea cu Consultanții ce dețin toate cunoștințele necesare.

Vă invităm să introduceți câteva aspecte Nikken în viața dumneavoastră și a familiei, pentru a trăi Nikken.

Pe măsură ce explorați mai departe, vă invităm, de asemenea, să ne însoțiți în a răspândi mesajul nostru întregii lumi. În acest context, structura de afacere Nikken poate reprezenta o bază minunată pentru un venit suplimentar, chiar și primar, în timp ce ce împărtășiți conceptul și informațiile legate de valoare și importanța în lume, pentru a susține obținerea unor vieți împlinite, pline de energie și vitalitate pentru noi, pentru familiile noastre și pentru comunitățile în care trăim.

Atunci când doriți să comandați…Procesul de comenzi nu poate fi mai ușor. Apelați la Consultantul dumneavoastră Independent Nikken și aceștia vor avea grijă de toate detaliile.

La îndemână, pentru a vă oferi un serviciu personal și sfaturi utile, dânșii vor fi primul punct de contact și dacă aveți vreo nelămurire sau doriți informații suplimentare cu privire la oricare dintre produsele noastre, nu ezitați să-i contactați.

Detaliile Consultantului dvs. Independent Nikken sunt:

Sperăm că sunteți mulțumiți de produsele Nikken și de avantajele pe care acestea le oferă sentimentului nostru de bunăstare și sănătății noastre, dar dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumiți de achiziția dumneavoastră, vă rugăm să vă contactați Consultantul Independent Nikken.*

* Orice comandă poate fi anulată în termen de 14 zile de la recepționarea livrării pentru o rambursare completă, cu condiția ca produsele să fie în ambalajul original, nefolosite și bune pentru revânzare. 9

0758.249.499

[email protected]

Page 10: Brosura Nikken 2014

Somnul sănătos a fost dovedit empiric a fi cel mai important factor determinant în estimarea longevității, mult mai important ca dieta, exercițiul fizic sau ereditatea

Dr William Dement, fontatorul Centrului de Cercetare în domeniul somnului de la Universitatea Stanford, primul laborator de somn din lume, și parte din echipa care a identificat pentru prima dată diferitele etape de somn.

10

Page 11: Brosura Nikken 2014

SomnulUn aspect important al sănătății noastre

Sprijinim un somn mai bun

Cel puțin o treime dintre noi, nu dormim bine. Majoritatea oamenilor se trezesc obosiți și oboseala se prelungește de-a lungul zilei. Cu toate acestea, somnul este o funcție psihologică esențială - un concept cheie în domeniul cercetărilor, este acela de oboseală socială (social jetlag) - diferența constând între dorința de a ne trezi dimineața conform ceasului nostru intern, versus situația în care suntem forțați să ne trezim pentru că a sunat alarma ceasului sau a telefonului.

Somnul controlează toate aspectele sănătății noastre, atunci când corpul nostru este proiectat astfel încât se poate recupera din stresul zilei anterioare și se pregătește pentru stresul zilei ce ne așteaptă. Un somn de proastă calitate poate duce la o creștere în răspunsul stresului cronic și la o reducere a funcțiilor sistemului imun, cauzând alte consecințe în aproape toate aspectele sănătății și bunăstării noastre.

Un somn odihnitor nu se raportează numai la numărul de ore pe care le petrecem dormind, ci și la calitatea acestuia, și o parte semnificativă a acestei calități, o reprezintă mediul în care dormim.

Sistemul de Dormit Naturest®

Salteaua Naturest® Kenkopad®

Perna Naturest®

Masca de somn Kenko PowerSleep®

Plapuma KenkoDream®

12

14

15

16

1717

15

14

11Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 12: Brosura Nikken 2014

Sistemul de Dormit Naturest®

Elementele incluse în Sistemul de Dormit Naturest®, au fost proiectate pentru a lucra împreună în armonie, cu scopul de a vă învălui într-un mediu de somn avansat și adaptat. Acesta vă poate oferi șansa de a obține calitatea cea mai înaltă de somn, sentimentul că acasă dormiți în natură și vă poate ajuta să atingeți acel nivel de somn necesar pentru ca psihicul și corpul dumneavoastră să funcționeze nu numai în mod adecvat, dar mai ales cu energie și vitalitate.

Atunci când alegem un pat, majoritatea oamenilor se gândesc numai la cât de confortabilă este salteaua. Cu toate acestea, pentru a oferi cea mai înaltă calitate de somn, precum și odihna și recuperarea adecvate, există multe lucruri care trebuiesc luate în considerare în mediul înconjurător al spațiului de dormit. Acestea includ:

Nikken a dezvoltat Sistemul de Dormit Naturest® pentru a optimiza fiecare dintre acești factori diferiți pentru fiecare individ în parte, chiar dacă acesta împarte același pat cu un partener care poate că ar avea nevoi diferite.

·   Confortul fizic ·   Suportul·   Temperatura mediului·   Controlul umidității

·   Ventilația·   Stimularea·   Igiena·   Un mediu energetic

Plapuma KenkoDream® Salteaua Naturest® Kenkopad®Perna Naturest®

Înainte, mă trezeam dimineața încă obosit, cu un sentiment de plictiseală și extenuat. După ce am folosit Sistemul de Dormit, m-am trezit revigorat, cu senzația de a fi mai în formă și mult mai odihnit. De când folosesc Sistemul de Dormit, sunt mult mai fericit și am mai multă energie.Jürgen Riede, Consultant Independent Nikken, Germania

12

Page 13: Brosura Nikken 2014

Combinați Sistemul de Dormit Naturest® cu Purificatorul KenkoAir® și lampa KenkoLight®, pentru a crea un mediu de somn optim.

20 24

13

Page 14: Brosura Nikken 2014

Salteaua Naturest® KenkoPad®

Transformați-vă salteaua obișnuită în mediul perfect de somn

·  Bază din latex fără alergeni preluând conturul formei corpului pentru confort și suport mai bun.

·  Produs din latex non-alergenic și sigur din punct de vedere ecologic

·  Nodulii cu densitate în pantă oferă o stimulare ușoară de masaj

·  Fundația din latex elimină umezeala și promovează o ventilație îmbunătățită

·  Materialele naturale se conformează legilor privind protecția împotriva incendiilor, fără utilizarea substanțelor chimice

Tehnologie avansată de relaxare

Salteaua Naturest® KenkoPad® de la Nikken, este proiectată cu spumă de latex sculptată în formă de suport de ou, într-o suprafață conturată cu noduli speciali tratați. Aceasta are ca scop, un masaj cu efect de relaxare în timpul somnului și permite circularea aerului și disiparea transpirației naturale a organismului în timpul nopții, cedând presiunii pentru atingerea unui grad ideal de confort și în mod natural igienic - spuma de latex fiind în mod natural rezistentă la dezvoltarea bacteriilor și a acarienilor de praf. Utilizând matricele tehnologiei RAM™, exclusivă companiei Nikken, salteaua Naturest® Kenkopad® este completată cu un câmp magnetic, special conceput pentru relaxare și îmbunătățirea calității somnului.

Materiale naturale, reînnoibile

Salteaua Naturest® Kenkopad® este produsă dintr-un amestec de spumă de latex non - alergenic, husa este din bumbac complet natural ce se poate reînnoi complet, lână și fibre de bambus, produse fără pesticide sau insecticide, iar acest lucru îmbunătățește permeabilitatea, asistă la disiparea umidității și, prin urmare, ajută la crearea unui mediu de somn mai confortabil și mai uscat.

Salteaua Naturest® Kenkopad®, perna Naturest® și plapuma KenkoDream® sunt proiectate pentru a lucra împreună în armonie, oferindu-vă mediul perfect de somn pentru relaxare și revitalizare.

Tehnologie: Tehnologia magnetică RAM™

Mai multe informații sunt disponibile în pagina 68.

Dimensiuni disponibile: 11120 11123 ROU Naturest®

Kenkopad® 80x200 11126 ROU Naturest® Kenkopad® 100x200 11129 ROU Naturest®

Kenkopad® 140x200

11121 ROU Naturest® Kenkopad® 70x190 11124 ROU Naturest®

Kenkopad® 90x190 11127 ROU Naturest® Kenkopad® 120x200 11130 ROU Naturest®

Kenkopad® 160x200

11122 ROU Naturest® Kenkopad® 75x200 11125 ROU Naturest®

Kenkopad® 90x200 11128 ROU Naturest® Kenkopad® 140x190 11131 ROU Naturest®

Kenkopad® 180x200

ROU Naturest® Kenkopad® 74x185

14

Page 15: Brosura Nikken 2014

Plapuma KenkoDream®

O plapumă perfect echilibrată pentru orice anotimp

·  Funcție excepțională de reglare a temperaturii cu Far-Infrared

·  Sporește senzația de bunăstare prin eliberarea ionilor negativi

·  Straturile interioare și exterioare conțin fibre naturale pentru ventilație

·  Produsă din materiale non-alergenice și sigure din punct de vedere ecologic

·  Poate fi spălată la mașină

Menținerea unei temperaturi constante

Plapuma KenkoDream® încorporează Tehnologia Far - Infrared și este produsă din fibre ceramice reflective ce se regăsesc în husa sa naturală, anti-bacteriană și respirabilă. Absorbind energia termică din mediu - de exemplu căldura corpului - Tehnologia Far - Infrared o reflectă înapoi, sub o formă de căldură ușoară pentru a ajuta la calmarea organismului pe parcursul nopții. Acest lucru ajută la ușurarea tensiunii, ceea ce înseamnă că veți veți adormi cu ușurință. Fibrele elimină, de asemenea, orice exces de căldură, ajutând la menținerea unei temperaturi constante, nici prea cald, nici prea rece.

Un mediu natural

Având încorporată tehnologia generatoare de ioni negativi, Plapuma KenkoDream® crează o atmosferă de ioni negativi asociați cu sentimentul calm de relaxare pe care îl avem atunci când ne aflăm în pădure sau la mare, pentru a vă oferi senzația că dormiți în mijlocul naturii.O matrice de magneți din plapumă, complementează mai departe câmpul magnetic al saltelei Kenkopad® pentru ca dumneavoastră să fiți complet învăluiți într-un câmp magnetic plin de energie.

Nu uitați de Salteaua Naturest® KenkoPad® și de Perna Naturest®

Dimensiuni disponibile:

Tehnologie: Tehnologie magnetică de câmp în pantă, Far – Infrared și Ioni Negativi

11270 Plapumă KenkoDream® 135X200 cm 11273 Plapumă KenkoDream®

220X225 cm

11271 Plapumă KenkoDream® 160X210 cm

11272 Plapumă KenkoDream® 200X200 cm

15Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 16: Brosura Nikken 2014

Sprijinirea poziției naturale de dormit

Umplută cu latex natural ferm ce o previne să devină plată, perna Naturest® este pe deplin reglabilă, pur și simplu prin adăugarea sau scoaterea umpluturii din aceasta. Perna Naturest® încorporează, de asemenea, un guler intern, special conceput pentru a asigura cea mai confortabilă poziție pentru alinierea capului, a gâtului și a coloanei vertebrale. Husa respirabilă din bambus natural și fibre din bumbac, asistă procesul de ventilație, ajutând la reglarea temperaturii pentru a vă menține un mediu confortabil și răcoros.

Un somn adânc de întinerire

Perna Naturest® este diferită de orice altă pernă datorită design-ului său cu Tehnologia RAM™. Pe măsură ce vă cufundați într-un somn adânc, creierul se reîncarcă, restaurând energia necesară pentru a doua zi. Fiind portabilă, puteți lua cu dumneavoastră tehnologia naturală și relaxantă, fie că veți călători sau stați acasă, beneficiind astfel de avantajele tehnologiei magnetice. Perna Naturest® poate fi folosită de una singură sau, pentru a maximiza mediul de somn, poate fi folosită împreună cu Plapuma KenkoDream® și Salteaua Naturest® KenkoPad®.

Perna Naturest®

Adiția perfectă la coconul de somn

·  Tehnologia revoluționară RAM™ (radial-axis magnetism)

·  Susține alinierea spinării

·  Umplutură din latex non-alergenic, unic ajustabil pentru nivelul ideal de confort

·  Materialele naturale se conformează legilor privind protecția împotriva incendiilor, fără utilizarea substanțelor chimice

·  Husă din fibre naturale

Nu uitați de Salteaua Naturest® KenkoPad® și de Perna Naturest®

Dimensiuni:lățime 46.5 x lungime 62 cm

Tehnologie: Tehnologia magnetică RAM™

11150 Perna Naturest®

16

Page 17: Brosura Nikken 2014

Tehnologie avansată de relaxare

Funcția principală a măștii de somn Kenko PowerSleep® este aceea de a pune în practică tehnologiile avansate de energie de la Nikken, asupra ochilor și a capului într-un mod confortabil și convenabil, deoarece zona din jurul ochilor este zona unde de multe ori reținem stresul și tensiunea, acest lucru ducând la îmbătrânirea prematură și la apariția ridurilor. Combinând Tehnologia DynaFlux® pentru a extinde energia magnetică în jurul capului, cu cea Far - Infrared și de Ioni Negativi, Masca Kenko PowerSleep® ajută la liniștirea psihicului pentru o relaxare profundă.

Reducerea întreruperii de somn

Există o varietate de motive pentru care avem probleme cu somnul - lumina artificială, lucrăm târziu în noapte, nu dormim acasă; poate că partenerul dumneavoastră lucrează până târziu și nu puteți adormi datorită luminii de la laptop-ul acestuia, sau zilele lungi de vară vă cauzează lipsa de somn deoarece nu puteți adormi până nu se întunecă. Masca de somn Kenko PowerSleep® ajută la reducerea luminii ca sursă de perturbare, și fie că sunteți într-un avion, într-o cameră de hotel, pe tren, sau razele soarelui pătrund în cameră de dimineață, masca de somn Kenko PowerSleep® poate fi partenerul perfect de somn.

Masca de somn Kenko PowerSleep®

Relaxare totală pentru un somn profund

·  Un design special pentru a se potrivi oricui, material respirabil ce oferă confort pentru mai multe ore

·  Mărime mică, compactă, ușoară în greutate, în săculețul său special

·  Tehnologia Magnetică DynaFlux® sporește câmpul natural de energie

·  Tehnologie Far-Infrared pentru o încălzire ușoară și reglarea temperaturii

·  Tehnologia de Ioni Negativi pentru un mediu de somn mai calm și mai natural

Dimensiuni: lățime 10cm x lungime 20,5cm Pe deplin ajustabilă

Tehnologie: Tehnologia Magnetică DynaFlux®, Ioni Negativi și Far-Infrared

3015 Masca de somn Kenko PowerSleep®

17Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 18: Brosura Nikken 2014

18

Page 19: Brosura Nikken 2014

RespirațiAer curat, fără poluanți, pe tot parcursul anului

Purificatorul de aer KenkoAir®, a fost conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior în trei moduri principale…

Atenuarea simptomelor pentru cei ce suferă de alergii

KenkoAir® conține un sistem de filtrare superior, denumit ULPA, menit să elimine alergenii aeropurtați și să ajute la atenuarea problemelor de respirație. Certificat de un număr de fundații naționale și europene de alergii, KenkoAir® elimină praful, particulele de mucegai și polenii din aer, precum și poluanții artificiali creați de produsele de curățare, odorizant și de alte capcane ale vieții noastre moderne.

Poluarea aerului

Nu întotdeauna evidentă, poluarea aerului poate avea un impact semnificativ asupra sănătății noastre, mai ales în interior, unde poluanții pot fi de 2-5 ori mai mari decât în aerul liber. Îmbunătățirea calității aerului poate reduce sarcina de poluare din și de pe trupurile noastre, ajutând totodată la reducerea poluanților din birouri, școli și alte medii asemănătoare.

Ne aduce mai aproape de natură

Aerul natural este cel ideal; cel pe care îl inhalăm la o plimbare pe plajă, pe lângă o cascadă sau la munte. Tehnologia brevetată Nikken, denumită ‘Tehnologia Curată de Ioni Negativi’, replică aerul din aceste medii, aducându-ne în căminele și la locul nostru de muncă, aer curat și proaspăt, ce ne poate ajuta să ne concentrăm și să ne menținem conectați la ceea ce facem.

Purificatorul de aer KenkoAir®20

19

Page 20: Brosura Nikken 2014

Purificatorul KenkoAir® este acreditat de Allergy UK și Centrul European al Fundației pentru Cercetarea Alergiilor; aceste organizații sprijină numai produsele care elimină alergenii din mediu.

20

Page 21: Brosura Nikken 2014

Proces de filtrare în trei etape

Purificatorul de aer KenkoAir® încorporează un sistem avansat de filtrare în trei etape ce conține: un prefiltru ce acționează ca o barieră fizică sau ca o capcană, pentru a elimina particulele de mari dimensiuni cum ar fi părul de animale și praful; un filtru de absorbție cu carbon activat ce elimină gazele aeropurtate și particulele solide; și o etapă finală cu filtru de grad medical ULPA (filtrare de penetrare ultra-low) ce ajută la eliminarea particulelor extrem de fine. Filtrul superior ULPA elimină 99.9995% din particulele mici până la 0.12 microni, în timp ce filtrele HEPA – utilizate în mod obișnuit în mediile medicale cum ar fi sălile de operație din spitale – elimină numai particulele mici până la 0.3 microni, oferindu-vă o indicație privitoare la cât de curat poate fi aerul filtrat prin purificatorul de aer KenkoAir®.

Mai bun pentru dumneavoastră, mai bun pentru mediu

Purificatorul KenkoAir® încorporează Tehnologia de Ioni Negativi și eliberează 2 milioane de ioni negativi pe secundă. Cu operare fără ozon – o formă toxică de oxigen generat de majoritatea sistemelor de filtrare a aerului – purificatorul KenkoAir® este eficient din punct de vedere al energiei și este certificat cu Energy Star de către Agenția pentru Protecția Mediului din Statele Unite, o acreditare acordată numai celor mai eficiente sisteme de purificare a aerului, reducându-vă factura la curentul electric și ajutând în același timp planeta.

Purificatorul de aer KenkoAir®

Puternica tehnologie de la Nikken, denumită Tehnologia ‘Curată de Ioni Negativi’, a fost dovedită că ajută la reducerea particulelor aeropurtate care declanșează atacuri de astm și alergii.

·  Filtrul ULPA de grad medical, elimină 99.99% din particulele aeropurtate, mici până la 0.12u

·  Certificat de Allergy UK și ECARF

·  Tehnologia de Ioni Negativi

·  Funcționare fără ozon

·  Ușor în greutate

Greutate: 6.3kgSuprafață acoperită: 313 sq ft/ 29m2

Tehnologie: filtru ULPA, generare de Ioni NegativiDimensiuni: lățime 37.5cm, înălțime 57.5cm, adâncime 25.5cm

1641 Purificator KenkoAir®

1643 Pachet filtre de schimb KenkoAir®

21Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 22: Brosura Nikken 2014

22

Page 23: Brosura Nikken 2014

LuminaPuterea luminii

Avantaje pentru bunăstarea noastră

De obicei nu luăm în considerare lumina ca parte din sănătatea noastră, dar ea face parte în aceeași măsură din mediul în care trăim precum aerul sau apa, deoarece corpurile noastre reacționează la diferite calități ale luminii și ritmurile noastre chimice interne sunt, de asemenea, coordonate în parte de lumină.

Petrecem aproape 90% din timp în interior în lumină artificială și durerile de cap, lipsa concentrației și alte probleme de sănătate nu sunt ieșite din comun. Unii oameni pot fi sever afectați, în timp ce pentru alții doar se adaugă suplimentar stresului fizic.

Lumină cu spectru întreg pentru toată familia

Printre cercetările efectuate asupra luminii artificiale există și un studiu în colaborare cu Departamentul de Educație din Florida, ce a scos în evidență efectele negative ale luminii artificiale cum ar fi lipsa de concentrare și a performanței academice în rândul copiilor, dar cu toții putem fi afectați, nu numai copiii.

Lampa de birou cu spectru natural, KenkoLight®, este destinată utilizării în birouri, acasă, este pentru toată familia și a fost proiectată special pentru a replica lumina naturală a soarelui și pentru a reduce efectele luminii artificiale, mai ales atunci când o comparăm cu mediul în care am evoluat.

23

KenkoLight®24

Page 24: Brosura Nikken 2014

Aducem lumina de afară, în interior

Lampa de birou KenkoLight® crează un spectru bogat în comparație cu lumina artificială obișnuită, o simulare mai bună a lumii naturale a soarelui. Majoritatea organismelor se dezvoltă foarte bine în lumina naturală a soarelui, dar ziua, majoritatea traiului modern este petrecut în interior. De-a lungul lunilor de iarnă, este posibil ca expunerea la lumina naturală să fie una minimă. Lampa KenkoLight® poate ajuta la diminuarea durerilor de cap și la sporirea productivității la locul de muncă.

Practică de folosit

În principal, lampa KenkoLight® este pentru citit, ajutând la reducerea oboselii ochilor. Prin închiderea brațului, lampa poate fi transformată într-o lampă obișnuită sau una de noapte.

Dimineața, lampa KenkoLight® poate fi setată astfel încât să se aprindă puțin câte puțin, ajutându-vă să vă treziți cu ușurință pentru a vă simți mai energizați. În cazul în care aveți nevoie, lampa încorporează, de asemenea, un ceas cu alarmă. Seara, lumina se va stinge puțin câte puțin, un proces similar amurgului, ce vă ajută să adormiți într-un mod mai relaxant.

Cu tehnologie specială fără clipire, lampa KenkoLight® consumă cu 70% mai puțin curent în comparație cu un bec de 40 w, durează de 10 ori mai mult decât un tub fluorescent și de 60 de ori mai mult decât un bec obișnuit, făcând-o mult mai eficace din punct de vedere al costului implicat.

KenkoLight®

Avantajele luminii naturale în orice moment al zilei sau în orice anotimp al anului

·  Simulează spectrul de lumină naturală al soarelui pentru a sprijini sănătatea fără utilizarea de raze ultra violete

·  Poate ajuta la reducerea oboselii ochilor și a durerilor de cap, și poate spori productivitatea și concentrarea

·  Funcție de gradul de mărire sau micșorare a luminii, pentru a replica un răsărit sau un apus de soare, pentru un ciclu de somn mai natural. Include un ceas cu alarmă pentru a vă ajuta să vă treziți cu ușurință

·  Ideală de folosit atât acasă, cât și la birou.

Greutate: 1kgConsum de curent electric: maximum 12 W Dimensiuni: lățime bază 7.6 cm, lungime 17.5 cm, înălțime 39.5 cm, lungime cap de lampă 30 cm

1290 KenkoLight®

24 Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 25: Brosura Nikken 2014

Lampa KenkoLight® și Sistemul de Dormit Naturest® reprezintă combinația perfectă pentru Casa dumneavoastră de Bunăstare.

12

25

Page 26: Brosura Nikken 2014

26

Tehnologia apei PiMag folosește un amestec special de minerale și materiale naturale, pentru a produce apă ce nu numai că are un gust bun, dar vă este, de asemenea, benefică.

Page 27: Brosura Nikken 2014

ApaO apă de mai bună calitate pentru o bunăstare îmbunătățită

Apa este viața

Apa stă la baza tuturor funcțiilor noastre fiziologice și este sugerat faptul că 65-75% dintre noi, nu consumăm suficientă apă: chiar și o ușoară deshidratare poate afecta performanța fizică și psihică și poate contribui la sporirea gradului de oboseală pe timpul zilei. O hidratare neadecvată poate fi un factor contribuitor la multe probleme de sănătate semnificative în timp ce, ca parte pozitivă, apa poate ajuta la echilibrarea apetitului, iar studiile au arătat că, în medie, acei copii care consumă suficientă apă la școală au nivele mai înalte de performanță comparativ cu cei care nu au apă cu ei în timpul examenelor și care, în general, nu performează la fel de bine ca ceilalți.

Apă proaspătă ca cea de izvor

Un motiv semnificativ pentru aceste lucruri este acela că multor oameni nu le place gustul sau experiența consumului de apă potabilă, astfel încât sistemele de apă Nikken PiMag® sunt proiectate pentru a lua apa de la robinet și a crea acea experiență specială de consum de apă proaspătă, asemănătoare celei de la izvor, acasă și la locul de muncă. Acest lucru se realizează printr-un proces în etape multiple, mai întâi cel de curățare a apei, apoi de mineralizare, alcalinizare, ionizare și energizare. Rezultatul constă într-o apă ce de multe ori este considerată a fi mai ușor de consumat, mai plăcută la gust, rămânând totodată pură și fără a avea un impact negativ asupra mediului înconjurător ca cea îmbuteliată comercial, și , desigur fără costul și inconvenientul fizic pe care le implică aceasta.

* aproximativ 2 litri pe zi

Sistemul de apă gravitațional PiMag Waterfall® 28

Sticla Sport PiMag®

Cap de duş PiMag Ultra®

30

3131

30

28

27

Page 28: Brosura Nikken 2014

După ce am folosit sistemul de apă PiMag Waterfall® și Sticla Sport PiMag®, am învățat să iubesc din nou apaConstantin Hîrdău, Consultant Independent Nikken, România

Filtrare în etape multiple

În funcție de sursa de alimentare cu apă și de conducte, apa de la robinet poate conține numeroase urme de substanțe chimice, incluzând clor, produse dezinfectante, sedimente, metale grele și pesticide, dar noi am dezvoltat sisteme de apă ce transformă apa obișnuită de la robinet, în apă curată PiMag®.Procesul începe cu un prefiltru ce elimină particulele mai mari din apă; după aceea, apa trece printr-un carbon activat pentru a elimina particulele microscopice; următoarea etapă este cea de mineralizare și alcalinizare; și apoi, avem procesul redox ce îmbunătățește și mai mult procesul de curățare și reduce ORP-ul (Potențialul de Reducere al Oxidării), oferindu-vă apă ce ajută la neutralizarea radicalilor liberi ce pot fi dăunători corpului. Apoi, apa PiMag® se scurge peste pietricelele minerale și peste un câmp magnetic înainte de a ajunge în paharul dumneavoastră.

Cele mai înalte standarde de design

Toate sistemele de apă Nikken PiMag® sunt proiectate conform celor mai înalte standarde și nu conțin BPA sau alte substanțe chimice estrogenice.

Sistemul de apă gravitațional PiMag Waterfall® Operare simplă, tehnologie avansată de reducere a contaminanților

·  Filtrare naturală, gravitațională - nu necesită sursă electrică

·  Minerale ce ajută la ajustarea pH-ului pentru a crea apă alcalină

·  Filtrare certificată pentru a reduce contaminanții

·  Indicator LED pentru înlocuirea filtrelor

·  Se potrivește perfect pe blatul de bucătărie

1380 Sistemul de apă gravitațional PiMag Waterfall®

1381 Pachet filtre de schimb PiMag Waterfall®

1382 Pietricele minerale PiMag Waterfall®

Greutate: 3kgCapacitatea rezervoarelor: rezervorul superior de umplere 5 litri / rezervorul inferior de aprovizionare 5.5 litri Tehnologie: Tehnologia magnetică de câmp în pantă și Tehnologia apei PiMag®, scurgere gravitațională, filtrare în etape multipleDimensiuni: înălțime 42.3 cm, lățime 22.5 cm, adâncime 32.5cm

28 Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 29: Brosura Nikken 2014

Sistemul de apă gravitațional PiMag Waterfall® a primit acreditarea Sigiliul de Aur de la Asociația pentru Calitatea Apei din Statele Unite ale Americii.

Nu uitați de filtrele de înlocuire

Filtrul din Sistemul de apă gravitațional PiMag Waterfall® are o durată de viață de aproximativ trei luni, dar după acest timp, trebuie să-l înlocuiți pentru a beneficia în continuare de apă proaspătă PiMag. Nikken vă oferă un program de comenzi special automat, la prețuri reduse care, în funcție de volumul comenzii, poate include livrare gratuită - consultantul dumneavoastră Independent Nikken vă poate ajuta cu toate acestea.

29

Page 30: Brosura Nikken 2014

Apă PiMag® dintr-o sticlă

Fie că întreprindeți activități sportive pe un câmp, vă uitați la sport dintr-un stand de spectatori, mergeți la serviciu, sau zburați în jurul lumii, acum aveți posibilitatea de a crea delicioasa apă PiMag oriunde mergeți și o puteți aproviziona de la orice sursă sigură de consum. Sticla este refolosibilă, fiecare filtru fiind estimat la 250 de reumpleri și costul reumplerii se raportează la aproximativ jumătate din prețul unei sticle îmbuteliată comercial, economisindu-vă, de asemenea, bani.

Prietenoasă față de mediul înconjurător

Mai mult de 100 de milioane de sticle din plastic sunt folosite zilnic la nivel mondial, deci prin utilizarea Sticlei Sport refolosibile PiMag®, veți ajuta la reducerea deșeurilor din plastic din lume și veți ajuta totodată planeta. Este, de asemenea, produsă dintr-o rășină unică fără BPA, deci dacă o pierdeți, aceasta este complet biodegradabilă, descompunându-se într-o biomasă naturală ce contribuie la nutrienții solului.

Sticla Sport PiMag®

Apă PiMag® delicioasă, oriunde v-ați afla

·  Economică, o alternativă de mediu a apei îmbuteliate comercial

· Filtrare avansată pentru apă mai sănătoasă, mai plăcută la gust

·  Tehnologie PiMag® ce ajustează pH-ul pentru a crea apă alcalină

·  Sticlă sigură, refolosibilă, reciclabilă, biodegradabilă

·  Filtru înlocuibil - aproximativ 250 de reumpleri

Greutate: 250gCapacitatea sticlei: 600 mlTehnologie: Tehnologia magnetică de câmp în pantă, Tehnologia apei PiMag®, filtrare compozitDimensiuni: înălțime 22 cm x circumferință 23 cm

1376 Filtru de înlocuire Sticla Sport PiMag®

1375 Sticla Sport PiMag®

Nu uitați de filtrele de înlocuire…

Filtrul din Sticla Sport PiMag® are o durată de viață de aproximativ trei luni, dar după acest timp, trebuie să-l înlocuiți. Nikken vă oferă un program de comenzi special automat, la prețuri reduse care, în funcție de volumul comenzii, poate include livrare gratuită - consultantul dumneavoastră Independent Nikken vă poate ajuta cu toate acestea.

30

Page 31: Brosura Nikken 2014

Apă PiMag® pentru pielea dumneavoastră

Corpurile noastre nu absorb numai clorul, ci și alți dezinfectanți prin consumul apei, dar și prin evaporarea acesteia și prin piele atunci când facem duș. Atunci când apa este igienizată, se adaugă dezinfectanți. Cu toate că standardele de calitate se aplică, unii își croiesc în continuare drum prin casele noastre împreună cu produsele de dezinfectare, afectând, de asemenea, simțurile gustului și mirosului. Acești contaminanți sunt considerați a fi siguri, dar pot reprezenta totuși o sursă de stres fizic în corpurile noastre și, în contextul unui duș, ne pot oxida și usca pielea.Capul de duș PiMag Ultra® elimină 100% clorul și alți contaminanți, ajutând la evitarea iritațiilor pielii și poate avea ca rezultat o piele fină și un păr mai moale.

Apă de curățare PiMag®

Capul de duș este ușor de instalat și beneficiază de un spray ajustabil cu cinci opțiuni - de la un efect ușor de curățare, la un spray de curățare mai profund, ajutând la calmarea mușchilor obosiți. Capul de duș PiMag® Ultra conține, de asemenea, amestecul exclusiv Nikken de materiale de filtrare și tehnologie magnetică, așa că puteți fi siguri că apa cu care vă spălați are aceeași calitate ca cea pe care o consumați din Sistemul de apă Gravitațional Nikken PiMag Waterfall® și Sticla Sport PiMag®.

Nu uitați de filtrele de înclouire…

Filtrul din Capul de duș PiMag® Ultra are o durată de viață de aproximativ trei luni, dar după acest timp, trebuie să-l înlocuiți. Nikken vă oferă un program de comenzi special automat, la prețuri reduse care, în funcție de volumul comenzii, poate include livrare gratuită - consultantul dumneavoastră Independent Nikken vă poate ajuta cu toate acestea.

Cap de duş PiMag Ultra®

Apă curată, fără clor

·  Faceți duș cu apă curățată în mod natural de iritanții obișnuiți

·  Elimină 100% din clor

·  Poate fi benefic atât pentru păr, cât și pentru piele

·  Beneficiază de un filtru cartuș de înlocuire

·  Ușor de instalat cu un furtun de 1.8 m

Greutate: 840gTehnologie: Tehnologia magnetică de câmp în pantă, Tehnologia apei PiMag® Dimensiuni: lungime 28 cm, lățime 4 cm, diametrul capului de duș 8 cm, lungime furtun 183 cmPresiunea necesară: 25PSI (1.73 bar) - 80PSI (5.5 bar). Rata maximă de scurgere este de 9.54 litri pe minut. Datorită capacității de filtrare înaltă, este posbil ca presiunea să fie redusă.

1342 Filtru de înlocuire Cap de duș PiMag® Ultra

1341 Cap de duș PiMag® Ultra

31Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 32: Brosura Nikken 2014

32

Page 33: Brosura Nikken 2014

NutrițieSuport nutritiv

Jade GreenZymes® Organic®38

Complete Balance ™- NOU 34

CiagaV®39

Lactoferrin Gold 1.8®39

Kasai®40

OsteoDenx®42

CalDenx®4342

38

34

33

Societatea și alimentația

O bună nutriție reprezintă piatra de temelie a unei bune sănătăți. Cu toate acestea, în societatea noastră aflată în mișcare rapidă, poate fi uneori dificil să consumăm alimente sănătoase, bine echilibrate cu o varietate de ingrediente. În schimb, confortul și comerțul au ajuns să domine obiceiurile noastre alimentare cu zahărul, grăsimile și sarea din ce în ce mai greu de evitat dacă nu gătim totul acasă din produse proaspete. Acest lucru are un impact asupra sănătății și a dus, de asemenea, la o preocupare tot mai mare cu privire la problemele de greutate care sunt în creștere în societatea noastră. În plus, conținutul de nutrienți din alimentele proaspete este, de asemenea, în scădere din cauza agriculturii intensive moderne.

Încadrarea în lumea modernă

Nu există îndoială că cea mai bună soluție nutritivă pentru o sănătate optimă este aceea de a consuma trei mese organice, gătite acasă, încorporând cel puțin cinci și ideal nouă porții de fructe și legume zilnic. Și totuși, cei mai mulți oameni ar considera un lucru dificil să realizeze toate acestea pe lângă prioritățile și responsabilitățile zilnice. Prin urmare, Nikken oferă o gamă de bază esențială de produse nutritive și suplimente specifice, bazate pe alimente integrale, concentrate, care ajută la aprovizionarea corpului cu acel sprijin nutritiv esențial, ce permite totodată continuarea unui trai normal în lumea modernă.

Recunoscându-vă angajamentul dumneavoastră lunar către o bună nutriție, toate suplimentele nutritive Nikken sunt disponibile în programul de comenzi Autoship, un program automat, la un preț redus – pentru mai multe detalii, vedeți pagina 70. 70

Page 34: Brosura Nikken 2014

34

Complete Balance ™

Pierdeți, mențineți sau câștigați în greutate.La Nikken, am înțeles necesitatea unei abordări echilibrate sănătoase și nutriționale privind pierderea în greutate și acesta este motivul pentru care am dezvoltat Complete Balance™ - o combinație de știință avansată și ingrediente naturale pentru a vă oferi un instrument eficient ce face chiar acest lucru!

Shake-urile Complete Balance™ vă pot ajuta corpul și obiectivele de bunăstare, fie că acestea sunt de a pierde, de a câștiga sau chiar de a menține greutatea corporală și de a vă simți astfel mai bine înăuntrul, dar și în exteriorul corpului propriu.

Pierderea în greutate poate apărea ca un obiectiv provocator, mai ales pe baza experiențelor anterioare, dar nu trebuie neapărat să fie ceva complicat. Complete Balance™ a fost dezvoltat în conjuncție cu experta în nutriție, Barbara Cox, și am reușit să includem toate mineralele vitale, vitaminele și energia pe care o obțineți în mod obișnuit de la o masă cu calorii controlate, într-un shake, reducând caloriile într-un mod delicios și practic, pentru a menține obiectivele dorite din punct de vedere al greutății și pentru a susține schimbările pozitive în obiceiurile de masă.

În final, am creat www.nikken-completebalance.eu exclusiv pentru a vă susține în realizarea obiectivelor propuse cu gama Complete Balance™. Aici, veți găsi sfaturi utile, planificatoare de greutate, planificatoare de masă, sfaturi privitoare la exercițiu fizic și rețete pentru a le folosi în programul de shake-uri Complete Balance™.

Oricare ar fi obiectivele corpului dumneavoastră, urmați unul dintre programele noastre de nutriție și exercițiu fizic pentru a vedea rezultate!

34

Page 35: Brosura Nikken 2014

Program Exerciții Nutriție

Pierderea în greutate Pentru sfaturi utile, vizitați www nikken- completebalance.eu

2 x shake-uri Complete Balance™ pe zi

2 x gustări pe zi1 x masă principală pe zi

Bunăstare/Mentenanță 1 x shake Complete Balance™ pe zi2 x gustări pe zi2 x mese principale pe zi

Câștigul în greutate 1 x shake Complete Balance™ pe zi2 x gustări pe zi3 x mese principale pe zi

Oricare ar fi obiectivul dumneavoastră, Complete Balance™

vă poate ajuta să-l îndepliniți

Înlocuirea a două mese pe zi, în cadrul unui regim alimentar restricţionat, cu înlocuitori de masă, contribuie la pierderea în greutate.

Înlocuirea unei mese pe zi, în cadrul unui regim alimentar restricţionat, cu un înlocuitor de masă, contribuie la menţinerea de greutate după pierderea în greutate.

35

Page 36: Brosura Nikken 2014

Complete Balance ™ Bunăstare completă, în interiorul și în afara corpului

·  Promovează bunăstare fizică și psihică ajutându-vă în echilibrarea dietei

·  Fără coloranți artificiali, sau îndulcitori

·  Potrivit pentru vegetarieni, vegani sau oameni care suferă de boala Coeliacs

Pierderea în greutate

Începeți să observați o pierdere în greutate prin urmarea programului Complete Balance™: shake-urile Complete Balance™ au un conținut echilibrat pentru a oferi o masă controlată din punct de vedere al caloriilor în fiecare pliculeț, asigurând în același timp corpului sprijinul nutrițional de care are nevoie de-a lungul zilei. Nikken cunoaște faptul că pierderea în greutate nu este un proces ușor și că este necesar ca dumneavoastră să vă mențineți motivați pentru a vă realiza obiectivele - din acest motiv am creat site-ul www.nikken-completebalance-eu. Aici veți găsi rețete, exerciții, planificatoare de mese și greutate, sfaturi motivaționale privitoare la modul în care să vă îndepliniți ambițiile!

Menținerea greutății și bunăstarea

Shake-ul Complete Balance™ este ideal pentru menținerea greutății pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de stilul de viață actual, dar în același timp să vă simțiți energizați. Prin urmarea planului special dezvoltat Complete Balance™, și prin înlocuirea meselor cu un shake echilibrat în conținutul său, veți simți avantajele vitaminelor esențiale, mineralelor, grăsimilor, proteinelor de orez brun și fibrelor pe care Complete Balance™ le oferă, astfel încât corpul dumneavoastră va avea tot ceea ce este necesar pentru a performa excepțional.

Câștigul în greutate

Prin includerea unui shake Complete Balance™ în dieta dumneavoastră zilnică, veți simți o creștere a bunăstării generale datorată ingredientelor și, având un conținut ridicat de proteine, poate ajuta, de asemenea, la creșterea în greutate atunci când este consumat împreună cu trei mese sănătoase pe zi.

Fără ingrediente ca lactate și soia, conținând 26 de vitamine și minerale esențiale, Complete Balance™ reprezintă shake-ul înlocuitor de masă ce se potrivește oricui pentru a obține bunăstare zilnică.

5016 Complete Balance™ Shake- Aromă de zmeură 5011 Complete Balance™ Shake-

Aromă de vanilie

5609 Nikken Shaker

Conținut: 30 pliculețe

Nu uitați să comandați un Nikken Shaker împreună cu gama Complete Balance™ - perfecte pentru consumul acasă sau atunci când sunteți plecați

36

Page 37: Brosura Nikken 2014

Nikken Shaker

Complete Balance™ gustare cu ovăz și fructe*

Pentru a completa gama noastră de shake-uri Complete Balance™, am dezvoltat o gustare delicioasă, Complete Balance™ baton cu ovăz și fructe. Folosite ca o gustare sănătoasă în cadrul programului zilnic de Complete Balance™, aceste batoane cu ovăz și fructe vă ajută să rezistați ispitei de a mânca între mese și sunt produse din ingrediente naturale ce adaugă câteva varietăți de ingrediente necesare la dieta dumneavoastră.

*Batonul cu ovăz și fructe Complete Balance™ poate fi consumat ca parte din programele Complete Balance™ de la Nikken, sau ca o gustare suplimentară pentru consumul obișnuit.

5020 Complete Balance ™ Baton cu ovăz și frcute

Conținut: 5 pe cutie

Pe www.nikken-completebalance.eu, veți găsi rețete, programe de exerciții

fizice, planificatoare de mese și de greutate și sfaturi utile privitoare la

modul în care vă puteți realiza obiectivele propuse.

3737Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 38: Brosura Nikken 2014

Originea suplimentului Jade GreenZymes® Organic

De mai bine de 40 de ani, omul de știință japonez, Dr. Yoshihide Hagiwara și-a devotat întreaga viață pentru a găsi o substanță naturală ce promovează o bună sănătate și susține nevoile nutritive ale corpului. Numeroase studii științifice l-au condus la descoperirea efectelor pozitive ale ierbii de orz verde, asupra fiziologiei umane.

Ce este Jade GreenZymes® Organic?

Recoltată atunci când lăstarii sunt tineri, deoarece acolo se găsesc substanțele nutritive, iarba este procesată la rece și apoi uscată prin metoda cu spray, pentru o nutriție optimă. Recoltați atunci când nutrienții sunt optimi, în primii lăstari tineri, ușor de absorbit de organism, doar sucul ierbii este folosit, deoarece acesta reprezintă cea mai bogată sursă de nutrienți.

Jade GreenZymes® OrganicOrganic, bun pentru întregul corp

·  Produs din lăstarii cei mai tineri ai ierbii de orz, proaspăt recoltată

·  O sursă minunată de nutrienți naturali

·  O ‘salată într-un pahar’

După numai o săptămână de consum OsteoDenx® și Jade GreenZymes®, m-am simțit mult mai puternică și am fost chiar în măsura de a juca din nou tenis, dar principalul avantaj al produselor nutriționale Nikken, pentru mine a fost libertatea, deoarece nu trebuie să mă mai bazez pe ajutorul altora. Heidi Willi, Client Nikken, Germania

37311 Borcan Jade Green Zymes Organic®

37310Pliculețe Jade Green Zymes Organic®. Disponibil numai în comenzile Autoship Consultanți.

Ingrediente: Organic, KosherConținut: Cutie de 30 de pliculețeBorcan de 50 de porții

A se amesteca cu apă din Sistemul de apă gravitațional PiMag Waterfall® 28

38

Page 39: Brosura Nikken 2014

Ce anume este CiagaV®?

CiagaV® este un suc organic bazat pe fructe de pădure concentrate; ingredientele cum ar fi afinele, boabele de soc, zmeura, murele, acaiul și extractul din semințe de struguri, crează un uimitor nivel ORAC (1425 μmoleTE pentru fiecare porție de 30 ml), oferind în același timp un gust dulce și delicios în mod natural.

CiagaV® este, de asemenea, bogată în vitamina C, care contribuie la sănătate în general prin susținerea absorbției de fier; promovează formarea normală de colagen; contribuie la energia metabolismului. Contribuie, de asemenea, la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Bun pentru natură

CiagaV® conține fructe proaspete, care sunt recoltate atunci când sunt perfect coapte și în creșterea ingredientelor, nu folosim pesticide, erbicide, îngrășăminte artificiale sau organisme modificate genetic. Sticlele de CiagaV® au un impact redus asupra mediului înconjurător datorită faptului că nu conțin bisfenol A dăunător sau alte substanțe chimice posibil dăunătoare și sunt ușor de reciclat. În comparație cu materialul din sticlă, sticlele de CiagaV® crează o amprentă de carbon mai mică și, prin urmare, au un impact redus asupra resurselor naturale.

CiagaV®

Un cocktail de fructe puternice

·  Rată ridicată de ORAC

·  Bogat în Vitamina C

·  O băutură 100 % suc fără zahăr adăugat, conservanți, arome artificiale sau coloranți

·  Organic și Kosher

2130 CiagaV® Organic (pachet dublu)

Produs disponibil numai în cadrul programului de comenzi Autoship Consultant.

45306 Lactoferrin Gold 1.8®

Ingrediente: Organic, KosherConținut: Pachet de 2 sticle x 946ml

Conținut: cutie de 30 de capsule, recomandare 1 pe zi

Ce anume este Lactofferin?

Lactoferina este o proteină esențială, ce apare în mod natural, în principal în lichidele corpului cum ar fi în lacrimi, sânge și în salivă. Un ingredient major în laptele de mamă, și prin urmare una dintre primele surse de nutriție oferită noilor născuți este, de asemenea, prezentă în sistemul digestiv, respirator și cel reproductiv.

Un produs special proiectat pentru bunăstare

Dr. Narain Naidu - unul dintre cei mai renumiți oameni de știință și deținători de brevete pe plan mondial, în cercetările privind lactoferina, inclusiv în tehnicile siguranței alimentare - a condus o echipă de cercetători pentru a dezvolta Lactofferin 1.8®, un produs extrem de pur cu o activitate înaltă de funcționare. Dr. Naidu a descoperit că, lactoferina devine mai puternică atunci când este purificată, ducând la procesul nostru tehnologic de precizie ce utilizează aproximativ trei litri de lapte pentru a produce o singură capsulă de Lactofferin Gold 1.8®. În plus, laptele provine de la o turmă de vaci din Noua Zeelenadă, izolată specific, care este protejată din punct de vedere biologic și constant monitorizată.

Fiecare capsulă conține, de asemenea, 60 mg de vitamina C, care poate contribui la funcționarea normală a sistemului imunitar, funcționarea metabolismului și funcționarea normală a sistemului nervos.

Lactofferin Gold 1.8®

O proteină naturală, esențială pentru susținerea bunăstării în general

·  Proteină naturală

·  Dezvoltată de oameni de știință renumiți, pentru a ajuta bunăstarea

·  Fără lactoză și potrivită pentru cei care au intoleranță la produsele lactate

·  Conține vitamina C

39Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 40: Brosura Nikken 2014

Kasai® pentru femeiFormulat cu isoflavonoide din soia, afine și cireșe acerola pentru a suplimenta cerințele nutriționale pentru sănătatea femeilor. Afinele sunt bogate în proantocianidine. În plus, cireșele acerola furnizează 78% din doza zilnică recomandată de vitamină C, contribuind astfel la reducerea oboselii, la funcționarea normală a funcțiilor psihologică inclusiv a sistemului imunitar, funcția metabolică și la producerea normală de colagen.

Kasai® pentru bărbațiCu un conținut de licopen, usturoi sub formă de pudră, roșie și semințe de dovleac, această varietate de Kasai® este concepută pentru a contribui la bunăstare. Două capsule, asigură 6mg de licopen de înaltă calitate, găsit în mod natural în roșii, care este un carotenoid cunoscut de a avea efecte nutritive benefice.

Kasai®

O nutriție optimă pentru stiluri de viață cu grad înalt de ocupație

·  Suplimente la țintă pentru a susține nevoile de bunăstare ale corpului dumneavoastră

·  Gama este bazată pe suplimente integrale concentrate

·  Combină tehnologii naturale estice și vestice pentru a oferi o nutriție compresivă, echilibrată

·  Cu excepția Uleiurilor Omega Kasai®, fiecare produs din gama Kasai®, este convenabil pentru vegetarieni

Conținut: cutie de 60 de capsule, recomandare 2 pe zi

2516 Kasai® pentru femei

Conținut: cutie de 60 de capsule, recomandare 2 pe zi

2515 Kasai pentru bărbațiProdusele Kasai sunt disponibile numai în cadrul programului de comenzi Autoship Consultant.

40

Page 41: Brosura Nikken 2014

Kasai® Uleiuri OmegaCombinația de ulei din limba mielului și ulei de pește, conține esențialele Omega 3 și Omega 6, pe care corpul nu le poate produce în mod natural și care pot fi obținute numai din alimente sau suplimente alimentare, acestea fiind cunoscute a contribui la menținerea unei funcții normale a creierului. Obținut printr-un proces unic de purificare, metalele grele, poluanții din mediu și impuritățile oxidante, sunt eliminate lăsând în urmă un produs final extrem de pur. Sardinele și hamsiile folosite în Kasai® Uleiuri Omega sunt recoltate din surse durabile de pe coasta statului Peru, căminul a mai mult de 700 de specii marine.

Kasai® multivitamine și mineraleCu un conținut ridicat de fructe și legume sub formă de pudră - ananas, portocală, măr, caisă, cireșe, piersici, căpșuni, papaya, struguri, grefe, afine, zmeură, coacăze, brocoli, morcovi și ceapă - Kasai® multivitamine și minerale, asigură o gamă de vitamine și minerale, împreună cu fitonutrienții asociați și matricele nutritive pentru a satisface nevoile dumneavoastră nutritive, în fiecare zi.

Kasai® Purple BerriesFolosit în medicina tradițională estică pentru o varietate de nevoi în bunăstare, Kasai® Purple Berries de la Nikken, conține un amestec de alonia melanocarpa, soc, afine și coacăze negre, două capsule având o capacitate radicală de absorbție a oxigenului (ORAC) de 300 μmoleTE.

2519 Kasai® Uleiuri Omega

Conținut: cutie de 60 de capsule, recomandare 2 pe zi

2561 Kasai® multivitamine și minerale

Conținut: cutie de 60 de capsule, recomandare 2 pe zi

2518 Kasai® Purple

Conținut: cutie de 60 de capsule, recomandare 2 pe zi

41Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 42: Brosura Nikken 2014

Conținut: cutie de 30 de capsule, recomandare 1 pe zi

Sprijin pentru structura sistemului osos

Oasele noastre sunt unice, formând o structură rigidă, care nu numai că ne permite să ne deplasăm, dar ne protejează, de asemenea, organele interne. 90% din masa osoasă se formează înaintea vârstei de 20 de ani și oasele înlocuiesc în mod constant celulele moarte cu altele noi, regenerându-se de-a lungul vieții noastre. Acest proces de regenerare poate încetini pe măsură ce înaintăm în vârstă, și 50% din femeile cu vârsta trecută de 50 de ani vor avea o fractură de oase datorită unei densități osoase slabe, deci mentenanța unui sistem osos este mult mai importantă pe măsură ce înaintăm în vârstă și prevenirea este cheia.

Produs dezvoltat de echipa de cercetări Nikken, împreună cu Dr. Naidu - un microbiologist în domeniul medical care a petrecut mai mult de 25 de ani făcând cercetări asupra substanțelor bioactive și a efectelor acestora asupra sănătății umane. Vitaminele D și K, manganul și zincul din OsteoDenx®, contribuie la mentenanța unui sistem osos sănătos.

Ce conține OsteoDenx®

Un supliment alimentar bazat pe lactoferină, cu fibre solubile, vitamine și extract din semințe de sâmburi, OsteoDenx® oferă vitaminele D și K, mangan și zinc pentru a ajuta la protejarea oaselor. Pentru avantaje maxime, consumați-l împreună cu suplimentul CalDenx®, suplimentul nostru de calciu de calitate superioară.

·  Conține vitaminele D și K, magneziu și zinc, ce contribuie la mentenanța sistemului osos

·  Un supliment alimentar cu fibre solubile, vitamine și extract din semințe de struguri

·  O formulă exclusivă companiei Nikken

·  Atât pentru femei, cât și pentru bărbați

1541 OsteoDenx®

OsteoDenx®

Susține mentenanța oaselor

Produsul OsteoDenx este disponibil numai în cadrul programului de comenzi Autoship Consultant.

42

Page 43: Brosura Nikken 2014

Conținut: Cutie de 90 de capsule, recomandare 3 pe zi

Calciu pentru oase puternice

Calciul este un element vital pentru menținerea unei structuri osoase sănătoase, în timp ce susține și alte sisteme din corp. Pentru a menține aceste sisteme, calciul necesar este extras din oase, și dacă nu este înlocuit, poate duce la slăbirea sistemului osos. Consumat în mod regulat, CalDenx®, un supliment alimentar cu vitamine și minerale, poate ajuta la mentenanța oaselor și a dinților și ar trebui consumat împreună cu OsteoDenx®.

Produsul CalDenx este disponibil numai în cadrul programului de comenzi Autoship Consultant.

CalDenx®

Un supliment alimentar cu calciu și magneziu

·  Conține vitaminele K și D

·  Susține mentenanța oaselor și a dinților

·  Proiectat pentru a fi consumat cu OsteoDenx®

1551 CalDenx®

43Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 44: Brosura Nikken 2014

44

Page 45: Brosura Nikken 2014

Îngrijirea pieliiProduse minunate pentru pielea dumneavoastră

Ingredientele fac o diferență

Algele marine sunt folosite de mii de ani în nutriție și în îngrijirea pielii. La baza gamei noastre de produse True Elements™, se regăsesc alge marine organice selectate cu multă grijă. Plină de ingrediente naturale puternice, gama noastră este echilibrată din punct de vedere al pH-ului pentru a colabora în armonie cu chimia naturală a pielii și este unic proiectată pentru a vă ajuta pielea să reflecte strălucirea și energia interioară. Gama True Elements™ este astfel formulată pentru a fi pură, organică și fără parabeni, OMG-uri, uleiuri minerale, ftalați, fenoxietanol, PEG, EDTA, coloranți și arome sintetice.

Hidratarea este vitală

O parte vitală a pielii cu un aspect sănătos constă în hidratarea acesteia, o situație în care algele marine excelează. Toată gama noastră True Elements™, conține formule specifice de îmbogățire a extractelor din alge marine ce ajută în mod natural la stimularea celulelor pielii de a absorbi mai multă apă, menținându-vă o piele hrănită și proaspătă 24 de ore pe zi, fiind perfecte pentru utilizarea cu sistemele de apă PiMag® de la Nikken, pentru hidratare și curățare sub duș.

Cultivate și selectate cu grijă

Recoltate dintr-o rezervație a biosferei UNESCO, algele marine sunt cultivate în mod natural și durabil pentru a respecta mediul înconjurător. Ingredientele sunt extrase în termen de 24 de ore, aproape de mal, folosind cele mai noi tehnologii de specialitate, pentru a proteja plantele împotriva posibilelor daune ce pot apărea în procesul de recoltare și pentru a ne asigura că toate elementele active sunt reținute, în scopul de a hrăni și a îmbunătăți aspectul pielii, oferind astfel o experiență de neuitat.

Loțiune Tonică Fresh46

Lapte de curățare Velvet46

Crema de față Hidratantă47

Ser de ochi anti-îmbătrânire 47

Cremă de față Youthful47

Gel de duș stimulator48

Loțiune de corp Hidratantă49

45

Page 46: Brosura Nikken 2014

Conținut: 200ml

Conținut: 200ml

Acest Lapte de curățare Velvet, elimină în mod delicat impuritățile și toate urmele de machiaj respectând în același timp echilibrul natural al pielii. Extractele de alge marine Laminaria, Chondrus și Ulva vă oferă oligoelemente și minerale care hrănesc ușor pielea și în același timp, ajută la menținerea hidratării de-a lungul procesului de curățare.

Nimeni nu își dorește un aspect obosit al pielii! Loțiunea Tonică Fresh conține extracte de alge marine Laminaria, precum și minerale din apa de mare - ce se aseamănă îndeaproape cu plasma sanguină - pentru o hrană superioară și pentru a ajuta la reînnoirea celulelor și micro-circulația sângelui, stimulând fluxul de sânge și tinerețea. Aloe vera, Chrondus și Ulva, ajută la calmare și hidratare, astfel încât pielea are un aspect tonificat și strălucitor.

1. Lapte de curățare VelvetEliminați poluarea

·  Elimină în mod delicat impuritățile și urmele de machiaj

·  Menține conținutul de umiditate al pielii

·  pH echilibrat pentru a proteja pielea

·  Pielea rămâne curată și strălucitoare

2. Loțiune Tonică FreshPerfecționarea rutinei de curățare

·  Ajută la restabilirea supleței și strălucirii

·  Ajută la activarea schimbului de celule și la micro-circulația sângelui

·  pH echilibrat pentru a proteja pielea

·  Conține Aloe vera pentru a promova suplețea

2040 Lapte de curățare Velvet

2041 Loțiune Tonică Fresh

True Elements™

Gama True Elements™ este structurată astfel încât este ușor de folosit și oferă avantaje puternice. Bazele sunt simple precum ‘1, 2, 3’ atât pentru femei, cât și pentru bărbați (curățare, tonifiere și hidratare), pentru a proteja pielea și a reduce apariția semnelor de îmbătrânire prematură, în timp ce Gelul de Duș și Loțiunea de Corp Hidratantă se aplică întregului corp.

Pentru un tip de piele mai matur, vă oferim un Ser anti - îmbătrânire pentru a crea o barieră de prevenție suplimentară, urmat de Crema de Față Youthful, ce completează pachetul anti-îmbătrânire.

46

Page 47: Brosura Nikken 2014

Conținut: 50ml

Conținut: 30ml Conținut: 50ml

Crema de față Hidratantă reprezintă crema noastră cheie pentru o ușoară hidratare a pielii având rolul de a o proteja și de a reduce îmbătrânirea prematură. O combinație de unt Shea și minerale marine, restabilește stratul de protecție natural al pielii, hrănind celulele prin asigurarea unui grad adecvat de umiditate în stratul superior al epidermei. Prin combinarea acestor ingrediente cu acidul hialuronic, Crema de față Hidratantă crează o rezervă puternică de umiditate pentru a vă menține pielea cu un aspect proaspăt de-a lungul zilei, lăsând-o moale și fină.

A se folosi după curățare și tonifiere, dar înainte de hidratare cu Crema de Față Youthful.Acest ser natural anti-îmbătrânire conține ingrediente active ce consolidează pielea, promovând reînnoirea celulelor și crearea fibrelor de elastină pentru a-i menține suplețea naturală. Acidul Hialuronic înviorează și ajută la stimularea sintezei de colagen pentru a lăsa pielea cu un aspect mai fin și mai tineresc.

Pentru un ten mai matur, Crema de față Youthful oferă un sprijin mai bogat cu un sentiment excepțional la atingere, întărind fibrele de elastină ce ajută țesutul pielii și ajutându-le să arate mai ferme. Combinația de unturi din plante și fenicul de mare, hidratează, protejează și ajută la regenerarea celulelor, în timp ce polizaharidele din alge roșii și aloe vera ajută la păstrarea umidității, pentru un aspect sănătos și tineresc.

3. Crema de față HidratantăUn amestec de ingrediente naturale pentru a ajuta la hrănirea pielii

·  Conține unt Shea, ulei din semințe de floarea soarelui și oligoelemente - toate fiind naturale

·  Acid Hialuronic pentru hidratare

·  pH echilibrat pentru a proteja pielea

·  Include Aloe vera pentru calmare și restaurarea supleței

Ser de ochi anti-îmbătrânireUn tonus mai bun și cu aspect tineresc

·  Acidul Hialuronic înviorează pielea și stimulează sinteza de colagen

·  Ulva algae stimulează anti-îmbătrânirea metabolismului celular

·  pH echilibrat pentru a proteja pielea

·  În general, pielea arată și este mai fermă

Cremă de față YouthfulAnti-îmbătrânire pentru tenul mai matur

·  Polizaharidele din algele marine roșii și aloe vera oferă hidratare

·  Chrithmum maritimum ajută la protejarea și regenerarea pielii

·  pH echilibrat pentru a proteja pielea

·  Elasticitatea naturală a pielii este întărită pentru un aspect mai tineresc

2044 Crema de față Hidratantă

2042 Ser de ochi anti-îmbătrânire 2043 Cremă de față Youthful

Pentru pielea mai matură, vă oferim două produse de anti-îmbătrânire:

47Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 48: Brosura Nikken 2014

Conținut: 200ml

Asigurați-vă curățarea pielii cu Gelul de duș stimulator. Ingredientele sale naturale ajută la eliminarea poluanților de pe corp, în timp ce vă protejează echilibrul natural de umiditate al pielii. Feniculul de mare stimulează reînnoirea celulelor, în timp ce algele marine brune și mineralele de apa de mare uscată prin metoda cu spray, tonifiază și remineralizează pielea pentru un sentiment de învigorare.

Gel de duș stimulatorEnergizați-vă pielea

·  Ingrediente unice pentru a ajuta la stimularea reînnoirii de celule

·  Algele brune și mineralele din apa de mare crează o acțiune tonifiantă, remineralizatoare

·  pH echilibrat pentru a proteja pielea

·  Promovează și menține nivelul natural de umiditate al pielii

2045 Gel de duș stimulator

48

Page 49: Brosura Nikken 2014

Plină de ingrediente organice din plante de mare și unt shea, loțiunea noastră de corp este ușor absorbită de piele, hidratează și hrănește straturile superioare ale epidermei, în timp ce ulva algae îmbunătățește aspectul său. Loțiunea de corp Hidratantă promovează un aspect strălucitor, în același timp lăsând în urmă un strat invizibil de umiditate pentru a menține pielea hidratată.

Loțiune de corp HidratantăHrăniți-vă corpul pentru o piele strălucitoare

·  Conține unt shea, extracte de alge marine și ulei din sâmburi de palmier pentru o alimentare mai profundă

·  Laminaria stimulează strălucirea pielii și hidratează

·  pH echilibrat pentru a proteja pielea

·  Formula nu este grasă, deci vă puteți îmbrăca imediat după aplicare

Conținut: 200ml 2046 Loțiune de corp Hidratantă

49Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 50: Brosura Nikken 2014

Fiecare dintre produsele Nikken, este proiectat pentru a fi utilizat în mod convenabil ca parte a vieții noastre obișnuite de zi cu zi: branțuri magnetice în pantofi, bijuterii, husa de scaun, PetPad-ul pentru animalele de companie și bandajele speciale cu far – Infrared, de mărimi diferite, ce pot fi aplicate în mod convenabil pe diferite zone ale corpului.

În timp ce Sistemul de Dormit Naturest® este proiectat pentru a susține în fiecare noapte procesele de recuperare ale corpului, aplicațiile magnetice și TriPhase® din acest articol, sunt proiectate pentru a vă oferi un sprijin continuu pentru tot restul zilei.

50

Produsele Nikken au fost proiectate pentru a fi convenabile și pentru a se încadra cu ușurință în viața noastră de zi cu zi

Page 51: Brosura Nikken 2014

Cureaua Nikken 61 Coliere Magnetice67

KenkoStrides®55 Șosete ThermoWear63

MagCreator®57 Brățara de silicon Five Pillars65

Kenko MagFlex®60 Brățara Titanium Intersectată66

Branțurile KenkoInsoles®53 Salteluța pentru

animale PetPad61

PowerMini™ – NOU56 Brățările Kalkei64

Centura de spate KenkoTherm®60 Pandantivele

Kirei®67

mStrides – NOU54 Bandaje de suport KenkoTherm®62

Kenko MagDuo®57 Colier Five Pillars 65

KenkoSeat® King II 58 Brățară și colier PowerBand®66

PowerChip®56 Ceasul Kalkei64

51

RecuperareO lume a Energiilor

Magnetismul în mediul înconjurător

Câmpul magnetic al pământului este o parte integrantă a mediului natural pentru toate lucrurile vii, dar se schimbă, chiar își inversează polaritatea de-a lungul timpului. În ultimii 150 de ani, am creat o lume din ce în ce mai electromagnetică: curentul electric, TV, radio, telefoane mobile și alte dispozitive electrice, toate adăugând câmpuri electromagnetice mediului nostru modern.

Energia în viața noastră

De mii de ani, culturile estice au căpătat cunoștințe privitoare la rolul energiilor din corpurile noastre – acupunctura este un bun exemplu – și acum cunoaștem bine faptul că, sistemele bioelectrice sunt fundamentale corpului, la fel ca și biochimia. Rolul câmpurilor electromagnetice asupra sănătății noastre în lumea modernă este încă un subiect de studiu și efectele asupra a diferiți oameni variază, dar sensibilitatea electromagnetică este acum recunoscută oficial pe ambele părți ale Atlanticului.

Susținerea energiilor naturale

Tehnologiile magnetice de la Nikken, s-au dezvoltat în ultimii 35 de ani pentru a oferi corpurilor noastre un mediu de sprijin și pentru a restabili echilibrul și relaxarea în lumea noastră adeseori plină de stres.

Aflați mai multe despre tehnologiile noastre, în ghidul din pagina 68 a acestei broșuri.

Page 52: Brosura Nikken 2014

După ce am folosit branțurile KenkoInsoles®, am simțit cu adevărat o diferență. Întregul corp se simțea mai bine și nivelul de energie a crescut. Ellen Van Buiten, Consultant Independent Nikken, Olanda

52

Page 53: Brosura Nikken 2014

Branțurile KenkoInsoles®

Tehnologia noastră Magnetică originală

·  Tehnologia Magnetică EQL - un câmp magnetic consistent, format perfect din triunghiuri echilaterale cu polarități multiple - acoperire 100% a suprafeței fără spații între ele

·  Design-ul reversibil, beneficiază opțional de noduli de reflexologie concepuți special pe o parte, ce oferă un sentiment de masaj, ajutând întregul corp să se simtă bine

·  Straturile de consolidare din plasă, învăluite într-un material rezistent la utilizare, adaugă durabilitate și o durată mai lungă de uz.

Originea noastră

Branțurile KenkoInsoles® reprezintă produsul ce a stat la baza fondării companiei Nikken, fiind derivate din cercetările privitoare la efectele câmpurilor magnetice, cu un component special de masaj, inspirat de practicile de reflexologie din Japonia și de pietricelele din podelele băilor tradiționale Japoneze.

Tehnologie inovatoare

KenkoInsoles® utilizează Tehnologia Magnetică EQL de la Nikken, ceea ce înseamnă că întregul branț generează o matrice magnetică, complexă și multipolară pentru o acoperire margine la margine de 100%.

Construcție durabilă

Branțurile noastre KenkoInsoles® sunt construite pentru a rezista, cu un design triplu strat și o suprafață durabilă acoperită cu rășină care este rezistentă la utilizarea de zi cu zi, fiind ușoare de curățat.

Pentru a simți beneficiile branțurilor KenkoInsoles®, decupați-le pur și simplu cu atenție conform măsurii dumneavoastră și apoi sunt gata de purtat.

Tehnologie: Tehnologia Magnetică EQL

Măsuri disponibile:

2022 Mărime mare ( bărbați 47+ )

2020 Mărime mică ( femei 35-4 )

2021 Mărime medie ( femei 39-46 )

53Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 54: Brosura Nikken 2014

mStrides – NOUDesign nou, îmbunătățit, oferă cea mai avansată tehnologie, DynaFlux®

·  Tehnologie magnetică exclusivă, DynaFlux® de 800-1000 gauss

·  Durabile, ușoare, materiale ventilate

·  Tehnologia de Ioni Negativi

·  Tehnologia Far - Infrared

Începând din 1975 cu branțurile KenkoInsoles®, branțurile mStrides reprezintă cea mai recentă inovație, combinând cea mai avansată tehnologie magnetică, Tehnologia Magnetică DynaFlux®, pentru a crește complexitatea câmpului prin polarități opuse și introducând o varietate de variabilitate dinamică a câmpului magnetic pentru a permite fiecărui magnet, un grad precis de control al mișcării pe măsură ce faceți fiecare pas. Tehnologia Far - Infrared absoarbe energia din mediul înconjurător și o reflectă sub formă de căldură ușoară și calmă, în timp ce tehnologia pasivă de ioni negativi, eliberează ioni negativi liniștitori pentru a crea mediul optim de re energizare pentru picioarele obosite.

Tehnologie: Tehnologia Magnetică DynaFlux®, Ioni Negativi și Far-Infrared

Mărimi disponibile: pot fi decupate pentru a se potrivi

3050 Femei (35 - 40)

3051 Bărbați (40 - 46.5)

54

Page 55: Brosura Nikken 2014

Tehnologie: Tehnologia Magnetică EQL, Tehnologia Far - Infrared

Mărimi disponibile: pot fi decupate pentru a se potrivi

2024 Mărime mică (femei 35-40)

2025 Mărime medie (femei 39-46)

2026 Mărime mare (bărbați 47+)

KenkoStrides®

Toate avantajele branțurilor KenkoInsoles®, dar destinate pentru activități mai intense

·  Tehnologia Magnetică EQL - un câmp magnetic consistent perfect format din triunghiuri echilaterale cu polarități multiple – acoperire magnetică 100% a suprafeței

·  Tehnologia Far - Infrared

·  Moi, rezistente, spumă de înaltă densitate pentru o absorbție superioară a șocurilor

·  Flexibile, ușoare, pentru uzura activă

Oferind aceleași avantaje ca branțurile KenkoInsoles®, KenkoStrides® sunt branțuri cu un strat triplu, ce oferă amortizare suplimentară, ventilație și control al temperaturii chiar și pentru cele mai active picioare. Rezistente la miros, acestea sunt perfecte pentru activități mai intense și oferă o absorbție de șoc superioară datorită bazei lor de spumă de înaltă densitate. Tehnologia Magnetivă EQL oferă o acoperire magnetică consistentă pe întreaga suprafață a branțurilor KenkoStrides®, în timp ce fibrele cu Tehnologie Far - Infrared ajută la reglarea și echilibrarea temperaturii prin absorbția energiei și reflectarea acesteia sub formă de căldură ușoră, menținându-vă activi pe tot parcursul zilei.

55

Page 56: Brosura Nikken 2014

PowerChip®

Energie magnetică versatilă, portabilă

·  Tehnologia Magnetică DynaFlux® asigură 100% acoperire

·  Încorporează Tehnologia Far - Infrared și de Ioni Negativi

·  Mărime compactă, încape în buzunar sau în portofel

·  Durabil, construcție de lungă durată cu un înveliș de polimer rezistent la coroziune.

PowerMini™ – NOUEnergie magnetică instantanee în mișcare

·  Tehnologie Magnetică DynaFlux® exclusivă, de 750 de gauss

·  Carcasă convenabilă de plastic ce conține 12 unități magnetice PowerMini™ și discuri adezive

·  Atât ansamblurile magnetice, cât și discurile adezive sunt rezistente la apă.

Tehnologie: Tehnologia Magnetică DynaFlux®

Conține: 12 magneți și 24 discuri adezive

3025 PowerMini™

Dispunând de cea mai avansată tehnologie magnetică, DynaFlux®, PowerChip®-ul utilizează complexitatea câmpurilor magnetice aflate în tensiune, ceea ce duce la creșterea în profunzime a adâncimii câmpului, pentru o penetrare mai profundă. PowerChip®-ul include, de asemenea, Tehnologia de Ioni Negativi și poate fi purtat ca un pandantiv prin folosirea inelușului sau împreună cu bandajele noastre de suport, pentru o energie mai concentrată.

Cu noul PowerMini™, una dintre cele mai mici Tehnologii Magnetice Nikken, acum aveți posibilitatea de a aplica dispozitivele magnetice, aproape oriunde pe piele. Folosind plasturii din carcasa de plastic, tot ceea ce trebuie să faceți, este să lipiți dispozitivul pe zona în care dorți să aplicați energia puternică DynaFlux®, ce va asista la ameliorarea disconfortului chiar și în cele mai mici și mai puțin convenabile zone ale corpului.Pe lângă faptul că sunt destul de mici pentru a fi transportate cu ușurință într-o geantă de mână sau în portofel, magneții PowerMini™ sunt rezistenți la apă și ansamblurile magnetice pot fi refolosite fără a se deteriora.

1510 Pachet de trei bucăți (negru, verde și roșu)

Tehnologie: Tehnologia Magnetică DynaFlux®, Ioni Negativi și Far-Infrared

Dimensiuni: diametru 4cm

56

Page 57: Brosura Nikken 2014

Kenko MagDuo®

Tehnologie magnetică convenabilă pentru a ameliora tensiunea

·  Tehnologia Magnetică exclusivă DynaFlux® pentru o penetrare mai profundă a liniilor de flux

·  Încorporează Tehnologia de Ioni Negativi și Far - Infrared

·  Nodulii de masaj oferă un masaj relaxant, stimulator

·  Compact și ușor, poate fi aplicat pe orice zonă a corpului

MagCreator®

O introspecție în relaxarea oferită de Sistemul de Dormit Nikken Naturest®

·  Cap magnetic special proiectat pentru a se roti în josul coloanei vertebrale și pentru a alina mușchii obosiți și tensionați

·  Nodulii de pe suprafață, adaugă un nivel de stimulare de masaj

·  Rulmenții asigură o experiență bună și concentrată pe zona specifică.

Tehnologie: Tehnologia Magnetică DynaFlux®, Ioni Negativi și Far-Infrared

Greutate: 106g

Puterea magneților: 800 - 1000 gauss

Tehnologie: Tehnologia Magnetică DynaFlux®

Greutate: 290g

Puterea magneților: 800 gauss

3020 Kenko MagDuo®

1330 MagCreator®

Ușor de utilizat

Dispozitivul Kenko MagDuo® este compus din două sfere rotative ce conțin noduli de masaj cu tehnologie DynaFlux®, încadrate într-o carcasă protectoare. Nikken a ajuns la concluzia că, cu cât mai complex este câmpul, cu atât mai puternic devine și dispozitivul MagDuo® care este probabil cel mai puternic dispozitiv magnetic produs de Nikken pentru a relaxa tensiunea musculară, disconfortul și stresul. Sferele pot fi, de asemenea, înlăturate din carcasă și pot fi folosite individual sau împreună pentru ameliorarea țintei propuse.

Tehnologia DynaFlux® intensifică în continuare și extinde acoperirea magnetică, în timp ce sferele eliberează, de asemenea, Ioni Negativi și ceramicele cu Far - Infrared eliberează energia absorbită, sub formă de ușoară căldură.

Combină masajul și câmpul magnetic

Masajul magnetic de relaxare pe spate pe care îl obțineți cu ajutorul MagCreator®-ului este ceva ce nu ați mai experimentat vreodată. Încercați-l! Este foarte ușor de folosit, fie pe dumneavoastră sau, și mai bine, pe alții. Efectul stimulator al acțiunii de rulare ușoară, pe măsură ce componentele proiectate cu grijă se rulează ușor de-a lungul coloanei vertebrale, vă va oferi o senzație de prospețime și revigorare.

Procedura specială de la Nikken, intitulată “Roll – Out”, vă poate oferi chiar și o perspectivă asupra relaxării disponibile prin intermediul odihnei în Sistemul de Dormit Nikken Naturest®. Rugați-vă Consultantul să vă arate!

57Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 58: Brosura Nikken 2014

Tehnologie: Tehnologia Magnetică SpyderRAM™

Dimensiuni: lungime 105 cm x lățime 32.5 cm

Puterea magneților: 8800 - 1000 de gauss

3040 KenkoSeat® King II

KenkoSeat® King IIBeneficiați de energie magnetică puternică

·  Tehnologie Magnetică SpyderRAM™, exclusivă

·  Încorporează Tehnologia TriPhase®

·  Noduli de masaj de înaltă densitate pentru suport și confort superior.

Ideală pentru birou sau acasă, perna de scaun KenkoSeat® King II reprezintă o cale instantanee de a beneficia de tehnologiile noastre magnetice. Urmând principiile similare aplicate în salteaua Naturest® KenkoPad®, perna de scaun KenkoSeat® a fost acoperită cu un material din poliester, moale, durabil și respirabil, și cu latex natural, anti-bacterian. KenkoSeat® conține tehnologiile SpyderRAM™, Far - Infrared și de Ioni Negativi. Perna de scaun beneficiază, de asemenea, de noduli de înaltă densitate ce oferă un efect de masaj, aceeași tehnologie regăsită în Sistemul de Dormit.

58

Page 59: Brosura Nikken 2014

Perna de scaun KenkoSeat® King II este ideală pentru utilizarea la domiciliu, la serviciu, chiar și în mașină

59

Page 60: Brosura Nikken 2014

Placa MagFlex® mi-a schimbat complet viața în mai bine și datorită experienței mele cu produsele Nikken, am văzut potențialul de afacere și am devenit Consultant Independent Nikken.

Fredrik Marthell, Consultant Independent Nikken, Suedia

Centura de spate KenkoTherm®

Căldură și suport pentru spate

·  Proiectată astfel încât să se potrivească formei spatelui

·  Combină tehnologiile Nikken Far - Infrared și de Ioni Negativi

·  Oferă combinația corectă de suport și flexibilitate

·  Poate fi spălată la mașină

·  Panou de Velcro extrem de ajustabil.

Centura de spate KenkoTherm® se potrivește conturului spatelui, asigurându-vă o căldură ușoară și senzația de mediu natural a tehnologiilor încorporate, acolo unde vă sunt cel mai mult necesare. Cu închideri sigure și ajustabile, centura oferă acel nivel corect de suport și flexibilitate necesar spatelui dumneavoastră.

Fie că este folosită de una singură, sau împreună cu MagFlex®-ul, puteți să beneficiați de exclusivele tehnologii naturale Nikken pentru ameliorarea disconfortului.

Tehnologie: Far-Infrared și de Ioni Negativi

Mărimi disponibile:

Tehnologie: Tehnologia Magnetică DynaFlux®, Far - Infrared și de Ioni Negativi

Dimensiuni: 18.86cm x 14.45cm 3010 MagFlex®

1822 Medie - lățime 17 cm, lungime 94 cm

1832 Largă - lățime 17 cm, lungime 105cm

1842 X- largă - lățime 17 cm, lungime 113cm

Cu toate că Kenko MagFlex®-ul poate fi folosit de unul singur, proprietățile sale benefice pot fi îmbunătățite atunci când este folosit împreună cu centura noastră de spate KenkoTherm®.

Pachet Kenko MagFlex® și Centură de spate KenkoTherm® -

3011 Pachet MagFlex/Centură de spate (M)

3012 Pachet MagFlex/Centură de spate (L)

3013 Pachet MagFlex/Centură de spate (XL)

Kenko MagFlex®

DynaFlux® - Tehnologie Magnetică avansată, pentru spatele dumneavoastră

·  Tehnologie TriPhase®

·  Produs dintr-un material durabil și totuși, flexibil

·  Perforată pentru ventilație, făcând-o confortabilă la purtat, fie că stați jos sau în picioare toată ziua.

Plăcuța de spate Kenko Magflex®, beneficiază de tehnologiile noastre naturale cele mai avansate, într-un format special conceput pentru a fi utilizat pe anumite zone ale corpului cum ar fi spatele. Fie că stați așezați sau în picioare, MagFlex®-ul este ușor, subțire și flexibil, și se potrivește perfect părții de jos a spatelui, folosind totodată tehnologiile noastre Far - Infrared și de Ioni Negativi pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului. Magneții DynaFlux® asigură un câmp magnetic consistent și dinamic pe întreaga suprafață a MagFlex®-ului, pentru a crea un efect mai profund și mai benefic al acestor energii naturale. Design-ul este conceput, de asemenea, cu perforații pentru ventilație, menținându-vă astfel o stare de confort de-a lungul zilei și se potrivește perfect într-o centură de spate.

60

Page 61: Brosura Nikken 2014

Cureaua NikkenCurea clasică din piele cu Tehnologie Magnetică

·  Curea din piele de înaltă calitate cu o cataramă rafinată și elegantă

·  Încorporează Tehnologie Magnetică energizantă

·  Magneți de 1000 de gauss.

Salteluța pentru animale PetPadAceleași tehnologii avansate și pentru animalul de companie

·  Include Tehnologie Magnetică avansată cu magneți strategic poziționați

·  Încorporează Tehnologia Far - Infrared

·  Husa se poate spăla

·  Nu afecteză chip-ul electronic al animalului

O salteluță pentru animale, Nikken PedPad are două roluri principale: de a oferi animalelor noastre de companie aceeași grijă și avantaje disponibile pentru noi și de a revendica propriile noastre medii Nikken atunci când animalele noastre sunt atrase din instinct către ele!

Cu ajutorul tehnologiilor de relaxare, confort și somn pentru animalul dumneavoastră de companie, saltelele Nikken PetPad vă vor menține animalul mult iubit, într-o condiție optimă. Salteluța se poate spăla la mașină, fiind convenabilă pentru dumneavoastră și încorporează tehnologia Magnetică și pe cea Far - Infrared, pentru a crea un câmp de energie naturală ce va înconjura animalul, în același timp reflectând o căldură ușoară pentru a-l menține energic și activ.

Tehnologie: Tehnologie magnetică de câmp în pantă

Măsuri disponibile:

Tehnologie: Far-Infrared

Mărimi disponibile:

1489 Largă (o singură măsură)

1625 PetPad 75 x 60 cm 1626 PetPad 100 x 76 cm

Cureaua Nikken reprezintă esența filozofiei noastre - o curea din piele neagră ce încorporează puternica Tehnologie Magnetică pentru ca dumneavoastră să simțiți avantajele, oriunde ați merge.Cu șapte magneți special concepuți și poziționați strategic, cureaua Nikken poate fi purtată în mod convenabil și discret, pe tot parcursul zilei și se potrivește atât unei ținute protocolare, cât și uneia mai relaxată.

61Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 62: Brosura Nikken 2014

Bandaje de suport KenkoTherm®

Căldură și suport acolo unde este necesar

·  O gamă de bandaje de suport proiectate pentru zone specifice și încheieturi

·  Combină tehnologiile Nikken Far - Infrared și de Ioni Negativi

·  Oferă combinația corectă de suport și flexibilitate

·  Pot fi spălate la mașină.

Bandajele KenkoTherm® se potrivesc cu ușurință, asigurându-vă o căldură ușoară și senzația de mediu natural a tehnologiilor încorporate, acolo unde vă sunt cel mai mult necesare. Pentru spate, încheieturi și picioare, bandajele KenkoTherm® asistă la echilibrarea corpului, mai ales în susținerea activităților sportive și atletice, ferind încheieturile de accident, alte probleme sau ajutând odată cu înaintarea în vârstă.

Pentru a simți beneficiile tehnologiilor noastre magnetice, adăugați magneții PowerChip (pagina 56) sau PowerMini (pagina 56) sub bandaje de fiecare parte a membrului sau folosiți un Kenko MagFlex® cu centura noastră KenkoTherm® de culoare neagră (disponibilă, de asemenea, ca pachet cu discount – vedeți pagina 60).

Pentru mine, utilizarea bandajelor Nikken KenkoTherm la genunchi, a însemnat o mobilitate mai ușoară și durerile de care sufeream au fost reduse semnificativ. Sigmund Borgund, Consultant Independent Nikken, Norvegia

Tehnologie: Far-Infrared și de Ioni Negativi

Măsuri disponibile:

1821 Medie - lățime 9 cm, lungime 23

1831 Largă - lățime 10 cm, lungime 23 cm

1841 X-Largă - lățime 11 cm, lungime 23 cm

Gleznieră

1825 Medie - lățime 7 cm, lungime 11 cm

1835 Largă - lățime 9 cm, lungime 11 cm

1845 X- Largă - lățime 9.5 cm, lungime 13 cm

Bandaj pentru încheietura mâinii

1823 Medie - lățime 8.5 cm, lungime 23 cm

1833 Largă - lățime 10 cm, lungime 23 cm

1843 X- Largă - lățime 12.5 cm, lungime 23 cm

Cotieră

1824 Medie - lățime 13 cm, lungime 24 cm

1834 Largă- lățime 16 cm, lungime 24 cm

1844 X-Largă - lățime 18 cm, lungime 27 cm

Genunchieră

62

Page 63: Brosura Nikken 2014

Șosete ThermoWearFar - Infrared pentru picioare

·  Modele pentru uzul zilnic, activități sportive și golf

·  Includ Tehnologia Far - Infrared de la Nikken

·  Durabile și din material respirabil

·  Pot fi spălate la mașină.

Șosete Golf ThermoWear

Șosetele noastre Gold ThermoWear vă mențin picioarele ventilate pe terenul de golf, fiind special proiectate, din combinația de bumbac de înaltă calitate cu proprietăți de echilibrare a temperaturii, fibre cu Far - Infrared antifungice pentru a oferi confort și durabilitate și fibre de cupru încorporate pentru a preveni acțiunea statică.

Șosetele Sport ThermoWear

Proiectate pentru a vă menține picioarele confortabile în timp ce practicați activitățile sportive favorite. Cu o bază complet capitonată și suport de călcâi încorporat, aceste șosete sunt ideale pentru confort și zona câlcâiului, special proiectată, beneficiază de o configurație specială în formă de Y pentru a minimiza alunecarea. Proprietățile îmbunătățite de ventilație înseamnă că fibrele din material, ajută la eliminarea umidității departe de piele, prevenind umezeala picioarelor în timpul exercițiului fizic. Acestea sunt mai departe îmbunătățite de Tehnologia Far - Infrared ce ajută la menținerea unei temperaturi constante.

Mărimi disponibile la Șosetele ThermoWear pentru bărbați:

Tehnologie: Far-Infrared

Mărimi disponibile:

Mărimi disponibile la Șosetele ThermoWear pentru femei:

1716 Medie (40-46

1721 Largă (47-53

Mărimi disponibile:

1767 Unisex Medie (37-42) 1768 Unisex Largă (43-48)

1764 Mărime unică

Șosete ThermoWear pentru bărbați și femei

Șosete de culoare neagră pentru orice ținută, ce combină tehnologia cu fibre ceramice de la Nikken, Far - Infrared, pentru a vă menține tălpile la o temperatură confortabilă. Funcție excepțională de ventilație, ce rezultă într-un sentiment proaspăt și uscat pe tot parcursul zilei.

1761 Mărime unică

Purtați-le împreună cu branțurile mStrides pentru a crea cel mai optim mediu de energizare pentru picioarele obosite.

54

Tehnologie: Far-Infrared

Tehnologie: Far-Infrared

63Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 64: Brosura Nikken 2014

Brățările KalkeiFermecătoare și sofisticate, fiecare brățară este prezentată în propriul săculeț din catifea, făcându-le să devină cadoul ideal de bunăstare.

Gama de bijuterii NikkenArătați minunat și simțiți-vă minunat cu ajutorul gamei de bijuterii de la Nikken - cum altfel veți putea beneficia de puternicele tehnologii Nikken pe tot parcursul zilei decât purtând bijuteriile inteligente, la modă și energizante de la Nikken. Încorporați-le în viața de zi cu zi!

Ceasul KalkeiCombinația perfectă a modei, funcționalității și suportului de energie, ceasul Kalkei este, de asemenea, prezentat în propriul săculeț de catifea.

Mărimi disponibile: Mărime unică - 19 - 28 cm

Tehnologie: Tehnologia Magnetică de câmp în pantă, Ioni Negativi și Far-Infrared

19310 Ceasul Kalkei

19300 TriPhase® – Albă

19306 TriPhase® –Light Siam (roșie)

19307 TriPhase® – Roz

19305 TriPhase® – Light Sapphire (bleu)

Tehnologie: Tehnologie magnetică de câmp în pantă, Far – Infrared și de Ioni Negativi

Mărimi disponibile: o singură mărime - 19 - 28 cm

Tehnologie: Tehnologia Magnetică de câmp în pantă

19301 Brățară magnetică Kalkei neagră

64

Page 65: Brosura Nikken 2014

Brățara de silicon Five PillarsCu un design contemporan, cureaua energizantă din silicon și secțiunea mijlocie din oțel inoxidabil gravată cu simbolurile celor Cinci Stâlpi ai sănătății, brățara Five Pillars este asemănătoare multor modele de ceasuri de mână din silicon.

Tehnologie: Tehnologia Magnetică de câmp în pantă, Ioni Negativi și Far-Infrared

Mărime: 18.5 - 22.5cm

19106 Brățară de silicon Five Pillars Roșie 19105 Brățară de silicon Five

Pillars

Colier Five PillarsUn colier negru, țesut din piele cu cinci piloni din oțel inoxidabi, gravați cu simbolurile Kanji.

Tehnologie: Tehnologia Magnetică de câmp în pantă, Ioni Negativi și Far-Infrared

Mărime: 50 cm (neajustabilă)

Bijuteriile magnetice Five Pillars - aceste modele unisex sunt inscripționate cu filozofia de bază Nikken, Five Pillars,

simbolurile japoneze Kanji - Minte, Corp, Familie, Societate și Finanțe.

19100 Colier Five Pillars

65Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 66: Brosura Nikken 2014

Brățară și colier PowerBand®

Un model unisex ce se potrivește atât unei ținute smart cât și uneia sportive, gama PowerBand® dispune de un conținut de silicon învelit într-un strat de nailon rezistent pentru confort.

Încuietoarea modelului PowerBand®, vă permite să conectați multiple brățări pentru a spori lungimea brățării sau colierului.

Brățară Titanium Intersectată Această funcțională și elegantă brățară, este produsă din titaniu japonez și este perfectă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru toate ocaziile: ținută de seară, medii de afaceri și pe tot parcursul zilei.

Mărimi disponibile:

5216 Brățară PowerBand® 22cm

5217 Colier PowerBand® 50 cm

5215 Brățară PowerBand® 19 cm

Tehnologie: Tehnologia Magnetică de câmp în pantă, Ioni Negativi și Far-Infrared

Dimensiune: 21cm 19086 Brățară Titanium Intersectată

Tehnologie: Tehnologia Magnetică de câmp în pantă, Ioni Negativi și Far-Infrared

6666

Page 67: Brosura Nikken 2014

Coliere magneticePe cât de fermecătoare pe atât de elegante, colierele noastre magnetice sunt disponibile în nuanțe de argint și de aur. Companionul perfect pentru pandantivele Kirei®, colierele sunt împachetate într-o cutie de prezentare elegantă, fiind un cadou ideal pentru orice ocazie.

Dimensiuni: 47cm (lanțul de încuietoare 5 cm)

Pandantive Kirei®Pantantive cu un design elegant, oțel inoxidabil și oțel inoxidabil suflat cu aur, gravate cu simbolurile japoneze Kanji, ‘Nihon Kenko’ (‘Sănătate japoneză’), reamintindu-ne de originile companiei Nikken, din Japonia. Aceste pandantive unisex sunt proiectate pentru a fi utilizate cu orice colier, în special cu colierele noastre magnetice. Prezentate în cutii atractive de bijuterii, sunt perfecte pentru uzul personal sau pentru a oferi cuiva un cadou de bunăstare.

Tehnologie: Tehnologia Magnetică de câmp în pantă, Ioni Negativi și Far-Infrared

Tehnologie: Tehnologia Magnetică de câmp în pantă

19083 Oțel indoxidabil

19084 Nuanță de aur

19081 Nuanță de argint 19082 Nuanță de

aur

67Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 68: Brosura Nikken 2014

O scurtă prezentare a tehnologiilor legate de energie de la Nikken

Tehnologiile magneticeElectromagnetismul este una dintre cele 4 forțe de bază ale mediului înconjurător (împreună cu gravitația și 2 forțe nucleare). Un principiu vechi și o componentă importantă a culturilor estice și a Medicinii Tradiționale Chineze (TCM - Traditional Chinese Medicine - baza sistemului de sănătate în China și Japonia de mii de ani), este acela al scurgerii câmpurilor de energie în corp și modul în care acestea afectează sănătatea. De exemplu, acestea au condus la recunoașterea de către cultura din vest a valorilor practicilor alternative cum ar fi acupunctura.

În plus, câmpul magnetic al pământului s-a schimbat semnificativ de-a lungul istoriei omenirii, de multe ori chiar schimbându-și polaritatea de-a lungul timpului geologic. Civilizația modernă adaugă, de asemenea, o creștere continuă de câmpuri electromagnetice și radiație, ce ne afectează și mai mult mediul electromagnetic.

Tehnologiile magnetice de la Nikken au fost inițial dezvoltate pe baza cercetărilor efectuate asupra acestor efecte, cu mai mult de 35 de ani în urmă, pentru a ajuta furnizarea de echilibru și sprijin pentru corpurile noastre într-o lume ce este caracterizată de o acumulare din ce în ce mai mare de stres fizic, dar și psihic. Produsele magnetice de la Nikken ajută la restabilirea condițiilor în care ființele umane au evoluat și s-au dezvoltat.

68

Page 69: Brosura Nikken 2014

Dezvoltările Nikken în domeniul magneticPrima aplicație a Tehnologiei Magnetice Nikken a fost design-ul branțurilor Nikken KenkoInsoles®, primul produs al companiei atunci când s-a lansat în 1975. De atunci, echipele de cercetări de la Nikken au continuat procesul de cercetare și au ajuns la concluzia că, cu cât mai complexe sunt câmpurile, cu atât sunt mai eficiente în acțiunea asupra corpului. În consecință, vă oferim acum un anumit număr de produse proiectate și adaptate pentru diferite aplicații:

Tehnologia de câmp cu gradient în pantăO matrice de magneți bipolari pentru a crea un câmp complex de energie magnetică, folosind polarități multiple și flux.

Tehnologia Magnetică EQLTehnologia Magnetică Echilaterală folosește un design brevetat ce mărește activitatea suprafeței magnetice prin crearea unei matrice complexe EQL de poli nordici și sudici, care alternează. Aceasta multiplică numărul de poli pozitivi și negativi, maximizând complexitatea și numărul de linii de flux pe o suprafață plată, margine la margine.

Tehnologia Magnetică DinamicăMai complexe decât câmpurile statice, produsele noastre de masaj utilizează această tehnologie pentru a crea un câmp magnetic tridimensional în mișcare, ce penetrează mai adânc.

Tehnologiile de Tensiune MagneticăCele mai recente dezvoltări magnetice de la Nikken încorporează poli opuși într-o tensiune magnetică, ce aduce puțin din complexitatea tridimensională a Tehnologiei Dinamice într-o formă statică, folosind modele speciale de magneți pentru a preveni procesul de demagnetizare.

Tehnologia RAM™ (radial-axis magnetism) Module compacte speciale, dotate cu grupuri de șase magneți mici, sferici, rotiți 60 de grade unul de altul pentru a produce câmpuri magnetice suprapuse în tensiune, pentru a crește complexitatea câmpului.

SpyderRAM™

Similar cu modulul RAM™, dar pe o scală mai largă pentru aplicații mai mari, o serie de magneți sferici sunt poziționați în opoziție, într-un design flexibil, asemănător pânzei de paianjen, adaptând fluxurile la corp.

DynaFlux® Tehnologia avansată, DynaFlux® de la Nikken dezvoltă în continuare tehnologiile de tensiune magnetică în factori de formă din ce în ce mai compacți, realizând configurații mai subțiri și mai puternice destinate unor aplicații din ce în ce mai interesante.

Tehnologia Far - Infrared (FIR)Far - Infrared (FIR), este un mod de a spune ‘căldură pe lungime de undă lungă’ - ca atare este o parte naturală și benefică a spectrului soarelui. Există o serie de aplicații convenționale de FIR, de exemplu în mâinile fizioterapeuților.

Tehnologia Far - Infrared de la Nikken reprezintă o dezvoltare interesantă, aducând tehnologia în mediul familial: un material ceramic, special conceput, folosește energia din corp și din mediu și o transformă în căldură far - infrared. Acest lucru, crează o experiență blândă, liniștitoare ce ajută la crearea unui mediu de susținere pentru procesele naturale ale corpului, suplimentează sentimentul de bunăstare și ajută la crearea unei temperaturi mai echilibrată și mai confortabilă. Căldura FIR s-a arătat că este eficace în a ajuta la relaxarea mușchilor tensionați, a tendoanelor și a încheieturilor.

Tehnologia de Ioni Negativi Ionii Negativi sunt molecule esențiale, în general cu o sarcină negativă. Aerul care este bogat în ioni negativi, tinde să fie experimentat cu un sentiment de aer curat, fiind găsit pe lângă cascade, în pădure sau la mare.

Nikken aplică Tehnologia de Ioni Negativi în două feluri - ca o caracteristică în purificatorul de aer KenkoAir®, utilizând un proces brevetat de operare fără ozon, și ca Tehnologie de Ioni Negativi pasivă, încorporată în fibre, de exemplu în plapuma KenkoDream®, în bandajele cu FIR KenkoTherm®, chiar și în bijuteriile Nikken TriPhase®.

TriPhase®

Cu ajutorul tehnologiei TriPhase® , beneficiați de avantajele Tehnologiilor Magnetică, far - Infrared și de Ioni Negativi combinate în mod convenabil într-un produs, ajutându-vă să îmbunătățiți energiile naturale din împrejurul corpului dumneavoastră.

69Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 70: Brosura Nikken 2014

Programul Autoship – reduceri la produsele consumabile pentru comenzi regulateRecunoscându-vă angajamentul lunar pentru o bună nutriție, toate suplimentele nutritive Nikken sunt disponibile într-un program automat, la prețuri reduse, cu un serviciu direct de livrare. Cu ajutorul programului Autoship, aveți posibilitatea de a achiziționa suplimentele noastre nutritive, la cele mai mici prețuri și respectând minimum de volum al comenzilor, beneficiați de transport gratuit.

Programul de comenzi este complet flexibil și poate fi modificat conform nevoilor dumneavoastră; acest lucru înseamnă că, nu este necesar să acumulați un stoc extins de produse – tot ceea ce trebuie să faceți este să modificați conținutul comenzii dumneavoastră Autoship atunci când credeți că este necesar.

Pentru mai multe informații, vorbiți cu Consultantul dumneavoastră Independent Nikken.

Humans Being MoreLa Nikken, ne luăm angajamentul de a vă ajuta să trăiți o viață mai sănătoasă și mai împlinită, nu numai prin îmbunătățirea stilului de viață, ci și prin a vă ajuta să gândiți pozitiv. Aceasta este definiția conceptului Humans Being More (Să fim mai mult oameni) - o cale prin care vă ajutăm să vă descoperiți adevăratul potențial.

Acest seminar de 2 zile, nu numai că vă va ajuta să vă înțelegeți obiectivele personale, dar vă va arăta totodată modul în care le puteți realiza. Veți învăța să înțelegeți ce anume conduce mai departe și motivează diferite personalități și veți aplica această înțelegere pentru a crea relații de lungă durată. Dacă ați visat dintotdeauna să aveți, să faceți și să fiți mai mult, trebuie să țineți cont că oricine poate participa la seminarul Humans Being More pentru a-și întări încrederea și pentru a obține mai mult de la viață.

Pentru mai multe detalii, contactați-vă Consultantul Independent Nikken.

70

Page 71: Brosura Nikken 2014

Informații importante privitoare la produsele NikkenProdusele Nikken nu sunt dispozitive medicale și nu pot fi recomandate pentru tratarea unor condiții medicale specifice. Nicio afirmație medicală nu ar trebui făcută de Consultanții Independenți Nikken sau de angajații companiei, iar aceștia nu sunt în măsura de a oferi sfaturi care ar avea semnificația unui diagnostic medical. Persoanele aflate în primul trimestru de sarcină, sau cele care au un dispozitiv cardiac, probleme de sănătate sau dispozitive electronice (fie sub formă de implant sau externe), ar trebui să consulte doctorul sau producătorul înainte de a folosi produse magnetice. Nu puneți produsele Nikken în contact direct cu, sau lângă articole sensibile la magneți cum ar fi: ceasuri, casete video și audio, discuri de computer, carduri bancare și echipament electric portabil.

Atenționare legală1. Fapta unui promoter sau participant la o schemă

comercială, de a convinge orice persoană să realizeze o plată, prin promisiunea primirii unor beneficii de pe urma determinării altor persoane să participe la o schemă comercială, este ilegală.

2. Nu vă lăsați convinși de afirmațiile potrivit cărora puteți obține venituri substanțiale într-un mod facil.

Imaginile sunt doar în scopuri ilustrative. Ambalarea și etichetarea produselor se conformează întotdeauna legilor europene și naționale și, prin urmare, pot varia în funcție de țară.Toate imaginile și dimensiunile nu sunt destinate să facă parte din orice contract sau garanție.Pentru mai multe informații despre produse, adresați-vă Consultantului dumneavoastră Independent Nikken.

Asociația de Vânzări DirecteNikken este membră activă a asociației Seldia, Asociația Europeană de Vânzări Directe, ce ajută la dezvoltarea și reglementarea unei industrii europene într-un mod eficace și etic și la educarea și informarea părților interesate în Brussels și în Uniunea Europeană.

Nikken este, de asemenea, membră în Asociațiile de Vânzări Directe național acreditate din: Marea Britanie, Franța, Germania, Ungaria, Norvegia, Suedia, Danemarca și Finlanda. Rolul acestor organizații este acela de a promova Vânzările Directe și de a-și asigura membrii să mențină cele mai înalte standarde de practică.

Înregistrarea produselor și garanțiilePentru a vă înregistra noile produse cu Nikken, vizitați www.nikkenproductregistration.eu

Pentru mai multe informații privitoare la drepturile dumneavoastră statutare, vizitați: http://www.anpc.gov.ro/

71Consultant Independent Nikken - 0758.249.499 / [email protected]

Page 72: Brosura Nikken 2014

Întotdeauna există ceva nou și minunat la Nikken! Asigurați-vă că sunteți primii care aflați noutățile și însoțiți-ne pe:

Facebook – www.facebook.com/NikkenEU

Twitter – www.twitter.com/NikkenEurope

LinkedIn – pentru minunate noi materiale video și mărturii

YouTube – www.youtube.com/NikkenEurope

Aici, vă vom ține la curent cu toate știrile, actualizări despre produse și lansări, blog-uri relevante, link-uri utile și discuții interesante.

Fiți la curent cu Nikken

Nikken UK Limited,1 Deltic Avenue, Rooksley,Milton Keynes, MK13 8LD,United Kingdom© 2014 Nikken UK Limited

*45124*ROU 2014/2015