Biz Sms Bucuresti Social Media Managers

download Biz Sms Bucuresti Social Media Managers

of 30

Embed Size (px)

Transcript of Biz Sms Bucuresti Social Media Managers

PowerPoint Presentation

Mugur PatrascuiLeoLeo BurnettBreeze MobileViata E In Alta Parte Sau Noul Social Media ManagerSuntem SaraciSupravietuimNu Facem Lucrurile Cum TrebuieRamanem SaraciCine tine pagini de Facebook ?Social Media Managerulmic studiu de cazBaietii Nostri

Superbaietii NostriSa stie cu socialulSa stie cu brandulSa stie cu produsele branduluiSa stie organizatia clientuluiSa aiba cultura generalaSa stie cu oameniiSa stie cum e cu legeaSa stie ce se intampla in jurSa stie sa ia deciziiSa stie cu PhotoshopulSa stie cu videoulSa fie coerenti pe multiple diapazoaneSa fie prezenti cat mai multSa fie la evenimenteSa-i tina bateria

They should be SuperstarsNumai ca nu suntSalariu: 400 1000 EURPer pagina: 100 800 EUR (fara optionale)Pagini per om: 3-5Se ocupa cu: postari, moderare, coments, management de fani, support, monitorizare, raportare, strategie, targetare, media, campanii mai mari, activari sociale, oportunitatiLucreaza si in weekend, sarbatori, evenimenteSe uzeaza repedeNu evolueaza in agentiePerformanta ?Intre 0,004% si 0,08% din fani sunt atinsi pe zi (15 170)Intre 0 si 20 comentarii pe postIntre 0 si 15 sharesUna sau doua postari star pe luna pe toate brandurile din 2.000 de postari pe an

Daca am posta pentru un profil, am fi cel mai slab profil pe Facebook

Content ?

Am creat un departament de produs gunoi.Care are si bani sa-l distribuie.Hai sa schimbam asta.Hai sa incetam procesul prin care brandurile devin producatoare de gunoi.

Branduri si Manageri de medii de socializare 1. Daca n-ai ce spune, nu spune. Share de la altii. Nu e un concurs de cantitate. Mai putin si mai bun.2. Continutul original nu are nimic de a face cu continutul bun. Asociati-va cu continut bun (pentru ca nu sunt bani). 3. Sa inlocuim planul de continut, cu directii de continut. 4. Sa trecem de la administrare de pagini de Facebook la Social Manageri pe bune.

Trebuie sa ajungeti sa manuiti un continut in mediul social, nu niste postari pe Fb. Socialul este cuvantul cheie: comunitati, bloguri, presa, influentatori, trenduri.

Treceti la managementul unui ecosistem, nu al unei platforme. PR-ul face cel mai bun job acum aici.

Mai nou o comunicare trebuie sa poata revendica un continut unic, nu o idee unica.

Iar un continut functioneaza intr-un ecosistem.

5. Cresteti valoarea utila a continutului.5. Faceti-va prieteni in celelalte departamente. Nu le puteti face pe toate.6. Profesionalizati-va pe zona de marketingInternetul este social, continutul este moneda internetului.

Revendicati-va rolul in noua schema de comunicare.

Schimbati-va Mindsetul

Pentru SMMContinutul este businessul vostruSunteti managerii unui ecosistemSunteti in comunicareProfesionalizati-vaPentru BMCare este continutul care-mi reprezinta brandul ?Care-mi este ecosistemul prin care plimb acest continut ?Cat % este al meu ?Care este echipa sau modalitatea prin care il generez ?Cum leg comunicarea de acest continut ?Cati oameni imi raspund la acest continut ?

Viata Voastra Si A Brandurilor E In Alta ParteVa doresc un continut de care sa fiti mandri in 2015

Va multumesc