Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

32
13 SKODA FABIA R5 DEBUTEAZA PE PODIUM IN WRC-2 PELICAN, PELICANUL MEU… ZABERCA SE IMPUNE ÎN ALBA MOTOR CHALLENGE ŞI CONDUCE ÎN CAMPIONAT ANUL XIII, NR. 4 DANUBE DELTA RALLY | 4 - 6 IUNIE 2015 partener oficial al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv SIMONE, IMBATABIL LA ARAD

description

 

Transcript of Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

Page 1: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

13

SKODA FABIA R5 DEBUTEAZA PE PODIUM IN WRC-2

PELICAN,PELICANUL MEU…

ZABERCA SE IMPUNE ÎNALBA MOTOR CHALLENGE

ŞI CONDUCE ÎN CAMPIONAT

ANUL XIII, NR. 4 DANUBE DELTA RALLY | 4 - 6 IUNIE 2015

partener oficial al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv

SIMONE, IMBATABIL LA ARAD

Page 2: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 3: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.rocea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

3

4 - 6 IUNIE 2015 DANUBE DELTA RALLY

3

3 Preview Danube Delta Rally - Adrian Diaconescu

4/5 Simone, imbatabilla Arad

6/8 Pelican, Pelicanul meu… - Edwin Keleti

12 Ştiri pe scurt

14 Zaberca se impune înAlba Motor Challenge

şi conduce în campionat

GHID AUTORALLY (VERSO)

Danube Delta Rally 2015- participanţi

Danube Delta Rally 2015- program, probe speciale, hărţi

Cuprins

www.autorally.rocea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

PREVIEWDanube Delta Rally

Danube Delta Rally ajunge in Trofeul European de Raliuri, dupa doar trei ani de la reactivarea in Campionatul National si este a doua etapa romaneasca din calendarul intrecerii continen-

tale, dupa Raliul Aradului. Intrecerea de la portile Deltei are ambitii mari, construite pe reusita primelor doua editii, iar organizatorii au depus eforturi pentru a satisface cerintele mai mari, impuse de intrecerea internationala, unde are coeficient 2.

Pe lista de inscrieri apar 54 de echipaje, dintre care 10 sunt inscrise in etapa de trofeu european, iar marele favorit este Simone Tempestini, cel care s-a impus si in etapa dubla de la Arad, de o maniera categorica. Concurentii romani nu au aratat un interes deo-sebit pentru ERT, parand sa prefere un loc mai in spate pe ordinea de start, singurul din pretendentii la primele pozitii in ambele campio-nate, in afara lui Simone, fiind brasoveanul Dan Girtofan.

Arabul Rashid Al-Ketbi, care a participat la ultimele doua Raliuri ale Aradului, a fost placut impresionat de probele din Romania si va lua startul si la Tulcea, luand in vizor un loc pe podiumul ERT, la comenzile unui Ford Fiesta R5.

In ceea ce priveste lupta pentru primele pozitii in CNR Dunlop, pretendentii sunt multi, un pronostic fiind destul de dificil. Edwin Keleti se anunta principalul adversar al lui Simone Tempestini, vi-cecampionul national fiind unul din cei mai constanti si rapizi dintre pilotii implicati in lupta la varf. Bogdan Marisca va lua startul pentru a doua oara cu Ford Fiesta R5, masina care l-a impresionat placut si cu care a reusit sa fie rapid din primii kilometri, astfel ca pilotul clujean poate fi unul din cei mai rapizi piloti ai intrecerii. Gergo Szabo ramane la Mitsubishi Lancer Evo IX, cu care a demonstrat la Arad ca se poate implica in lupta pentru podium, de unde disparuse in ultima vreme, dupa multele probleme cu evolutia mai noua a Lancer-ului. Dan Girtofan isi doreste revansa dupa Arad, unde a fost doar al cincilea, la fel si Marco Tempestini, cel care a ratat podiumul la Bra-sov, in ciuda unui start foarte bun, iar la Arad a fost doar al saselea. Sebi Barbu este un alt pilot care isi doreste sa faca uitate probleme-le recente, el demonstrand ca este foarte rapid pe macadam, insa problemele de transmisie l-au privat de un rezultat bun la Arad.

Manu Mihalache revine dupa absenta de la Arad, la fel ca si Rares Tomita, cel care si-a amanat revenirea in campionat pana la Tulcea. Cei doi sunt principalii favoriti la clasa 3, care este una sur-prinzator de animata, alti piloti inscrisi fiind Catalin Cismaru, Horatiu Savu, Florin Crisan, Sorin Badea, sau Andrei Cascaval, Razvan Trisne-vschi si Adrian Grigore.

Si la doua roti motrice exista premisele unei lupte captivante, campionul Adrian Raspopa cautand sa isi ia revansa, dupa problemele de la Arad, unde Raul Badiu a stralucit. Florin Tincescu absenteaza, ju-niorul clujean luand startul in Junior ERC, in etapa din Insulele Azore.

© 2003 Toate drepturile asupra acestei lucrari apartin AUTO BLIC BRASOV. Continutul revistei „AUTORALLY MAGAZIN” nu poate fi reprodus integral sau partial, în scris sau pe orice alt suport si nu poate fi distribuit liber sau prin vânzare decât cu permisiunea scrisã a AUTO BLIC BRASOV.

Redactia:AUTORALLY MAGAZINSupliment informativ www.autorally.ro

Grafica si design: AFACERI PROSPERE SRL

Editor: AUTO BLIC BRASOV Adresa: Brasov, Str. 15 Noiembrie nr. 96, Scara C, Ap. 4, Tel.: 0745.039736, Fax: 0368.430187, e-mail: [email protected]

Foto: Rally Cow, Bogdan Barabas

Page 4: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

SIMONE, IMBATABIL LA ARAD

4

Simone Tempestini confirmă statutul de mare favorit în CNR Dunlop, cu o nouă

victorie, chiar mai categorică decât cea din prima etapă a sezonului, cea de la Braşov. Juniorul NRA şi-a trecut de această dată în cont toate cele 11 probe ale întrecerii, arătând că se simte excelent pe macadam, cu noul său Ford Fiesta R5. Edwin Keleti şi Gergo Szabo au completat podiumul naţional, în timp ce în etapa contând pentru Trofeul European, unde s-a impus tot Simone Tempestini, Bogdan Marisca a urcat pe locul al doilea, la debutul

cu Fiesta R5, în faţa lui Dan Gîrtofan.

Simone Tempestini a ieşit la rampă încă din prima proba specială, clujeanul de 20 de ani începând recitalul de victorii de probă, pe care avea să îl incheie doar la finele întrecerii. Singurul care s-a apropiat de viteza pilotului NRA a fost sibianul Sebi Barbu, însă problemele de transmisie, cu care nu se confrunta întâia oară, l-au încetinit serios după proba a patra, el pierzând contactul cu podiumul, mai ales după ce a primit şi o penalizare de aproape două minute. În aceste condiţii,

Simone încheia ziua întâi având deja 37 de secunde avans, în timp ce Edwin Keleti era cel mai rapid dintre ceilalţi.

Nici ziua secundă nu a decurs mult diferit în ceea ce priveşte lupta pentru victorie, chiar din contră, liderul arătând ce poate face pe probele mai lungi, de pe malul drept al Mureşului. Doar pe speciala Nadas, cea mai lunga a întrecerii, el a adăugat un minut (!) avansului său în clasament, pentru a încheia cu o diferenţă considerabilă faţă de al doilea clasat, 2’52”. Nici Edwin

SIMONE TEMPESTINI

Page 5: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.rocea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

5Keleti nu a mai forţat pe final, având un avans liniştitor faţă de locul trei, ocupat de Gergo Szabo. Pilotul maghiar, dublu campion naţtional, a părut să revină la viteza de altădată, cu întoarcerea la modelul cu care a avut cele mai multe succese în România, Mitsubishi Lancer Evo IX.

Bogdan Marişca a făcut o figură frumoasă la debutul cu Ford Fiesta R5, câştigând “clasica” dispută cu Dan Gîrtofan, cei doi fiind şi piloţii care au completat podiumul ERT, pentru care Keleti şi Szabo nu s-au înscris.

Categoria două roţi motrice a văzut un alt galop de sănătate al unui tânăr, Raul Badiu reuşind o victorie spectaculoasă, cu un avans de peste 6 minute şi şapte probe câştigate. De partea cealaltă, Adrian Răspopa, cel care rămâne lider la general, a avut parte de un raliu dificil, care a început rău şi a continuat şi mai rău. După o alegere neinspirată a pneurilor pe prima buclă, el a ieşit de pe drum în PS2, făcând şi o pană, în timp ce seara a adăugat şi o penalizare de 3 minute după o eroare de pontaj. Campionul en-titre al categoriei două roţi

motrice a încheiat totuşi pe doi, după abandonul lui Florin Tincescu, cel care s-a oprit cu probleme tehnice în speciala a noua.

Csongor Szabo s-a impus la clasa 9, pe care a dominat-o întreg raliul, însă era să rateze victoria în chiar ultima probă, cand Alex Ardelean, câştigătorul Cupei Suzuki, s-a apropiat la doar 4 secunde. Peter Kelemen a fost cel mai rapid pilot al Cupei Dacia, în timp ce Romulus Preda a fost singurul din cei cinci piloţi aliniaţi la start la clasa 11, care a ajuns la final.

DAN GÎRTOFAN

SEBI BARBU BOGDAN MARIŞCA

RAUL BADIU

4 - 6 IUNIE 2015 DANUBE DELTA RALLY

Page 6: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

PELICAN, PELICANUL MEU…

Credincios sau nu, nu cred ca exista cineva care sa nu fi trecut prin faza celebrei

rugaciuni ce-l invoca pe bucalatul ingeras.

In lupta lor cu secundele, care le mananca mare parte din energie si atentie, pilotii amana cat pot de mult trecerea din registrul copilariei in cel extrem de plictisitor al varstei adulte, ramanand intr-o dragalasa relatie cu ingerasul personal.

Acesta ii urmeaza pe cei norocosi la toate etapele si relatia dintre ei evolueaza constant astfel incat ingerasii isi permit, cateodata, sa imbrace forme neobisnuite.

Personal cred ca ingerasul meu, vesnic preocupat sa ma faca mare si tare conform dictonului “Citius, Altius, Fortius”, a imbracat la Brasov

forma unui fulg de nea iar la Arad cea a unui senzational strudel cu visine de la cofetaria Libelula!

La ambele etape am reusit sa avem impreuna cu Boti un ritm excelent si am terminat pe locul 2 la general dupa favoritul Simone Tempestini si al sau ingeras in pampersi dar, si chiar mai important, in fata pilotilor din generatia mea!

Ritmul in lupta pentru victorie a crescut constant in ultimii ani astfel incat se merge foarte tare si fiecare milisecunda de concentrare conteaza! Atat pentru pilot cat si pentru propriul ingeras.

Daca la Brasov ploaia a incurcat serios socotelile si a pus un accent urias pe alegerea corecta a anvelopelor, la Arad vremea a fost clementa si pleiada de masini de ultima generatie a reusit sa puna la sol impresionanta eficienta dinamica.

In ambele etape masina pregatita de tehnicienii de la Colina Motorsport a functionat in parametri optimi si speram ca odata cu acumularea de kilometri de proba speciala sa reusim sa ridicam ritmul pentru a pune presiune pe adversarii nostri. Obiectivul nostru ramane, deocamdata, neschimbat si anume titlul national absolut. Dupa doua etape suntem pe 2 la general ceea ce este atat onorant cat si incurajator, insa tanarul Tempestini reuseste sa fructifice de minune miile de kilometri de rulaj pe care ii are la activ si e extrem de rapid. Pentru mine nu este o surpriza ci este cel mai normal lucru ca cineva din tanara generatie sa dicteze ritmul. Asa ar trebui sa se intample in orice campionat dar, din pacate, arareori tinerii au sustinerea necesara pentru marea performanta.

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

6

BCR LEASINGRALLY TEAM 2015

www.bcr-leasing.ro www.ColinaMotorsport.rofacebook.com/colinamotorsport.ro

Edwin Keleti (pilot) Botond Csomortani (copilot)

FORD FIESTA R5

Adrian Teslovan (pilot) Vajk Cseh Imre (copilot)

DACIA LOGAN CUP

Gergo Szabo (pilot) Karoly Borbely (copilot)

SKODA FABIA S2000

Thomas Abraham (pilot) Rares Silasi (copilot)

MITSUBISHI LANCER EVO

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

Page 7: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

BCR LEASINGRALLY TEAM 2015

www.bcr-leasing.ro www.ColinaMotorsport.rofacebook.com/colinamotorsport.ro

Edwin Keleti (pilot) Botond Csomortani (copilot)

FORD FIESTA R5

Edwin Keleti Botond Csomortani

FORD FIESTA R5

Adrian Teslovan (pilot) Vajk Cseh Imre (copilot)

DACIA LOGAN CUP

Adrian Teslovan Vajk Cseh Imre

DACIA LOGAN CUP

Gergo Szabo (pilot) Karoly Borbely (copilot)

SKODA FABIA S2000

Gergo Szabo Karoly Borbely

SKODA FABIA S2000

Thomas Abraham (pilot) Rares Silasi (copilot)

MITSUBISHI LANCER EVO

Thomas Abraham Rares Silasi

MITSUBISHI LANCER EVO

Page 8: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

8

Am trait-o pe pielea mea acum un sfert de…SECOL pe cand aveam aceeasi varsta asa ca nu pot decat sa le multumesc MAXIM partenerilor de la BCR Leasing, Borsec, Omniasig, Pirelli, Mobil 1 prin Star Lubricants, Greco si Colina Motorsport care, prin sustinerea si increderea lor, ne permit sa performam la acest nivel.

Acum, cand dumneavoastra cititi aceste randuri ne aflam la Tulcea, la portile deltei Dunarii pentru un raliu extraordinar de frumos intr-o zona superba a tarii.

De cand a revenit in campionat acest raliu ma fascineaza. Peisaje extrem de frumoase, oameni harnici

si prietenosi care ne-au (re)primit cu entuziasm, organizare de top si delta la o aruncatura de bat.

Ingerasul meu a sosit si el, a luat o forma traditionala locului si se crede…PELICAN!

Am analizat impreuna strategia pentru aceasta a doua etapa de macadam din 2015 si se pare ca nu avem alta sansa decat sa atacam full gaz! Cu toate acestea nu cred ca pot sa ignor cei 45 de ani care au decantat o farama de intelepciune si vom incerca sa o folosim pentru a continua sa construim rezultatul de ansamblu al sezonului.

Inca suntem suficient de la

inceput de sezon pentru a nu arunca in lupta artileria grea.

Ne vom concentra sa fim in lupta pentru podiumul la general si vom degusta fiecare kilometru de speciala. E un adevarat privilegiu sa pilotezi o masina R5, un exemplu de omogenitate si rigurozitate tehnica. Cu doar 1600 cmc la dispozitie inginerii au reusit sa seteze o curba de putere foarte plina astfel incat plaja de utilizare a motorului este generoasa. E interesant cum curentul de downsizing (motoare mai mici si mai compacte) provenit din industria de serie s-a adaptat atat de bine in lumea raliurilor unde trebuie sa faca fata cu brio unor schimbari majore de conditii.

Schimbari totale au fost si la FRAS si pana acum trebuie sa recunosc ca echipa noua s-a adaptat destul de bine provocarii chiar daca va trebuie sa treaca ceva timp pana vor reusi sa stapaneasca fineturile si complexitatea specificitatilor fiecarei discipline.

In orice caz suntem mult mai prezenti ca sport in mass media, situatiile delicate din primele doua etape s-au gestionat corect (chiar daca cea de la Brasov va mai suscita polemici inca o buna perioada) si recent s-a relansat si site-ul federatiei intr-o forma moderna.

Asa ca, acum, inainte de start nu-mi ramane deca o sueta cu ingerasul meu deghizat:

Pelican, Pelicanul meu,Totdeauna fii cu mine şi ma

învaţă să fac bine.Eu sunt mic, tu fă-mă mare,Eu sunt slab, tu fă-mă tare,Totdeauna mă însoţeşte şi de

rele mă pazeşte.Amin

Edwin KeletiECHIPA BCR LEASING RALLY TEAM

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

Page 9: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 10: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 11: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 12: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

BREEN SI KAJETANOWICZ ISI DISPUTA SUPREMATIA ERC IN AZORE

RALLYCROSS: PETTER SOLBERG ISI CONSOLIDEAZA PRIMA POZITIE IN CLASAMENT

In perioada 4-6 iunie se desfasoara in Insulele Azore cea de-a patra etapa a Campionatului European de Raliuri. Dupa primele trei etape, in fruntea clasamentului il gasim pe Craig Breen, urmat la doar 3 puncte de Kajetan Kajetanowicz. Dupa ce pilotul polonez a castigat runda de debut din Austria iar irlandezul a abandonat, in etapa secunda disputata in Letonia lucrurile s-au intamplat chiar pe dos. Breen a reusit sa castige si raliul “de casa”, Circuit of Ireland, insa “Kajto” l-a secondat. Asadar, duelul celor doi din Azore va fi unul foarte interesant. Kajetanowicz va pilota in aceasta etapa un Ford Fiesta R5 nou in timp ce Breen se va afla la comenzile aceluiasi Peugeot 208 T16. Sa amintim si ca David Botka va concura in ERC2 iar Florin Tincescu in ERC Junior.

Campionul mondial de raliuri din 2003, Petter Solberg, a castigat cea de-a patra etapa a Campionatului Mondial de Rallycross ce s-a desfasurat la Lydden Hill, in Marea Britanie. Aceasta reprezinta a doua victorie din acest sezon pentru pilotul norvegian, dupa ce a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului si la Hockenheim. Solberg este campionul en titre al campionatului de rallycross iar dupa primele patru etape are un avans de 29 de puncte in fata lui Johan Kristoffersson. Urmatoarea runda este programata sa se desfasoare intre 19-21 iunie la Estering, in Germania.

ŞTIRI PE SCURT

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

12

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

SKODA FABIA R5 DEBUTEAZA PE PODIUM IN WRC-2Desi Nasser Al-Attiyah (Ford Fiesta RRC) a dominat si a castigat categoria WRC-2 din cadrul Raliului Portugaliei, echipa Skoda Motorsport poate fi foarte multumita la revenirea in Campionatul Mondial de Raliuri. Debutul in “mondialul de raliuri” al mult asteptatului model Skoda Fabia R5 a fost unul in forta, ambele echipaje inscrise in intrecerea lusitana incheind pe podium. Finlandezul Esapekka Lappi a terminat pe a doua pozitie, reusind sa fie cel mai rapid pilot WRC-2 pe cinci probe speciale, iar suedezul Pontus Tideman a completat podiumul. Categoria a doua din WRC a strans la start nu mai putin de 29 de ehipaje, concurand pe toate cele cinci modele R5 omologate pana in prezent (Ford Fiesta, Citroen DS3, Peugeot 208 T16, Skoda Fabia) dar si pe Fiesta RRC, Mini S2000 si Skoda S2000.

Page 13: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 14: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

ZABERCA SE IMPUNE ÎN ALBA MOTOR CHALLENGE ŞI CONDUCE ÎN CAMPIONAT

Ovidiu Zaberca reuşeste, în lipsa concitadinului său Lucien Hora, cel care a dominat ultimele

sezoane în CNVC Dunlop, să obţină prima victorie pe traseul de la Straja, trecând totodată pe prima poziţie a clasamentului general. După o perioadă petrecută în garaj, după încheierea primei etape, de la Râşnov, la finele lui aprilie, reşiţeanul a concluzionat că investiţia de timp şi resurse a fost justificată de câştigul de performanţă al maşinii sale şi speră să obţina şi alte victorii în sezon.

Fericit pentru prima victorie a anului şi cea de-a opta de când aleargă în CNVC Dunlop, „Zabi” spune că gustul acestei victorii a fost totuşi ştirbit de accidentele lui Mircea Pădurean şi ale celorlalţi participanti. „Mă bucur pentru victorie, desigur, păcat însă că nu a fost cea mai frumoasă cursă, cu atâtea victime făcute în special de

ultimul viraj, iar asta nu poate să mă bucure, pentru că bugetele sunt aşa cum sunt. Din punctul meu de vedere cursa a fost una reuşită, sunt mulţumit că mi-am depăşit recordul personal în prima urcare din concurs şi, mai ales că am câştigat, ceea ce este cel mai important” a spus vicecampionul en-titre.

Poziţia secundă i-a revenit lui Lucian Răduţ, în timp ce Paul Andronic, cel care a reluat cea de-a doua manţă de concurs, după ce a fost încurcat de ieşirea în decor a lui Mircea Pădurean, încheie podiumul.

Cornel Gardean termină întrecerea pe locul al patrulea, bifând cel mai bun rezultat al său în CNVC, dupa ce hunedoreanul a rupt o roată chiar după sosirea ultimei urcări, manşă care a vazut mai multe incidente. Mircea Pădurean a fost un alt pilot care a ieşit de pe drum, lovind parapetul de

protecţie, cu puţin înainte de sosire, iar Radu Ortelecan a lovit maşina în aceeaşi manşă, în care startul a fost oprit de mai multe ori.

Andrei Şerban câştigă întrecerea maşinilor cu două roţi motrice, la mare luptă cu Bogdan Cuzma, Raul Szene este cel mai rapid pilot al grupei N, în timp ce Bogdan Ungureanu obţine prima victorie importantă a carierei, cu locul întâi la grupa A, la doar a doua cursă cu noul său Mitsubishi Lancer Evo IX.

Cătălin Cedric Ghigea îşi menţine supremaţia la clasa istoricelor, în timp ce Dorin Georgescu îl devansează pe Eduard Tontsch pentru locul secund, iar ieşeanul Claudiu Vasilache este cel mai rapid pilot debutant, în faţa lui Mihnea Mureşan şi a lui Tudor Pop.

Adrian DiaconescuEchipa Autorally

14

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

Page 15: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 16: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 17: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 18: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 19: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 20: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015
Page 21: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 20151

2

PS 8,11 EOLIENE

INFO

RM

ATII

PU

SE

LA D

ISP

OZI

TIE

CU

AM

AB

ILIT

ATE

DE

ECH

IPA

DA

NU

BE

DEL

TA R

ALL

Y

Page 22: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.rocea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

4 - 6 IUNIE 2015 DANUBE DELTA RALLY

PS 7,10 BABADAG

11

INFO

RM

ATII

PU

SE

LA D

ISP

OZI

TIE

CU

AM

AB

ILIT

ATE

DE

ECH

IPA

DA

NU

BE

DEL

TA R

ALL

Y

Page 23: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

PS 6,9 SLAVA RUSĂ

10

INFO

RM

ATII

PU

SE

LA D

ISP

OZI

TIE

CU

AM

AB

ILIT

ATE

DE

ECH

IPA

DA

NU

BE

DEL

TA R

ALL

Y

Page 24: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.rocea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

4 - 6 IUNIE 2015 DANUBE DELTA RALLY

9

PS 2,4 COCOŞU

INFO

RM

ATII

PU

SE

LA D

ISP

OZI

TIE

CU

AM

AB

ILIT

ATE

DE

ECH

IPA

DA

NU

BE

DEL

TA R

ALL

Y

Page 25: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

PS 1,3 TELIŢA

88IN

FOR

MAT

II P

US

E LA

DIS

PO

ZITI

E CU

A

MA

BIL

ITAT

E D

E EC

HIP

A D

AN

UB

E D

ELTA

RA

LLY

Page 26: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.rocea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

4 - 6 IUNIE 2015 DANUBE DELTA RALLY

7

HARTA TULCEA

INFO

RM

ATII

PU

SE

LA D

ISP

OZI

TIE

CU

AM

AB

ILIT

ATE

DE

ECH

IPA

DA

NU

BE

DEL

TA R

ALL

Y

Page 27: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 20156

SHAKEDOWN

INFO

RM

ATII

PU

SE

LA D

ISP

OZI

TIE

CU

AM

AB

ILIT

ATE

DE

ECH

IPA

DA

NU

BE

DEL

TA R

ALL

Y

Page 28: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.rocea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

4 - 6 IUNIE 2015 DANUBE DELTA RALLY

5

MIHALACHE MANUELRASHID AL KETBI

GERGO SZABO

DORIN BANCIU

ADRIAN RĂSPOPA

GEORGI GERADZHIEV

ADI ILIESCU

RARES TOMIŢĂ

Page 29: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

4DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

PARTICIPANŢINR. NR. PILOT COPILOT AUTOMOBIL ERT CNRDCRT CONC.

1 1 AL KETBI Rashid HEPPERLE Karina Ford Fiesta (2014) RC2 2 3 GIRTOFAN Dan MARZA Tudor Skoda Fabia S2000 (2009) RC2 23 5 BARBU Sebastian HULEA Razvan Mitsubishi Lancer Evo X R4 (2012) 24 7 MARISCA Bogdan GAUREANU Carmen Ford Fiesta 25 8 RASPOPA Adrian GRIGORIU Catalin Citroen DS3 R3T (2012) 56 9 MIHALACHE Manuel SOOS Janos Mitsubishi Evo 9 (2007) 37 11 GERGO Szabo KAROLY Borbely Mitsubishi Lancer Evo 9 (2010) 28 12 SAVU Horatiu GIUSCA Alexandru Mitsubishi Lancer Evo 9 (2006) 39 17 TRISNEVSCHI Razvan ARSENESCU Tr. Codrut Mitsubishi Lancer Evo 9 (2006) 310 21 TOMITA Rares CSEGZY Levente Mitsubishi Lancer Evo 9 (2004) 311 24 CASCAVAL Andrei SPUDERKA Dan Subaru Impreza N12 312 25 BADIU Raul LAZAR Gabriel Reanault Clio R3 Maxi (2009) RC3 513 28 PATRICHE Victoras NICOLAE Ion Mitsubishi Lancer Evo (2002) 1114 29 COSMA Vlad HATEGAN Diana Suzuki Swift (2012) 915 31 ARDELEAN Alexandru BALTADOR Horatiu Suzuki Swift Sport 916 32 CISMARU Catalin FILIPESCU Mugur Mitsubishi Evo 9 (2006) 317 33 TEMPESTINI Marco AVRAM Anton Ford Fiesta 218 35 GRIGORE Adrian PAUNESCU Marius Mitsubishi Evo 9 (2006) 319 36 BANCIU Dorin SANDU Mihai Toyota Celica (1995) 1120 38 ZARUG Ioan TALPALARIU Eugen Suzuki Swift Sport (2013) 921 39 SZABO Csongor ANDREOIU Marcus Suzuki Swift Sport (2008) 922 40 BADEA Sorin DORCA Florin Mitsubishi Lancer Evo X (2011) 323 42 NECULA Radu TEMES Adrian Suzuki Swift Sport (2008) 924 43 NEAGOE Alin COLCERIU Sorin Subaru Impreza (2004) 1125 47 IVAN Viorel GHEORGHE Dumitru Dacia Logan (2009) 926 53 RADULESCU Cristian DRAGOMIR Razvan Mitsubishi Lancer Evo 8 (2004) 1127 55 DRAGAN Adrian BRADATEANU Valentin Dacia Logan (2005) 928 61 TESLOVAN Adrian CSEH Vajk Imre Dacia Logan (2009) 929 65 KELEMEN Peter MOLNAR Gyula Dacia Logan (2008) 930 70 STAN Andrei BAGIAG Lucian Suzuki Swift (2012) 931 72 MAGOS Dan GHIGOLEA Dragos Suzuki Ignis (2006) RC5 932 75 POHARIU Daniel Iulian STEFAN Lucian Iulian Renault Clio Williams Rallye (1997) 1233 77 CRISAN Florin ITU Sebastian Subaru Impreza (2005) RC2 334 80 IAMANDI Dan-Paul SUBTIRELU Iulian-Razvan Ford Fiesta R2 635 85 TALASMAN Bogdan MITRASCA Andrei Dacia Logan (2006) 936 94 TEMPESTINI Simone PULPEA Dorin Ford Fiesta R5 (2016) RC2 237 99 KELETI Edwin CSOMORTANI Botond Ford Fiesta R5 (2014) 238 101 GERADZHIEV Georgi GADZHEV Georgi Ford Fiesta R2 (2011) RC439 102 TOMÁŠ Pospíšilík LUKÁŠ Vyoral Citroen C2R2 Max (2010) RC440 103 STRATIEVA Ekaterina YULIANNA Nyirfas Citroen R2 C2 Max RC441 121 ILIESCU Adrian GURAMULTA Radu Mitsubishi Lancer Evo 6 1142 137 PREDA Romulus BACICU Cristian Mitsubishi Lancer Evo 7 (2001) 1143 173 MUSETEANU Andrei PANAIT Claudiu Suzuki Swift Sport (2014) 944 332 ABRAHAM Thomas SILASI Rares Mitsubishi Lancer (1996) 1145 401 MANOLE Mihai BANCA Marc Peugeot 208 R2 (2012) RC4 646 407 COTAN Cristi BELDIE Mihai Citroen Saxo VTS MK2 (1999) 947 411 BADINA Filip GRIGORESCU George Dacia Logan (2006) 948 427 MAIOR Norbert DINCU Adrian Dacia Logan (2007) 949 441 ENE Laurentiu SOLOMON Ciprian Dacia Logan (2005) 950 445 DANILA Ioan Teodor POP Andrei Dacia Logan (2006) 951 447 ARDELEAN Marcus MAIOR Robert Suzuki Swift Sport (2013) 952 456 ANDRONIC Paul GARDEAN Cornel Dacia Logan (2005) 953 472 MITRE Andrei DOBRE Dan Dacia Logan 954 479 CHIRIGUT Horia HICEA Andrei Suzuki Swift Sport (2013) 9

Page 30: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.rocea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

3

4 - 6 IUNIE 2015 DANUBE DELTA RALLY

3H

AR

TA G

ENER

ALĂ

- Z

IUA

2

ATEN

ŢIE!

Toa

te P

robe

le S

peci

ale

se în

chid

circ

ulaţ

iei p

ublic

e cu

1h

30

min

înai

ntea

sta

rtul

ui p

rimul

ui c

oncu

rent

(ora

de

star

t di

n pr

ogra

m)!

Sâm

bătă

, 6 iu

nie

20

15

09

:30

Star

t D

anub

e D

elta

Ral

ly 2

01

5 –

pl

ecar

ea c

oncu

renţ

ilor

de p

e Fa

leză

tre

prob

ele

spec

iale

10

:52

Star

t Pr

oba

Spec

iala

– S

lava

Rus

a 1

11

:35

Star

t Pr

oba

Spec

iala

– B

abad

ag 1

12

:43

Star

t Pr

oba

Spec

iala

– E

olie

ne 1

15

:18

Star

t Pr

oba

Spec

iala

– S

lava

Rus

a 2

16

:01

Star

t Pr

oba

Spec

iala

– B

abad

ag 2

17

:19

Star

t Pr

oba

Spec

iala

– E

olie

ne 2

18

:45

Podi

um c

âşti

gato

ri –

Fal

eza

20

:45

Fest

ivita

tea

de P

rem

iere

– d

etal

ii de

spre

locu

l de

desf

ăşur

are

a Fe

stiv

ităţ

ii de

Pre

mie

re v

or f

i pu

blic

ate

ulte

rior

INFO

RM

ATII

PU

SE

LA D

ISP

OZI

TIE

CU

AM

AB

ILIT

ATE

DE

ECH

IPA

DA

NU

BE

DEL

TA R

ALL

Y

Page 31: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015

www.autorally.ro cea mai buna sursa de informatii, rezultate live si clasamente

2DANUBE DELTA RALLY 4 - 6 IUNIE 2015

2H

AR

TA G

ENER

ALĂ

- Z

IUA

1IN

FOR

MAT

II P

US

E LA

DIS

PO

ZITI

E CU

A

MA

BIL

ITAT

E D

E EC

HIP

A D

AN

UB

E D

ELTA

RA

LLY

Joi,

4 iu

nie

20

15

19

:00

Sesi

une

de a

utog

rafe

– F

alez

a Tu

lcea

19

:15

Conc

ert

de d

esch

ider

e –

Piaţ

a Ci

vică

20

:15

Ci

ty D

emo

– pa

rada

maş

inilo

r de

co

ncur

s –

Fale

za –

Pia

ţa C

ivic

ă

20

:30

Star

t Fe

stiv

– P

iaţa

Civ

ică

Vin

eri,

5 iu

nie

20

15

08

:00

12

:00

Ant

rena

men

te o

ficia

le (

Shak

edow

n)

– D

ealu

l Pie

tros

/ A

gigh

iol

14

:30

St

art

Dan

ube

Del

ta R

ally

20

15

plec

area

con

cure

ntilo

r de

pe

Fale

za

catr

e pr

obel

e sp

ecia

le –

ZIU

A 1

15

:11

St

art

Prob

a Sp

ecia

la T

elita

1

15

:44

St

art

Prob

a Sp

ecia

la C

ocos

u 1

18

:31

Star

t Pr

oba

Spec

iala

Tel

ita 2

19

:05

Star

t Pr

oba

Spec

iala

Coc

osu

2

20

:23

Star

t Su

per

Spec

iala

Tul

cea

Page 32: Autorally Magazin - Danube Delta Rally 2015