aurastat® VT TP534 Manualul produsului Controler HRV

of 44 /44
Sisteme de ventilație aurastat® VT TP534 Controler HRV Manualul produsului RO

Embed Size (px)

Transcript of aurastat® VT TP534 Manualul produsului Controler HRV

Important: citii aceste instruciuni complet înainte de a instala dispozitivul
1. Acest manual acoper exclusiv funcionarea sistemului de comand HRV, prin urmare, trebuie s fie citit împreun cu Manualul produsului unitii de recuperare cldur relevant.
2. Instalarea dispozitivului i a accesoriilor trebuie efectuat de o persoan calificat i competent i trebuie efectuat într-un mediu curat, uscat unde praful i umiditatea sunt la nivel minim.
3. Toate diagramele electrice trebuie s corespund Regulamentelor electrice I.E.E. i tuturor standardelor aplicabile i Regulamentelor din Construcii.
4. aurastat®, acces cabluri control i comunicaii la HRV este prin intermediul presgarniturii (presgarniturilor) care sunt adecvate pentru un cablu cu Ø3- 6mm.
5. aurastat® cablu de control i comunicaii - Neprotejat 4 Miez 18-24AWG cupru cositorit, toronat.
6. Cablurile de control i comunicare nu trebuie aezate la 50mm sau pe acelai traseu de cabluri metalice ca oricare cablu de iluminare de 230V ~ sau de alimentare.
7. Asigurai c garniturile cablurilor sunt fixate bine. 8. Unitile trebuie depozitate într-un mediu curat i uscat. Nu instalai aparatul în zone unde
urmtoarele pot fi prezente sau pot aprea; • Atmosfer încrcat cu ulei excesiv sau grsime, • Gaze corozive sau inflamabile, lichide sau vapori, • Temperaturi de mediu de peste 40°C sau sub -5°C, • Niveluri de umiditate peste 90% sau într-un mediu umed. 9. Aparatul nu este corespunztor pentru instalare în exteriorul locuinei. 10. Acest aparat poate fi utilizat de copii cu vârsta de peste 8 ani i persoane cu capacitate
fizic, senzorial sau mental redus sau lipsit de experien i cunotine dac sunt supravegheai i au fost instruii privind utilizarea aparatului într-un mod sigur i au îneles pericolele implicate.
11. Copii trebuie supravegheai pentru a v asigura c nu se joac cu aparatul.
2
Cuprins
Când acest document este vizualizat ca un PDF, rubrica i sub-rubricile de pe aceast pagin reprezint hiperlink- uri ctre coninut. În plus,
numerele paginilor din acest document reprezint hiperlink-uri înapoi la aceast pagin cu coninut.
Avertismente, Informaii de siguran i orientare
Informaii importante 2
Prezentare general produs Descriere produs 4
Coninutul ambalajului 4 Descrieri caracteristici 4
Ceas cu 24 de ore 4 Afiaj ziua din sptmân 4 Luminozitate retroiluminare 4 Temporizator depire boost 4 Temporizator întârziere boost 4 Inhibare boost 4 Senzor de umiditate intern 4 Cronometre programabile 5 Alarm schimbare filtru 5 Viteze ventilator x 4 5 Afiaj vitez ventilator 5 Alert cretere (boost) 5 Mod var 5 Control radiator conducte 5 SUMMERboost® 5 Mod ocolire (By Pass) de var 5 Intrri senzor proporional x 2 6 Intrri fr voltaj x 3 6 Intrri comutator sub tensiune x 2 6 Program de protecie anti-înghe 6 Mod vacan 6 Senzori de temperatur 6 Cronometru de rulare HRV 6 Mod eroare înclzire 6
Instalare Cuplaje 7
aurastat® VT 7 HRV 7
Diagrama de cablaj 7
Interfa utilizator Butoane 8 Afiaj 8 Pictograme afiaj 9 Sistem meniu 9
Seciuni meniu 10
Setare Valori implicite meniu 15
SETARE1 15 SETARE2 15 SETARE3 18 RESETARE4 20 Cronometru descretere (setback) VITEZ1 21 Cronometru cretere (boost) VITEZ3 21
Configuraia instalat 22 SETARE1 22 SETARE2 22 SETARE3 22 Cronometru descretere (setback) VITEZ1 23 Cronometru cretere (boost) VITEZ3 23 Note 23
Ventilaie hri meniu SETARE1 1 din 2 24 SETARE1 2 din 2 26 SETARE2 1 din 4 28 SETARE2 2 din 4 30 SETARE2 3 din 4 32 SETARE2 4 din 4 34 SETARE3 1 din 2 36 SETARE3 2 din 2 38 SETARE4 1 din 1 40
Mentenan de rutin Curarea exteriorului 41
Coduri de eroare 41
3
Prezentare general produs Descriere produs
Aurastat® VT este un dispozitiv de control programabil i un afiaj de comandare i monitorizare a Titon HRV. Aurastat® VT este conectat la HRV prin intermediul unei conexiuni cablate.
Dimensiuni
Coninutul ambalajului Inspectai unitatea la preluarea livrrii. Verificai unitatea, s nu existe deteriorri i dac toate accesoriile au fost furnizate. Pachet furnizat cu:-
1 x dispozitiv de control aurastat® VT. 1 x colier pentru cablu. 1 x manualul produsului.
Orice lips sau deteriorare trebuie raportat imediat furnizorului.
Descrieri caracteristici
Mai jos este prezentat o descriere pe scurt a fiecreia dintre caracteristicile produsului.
Ceas cu 24 de ore Aurastat® VT dispune de un ceas cu 24 de ore, cu un backup pe baterie.
Afiaj ziua din sptmân Aurastat® VT afieaz zilele din sptmân drept numere.
Luminozitate retroiluminare Luminozitatea retroiluminrii afiajului aurastat® VT poate fi ajustat sau oprit.
Temporizator depire boost Un temporizator programabil care controleaz timpul în care HRV rmâne în viteza de cretere dup ce toate comutatoarele de vitez de cretere au fost dezactivate.
Temporizator întârziere boost Un temporizator programabil care poate fi utilizat pentru a întârzia HRV s ruleze la viteza de cretere dup ce comutatorul de vitez de cretere a fost activat.
Inhibare boost O perioad programat de timp care previne comutarea HRV în Vitez cretere (Boost) sau -®. Viteza ventilatorului controlat de intrri proporionale nu este afectat de Inhibarea creterii (boost).
Senzor de umiditate intern HRV are un senzor de umiditate relativ (RH), RH poate fi afiat pe ecranul aurastat® VT LCD. Senzorul RH poate fi programat s comute HRV în viteza de cretere.
106 25
14 1
Cronometre programabile Aurastat® VT dispune de dou cronometre programabile de 7 zile care controleaz Descreterea (Setback) VITEZA1 i Creterea (Boost) VITEZA3. Ambele cronometre controleaz 3 perioade pornit/oprit pe zi. În mod implicit, unitatea ruleaz la Continuu VITEZA2. Cronometrele programabile sunt utilizate la descreterea sau creterea ratei de ventilare în anumite momente.
Cronometrele au 4 moduri,
OPRIT (OFF) Cronometru inactiv. O DAT Cronometrul activ de la prima dat PORNIT (ON) la ultima
dat OPRIT (OFF). AUTO Toate cele trei perioade de timp sunt active. CONTINU Cronometrul este activ indiferent de orice setri ale
cronometrului.
i 2 setri de anulare. ÎNAINTARE Pune cronometrul la urmtoarea perioad PORNIT (ON) sau
OPRIT (OFF). PLUS UNU Adaug o or la cronometrul activ în mod curent sau
pornete un cronometru de o or.
Când un cronometru este activ, apare o pictogram în zona de stare i este iluminat un LED rou. În cazul în care ambele cronometre au fost setate s fie active în mod simultan, Boost SPEED3 (Cretere VITEZ3) are pioritate. Toate celelalte comenzi ale vitezei, de exemplu un comutator de cretere (Boost), Cretere (Boost) RH, SUMMERboost® sau Protecie înghe au prioritate în faa cronometrelor programabile.
Alarm schimbare filtru Aurastat® VT va afia o alert dup o perioad specificat de timp când filtrele HRV trebuie s fie înlocuite.
Viteze ventilator x 4 Unitile au 4 setri cu vitez programabil, toate vitezele sunt variabile, între 14-100% i permit o setare independent a vitezei, cu privire la ratele de alimentare i de extragere a ventilaiei 1. Vitez de descretere (setback).
Ventilaie redus. 2. Vitez continu.
Ventilaie normal. 3. Vitez de cretere (boost).
Ventilaie crescut 4. Vitez SUMMERboost®.
Ventilaie foarte ridicat, disponibil doar pe durata funcionrii ocolire (By Pass) var.
Afiaj vitez ventilator Ecranul Aurastat® VT afieaz viteza selectat a ventilatorului utilizând pictogramele gradate 1-4.
Alert cretere (boost) Un cronometru programabil care afieaz un mesaj de avertizare pe un ecran LCD aurastat® VT dup ce HRV a fost lsat la viteza de cretere (Boost) pe o perioad specificat de timp.
Mod var Modul Var opereaz prin încetinirea sau oprirea ventilatorului de alimentare. Aceasta reduce alimentarea aerului din atmosfer în cldire. Modul Var este activat automat sau prin intrarea fr tensiune. Modul var nu trebuie activat sau instalat în locuinele unde aparate cu combustie deschis sunt utilizate.
Control radiator conducte Pentru a menine ratele debitului de ventilaie unde perioade lungi cu temperaturi sczute apar, facilitatea pentru controlul unui Radiator de conducte alimentat electric este asigurat, MAX 1800W. Radiatorul de conducte este localizat aliniat între ventilaia de alimentare din exterior i terminalul din atmosfer de pe HRV. În aceste aplicaii, radiatorul este utilizat pentru a pre-înclzi aerul proaspt de afar înainte de a intra în HRV.
SUMMERboost® SUMMERboost® permite ventilatoarelor de alimentare i de extracie s ruleze la vitez ridicat când ocolirea var (Summer Bypass) este activat. Ca setare iniial SUMMERboost® este activat. Când SUMMERboost® este declanat de Ocolire (bypass) var, viteza crescut a ventilatorului poate fi prevenit manual sau automat.
Manual – Cu ajutorul unui comutator fr tensiune conectat direct la un controler PCB. Automat – Acesta se face cu ajutorul unui termostat de camer montat pe perete. SUMMERboost® va fi utilizat doar când temperatura a depit setrile termostatului. Dac temperatura camerei a sczut sub setarea termostatului, SUMMERboost® nu va opera.
Mod ocolire (By Pass) de var
Ocolire var (Summer Bypass) este proiectat pentru a funciona în timpul perioadelor clduroase când aerul proaspt poate fi ventilat îcldire fr a fi preînclzit de aerul extras sttut. Operaia ocolire var (Summer Bypass) este controlat automat. Mecanismul de ocolire var (Summer Bypass) direcioneaz aerul sttut care este extras din locuin în jurul celulei termice astfel încât energia caloric nu este transferat aerului proaspt care este alimentat în locuin.
Continuare...
5
Continuare...
Intrri senzor proporional x 2 Permite conexiunea senzorilor de mediu la HRV care poate fi utilizat pentru a controla în mod proporional viteza ventilatorului HRV.
Intrri fr voltaj x 3 Permite conexiunea comutatoarelor momentane cu un singur pol, comutatoarelor cu sistem de blocare sau contactelor cu releu deschis normal la HRV. Acestea pot fi utilizate pentru a comuta între vitezele ventilatorului sau a controla Modul SUMMERboost® i var.
Intrri comutator sub tensiune x 2 Aceste intrri sunt utilizate pentru a comuta HRV la viteza de cretere printr-o intrare sub tensiune pentru comutator.
Program de protecie anti- înghe La temperaturi sczute, programul de protecie anti-înghe va detecta temperaturile care pot cauza formarea gheii în interiorul unitii. Aceasta va reduce sau va opri rata de ventilaie de alimentare, permiând aerului mai cald sttut s creasc temperatura din interiorul celulei unitii la un nivel care s previn formarea gheii. Când temperaturile cresc programul de protecie anti-înghe va mri rata debitului de ventilaie de alimentare la setrile iniiale.
Mod vacan Aurastat® VT poate seta HRV la modul vacan. Modul vacan seteaz HRV la viteza 1 vitez de regres (setback), Inhibare cretere (boost) este activat.
Senzori de temperatur LCD-ul aurastat® VT poate afia temperaturile aerului Din atmosfer i Ctre atmosfer în timp real. În plus temperatura celulei termice este monitorizat.
Cronometru de rulare HRV Aurastat® VT afieaz durata total a timpului de rulare a unitii în ore.
Mod eroare înclzire Aceast caracteristic oprete toat ventilaia i anuleaz orice alt intrare de comand vitez când aerul extras din locuin este sub 5°C. Pictograma Program îngheare va pâlpâi i vitezele ventilatorului vor afia 0%. Unitatea va rmâne oprit (off) pân când cheia ventilatorului este apsat sau temperatura crete peste 5°C. Când tasta ventilator este apsat, unitatea va porni din nou la vitez complet i va reveni înapoi la normal dup aproximativ 40 de secunde. În cazul în care aerul extras din locuin este înc sub 5°C, modul eroare înclzire va opri din nou ventilaia. Modul eroare înclzire nu previne operarea unitii pe durara comandrii din setare meniu 3.
6
Instalare Cuplaje
aurastat® VT Unitatea este proiectat s fie montat pe perete sau montat peste o cutie din metal prevzut cu o singur ni, standard Regatul Unit. Se recomand s stea într-un loc care s fie vizibil i convenabil pentru proprietarul locuinei. Pentru montarea unitii, mai întâi îndeprtai partea frontal a unitii; Partea frontal a unitii este îndeprtat prin slbirea urubului unic de pe faa inferioar a unitii, ridicând partea inferioar a feei frontale în afar de la baz i desprinzând partea de sus a prii frontale de la baz. Baz fix la perete (utilizai întotdeauna un mod de fixare adecvat tipului de perete) sau, dac utilizai o cutie metalic, utilizând uruburi de main M3.5 ridicate cu cap îngropat.
Acces la conexiunile electrice
aurastat® VT Îndeprtai partea frontal a unitii; Partea frontal a unitii este îndeprtat prin slbirea urubului unic de pe faa inferioar a unitii, ridicând partea inferioar a feei frontale în afar de la baz i desprinzând partea de sus a prii frontale de la baz. Baza dispune de un suport de acces cablu. Cablu de comunicaii - Neprotejat 4 Miez 18-24AWG cupru cositorit, toronat, trebuie legat bine de bucla furnizat cu capacul din fa. Conexiunile de cablaj sunt montate pe placa circuitului din partea frontal a unitii.
HRV Pentru informaii, consultai Manualul produsului pentru unitatea respectiv.
Diagrama de cablaj
aurastat ®HRV
Interfa utilizator Aurastat® VT furnizeaz interfaa utilizator pentru comandarea i monitorizarea unui Titon HRV.
Butoane Aurastat® VT dispune de dousprezece butoane prin care se controleaz, configureaz i monitorizeaz HRV. Butoanele unitilor au funcii diferite, în funcie de modul în care se afl unitile i de care meniu este activ.
Afiaj Afiajul este un ecran de 90mm cu cristale lichide (LCD). Afiajul dispune de retroiluminare. Afiajul utilizeaz un amestec de text pictograme i cifre grupate în regiuni, pentru comunicarea de informaii ctre utilizator.
Tast de SETARE
Navigare element meniu Anterior/Urmtor
Ventilaie Cretere (boost) VITEZA 3 Cronometru
Înapoi la meniul de setare
Introducere setare
Ceas parcurgere ciclu, RH% i senzor (-i) camer
Apsarea lung activeaz modul vacan
Comutare HRV la viteza de cretere (boost) Viteza 3 Repornire - Mod eroare înclzire
Înaintare program cronometru când unitatea este în Mod cronometru
Adaug o or de timp de rulare Cronometru la Modul de Cronometru selectat
Moduri de rulare
Zilele sptmânii
Cretere (boost) VITEZA3 Cronometru
Pictograme afiaj Definiii pictogram
Sistem meniu Sistemul meniu aurastat® VT este divizat în trei moduri, un mod ventilaie care are cinci seciuni i dou moduri cronometru. Motivaia este ca afiajul s fie prietenos fa de utilizator, atât pentru utilizatorul final (proprietarul locuinei), cât i pentru inginerul de service/instalare.
MODURI
Setare utilizator Service i setare Punere în funciune i instalare
Resetare D acces setrilor pentru controlul sincronizrilor descretere (setback) VITEZA1
D acces setrilor pentru controlul sincronizrilor cretere (Boost) VITEZA3
Nume afiat SETARE 1 SETARE 2 SETARE 3 RESETARE 4
Descriere D acces la funciile de control i de monitorizare
D acces la setrile care sunt probabil mai des utilizate de ctre proprietarul locuinei
D acces la setrile care sunt probabil mai des utilizate de ctre inginerii de întreinere sau de service
D acces la setrile avansate necesare pe durata instalrii i punerii în funciune Cod de acces protejat
D acces la funcia de resetare Cod de acces protejat
Stare
Alert
Alert ltru
Seciuni meniu
Tabelul de mai jos prezint pe scurt care element i setri sunt în care Mod i seciune meniu. MODURI
Moduri ventilaie Moduri cronometru
Punere în funciune i instalare
Resetare Cronometru Setare
SETARE 1 SETARE 2 SETARE 3 RESETARE 4
Timp o o Ziua din sptmân o o Cronometre o Luminozitate retroiluminare o Temporizator depire boost o o o Temporizator întârziere boost o o o Pornire/oprire inhibare cretere (boost) o Timpii de inhibare cretere (boost) o Cretere (boost) umiditate intern (punct de referin) o Cronometru de rulare o Resetare înlocuire filtru o Interval înlocuire filtru o Viteza 4 SUMMERBoost® o o Pornire/oprire alert cretere (boost) o Cronometru alert cretere (boost) o Activare/dezactivare mod var o Mod var o Activare/dezactivare ocolire (By Pass) var o Mod ocolire (By Pass) de var o Activare/dezactivare radiator conduct o Radiator conducte o Senzor 1 camer - valori de referin o Senzor 2 camer - valori de referin o Pornire/oprire cretere (boost) umiditate intern o Cretere (boost) umiditate intern (complet) o Continuu VITEZ 2 o Cretere (boost) VITEZA 3 o Descretere (setback) VITEZA 1 o Protecie înghe o Activare/dezactivare senzor 1 camer o Senzor 1 camer - configurare o Activare/dezactivare senzor 2 camer o Senzor 2 camer - configurare o Comutator intrare 1 o Comutator intrare 2 o Comutator intrare 3 o Comutator live 1 (LS1) o Comutator live 2 (LS2) o Resetare o
10
Comand ventilaie Ghid de pornire rapid
Compania Titon recomand ca fiecare persoan care face instalarea s porneasc cu Ghidul de pornire rapid, ca exerciiu de familiarizare cu meniurile. Prin utilizarea Ghidului de pornire rapid, persoanele care fac instalarea pot seta rapid HRV-ul. Cu minimum de modificri de configurare, sistemul va fi pornit i în funciune. Toate celelalte setri sunt setate la valori implicite, reglajul fin poate fi derulat în orice moment.
În Ghidul de pornire rapid se explic, pas cu pas, modalitatea de setare. 1. Timp. 2. Zi. 3. Vitez continu 1. 4. Cretere (boost) VITEZA 3.
Etap Aciune Apsare (apsri) buton Ecran (e)
1 Alimentare HRV Mod de rulare
2 Introducere setare Apsai tasta
3 Intrare meniu SETARE1 Apsai tasta
Tast de SETARE
Navigare element meniu Anterior/Urmtor
Ventilaie Cretere (boost) VITEZA 3 Cronometru
Înapoi la meniul de setare
Introducere setare
Ceas parcurgere ciclu, RH% i senzor (-i) camer
Apsarea lung activeaz modul vacan
Comutare HRV la viteza de cretere (boost) Viteza 3 Repornire - Mod eroare înclzire
Înaintare program cronometru când unitatea este în Mod cronometru
Adaug o or de timp de rulare Cronometru la Modul de Cronometru selectat
Moduri de rulare
11
4 Intrare setare ceas Apsai tasta , pentru intrare editare ceas
5 Editare minute Utilizarea tastelor / pentru editarea
valorii minute
deplasarea la urmtorul element meniu
6 Editare ore Cu ajutorul / , editai valoarea orelor
Apsai tasta , pentru intrare ore i
deplasai-v la urmtorul element meniu
7 Introducere setare zile Apsai tasta , pentru intrare setare ceas
8 Modificare zi Cu ajutorul / , editai ziua
Apsai tasta , pentru intrare zi i
deplasai-v la urmtorul element meniu
9 Ieire meniu SETARE1 Apsai tasta , pentru revenire meniu
SETARE1
10 Intrare meniu SETARE3 Trecei la meniu SETARE3 prin apsarea de
dou ori a tastei
SETARE3
individuale.
12
12 Introducei setare VITEZ2 continu Apsai tasta , pentru intrare editare
13 Editare rat de alimentare continu Cu ajutorul / , editai rata de
alimentare
decimalei
întregi
i deplasai-v la urmtorul element meniu
14 Editare rat continu de extragere Cu ajutorul / , editai rata de
extragere
decimalei
întregi
15 Finalizare setare VITEZ2 continu Apsai tasta , pentru introducere valori
i deplasai-v la urmtorul element meniu
Tast de SETARE
Navigare element meniu Anterior/Urmtor
Ventilaie Cretere (boost) VITEZA 3 Cronometru
Înapoi la meniul de setare
Introducere setare
Ceas parcurgere ciclu, RH% i senzor (-i) camer
Apsarea lung activeaz modul vacan
Comutare HRV la viteza de cretere (boost) Viteza 3 Repornire - Mod eroare înclzire
Înaintare program cronometru când unitatea este în Mod cronometru
Adaug o or de timp de rulare Cronometru la Modul de Cronometru selectat
Moduri de rulare
13
16 Introducere setare Cretere (Boost) VITEZ3 Apsai tasta , pentru intrare editare
17 Editare cretere (boost) rat de alimentare Cu ajutorul / , editai rata de
alimentare
decimalei
întregi
i deplasai-v la urmtorul element meniu
18 Editare cretere (boost) rat de extragere Cu ajutorul / , editai rata de
extragere
decimalei
întregi
19 Ieire SETARE3 Apsai tasta , pentru introducere valori
i deplasai-v la urmtorul element meniu.
Apsai tasta de dou ori pentru ieirea
din meniul SETARE3 i revenirea la Mod de
rulare
Setare Valori implicite meniu Tabelele de mai jos prezint în detaliu valorile implicite i intervalul setrilor disponibile, plus orice informaii suplimentare despre setrile configurabile ale unitii.
SETARE1 Element configurabil Interval Implicit Informaii suplimentare
Min Max Timp În orice moment 00:00 Ceas cu 24 de ore. Ziua din sptmân 1 7 1 Dou grupuri, cinci zile ale sptmânii i dou
zile de la sfâritul sptmânii. Luminozitate retroiluminare Oprit (off) 4 1 Oprit (off), 25%, 50%, 75% i 100% Depire Boost Buctrie 0 min 60 min 15 min
Spltor 0 min 60 min 15 min
Cronometrele de anulare cretere (boost) sunt setate independent pentru intrrile din buctrie i spltor. Cronometrele de anulare cretere (boost) trebuie setate mai mari de zero pentru orice comutator temporar sau butonul ventilatorului aurastat s declaneze creterea (boost). Butonul ventilatorului aurastat utilizeaz cronometrul de anulare cretere (boost) buctrie. Când se utilizeaz comutatoarele de blocare pentru iniierea creterii VITEZ 3, cronometrul de anulare va porni când comutatorul de blocare este decuplat. Temporizator întârziere boost 0 min 60 min 0 min
În cazul în care cronometrul de întârziere cretere (boost) este setat mai mare decât zero, comutatoarele temporare ale butonului ventilatorului aurastat nu vor comuta HRV în Cretere (Boost) VITEZA 3. Când se utilizeaz comutatoarele de blocare, în cazul în care comutatorul de blocare este oprit înainte de trecerea Cronometrului întârziere cretere (boost), HRV nu va crete (boost). Pornire/oprire inhibare cretere (boost)
Pornit (on) Oprit (off)
Pornire 00:00 23:59 23:00
Terminare 00:00 23:59 05:00
30% 89% 70%
Min Max
Interval înlocuire filtru 3 luni 24 luni 12 luni Temporizator depire boost
Buctrie 0 min 60 min 15 min Spltor 0 min 60 min 15 min
Cronometrele de anulare cretere (boost) sunt setate independent pentru intrrile din buctrie i spltor. Cronometrele de anulare cretere (boost) trebuie setate mai mari de zero pentru orice comutator temporar sau butonul ventilatorului aurastat s declaneze creterea (boost). Butonul ventilatorului aurastat utilizeaz cronometrul de anulare cretere (boost) buctrie. Când se utilizeaz comutatoarele de blocare pentru iniierea creterii VITEZ 3, cronometrul de anulare va porni când comutatorul de blocare este decuplat. Temporizator întârziere boost
0 min 60 min 0 min
În cazul în care cronometrul de întârziere cretere (boost) este setat mai mare decât zero, comutatoarele temporare ale butonului ventilatorului aurastat nu vor comuta HRV în Cretere (Boost) VITEZA 3. Când se utilizeaz comutatoarele de blocare, în cazul în care comutatorul de blocare este oprit înainte de trecerea Cronometrului întârziere cretere (boost), HRV nu va crete (boost). Viteza 4 SUMMERBoost® 14% 100% 100% SUMMERboost® este disponibil exclusiv
la modelele cu Vara. SUMMERboost® este dezactivat implicit.
Apsai i eliberai tasta + / - pentru modificarea mantisei (numr decimal). Apsai i meninei apsat tasta + / - pentru modificarea caracteristicii (numr integru). Viteza ventilatorului HRV se va modifica, pentru a reflecta setarea afiat când butonul este apsat. Reflectarea modificrilor în viteza ventilatorului va dura, ca modificri ale ratelor debitului de aer al sistemului de ventilaie. Viteza ventilatorului nu se va modifica atâta timp cât este în acest meniu de configurare. Pornire/oprire alert cretere (boost)
Pornit (on) Oprit (off) Pornit (on)
Cronometru alert cretere (boost)
15
Min Max
Activat Dezactivat Activat Dezactivat în unitatea de ocolire (by pass).
Mod var Extragere din locuin
17°C 35°C 22°C
Furnizare ctre locuin
Viteza ventilatorului de alimentare
0% 100% 0%
Viteza ventilatorului mod var este un % din VITEZA 2 Continu. Prin urmare, trebuie manifestat grij pentru setarea vitezei ventilatorului mod var la o valoare care face ca viteza efectiv a ventilatorului s fie mai mare de 14%. De exemplu, VITEZA 2 Continu x Vitez ventilator Mod var = Viteza efectiv a ventilatorului. 50% x 50% = 25%, 50%x28%=14%.
În cazul în care viteza efectiv a ventilatorului este între 1% i 14%, este posibil ca ventilatorul s nu funcioneze i s se indice o Eroare.
Activare/dezactivare ocolire (By Pass) var
Activat Dezactivat Activat Activat în unitatea de ocolire (by pass).
Mod ocolire (By Pass) de var
Extragere din locuin
17°C 35°C 25°C Pentru ca ocolirea (by pass) var s funcioneze, temperaturile aerului care este extras din i furnizat în cldire trebuie s fie peste limitele lor individuale. În cazul în care temperatura aerului furnizat o depete pe cea a aerului extras, ocolirea (by pass) var comuteaz pentru a preveni ca aerul mai cald s fie furnizat direct în cldire.
Furnizare ctre locuin
SUMMERboost® Activat Dezactivat Activat
Activare/dezactivare radiator conduct
Activat Dezactivat Dezactivat
Radiator conducte Înghe Utilizator Înghe Selecteaz senzorul care controleaz activitatea radiatorului conductei. Înghe (Frost - FRST) = Utilizeaz senzorul de pe partea ctre atmosfer a celulei de cldur i temperatura de prag protecie înghe configurat la SETAREA3. Utilizator = Utilizeaz senzorul în fluxul de aer Din atmosfer (EXTERIOR) i temperatura de prag a radiatorului conductei configurate de utilizator.
Histeresis 1°C 10°C 1°C Valoarea histeresisului utilizat pe durata scenariilor cu temperaruri în urcare pentru a preveni comutarea rapid a conductei radiatorului.
Prag conduct radiator -4°C 16°C 4°C Temperatura la care conducta radiatorului va porni. Aceast setare este utilizat exclusiv în modul utilizator.
Mod înghe: Pe perioada scenariilor cu temperaturi în scdere, conducta radiator va comuta la pragul de înghe + 2°C sau se va opri la pragul de înghe. Pe perioada scenariilor cu temperaturi în cretere, conducta radiator va rmâne comutat între pragul de înghe i pragul de înghe + 2°C + Histerisis °C. Mod utilizator: Pe perioada scenariilor cu temperaturi în scdere, conducta radiator va comuta sub pragul conduct radiator. Pe perioada scenariilor cu temperaturi în cretere, conducta radiator se va opri peste pragul conduct radiator + Histeresis°C. În cazul în care ventilatorul de alimentare este setat s ruleze la o vitez mai mic de 25%, conducta radiator nu se va porni. Acest lucru poate fi printr-o vitez configurat, de exemplu Regres (setback) VITEZA1, mod vacan sau protecie înghe fiind activ.
16
Min Max
Nu este disponibil
%RH Aceste setri sunt doar disponibile când senzorul camer1 este activat în meniul SETARE3. Senzorul 1 camer este setat implicit pentru utilizarea cu un senzor %RH. Senzorul camer poate fi configurat pentru a opera i cu; o Senzor de calitatea aerului (CA) - PPM, o Senzor CO2 - PPM CO, o Temperatura Senzor - °C.
0000 9999
20 Senzor
Cretere (boost) VITEZA3
Punct de referin redus Dinamic Dinamic 60% Valorile min i max ale senzorului sunt setate în meniul SETARE3
Valorile ridicate i reduse implicite recomandate pentru senzori
Senzor Tip
Titon Pies
SP Redus
SP ridicat
AQ PPM TP540 0800 1400
%RH TP542 0060 0070
Senzor 2 camer Nu este disponibil
Nu este disponibil
CO Aceste setri sunt disponibile doar când senzorul2 camer este activat în meniul SETARE3. Senzorul 2 camer este setat implicit pentru utilizarea cu un senzor CO . Senzorul camer poate fi configurat pentru a opera i cu; o Temperatura Senzor - °C. o Senzor de calitatea aerului (CA) - PPM, o Senzor umiditate - %RH
0000 9999
Min Max
Punct de referin redus Dinamic Dinamic 800PPM Valorile min i max ale senzorului sunt setate în meniul SETARE3
Valorile ridicate i reduse implicite recomandate pentru senzori
Senzor Tip
Titon Pies
SP Redus
SP ridicat
AQ PPM TP540 0800 1400
%RH TP542 0060 0070
Cretere (boost) umiditate intern
Pornit (on) Oprit (off) Oprit (off)
Cretere COMPLET %RH umiditate intern Punct de referin cretere (boost) %RH
30% 89% 70% HRV va comuta la Cretere (boost) VITEZA 3 când %RH este mai mare decât valoarea punctului de referin.
Cronometru anulare cretere (boost) %RH
1 min 60 min 15 min Cronometrul este activat când %RH a descrescut la punctul de referin %RH mai puin de Histeresis cretere (Boost) %RH.
Histeresis Cretere (boost) %RH
1% 10% 1%
Pe perioada scenariilor de scdere umiditate, HRV va rmâne în Cretere (Boost) VITEZ 3 pân când %RH a descrescut la sub %RH punctul de referin mai puin %RH Histeresis Cretere (boost) %RH i cronometrul anulare Cretere (Boost) % RH a trecut. Când cronometrul este în funciune, este afiat simbolul de clepsidr.
SETARE3 Element configurabil Interval Implicit Informaii suplimentare
Min Max
Nu este disponibil
3333 Codul de acces trebuie introdus pentru configurarea setrilor în meniul SETARE3
VITEZ2 continu Alimentare 14% 100% 40% Extragere 14% 100% 40%
Cretere (boost) VITEZA3 Alimentare 14% 100% 70% Extragere 14% 100% 70%
Regres VITEZ1 Alimentare 14% 100% 18% Extragere 14% 100% 18%
Apsai i eliberai tasta + / - pentru modificarea mantisei (numr decimal). Apsai i meninei apsat tasta + / - pentru modificarea caracteristicii (numr integru). Viteza ventilatorului HRV se va modifica, pentru a reflecta setarea afiat când butonul este apsat. Reflectarea modificrilor în viteza ventilatorului va dura, ca modificri ale ratelor debitului de aer al sistemului de ventilaie. Depire Boost Buctrie 0 min 60 min 15 min
Spltor 0 min 60 min 15 min Cronometrele de anulare cretere (boost) sunt setate independent pentru intrrile din buctrie i spltor. Cronometrele de anulare cretere (boost) trebuie setate mai mari de zero pentru orice comutator temporar sau butonul ventilatorului aurastat s declaneze creterea (boost). Butonul ventilatorului aurastat utilizeaz cronometrul de anulare cretere (boost) buctrie. Când se utilizeaz comutatoarele de blocare pentru iniierea creterii VITEZ 3, cronometrul de anulare va porni când comutatorul de blocare este decuplat.
Temporizator întârziere boost
18
Min Max
În cazul în care cronometrul de întârziere cretere (boost) este setat mai mare decât zero, comutatoarele temporare ale butonului ventilatorului aurastat nu vor comuta HRV în Cretere (Boost) VITEZA 3. Când se utilizeaz comutatoarele de blocare, în cazul în care comutatorul de blocare este oprit înainte de trecerea Cronometrului întârziere cretere (boost), HRV nu va crete (boost).
VITEZA4 SUMMERBoost® 14% 100% 100% SUMMERboost® este disponibil exclusiv la modelele ocolire (by pass) var. SUMMERboost® este activat implicit.
Apsai i eliberai tasta + / - pentru modificarea mantisei. Apsai i meninei apsat tasta + / - pentru modificarea caracteristicii (numr integru). Viteza ventilatorului HRV se va modifica, pentru a reflecta setarea afiat când butonul este apsat. Reflectarea modificrilor în viteza ventilatorului va dura, ca modificri ale ratelor debitului de aer al sistemului de ventilaie.
Punct de referin înghe
Apsai i eliberai tasta + / - pentru modificarea mantisei. Apsai i meninei apsat tasta + / - pentru modificarea caracteristicii (numr integru).
Mod protecie înghe Oprit (off) Reducere Oprit (off)
Oprit (Off) = Când temperatura detectat este sub punctul de referin Înghe, se activeaz protecia de înghe, oprind ventilatorul de alimentare. Reducere (Reduce) = Când temperatura detectat este sub punctul de referin Înghe, se activeaz progresiv protecia de înghe, oprind viteza ventilatorului de alimentare pân când temperatura atinge 4°C sub punctul de referin înghe, punct la care ventilatorul de alimentare este oprit.
Activare/dezactivare senzor 1 camer
Activare Dezactivare Dezactivare Activeaz Setarea Camer Senzor 1 în meniul SETARE2.
Tip Senzor camer %RH Opiunile sunt; Senzor temperatur - °C, CO Senzor - PPM, Senzor de calitatea aerului - PPM, Senzor umiditate - %RH.
Setrile necesare pentru senzorii furnizai de Titon:
Senzor Tip
Titon Pies
Min 0V
AQ PPM TP540 0450 1850
%RH TP542 0020 0090 Pentru detalii, consultai fiele cu date ale productorilor.
Senzor min punct 0V 0 9999 20%
Senzor max punct 10V 0 9999 90%
0000 9999
20 Senzor
Min Max
Activare Dezactivare Dezactivare Activeaz Setarea Camer Senzor 1 în meniul SETARE2.
Tip Senzor camer CO Opiunile sunt; Senzor temperatur - °C, CO Senzor - PPM, Senzor de calitatea aerului - PPM, Senzor umiditate - %RH.
Setrile necesare pentru senzorii furnizai de Titon:
Senzor Tip
Titon Pies
Min 0V
AQ PPM TP540 0450 1850
%RH TP542 0020 0090 Pentru detalii, consultai fiele cu date ale productorilor
Senzor min punct 0V 0 9999 450PPM
Senzor max punct 10V 0 9999 1850PPM
0000 9999
Opiunile sunt; Cretere (Boost) din buctrie, Cretere (Boost) din spltor, Descretere (Setback), Activare Mod var / Dezactivare SUMMERboost®.
Comutator intrare 2 Cretere (Boost) din spltor
Comutator intrare 3 Activare Mod var / Dezactivare SUMMERboost®.
Comutator live 1 (LS1) Cretere (Boost) din buctrie
Opiunile sunt; Cretere (Boost) din buctrie, Cretere (Boost) din spltor.Comutator live 2 (LS2) Cretere (Boost)
din spltor
Min Max
Cod de acces 6840
Resetare Da Nu Nu Prin selectarea DA, se revine la TOATE Valorile configurabile, cu excepia vitezelor ventilatoarelor comandate la valorile implicite precedente i revenirilor la mediul SETARE1.
20
Min Max
Ziua 1 pân la 5 Pornit (on) 1 00:00 24:00 00:00 Timpii Pornit (on) sau Oprit (off) sunt setai pentru ziua curent, în creteri de 5 minute. Un Timp Pornit (On) nu poate fi setat mai devreme de Timpul Oprit (Off) anterior. Un Timp Oprit (Off) nu poate fi setat mai devreme de Timpul Pornit (On) asociat.
Oprit (off) 1 00:00 24:00 06:00
Pornit (on) 2 00:00 24:00 12:00
Oprit (off) 2 00:00 24:00 12:00
Pornit (on) 3 00:00 24:00 23:00
Oprit (off) 3 00:00 24:00 00:00
Zilele 6 i 7 Pornit (on) 1 00:00 24:00 00:00
Oprit (off) 1 00:00 24:00 06:30
Pornit (on) 2 00:00 24:00 12:00
Oprit (off) 2 00:00 24:00 12:00
Pornit (on) 3 00:00 24:00 23:00
Oprit (off) 3 00:00 24:00 00:00
Cronometru cretere (boost) VITEZ3 Element configurabil Interval Implicit Informaii suplimentare
Min Max
Ziua 1 pân la 5 Pornit (on) 1 00:00 24:00 07:00 Timpii Pornit (on) sau Oprit (off) sunt setai pentru ziua curent, în creteri de 5 minute. Un Timp Pornit (On) nu poate fi setat mai devreme de Timpul Oprit (Off) anterior. Un Timp Oprit (Off) nu poate fi setat mai devreme de Timpul Pornit (On) asociat.
Oprit (off) 1 00:00 24:00 08:00
Pornit (on) 2 00:00 24:00 12:00
Oprit (off) 2 00:00 24:00 12:00
Pornit (on) 3 00:00 24:00 18:00
Oprit (off) 3 00:00 24:00 19:00
Zilele 6 i 7 Pornit (on) 1 00:00 24:00 08:00
Oprit (off) 1 00:00 24:00 09:00
Pornit (on) 2 00:00 24:00 12:00
Oprit (off) 2 00:00 24:00 12:00
Pornit (on) 3 00:00 24:00 18:00
Oprit (off) 3 00:00 24:00 19:00
21
Spltor 15 min
Temporizator întârziere boost
Buctrie 0 min
Spltor 0 min
Pornire 23 : 00
Terminare 05 : 00
70 %
Buctrie 15 min Spltor 15 min
Temporizator întârziere boost
Pornire/oprire alert cretere (boost)
Dezactivare
Mod var Extragere 22 °C Alimentare 18 °C Viteza ventilatorului de alimentare
0 %
Activare
SUMMERboost® Activare
Prag conduct radiator 4 °C
Element configurabil Implicit
Senzor 1 camer Punct de referin redus 0060 Punct de referin ridicat 0070 Senzor 2 camer Punct de referin redus 0800
Punct de referin ridicat 1400 Cretere (boost) umiditate intern
Oprit (off)
15 %
Cretere (boost) VITEZA3 Alimentare 70 % Extragere 70 %
Regres VITEZ1 Alimentare 18 % Extragere 18 %
VITEZA4 SUMMERBoost® Alimentare 100 % Extragere 100 %
Punct de referin înghe 2 °C Mod protecie înghe Oprit (off) Activare/dezactivare senzor 1 camer
Dezactivare
Tip Senzor camer %RH Senzor min punct 0V 0020 Senzor max punct 10V 0090 Activare/dezactivare senzor 2 camer
Dezactivare
Tip Senzor camer CO Senzor min punct 0V 0450 Senzor max punct 10V 1850 Comutator intrare 1 Buctrie Comutator intrare 2 Spltor Comutator intrare 3 SUMMERboost®
Comutator live 1 (LS1) Buctrie Comutator live 2 (LS2) Spltor
Configuraia instalat.
Tabelele de mai jos TREBUIE s fie completate de ctre persoana care efectueaz instalarea cu toate setrile de configurare care decurg din valorile implicite.
Valorile implicite ilustrate subliniate cu gri.
22
Cronometru descretere (setback) VITEZ1 Elemente configurabile Implicit
Ziua 1 pân la 5 Pornit (on) 1 00:00 Oprit (off) 1 06:00 Pornit (on) 2 12:00 Oprit (off) 2 12:00
Pornit (on) 3 23:00 Oprit (off) 3 00:00
Zilele 6 i 7 Pornit (on) 1 00:00 Oprit (off) 1 06:30 Pornit (on) 2 12:00 Oprit (off) 2 12:00 Pornit (on) 3 23:00
Oprit (off) 3 00:00
Cronometru cretere (boost) VITEZ3 Elemente configurabile Implicit
Ziua 1 pân la 5 Pornit (on) 1 07:00 Oprit (off) 1 08:00 Pornit (on) 2 12:00 Oprit (off) 2 12:00
Pornit (on) 3 18:00 Oprit (off) 3 09:00
Zilele 6 i 7 Pornit (on) 1 08:00 Oprit (off) 1 09:00 Pornit (on) 2 12:00 Oprit (off) 2 12:00 Pornit (on) 3 18:00 Oprit (off) 3 19:00
Observaii
23
Timp setare
Pornire/oprire inhibare cretere (boost)
Tast de SETARE
Element meniu Anterior/Urmtor
24
Pornire/oprire inhibare cretere (boost)
25
Pornire/oprire inhibare cretere (boost)
SETARE1 2 din 2
Pornire/oprire inhibare cretere (boost)
Tast de SETARE
Element meniu Anterior/Urmtor
27
Element meniu Anterior/Urmtor
Cronometru de rulare
Resetare înlocuire ltru
Setare Viteza 4 SUMMERBoost®
Pornire/oprire alert cretere (boost)
Activare/ dezactivare mod var
Setare mod de var
Activare/dezactiv are radiator conduct
Setare ocolire (by-pass) var
OBSERVAIE: Setrile senzor camer sunt disponibile exclusiv în acest meniu, când sunt activate în SETAREA3.
Pornire/oprire cretere (boost) umiditate intern
Setare complet cretere (boost) umiditate intern
Gata
28
Setare Viteza 4 SUMMERBoost®
Pornire/oprire alert cretere (boost)
Activare/ dezactivare mod var
Setare mod de var
Activare/dezactiv are radiator conduct
Setare ocolire (by-pass) var
OBSERVAIE: Setrile senzor camer sunt disponibile exclusiv în acest meniu, când sunt activate în SETAREA3.
Pornire/oprire cretere (boost) umiditate intern
Setare complet cretere (boost) umiditate intern
Gata
29
Setare Viteza 4 SUMMERBoost®
Pornire/oprire alert cretere (boost)
Activare/ dezactivare mod var
Setare mod de var
Activare/dezactiv are radiator conduct
Setare ocolire (by-pass) var
OBSERVAIE: Setrile senzor camer sunt disponibile exclusiv în acest meniu, când sunt activate în SETAREA3.
Pornire/oprire cretere (boost) umiditate intern
Setare complet cretere (boost) umiditate intern
Gata
Element meniu Anterior/Urmtor
30
Setare Viteza 4 SUMMERBoost®
Pornire/oprire alert cretere (boost)
Activare/ dezactivare mod var
Setare mod de var
Activare/dezactiv are radiator conduct
Setare ocolire (by-pass) var
OBSERVAIE: Setrile senzor camer sunt disponibile exclusiv în acest meniu, când sunt activate în SETAREA3.
Pornire/oprire cretere (boost) umiditate intern
Setare complet cretere (boost) umiditate intern
Gata
31
Setare Viteza 4 SUMMERBoost®
Pornire/oprire alert cretere (boost)
Activare/ dezactivare mod var
Setare mod de var
Activare/dezactiv are radiator conduct
Setare ocolire (by-pass) var
OBSERVAIE: Setrile senzor camer sunt disponibile exclusiv în acest meniu, când sunt activate în SETAREA3.
Pornire/oprire cretere (boost) umiditate intern
Setare complet cretere (boost) umiditate intern
Gata
Setare Viteza 4 SUMMERBoost®
Pornire/oprire alert cretere (boost)
Activare/ dezactivare mod var
Setare mod de var
Activare/dezactiv are radiator conduct
Setare ocolire (by-pass) var
OBSERVAIE: Setrile senzor camer sunt disponibile exclusiv în acest meniu, când sunt activate în SETAREA3.
Pornire/oprire cretere (boost) umiditate intern
Setare complet cretere (boost) umiditate intern
Gata
Element meniu Anterior/Urmtor
33
Setare Viteza 4 SUMMERBoost®
Pornire/oprire alert cretere (boost)
Activare/ dezactivare mod var
Setare mod de var
Activare/dezactiv are radiator conduct
Setare ocolire (by-pass) var
OBSERVAIE: Setrile senzor camer sunt disponibile exclusiv în acest meniu, când sunt activate în SETAREA3.
Pornire/oprire cretere (boost) umiditate intern
Setare complet cretere (boost) umiditate intern
Gata
34
Element meniu Anterior/Urmtor
35
Setare cretere (boost) VITEZ3
Setare descretere (setback) VITEZ1
Setare SUMMERBoost® VITEZ4
Setare protecie înghe
Activare senzor 1 camer/Dezactivare repetare pentru senzor 2 camer
Setare senzor 1 camer repetare pentru senzor 2 camer
Setare comutator intrare 1 repetare pentru intrare comutator 2 i 3
Setare comutator live 1 repetare pentru comutator live 2
Gata
Element meniu Anterior/Urmtor
Cod de acces 3333
Setare cretere (boost) VITEZ3
Setare descretere (setback) VITEZ1
Setare SUMMERBoost® VITEZ4
Setare protecie înghe
Activare senzor 1 camer/Dezactivare repetare pentru senzor 2 camer
Setare senzor 1 camer repetare pentru senzor 2 camer
Setare comutator intrare 1 repetare pentru intrare comutator 2 i 3
Setare comutator live 1 repetare pentru comutator live 2
Gata
37
Setare cretere (boost) VITEZ3
Setare descretere (setback) VITEZ1
Setare SUMMERBoost® VITEZ4
Setare protecie înghe
Activare senzor 1 camer/Dezactivare repetare pentru senzor 2 camer
Setare senzor 1 camer repetare pentru senzor 2 camer
Setare comutator intrare 1 repetare pentru intrare comutator 2 i 3
Setare comutator live 1 repetare pentru comutator live 2
Gata
38
a
c
a
b
b
c
Setare cretere (boost) VITEZ3
Setare descretere (setback) VITEZ1
Setare SUMMERBoost® VITEZ4
Setare protecie înghe
Activare senzor 1 camer/Dezactivare repetare pentru senzor 2 camer
Setare senzor 1 camer repetare pentru senzor 2 camer
Setare comutator intrare 1 repetare pentru intrare comutator 2 i 3
Setare comutator live 1 repetare pentru comutator live 2
Gata
Element meniu Anterior/Urmtor
39
Prin selectarea DA, se revine la TOATE Valorile configurabile, cu excepia vitezelor ventilatoarelor comandate la valorile implicite i revenirilor la mediul SETARE1.
Cod de acces 6840
Mentenan de rutin Aurastat® VT este fr întreinere.
Curarea exteriorului Pentru cele mai bune rezultate utilizai o cârp umed. Nu utilizai produse de curare abrazive, solveni sau alte lichide.
Coduri de eroare
Gsii mai jos codurile de eroare pe care le poate afia aurastat.
6 RS485 Perioad de expirare 7 RS485 Rspuns invalid 8 RS485 Adres invalid 9 RS485 Date invalide 10 RS485 Operaiune invalid 11 RS485 Nu este gata 12 RS485 Rspuns eroare
RS485 reprezint protocolul standard de comunicare care este utilizat între aurastat i unitatea HRV. Cele 7 coduri de eroare de mai sus indic o eroare de comunicare între aurastat i unitatea HRV, verificai cablajul i conexiunile.
13 Eroare termistor 1 Problem cu termistorul la extragerea fluxului de aer din locuin. 14 Eroare termistor 2 Problem cu termistorul la fluxul de aer Ctre atmosfer. 15 Eroare termistor 3 Problem cu termistorul la fluxul de aer Din atmosfer. 17 Eroare Ventilator1 Software-ul nu a primit niciun semnal de la Alimentare ctre ventilatorul din locuin. 18 Eroare Ventilator2 Software-ul nu a primit niciun semnal de la Extragere de la ventilatorul din locuin.
În caz de nelmuriri, v rugm s contactai instalatorul sistemului.
41
Se repet pentru zilele 2 pân la 7
Gata este disponibil dup nalizarea Setrii de ziua 7
Timp setare
Gata
Element meniu Anterior/Urmtor
42
Gata este disponibil dup nalizarea Setrii de ziua 7
Timp setare
Gata
În caz de nelmuriri, v rugm s contactai instalatorul sistemului.
Asigurai c acest manual este înmânat proprietarului locuinei imediat ce instalarea
i punerea în funciune a sistemului de ventilaie a fost efectuat. Acest manual al
produsului trebuie pstrat cu pachetul de informaii despre cas.
DEPARTAMENT MARKETING 894 The Crescent, Colchester Business Park, Colchester, Essex, CO4 9YQ, United Kingdom Tel: +44 (0) 1206 713800 Fax: +44 (0) 1206 543126 Email: [email protected] Site web: www.titon.com
Instalat i comandat de ctre: