Anexei nr. 2

of 35/35
ANEXA 2 LA CONTRACTUL DE DELEGARE DE GESTIUNE Caiet de sarcini intretinere spatii verzi Informatii generale Spatiile verzi din municipiul Targoviste intretinute sunt alcatuite din parcuri, scuaruri, aliniamente stradale, sensuri giratorii care au in compozitie suprafete inierbate, rabate si ronduri de flori , arbori si arbusti ornamentali. Serviciile specifice de intretinere a spatiilor verzi precum si serviciile stricte de specialitate ( plantat flori anuale, bienale, perene, intretinut trandafiri,arbori, arbusti si conifere, taieri de corectie, tuns arbusti, cosit iarba, tuns gazon, efectuat tratamente fitosanitare, administrat ingrasaminte ) se impun a fi efectuate cu o societate specializata ce dispune de personal calificat. Serviciile de intretinere si amenajare a spatiilor verzi se impun a fi efectuate cu o societate autorizata. Servicii de intretinere a spatiilor verzi in perioada de vegetatie tuns gazon mobilizat teren plantat ronduri, rabate si ghivece de flori udat ronduri, rabate si ghivece de flori tuns si plivit gard viu taieri de corectie si inflorescente la trandafiri taierea lastarilor si a drajonilor curatarea terenului de frunze si crengi combatrerea bolilor si daunatorilor la trandafiri combatrerea bolilor si daunatorilor la arbori plivit si sapalugit ronduri, rabate de flori si trandafiri Servicii de intretinere a spatiilor verzi primavara semanat gazon administrat ingrasaminte dezgropat si tuns trandafiri plantari de arbori, arbusti si gard viu Servicii de intretinere a spatiilor verzi toamna pregatire plantelor sensibile la ger pentru iernat ingropat si tuns trandafirii scos flori dupa sezon
 • date post

  03-Feb-2017
 • Category

  Documents

 • view

  217
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of Anexei nr. 2

 • ANEXA 2

  LA CONTRACTUL DE DELEGARE DE GESTIUNE

  Caiet de sarcini intretinere spatii verzi

  Informatii generale

  Spatiile verzi din municipiul Targoviste intretinute sunt alcatuite din parcuri, scuaruri, aliniamente stradale, sensuri giratorii care au in compozitie suprafete inierbate, rabate si ronduri de flori , arbori si arbusti ornamentali.

  Serviciile specifice de intretinere a spatiilor verzi precum si serviciile stricte de specialitate ( plantat flori anuale, bienale, perene, intretinut trandafiri,arbori, arbusti si conifere, taieri de corectie, tuns arbusti, cosit iarba, tuns gazon, efectuat tratamente fitosanitare, administrat ingrasaminte ) se impun a fi efectuate cu o societate specializata ce dispune de personal calificat. Serviciile de intretinere si amenajare a spatiilor verzi se impun a fi efectuate cu o societate autorizata.

  Servicii de intretinere a spatiilor verzi in perioada de vegetatie

  tuns gazon

  mobilizat teren

  plantat ronduri, rabate si ghivece de flori

  udat ronduri, rabate si ghivece de flori

  tuns si plivit gard viu

  taieri de corectie si inflorescente la trandafiri

  taierea lastarilor si a drajonilor

  curatarea terenului de frunze si crengi

  combatrerea bolilor si daunatorilor la trandafiri

  combatrerea bolilor si daunatorilor la arbori

  plivit si sapalugit ronduri, rabate de flori si trandafiri

  Servicii de intretinere a spatiilor verzi primavara

  semanat gazon

  administrat ingrasaminte

  dezgropat si tuns trandafiri

  plantari de arbori, arbusti si gard viu

  Servicii de intretinere a spatiilor verzi toamna

  pregatire plantelor sensibile la ger pentru iernat

  ingropat si tuns trandafirii

  scos flori dupa sezon

 • Servicii de intretinere a spatiilor verzi iarna

  indepartare zapada si corpuri straine de pe alei pietonale in parcuri

  tunderea arborilor si arbustilor

  taierea ramurilor uscate

  administrat ingrasaminte chimice

  curatat si transportat zapada, spart gheata

  Conditii de calitate- mediu

  Spatiile verzi de pe raza municipiului Targoviste se considera intretinute calitativ cand au un aspect ingrijit obtinut prin efectuarea lucrarilor necesare , enumerate mai jos, frecventa adecvata in acest scop fiind in functie de sezon

  tuns gazon

  plantat arbori si arbusti

  doborarea arborilor, scoaterea cioatelor plantat flori anuale, bienale si perene

  pregatire straturi , prelucrarea solului, semanat

  extragerea pamantului si transportat udat

  plivit si sapalugit ronduri si rabate de flori

  tuns gard viu, arbusti si arbori

  efectuat tratamente fito -sanitare

  taierea lastarilor lacomi si a drajonilor

  Prestatorul va respecta prevederile legislatiei in vigoare in ceea ce priveste protectia mediului. In situatia orcarui eveniment de mediu provocat de executantul de seviciu acesta va fi considerat poluator. Beneficiarul va fi informat despre orice eveniment de mediu produs in locatiile proprii.

  Substantele utilizate la tratamentele fito-sanitare se vor incadra in clasele de toxicitate admise pentru respectivele servicii. Prestatorul de servicii trebuie sa evite orice agresiune asupra mediului prin poluarea apei, aerului si solului cu deseuri, produse petroliere sau alte materiale periculoase prin depasiri ale nivelului de zgomot admis. Dupa incheierea serviciilor executantul serviciului va asigura curatenia la locul de munca.

  Cerinte organizatorice minimale

  Operatorul serviciului public de administrare a domeniului public si privat al municipiului Targoviste- activitatea de administrarea, amenajarea si intretinerea spatiilor verzi aferente domeniului public si privat al municipiului Targoviste va asigura

  respectarea legislatiei, normelor, prescriptiilor si regulamentelor privind igiena muncii, protectia mediului,prevenirea si combaterea incendiilor

  exploatarea , intretinerea si reparatia instalatiilor si utilajelor cu personal autorizat in functie de complexitatea instalatiei si specificul locului de munca

 • respectarea indicatorilor de performanta si calitate stabiliti

  furnizarea catre autoritatea administratiei publice locale a informatiilor solicitate si accesul la documentatiile si la actele individuale pe baza carora presteaza serviciul

  prestarea activitatii pe toata raza unitatii administrativ -teritoriale care a fost data spre administrare

  aplicarea de metode performante de management care sa conduca la reducerea costurilor de operare

  indeplinirea obiectivelor de administrare a spatiilor verzi prevazuta in Legea 313/2009

  realizarea unui sistem de evidenta a sesizarilor, reclamatiilor, si de rezolvare operativa a acestora

  evidenta orelor de functionare a utilajelor

  evidenta consumurilor de materiale utilizate pentru prestarea serviciilor

  personalul necesar pentru prestarea activitatilor asumate prin hotarirea de dare in administrare

  conducerea operativa si asigurarea mijloacelor tehnice si a personalului de intretinere

  o dotare proprei cu instalatii si echipamente specifice si necesre pentru prestarea activitatii in conditii stabilite prin hotararea de dare in administrare

  Sursele de finantarea a cheltuielilor curente pentru prestarea activitatii precum si intretinerea, exploatarea si functionarea sistemului aferen sunt constituite din venituri proprii realizate din prestarea activitatii catre institutiile publice si agentii economici in conditiile legii in aria administrativ teritoriala a municipiului Targoviste.

  Incasarea veniturilor se realizeaza pe baza de factura confor situatiilor de lucrari acceptate de beneficiar si a preturilor aprobate prin hotariri ale Consiliului Local Municipal Targoviste .

  Finantare cheltuielilor de investitii se realizeaza de catre operator di venituri proprii realizate de acesta si vor fi prevazute in lista anuala de investitii anexata la bugetul de venituri si cheltuieli.

  Prezentul caiet de sarcini contine specificatii tehnice care definesc caracteristiciile referitoare la nivelul calitativ, tehnic si de performanta si siguranta, precum si sisteme de asigurare a calitatii, terminologia, conditiile pentru certificarea conformitatii cu standarde relevante sau altele asemenea.

  Specificatiile tehnice se refera deasemenea la algoritmul executarii activitatiilor , la verificarea , inspectia si conditiilor de receptie a lucrarilor precum si la alte conditii ce deriva din acte normative si reglementarile in legatura cu desfasurarea serviciului.

  Caietul de sarcini precizeaza reglementarile obligatorii referitoarea la sanatatatea si securitatea in munca ( S. S. M.), situatii de urgenta ( S.U.) si la protectia mediului care trebuie respectate pe parcursul prestarii activitatii de administrarea , amenajarea si intretinerea spatiilor verzi aferente domeniului public si privat al municipiului Targoviste si care sunt in vigoare.

  Caietul de sarcini face parte integranta din documentatia necesara desfasurarii activitatii de intretinere a spatiilor verzi si a serviciilor de specialitate .

 • CARTIERE

  UM M2 M3 M4 M5 M6 M8 M9 M11 M12 CARTIER CFR

  ALEEA TRANDAF

  TOTAL

  Plivit gard

  viu

  ML 453 3119 4033 2472 6806 1488 6595 5470 3713 2053 4989 41191

  Tuns gard

  viu >1,2

  MP 11252 4840 22230 5045 22477 14869 8119 2420 91252

  Tuns gard

  viu

 • PLANTARE FLORI IN JARDINIERE 100 BUC 40,00 1

  SEMANAT GAZON 100 MP 40,00 1

  ASTERNERE PAMANT MC 30 1

  PLANTAT GARD VIU ML 120 1

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 3816,55 2

  COSIRE VEG USC MANUAL 100 MP 45,00 5

  DEFRISARE MANUALA 100 MP 26,00 4

  CURATARE TER DE BURUIENI 100 MP 17,00 6

  MANUAL REST VEGETAL TO 110 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100 MP 3769,05 48

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 450 1

  PLANTARI FLORI 100 BUC 100,00 1

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC

  LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP.

  LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/ GHIV

  LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100 BUC 100,00 1

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 6500 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100 MP 20,00 5

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI 100 BUC 13,15 7

  COMB DAUNATORI ARBORI BUC 4500 2

  NIVELAREA MANUALA A TERENULUI CU DENIVELARI 100 MP 12,00 1

  COSIRE MANUALA VEGETATIE IERBOASA 100 MP 20,00 2

  EXTRAGERE MANUALA ARB FARA BALOT BUC 120 3

  EXTRAGERE MANUALA ARB CU GHIMPI BUC 100 4

  PLANTARI ARBUSTI FARA BALOT BUC 400 7

  PLANTARI TRANDAFIRI SI ARBUSTI CU GHIMPI BUC 300 8

  PLANTARI PUIETI ARBORI FARA BALOT BUC 200 9

  TRANSPLANTARI CU BALOT LA ARBUSTI BUC 100 10

  UDAT CU FURTUNUL MC 550 12

  UDATUL PLANTATIEI CU GALEATA MC 5 13

  TRANSPORT MAT CU ROABA TO 30 15

  SCUTURAT ZAPADA DE PE BANCI ML 110 15

 • ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  PARC CHINDIA SI PARC MITROPOLIE

  Parc Chindia Parc Mitropolie

  Total

  Suprafata totala 16 ha 2,4 18,4

  Suprafata luciu apa 2 ha 2

  Suprafata alpinariu 3654 mp 3654

  Tuns gard viu > 1,2 3590 3590

  Tuns gard viu < 1,2 3206 3206

  Taiat trandafiri 2300 buc 1625 buc 3925

  Arbusti 420 rasinoase 420

  Arbori 1348 214 buc 1562

  Gazon (mp) 95188 11106 106294

  Suprafata sapat trandafiri 1948 mp 2800 mp 4748

  Gard viu Ligustrum 980 ml 585 ml 9116

  Suprafata gard viu Ligustrum 1872 mp 1872

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 39,25 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 39,25 1

  SAPAT TRANDAFIRI MP 4748 8

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10 CM MP 4216 6

  PLIVIT GARD VIU ML 9116 7

  TAIAT DRAJONI BUC 850 6

  TUNS GARD VIU MP 9116 7

  CIOPLIT BORDURI ML 15000 9

  COSIT GAZON MASINA TUNS 100/MP 355,00 23

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 707,94 23

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 1565 20

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 350 15

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100 MP 55,00 6

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 600 3

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC cf. c-da

 • SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC cf. c-da

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100 MP 1110,42 12

  PLANTARE FLORI IN JARDINIERE 100 BUC 30,00 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/ GHIV

  LA NEVOIE

  SEMANAT GAZON 100 MP 25,00 1

  ASTERNERE PAMANT MC 20 1

  PLANTAT GARD VIU ML 35 1

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 1062,94 9

  COSIRE VEG USC MANUAL 100 MP 7,5 7

  DEFRISARE MANUALA 100 MP 12,00 3

  CURATARE TER DE BURUIENI 100 MP 66,54 7

  MANUAL REST VEGETAL TO 25 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100 MP 1146,96 48

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 65 1

  PLANTARI FLORI 100 BUC 400,00 1

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100 BUC 460,00 1

  ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR- ORGANICE SAU CHIMICE TO LA NEVOIE

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 600 4

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100 MP 45,5 6

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI 100 BUC 39,25 5

  COMB DAUNATORI ARBORI BUC 1982 2

  PLANTARI TRANDAFIRI SI ARBUSTI CU GHIMPI BUC 80 1

  PLANTARI PUIETI ARBORI FARA BALOT BUC 50 1

  TRANSPLANTARI CU BALOT LA ARBUSTI BUC 30 1

  UDAT CU FURTUNUL MC 4 32

  TRANSPORT MAT CU ROABA TO 15 12

  SCUTURAT ZAPADA DE PE BANCI ML 240 15

  CURATAT ZAPADA ALEI MP 23600 15

 • ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-

  DA

  ZONA TROITA TUDOR VLADIMIRESCU / POLIVALENTA

  UM TROITA TUDOR VLADIM C . LUNG

  SALA POLIVALENTA

  TROITA SENS AUTOGARA

  SENS AUTOGARA

  BRANCOVEANU TOTAL

  TAIERI

  TRANDAFIRI

  BUC 113 91 183 170 557

  SAPAT

  TRANDAFIRI

  MP 275 230 320 825

  PLIVIT GARD

  VIU

  ML 140 395 634 343 1477 2989

  TUNS GARD

  VIU

  MP 202 790 763 549 2363 4667

  ARBORI BUC 12 64 76

  GAZON MP 2972 2560 6465 11997

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100 BUC 5,57 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100 BUC 5,57 1

  TAIERI DE CORECTIE LA TRANDAFIRI BUC 557 8

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10 CM MP 825 5

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20 CM MP 825 1

  PLIVIT GARD VIU ML 4667 3

  TAIAT DRAJONI BUC 3000 3

  TUNS GARD VIU MP 4667 9

  CIOPLIT BORDURI ML 25000 5

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 119,97 10

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 4667 15

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 35 15

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100 MP 128,22 12

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 35 2

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

 • DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100 MP 119,97 2

  ASTERNERE PAMANT MC 24 1

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 119,97 6

  COSIRE VEG USC MANUAL 100 MP 45,00 5

  CURATARE TER DE BURUIENI 100 MP 8,50 2

  MANUAL REST VEGETAL TO 40 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100 MP 119,97 24

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 25 1

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 45 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100 MP 8,25 6

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI 100 BUC 5,57 7

  COMB DAUNATORI ARBORI BUC 76 2

  NIVELAREA MANUALA A TERENULUI CU DENIVELARI 100 MP 1,50 1

  COSIRE MANUALA VEGETATIE IERBOASA 100 MP 10,00 8

  PLANTARI PUIETI ARBORI FARA BALOT BUC 25 1

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  ZONA SINDICATE / RAR / SPITAL

  Micro 6 RAR Pavcom bd Unirii

  Spital - Sindicate

  Calea Campulung

  I. C. Bratianu stradal

  Parc vis-a-vis Spital Dealu Mare

  Total

  Taieri trandafiri 301 buc 339 buc 12 buc 652

  Sapat trandafiri 1200 mp 373 mp 1573

  Plivit gard viu (x

  0,5)

  2052 ml 199 ml 953 ml 96 ml 3300

  Tuns gard viu <

  1,2 m inaltime

  2873 mp 899 mp 2188 mp 310mp 6270

  Arbori 290 mp 15 buc 262 buc 73 buc 640

  Gazon 260 mp 36 mp 351 mp 2607 mp 2110 mp 5364

  Tuia solitara 144 buc 126 buc 270

  Arbusti 13 buc 11 buc 24

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100 BUC 6,52 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100 BUC 6,52 1

  TAIERI DE CORECTIE LA TRANDAFIRI BUC 652 8

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10 CM MP 1200 5

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20 CM MP 1200 1

 • PLIVIT GARD VIU ML 3300 12

  TAIAT DRAJONI BUC 150 3

  TUNS GARD VIU MP 6270 9

  CIOPLIT BORDURI ML 30000 5

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 53,64 7

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 3300 15

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 225 15

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100 MP 35,00 2

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 250 2

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100 MP 65,64 2

  SEMANAT GAZON 100 MP 3,50 1

  ASTERNERE PAMANT MC 9 1

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 53,64 7

  COSIRE VEG USC MANUAL 100 MP 20,00 5

  DEFRISARE MANUALA 100 MP 5,50 2

  CURATARE TER DE BURUIENI 100 MP 3,00 2

  MANUAL REST VEGETAL TO 50 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100 MP 65,64 24

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 25 1

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 250 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100 MP 12,00 6

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI 100 BUC 56,52 7

  COMB DAUNATORI ARBORI BUC 784 2

  NIVELAREA MANUALA A TERENULUI CU DENIVELARI 100 MP 2,50 1

  COSIRE MANUALA VEGETATIE IERBOASA 100 MP 10,00 8

  PLANTARI PUIETI ARBORI FARA BALOT BUC 30 1

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200 M TO 30 12

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-

  DA

  ZONA SINDICATE / B.DUL CASTANILOR / PREFECTURA

  BD CASTANILOR

  SPATE I.P.J PARCARE D.A.P.P.P

  PARCARE INDEPENDENTA

  SPATE PALAT

  PARCARE INDEPENDENTA

  SPATE A-uri

  PREMIAL - CASATA

  SINDICATE - LIBERTATII

  TOTAL

  Taieri trandafiri 10 buc 165 buc 175

  Sapat trandafiri 21 mp 155 mp 176

 • Plivit gard viu ( x

  0,5)

  40 mp 40

  Tuns gard viu H

  >1,2 m

  123 mp 123

  Tuns gard viu H

 • SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  SEMANAT GAZON 100 MP 5,50 1

  MOBILIZARE SOL 10 CM MP 2670 6

  ASTERNERE PAMANT MC 12 1

  COSIRE VEG USC MANUAL 100 MP 10,00 7

  MANUAL REST VEGETAL TO 50 12

  TRANSPORT MAT ROABA TO 25 12

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 15 1

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  PLANTARI FLORI 100/BUC 340,00 1

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/ GHIV

  LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100/BUC 340,00 1

  ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR- ORGANICE SAU CHIMICE TO LA NEVOIE

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 220 4

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100 MP 24,85 6

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI BUC 641 5

  COMB DAUNATORI ARBORI BUC 401 2

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 74,20 18

  DEGAJARE TEREN FRZ CR 100/MP 7,420 18

  BULEVARDE PRINCIPALE

  CL BUCURESTI

  CL DOMNESCA

  N. BALCESCU BD MIRCEA CEL BATRAN

  BD INDEPENDENTEI

  TOTAL

  Sapat trandafiri 336 mp 336

  Plivit gard viu ( x 0,5) 923 mp 923

  Tuns gard viu H >1,2 m 2993 mp 2993

 • Arbori 151 131 28 42 buc 93buc 445

  Gazon 15300 1700 1229 18229

  Trandafiri 139 104 218 335 120 916

  Trandafiri urcatori 210 210

  Suprafata flori 161mp 93 mp 987 mp 1241

  Suprafata trandafiri 138 327 420 885

  Hibiscus 27 27

  Gard viu Tuya 3 3

  Suprafata gard viu mp 4342 398 864 2393 3041 11038

  Lungime gard viu 1920 ml 199 ml 432 ml 2551

  Suprafata gazon 3284 3284

  Varuit bordura 1584 ml 1584

  Gard viu Ligustrum 487 ml 1117 ml 1604

  Gard viu Tuya 255 ml 60 ml 315

  Gard viu Buxus 181 ml 24 ml 205

  Jardiniere 196 buc 196

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 9,16 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 9,16 1

  TAIERI DE CORECTIE LA TRANDAFIRI BUC 916 8

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10 CM MP 2462 5

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20 CM MP 2462 1

  PLIVIT GARD VIU ML 3994 8

  TAIAT DRAJONI BUC 400 3

  TUNS GARD VIU MP 14029 8

  CIOPLIT BORDURI ML 20000 5

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 187,13 7

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 3994 15

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 50 15

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100 MP 25,00 2

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 250 2

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

 • DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100 MP 211,75 2

  SEMANAT GAZON 100 MP 6,00 1

  ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR- ORGANICE SAU CHIMICE TO LA NEVOIE

  ASTERNERE PAMANT MC 15 1

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/ GHIV

  LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 187,13 7

  COSIRE VEG USC MANUAL 100 MP 12,00 5

  DEFRISARE MANUALA 100 MP 2,50 4

  CURATARE TER DE BURUIENI 100 MP 12,00 2

  MANUAL REST VEGETAL TO 70 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100 MP 211,75 24

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 12 1

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 350 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100 MP 12,41 8

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI 100 BUC 9,16 7

  COMB DAUNATORI ARBORI BUC 445 2

  NIVELAREA MANUALA A TERENULUI CU DENIVELARI 100 MP 7,50 1

  COSIRE MANUALA VEGETATIE IERBOASA 100 MP 12,00 8

  SCUTURAT ZAPADA DE PE BANCI ML 34 24

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200 M TO 5 12

  ZONA CENTURA ORASULUI

  CL IALOMITEI

  BD EROILOR ROMLUX BIG

  BIG/PASAJ PETRU CERCEL

  GIMNAZIULUI POD MIHAI BRAVU/PASAJ VIFORATA

  TOTAL

  Plivit gard

  viu

  810 ml 180 ml 990

  Tuns gard

  viu

 • Arbori 269 buc 95 buc 127 buc 178 buc 15 buc 684

  Gazon 11699 mp 2250 mp 5520 mp 13676 mp 410 mp 4200 mp 37775

  Defrisari 160 mp 220 mp 730 mp 1110

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE RECVENTA

  PLIVIT GARD VIU ML 990 6

  TAIAT DRAJONI BUC 1200 12

  TUNS GARD VIU MP 1838 7

  CIOPLIT BORDURI ML 12000 8

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 377,75 6

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 990 6

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 75 15

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 342 4

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100/MP 500 14

  ASTERNERE PAMANT MC 25 6

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 377,75 8

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  COSIRE VEG USC MANUAL 100/MP 4500 6

  DEFRISARE MANUALA MP 800 3

  CURATARE TER DE BURUIENI 100/MP 25,00 6

  MANUAL REST VEGETAL TO 40 12

  TRANSP MAT ROABA TO 25 12

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 55 3

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 350 4

  COMB DAUNATORI ARBORI BUC 684 2

 • PASAJ VIFORATA / PAVCOM / VAMA TARGOVISTE

  UM PASAJ VIFORATA PAVCOM - VAMA

  TOTAL

  Arbori buc 82

  Gazon mp 4200 9910 14110

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10 CM MP 1944 7

  TAIAT DRAJONI BUC 600 3

  CIOPLIT BORDURI ML 25000 5

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 141,10 7

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100 MP 12,00 2

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 41 2

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100 MP 25,00 2

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 141,10 2

  COSIRE VEG USC MANUAL 100 MP 15,00 4

  CURATARE TER DE BURUIENI 100 MP 16,00 2

  MANUAL REST VEGETAL TO 12 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100 MP 141,10 24

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 50 2

  NIVELAREA MANUALA A TERENULUI CU DENIVELARI 100 MP 7,00 1

  COSIRE MANUALA VEGETATIE IERBOASA 100 MP 15,00 2

  PLATOU SINDICATE (PIATA MIHAI VITEAZU)

  UM TOTAL CANTITATE

  Trandafiri buc 662

  Gazon mp 1109

  Spatiu plantat flori mp 268

 • Arbori buc 29

  Sapat trandafiri mp 1637

  Arbusti buc 41

  Gard viu Ligustrum ml 237

  Gard viu Tuya ml 118

  Gard viu Buxus ml 324

  Suprafata gard viu Tuya mp 472

  Suprfata gard viu Ligustrum mp 830

  Suprafata gard viu Buxus mp 298

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 6,62 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 6,62 1

  TAIERI DE CORECTIE LA TRANDAFIRI BUC 662 8

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10 CM MP 1637 7

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20 CM MP 1637 1

  PLIVIT GARD VIU ML 672 8

  TAIAT DRAJONI BUC 250 3

  TUNS GARD VIU MP 269 9

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 11,09 28

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 671 15

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 20 12

  CURATARE TEREN DE IARBA SI BURUIENI 100 MP 30,14 6

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  MANUAL REST VEGETAL TO 2 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100 MP 30,14 48

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 5 1

  PLANTARI FLORI 100 BUC 214,4 2

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100 BUC 214,4 1

  ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR- ORGANICE SAU CHIMICE TO LA NEVOIE

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 10 2

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

 • SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100 MP 19,05 20

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI 100 BUC 6,62 7

  COMBATEREA DAUN ARBORI BUC 29 2

  UDAT CU FURTUNUL MC 50 6

  SCUTURAT ZAPADA DE PE BANCI ML 120 24

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200 M TO 1 12

  SAGRICOM

  UM CANTITATE

  Gazon MP 9468

  Arbori BUC 36

  Gard viu ML 120

  Suprafata gard viu MP 240

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  PLIVIT GARD VIU ML 240 5

  TAIAT DRAJONI BUC 300 5

  TUNS GARD VIU MP 240 6

  CIOPLIT BORDURI ML 15000 5

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 94,68 6

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 120 15

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 25 5

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100/MP 12,00 2

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 30 2

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100/MP 10,00 2

  SEMANAT GAZON 100/MP 40,00 1

  ASTERNERE PAMANT MC 108 1

  PLANTAT GARD VIU ML 240 1

 • DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 94,68 3

  COSIRE VEG USC MANUAL 100/MP 12,00 5

  DEFRISARE MANUALA MP 350 2

  MANUAL REST VEGETAL TO 10 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100/MP 94,68 24

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 30 2

  COMB DAUNATORI ARBORI BUC 36 2

  NIVELAREA MANUALA A TERENULUI CU DENIVELARI 10/20 CM 100/MP 40,00 1

  COSIRE MANUALA VEGETATIE IERBOASA 100/MP 12,00 4

  PLANTAT PUIETI ARBORI FARA BALOT BUC 25 1

  UDAT CU FURTUNUL MC 8000 6

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200 M TO 6 12

  PIATA TRICOLORULUI

  UM CANTITATE

  Gard viu plivit ml 487

  Tuns gard viu mp 665

  Trandafiri buc 8

  Gazon mp 204

  Suprafata plantat flori mp 454

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 0,08 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 0,08 1

  TAIERI DE CORECTIE LA TRANDAFIRI BUC 8 24

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10 CM MP 454 2

  PLIVIT GARD VIU ML 487 21

  TUNS GARD VIU MP 665 24

  COSIT GAZON MASINA TUNS 100/MP 2,04 24

  ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR- ORGANICE SAU CHIMICE TO LA NEVOIE

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 665 18

  CURATARE TEREN DE IARBA SI BURUIENI 100/MP 2,04 2

  DEGAJARE TEREN CORPURI STRAINE 100/MP 2,04 2

  PLANTARE FLORI IN JARDINIERA 100/BUC 10,40 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

 • PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/ GHIV

  LA NEVOIE

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100/MP 6,58 48

  PLANTARI FLORI 100/BUC 182,00 2

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100/BUC 192,40 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100/MP 4,54 20

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI BUC 8 7

  UDAT CU FURTUNUL MC 10 72

  SCUTURAT ZAPADA DE PE BANCI ML 25 24

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200 M TO 1 12

  PLATOU PRIMARIE

  UM CANTITATE

  Gard viu tuns mp 837

  Gard viu plivit ml 449

  Trandafiri buc 337

  Trandafiri picior buc 44

  Gazon tuns masina mp 1051

  Ronduri flori mp 151

  Sapat trandafiri mp 132

  Arbori buc 8

  Brad argintiu buc 44

  Arbusti buc 18

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 3,37 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 3,37 1

  TAIERI DE CORECTIE LA TRANDAFIRI BUC 337 24

 • COSIT GAZON MASINA TUNS 100/MP 10,51 25

  ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR- ORGANICE SAU CHIMICE

  TO LA NEVOIE

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 449 18

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 44 12

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU

  MECANIC;SPART GHEATA; INCARCAT SI

  TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  CURATARE TEREN DE IARBA SI BURUIENI 100/MP 13,34 6

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 5 1

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR

  BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100/MP 13,34 2

  PLANTARE FLORI IN JARDINIERE 100/BUC 12,00 2

  PLANTAT GARD VIU ML 449 1

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI

  BUC.CUB/

  GHIV

  LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRACI 100/MP 13,34 6

  CURATARE TER DE BURUIENI 100/MP 2,83 20

  MANUAL REST VEGETAL TO 2 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100/MP 13,34 48

  PLANTARI FLORI 100/BUC 63,00 2

  SCOS FLORI BUC 75,00 2

  TAIAT RAMURI ARBORI CU DRUJBA BUC 2 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100/MP 2,83 20

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI BUC 337 7

  COMBATEREA DAUNATORI ARBORI BUC 56 2

  TRANSPLANTARI CU BALOT LA ARBUSTI BUC 44 1

  UDAT CU FURTUNUL MC 10 72

  SCUTURAT ZAPADA DE PE BANCI ML 60 24

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200 M TO 1 12

 • CUPOLA PRIMARIE SI ZONA STATUIE GRIGORE ALEXANDRESCU

  UM CANTITATE

  Gard viu tuns ml 64

  Gard viu tuns mp 154

  Trandafiri buc 130

  Gazon tuns masina mp 950

  Arbori buc 7

  Sapat trandafiri mp 145

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 1,30 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 1,30 1

  TAIERI DE CORECTIE LA TRANDAFIRI BUC 130 25

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10 CM MP 145 7

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20 CM MP 145 1

  PLIVIT GARD VIU ML 64 25

  TAIAT DRAJONI BUC 45 3

  TUNS GARD VIU MP 154 9

  CIOPLIT BORDURI ML 3000 7

  COSIT GAZON MASINA TUNS 100/MP 9,50 25

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 64 18

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 7 12

  CURATARE TEREN DE IARBA SI BURUIENI 100/MP 10,95 6

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 7 1

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN CORPURI STRAINE 100/MP 10,95 2

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRENGI 100/MP 10,95 6

  MANUAL REST VEGETAL TO 1 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100/MP 10,95 48

  ANCORARE ARBORI ZAPADA BUC 5 1

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART MP SAU ANOTIMP

 • GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA MC. RECE CF. C-DA

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 4 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100/MP 1,45 12

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI BUC 130 7

  COMBATEREA DAUN ARBORI BUC 7 2

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200 M TO 1 12

  POET GRIGORE ALEXANDRESCU / FOSTUL SAPARD / COMPANIA DE APA

  UM POET G. ALEXANDRESCU

  SAPARD COMPANIA DE APA - BD CASTANILOR

  TOTAL

  Gazon MP 1488 560 635 2683

  Arbori BUC 29 24 14 67

  Gard viu Hibiscus ML 70 14 84

  Suprafata gard viu Hibiscus MP 210 30 240

  Trandafiri urcatori BUC 6 6

  Luleaua turcului BUC 1 1

  Gard viu Tuya MP 63 63

  Lungime gard viu Tuya ML 33 33

  Gard viu Buxus MP 99 99

  Lungime gard viu Buxus ML 38 38

  Arbusti BUC 8 4 12

  Trandafiri BUC 320 320

  Gard viu Ligustrum MP 66 66

  Lungime gard viu Ligustrum ML 22 22

  LUCRARI DE EFECTUAT SI FRECVENTA

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 3,26 1

  DEZMUSUROIT TRANDAFIRI 100/BUC 3,26 1

  TAIERI DE CORECTIE LA TRANDAFIRI BUC 326 15

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20 CM MP 320 6

  PLIVIT GARD VIU ML 177 12

  TAIAT DRAJONI BUC 25 3

  TUNS GARD VIU MP 468 9

  CIOPLIT BORDURI ML 20000 5

  COSIT GAZON TRIMER 100/MP 26,83 4

  SCUTURAT ZAPADA GARD VIU ML 177 15

 • SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 50 15

  CURATARE TEREN DE IARBA SI BURUIENI 100 MP 12,00 2

  TAIERI DE CORECTIE ARBORI BUC 50 2

  DOBORAREA MANUALA SAU MECANICA DE ARBORI DE RASINOASE SI FOIOASE

  BUC LA CERERE

  SCOATEREA CU MIJLOACE MANUALE A CIOATELOR BUC LA CERERE

  VARUIREA PLANTATIEI SI ACCESORIILOR LA DRUMURI

  MP. LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN CORPURI STRAINE 100/MP 26,83 2

  DEGAJARE TEREN FRUNZE CRENGI 100/MP 26,83 6

  COSIT VEGET USC MANUAL 100/MP 3,00 5

  MANUAL REST VEGETAL TO 2 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100/MP 26,83 24

  TAIAT RAM ARB DRUJBA BUC 50 2

  COMBATEREA DAUNATORI TRANDAFIRI BUC 320 7

  COMBATEREA DAUN ARBORI BUC 70 2

  NIVELAREA MANUALA A TERENULUI CU DENIVELARI 10 / 20 CM 100/MP 2,50 1

  COSIRE MANUALA VEGETATIE IERBOASA 100/MP 5,50 8

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200 M TO 1 12

  SENS GIRATORIU 1001 ARTICOLE ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10CM MP 227 2

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 367 24

  ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR- ORGANICE SAU CHIMICE TO LA NEVOIE SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 5 18

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 367 2

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 367 2

  PLANTAREA FL IN JARDI 100BUC 400 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  SEMANAT GAZON 100MP 227 1

  ASTERNERE PAMANT MC 5 1

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

 • INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 367 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,3 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 367 48

  ANCORARE ARBOR ZAPA BUC 4 1

  SCOS FLORI 100BUC 400 1

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 5 25

  NIVELAREA MANUALA A TEREN CU DENIVEL 10/20CM 100MP 227 1

  TRANSPLANTARI ARBORI CU BALOT BUC 5

  UDAT CU FURTUNUL MC 2 72

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200M TO 0,3 12

  LUCRAREA UM CANTITATEA

  GAZONARE MP 227

  PLANTARI FLORI IN GIVECE BUC 400

  ARTAR JAPONEZ BUC 4

  BONSAI ilex BU 1

  INST LUMINA

  PIATRA CALCAR BUC

  SENS GIRATORIU B.R.D.

  UM CANTITATEA

  SUPRAFATA ROND MP 133

  SUPRAF PATEURI MP 30

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20CM MP 133 1

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 133 24

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 5 18

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 247 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 247 2

  PLANTAREA FL IN JARDI 100BUC 400 2

  SEMANAT GAZON 100MP 201 1

  ASTERNERE PAMANT MC 5 1

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 201 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,3 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 447 48

  ANCORARE ARBOR ZAPA BUC 4 1

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  PLANTARI FLORI 100 BUC 2

  SCOS FLORI 100BUC 400 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

 • PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 5 25

  NIVELAREA MANUALA A TEREN CU DENIVEL 10/20CM 100MP 201 1

  TRANSPLANTARI ARBORI CU BALOT BUC 19 1

  UDAT CU FURTUNUL MC 2 72

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200M TO 0,3 12

  LUCRAREA UM CANTITATEA

  GAZONARE MP

  IENUPAR TARATOR BUC 9

  BRAD ARGINTIU GLOBULOS BUC 5

  ARTAR JAPONEZ BUC 5

  INST LUMINA

  PIATRA CALCAR BUC

  SENS GIRATORIU CATEDRALA EROILOR

  UM CANTITATEA

  SUPRAFATA PATEURI MP 160

  SUPRAF ROND MP 227

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20CM MP 227 1

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 387 24

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 21 18

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 3,87 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 3,87 2

  PLANTAREA FL IN JARDI 100BUC 2,80 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  SEMANAT GAZON 100MP 2,27 1

  ASTERNERE PAMANT MC 4 1

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 387 2

 • EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,3 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 3,87 48

  SCOS FLORI 100BUC 2,80 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 0,05 25

  NIVELAREA MANUALA A TEREN CU DENIVEL 10/20CM 100MP 2,27 1

  TRANSPLANTARI CU BALOTLA ARBUSTI TRANDAF BUXUS BUC 21 1

  UDAT CU FURTUNUL MC 2 72

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200M TO 0,3 12

  LUCRAREA UM CANTITATEA

  GAZONARE MP 227

  PLANTARI FLORI IN GIVECE BUC 560

  BRAD ARGINTIU GLOBULOS BUC 7

  TUIA GLOBULOS BUC 7

  TRANDAFIR PE PICIOR BUC 7

  MAGNOLIA BUC 7

  INST LUMINA

  SENS GIRATORIU COMBINAT

  UM CANTITATEA

  SUPRAFATA FLORI PATEURI MP 28,5

  SUPRAF ROND MP 530

  SUPRAFATA GAZON PATEURI MP 190

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20CM MP 530 1

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 720 24

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 18

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 7,20 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 7,20 2

  PLANTAREA FL IN JARDI 100BUC 400 2

  SEMANAT GAZON 100MP 5,30 1

  ASTERNERE PAMANT MC 15 1

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 720 2

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,6 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 720 48

  ANCORARE ARBOR ZAPA BUC 1 1

  PLANTARI FLORI 100 BUC 2

  SCOS FLORI 100BUC 400 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

 • PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 400 25

  NIVELAREA MANUALA A TEREN CU DENIVEL 10/20CM 100MP 7,2 1

  PLANTARI TRANDAF SI ARBUSTI CU GHIMPI FARA BALOT BUC 1

  TRANSPLANTARI CU BALOTLA ARBUSTI TRANDAF BUXUS BUC 21 1

  TRANSPLANTARI ARBORI CU BALOT BUC 8

  UDAT CU FURTUNUL MC 2 72

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200M TO 0,5 12

  LUCRAREA UM CANTITATEA

  BRAD ARGINTIU GLOBULAR BUC 7

  IEMUPAR TARATOR BUC 7

  ROCA CALCAR BUC 7

  BRAD ARGINTIU BUC 1

  GAZONARE MP 530

  PLANTARI FLORI IN GIVECE BUC 400

  MAGNOLIE BUC 7

  ARTAR JAPONEZ BUC 7

  INST LUMINA

  PIATRA CALCAR BUC

  SENS GIRATORIU COVRIGI CALZI (BERZEI)

  UM CANTITATEA

  SUPRAFATA PATEURI MP 16

  SUPRAF ROND MP 79

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=20CM MP 79 1

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 95 24

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 18

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 95 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 95 2

  S GAZONARE 100MP 0,79 1

  ASTERNERE PAMANT MC 3 1

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  PLANTARI FLORI 100 BUC 2

  SCOS FLORI 100BUC 400 2

 • PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 95 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,2 12

  PLANTARI ARBORI CU BALOT

  ANCORARE ARBOR ZAPADA BUC 1 48

  ALTE ACTIVITATI DE CURATAT MANUAL SAU MECANIC;SPART

  GHEATA; INCARCAT SI TRANSPORTAT ZAPADA

  MP SAU

  MC.

  ANOTIMP

  RECE CF. C-DA

  TRANSPLANTARI CU BALOTLA ARBUSTI TRANDAF BUXUS BUC 7 1

  TRANSPLANTARI ARBORI CU BALOT BUC 1 1

  UDAT CU FURTUNUL MC 72

  TRANSPORT MAT CU ROABA MAX 200M TO 12

  LUCRAREA UM CANTITATEA

  GAZONARE MP 79

  IENUPAR TARATOR BUC 7

  BRAD ARGINTIU BUC 1

  INST LUMINA

  ZID PIATRA CALCAR SAU CARAMIDA

  SENS GIRATORIU TUDOR VLADIMIRESCU X CALEA GAESTI

  UM CANTITATEA

  SUPRAFATA PATEURI MP 80

  SUPRAF ROND MP 706,5

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10CM MP 706 2

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 786,5 24

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 18

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 7,86 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 7,86 2

  PLANTAREA FL IN JARDI 100BUC 5,00 2

  SEMANAT GAZON 100MP 6,20 1

  ASTERNERE PAMANT MC 6 1

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 786 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,5 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 7,86 48

  ANCORARE ARBOR ZAPA BUC 2 1

 • PLANTARI FLORI 100 BUC 1,200 2

  SCOS FLORI 100BUC 17,00 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI

  BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 18,5 25

  NIVELAREA MANUALA A TEREN CU DENIVEL 10/20CM 100MP 7,86 1

  EXTRAGERE MANUAL A ARB FARA BALOT BUC 1 1

  TRANSPLANTARI CU BALOTLA ARBUSTI TRANDAF BUXUS BUC 7 1

  TRANSPLANTARI ARBORI CU BALOT BUC 15

  UDAT CU FURTUNUL MC 2 72

  LUCRAREA UM CANTITATEA FRECVENTA

  GAZONARE MP 706 1

  PLANTARI FLORI IN GIVECE BUC 500 2

  PLANTARE FLORI SOL BUC 600 2

  BRAD ARGINTIU BUC 1 1

  TRANDAFIR PICIOR BUC 7 1

  INST LUMINA

  ZID CARAMIDA

  TUIA BUC 7 1

  MAGNOLIE BUC 7 1

  IENUPAR TARATOR BUC 16 1

  SENS GIRATORIU BULEVARDUL CASTANILOR

  UM CANTITATEA

  SUPRAF ROND MP 154

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10CM MP 154 2

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 154 24

  SCUTURAT ZAPADA ARBORI BUC 1 18

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 1,54 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 1,54 2

  SEMANAT GAZON 100MP 1,54 1

  ASTERNERE PAMANT MC 3 1

 • EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 154 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,3 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 1,54 48

  ANCORARE ARBOR ZAPA BUC 1 1

  PLANTARI FLORI 100 BUC 1,200 2

  SCOS FLORI 100BUC 17,00 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 18,5 25

  NIVELAREA MANUALA A TEREN CU DENIVEL 10/20CM 100MP 7,86 1

  EXTRAGERE MANUAL A ARB FARA BALOT BUC 1 1

  TRANSPLANTARI CU BALOTLA ARBUSTI TRANDAF BUXUS BUC 7 1

  TRANSPLANTARI ARBORI CU BALOT BUC 15

  UDAT CU FURTUNUL MC 2 72

  LUCRAREA UM CANTITATEA FRECVENTA

  GAZONARE MP 154 1

  PLANTARE FLORI SOL BUC 450 2

  BRAD ARGINTIU BUC 1 1

  INST LUMINA

  ROCA CALCAR BUC 5 1

  ARTAR JAPONEZ BUC 5 1

  IENUPAR TARATOR BUC 7 1

  SENS GIRATORIU PAVCOM

  UM CANTITATEA

  SUPRAFATA FLORI ROND MP 93

  SUPRAF ROND MP 314

  SUPRAFATA GAZON ROND MP 221

  SUPRAFATA GAZON PATEURI MP 142

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10CM MP 93 2

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 456 24

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 4,56 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 4,56 2

 • DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 456 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,3 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 4,56 48

  PLANTARI FLORI 100 BUC 3,720 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100BUC 37,00 2

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 9,3 25

  UDAT CU FURTUNUL MC 2 72

  LUCRAREA UM CANTITATEA FRECVENTA

  PLANTARE FLORI MP 3700 2

  SENS GIRATORIU PETRU CERCEL

  UM CANTITATEA

  SUPRAF ROND TOTAL MP 314

  SUPRAFATA FLORI ROND MP 21

  SUPRAFATA GAZON ROND MP 293

  SUPRAFATA FLORI PATEURI MP 32

  SUPRAFATA GAZON PATEURI MP 96

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10CM MP 53 2

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 389 24

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 3,89 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 3,89 2

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 442 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,3 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 4,42 48

  EXTRAGEREA PAMANTULUI NECESAR AMENAJARII SPATIILOR VERZI

  MC. LA NEVOIE

  INCARCAT SI TRANSPORTAT PAMANT IN AUTO- MC. LA NEVOIE

  PLANTARI FLORI 100 BUC 38,50 2

 • PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100BUC 38,00 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 5,3 25

  UDAT CU FURTUNUL MC 2 72

  LUCRAREA UM CANTITATEA FRECVENTA

  PLANTARE FLORI MP 38500 2

  SENS GIRATORIU ULMI (INTRARE TARGOVISTE)

  UM CANTITATEA

  SUPRAF ROND TOTAL MP 596

  SUPRAFATA FLORI ROND MP 251

  SUPRAFATA GAZON ROND MP 344

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10CM MP 251 2

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 344 24

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 5,96 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 5,96 2

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 344 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,3 12

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 5,96 48

  PLANTARI FLORI 100 BUC 100,40 2

  SCOS FLORI 100BUC 104,40 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100BUC 104,40 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 2,51 25

  UDAT CU FURTUNUL MC 4 72

 • SENS GIRATORIU DEDEMAN

  UM CANTITATEA

  SUPRAF TOTAL MP 910

  SUPRAFATA FLORI ROND MP 842

  SUPRAFATA GAZON ROND MP 68

  GARD VIU BUXUS H=20 ML 320

  ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10CM MP 842 2

  COSIT GAZON MASINA TUNS MP 68 24

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 9,10 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 9,10 2

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 910 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,6 12

  TRANSPLANTARI ARBORI CU BALOT BUC 22 1

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 9,10 48

  PLANTARI FLORI 100 BUC 336,80 2

  SCOS FLORI 100BUC 336,80 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 8,42 25

  UDAT CU FURTUNUL MC 5 72

  LUCRAREA UM CANTITATEA FRECVENTA

  TUIA COLUMNARA BUC 11 1

  IENUPAR TARATORBUC BUC 11 1

  PLANTARE FLORI MP 33680 2

  PIATRA SPARTA CALCAR MC 15 1

  SENS GIRATORIU DOI BRAZI

  UM CANTITATEA

  SUPRAFATA FLORI PATEURI MP 431

  SUPRAFATA GAZON ROND MP 52

  IENUPAR GLOBULAR BUC 4

  IENUPAR TARATOR BUC 6

  PIRACANTUS POMISOR BUC 2

  CATARATOARE BUC 6

 • ACTIVITATE UM CANTITATE FRECVENTA

  MOBILIZAREA SOLULUI MIJLOCIU H=10CM MP 431 2

  COSIT GAZON MASINA TUNS 100/MP 52 24

  CURATAREA TERENULUI DE IARBA SI BURUIENI 100MP 4,83 1

  DEGAJAREA TEREN CORPURI STRAINE 100MP 4,83 2

  DEGAJARE TEREN FRZ CR MP 483 12

  MANUAL REST VEGETAL TO 0,6 12

  TRANSPLANTARI ARBORI CU BALOT BUC 0 0

  STRANS HARTII DE PE PELUZE 100MP 4,83 48

  PLANTARI FLORI 100 BUC 172,40 2

  PLANTAREA LA BRAZDE BUC LA NEVOIE

  PLIVIREA BURUIENILOR DIN BRAZDE MP. LA NEVOIE

  PREGATIREA STRATURILOR MP. LA NEVOIE

  PRELUCRAREA SOLULUI MP. LA NEVOIE

  SEMANAREA LA BRAZDE MP. LA NEVOIE

  REPICAT PLANTE CU PRESA LA CUB SAU GHIVECI BUC.CUB/

  GHIV LA NEVOIE

  SCOS FLORI 100BUC 172,40 2

  PLIVIT BURUIENI PELUZE 100MP 4,31 25

  UDAT CU FURTUNUL MC 5 72

  PREEDINTE DE EDIN, SECRETARUL MUNICIPIULUI, ec. Maria Diculescu jr. Chiru Ctlin Cristea