A guide to use Brainier

download A guide to use Brainier

of 12

 • date post

  15-Aug-2015
 • Category

  Technology

 • view

  26
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of A guide to use Brainier

 1. 1. Developed by:
 2. 2. Acest ghid va explica cum se foloseste platforma Brainier-Online Testing Solution. 1. Accesati www.brainier.ro si soliciati un cont demo
 3. 3. 2. Completati datele de identificare
 4. 4. 3. Accesati link-ul http://www.brainier.co/company/login , unde va puteti autentifica cu datele de identificare. Nu este nicio problema daca ati uitat parola, se poate recupera automat apasand butonul > si inserand adresa de email in casuta disponibila. O data ce ati activat contul veti putea sa editati toate informatiile de contact si puteti schimba parola initiala. Structura Regasiti in partea stanga a paginii 9 categorii disponibile pentru administrarea contului companiei voastre. Apasati pe categoria pentru a vedea intreaga interfata a contului vostru si situatia actuala . va permite sa formati utilizatori noi, pentru a folosi impreuna cu voi platforma. Exista doua tipuri de utilizatori User Master (acces deplin) si user simplu (acces limitat).
 5. 5. va permite o gestiune atenta a candidatilor si crearea proiectelor voastre pe care le derulati in acest moment. Un proiect poate fi echivalent cu un profil de candidat cautat. > este categoria in care introduceti testele voastre, cu ajutorul acesteia veti putea adauga teste nelimitate si particularizate pentru compania voastra. gestionarea tuturor invitatiilor la testare si un istoric al acestora. reprezinta baza voastra de date care va ajuta sa introduceti datele candidatilor si sa extrageti aceste informatii oricand aveti nevoie. Apasand butonul Candidate activity veti putea avea o analiza detaliata cu privire la testele la care a fost supus respectivul candidat si un istoric al rezultatelor. Daca pool-ul de candidati a fost evaluat in baza unui test structurat pe nivele, veti putea extrage un raportul grafic detaliat. presupune o analiza atenta a tuturor componentelor din toate categoriile. faciliteaza comunicarea cu candidatii permitand transmiterea mesajelor particularizate pentru fiecare candidat in parte, in functie de statusul acestora. sunt informatii generale despre compania voastra, informatii ce se pot edita foarte usor.
 6. 6. Platforma functioneaza in 4 pasi: Pasul 1. Din partea stanga apasam butonul din categoria Tests > Add new test >completam campurile>Save. (Title> Short title> Is active?> Description> Guide> Add Percentile Rank Report? (nivelul testului)> Test welcome text title> Test welcome text content> Test finished text> Test duration> Test duration until halted > Add Exercise File?> Exercise File> Randomize answers?> Random Item Selector?> Font family> Question font size> Answer font size> Main elements color> Header background color> Header border color> Background image> Logo image> Save) Pentru integrarea intrebarilor in test putem apela la varianta manuala, apasand butonul >Questions si completand toate informatiile in campurile libere. Daca dorim sa integram intrebarile in mod automat, apasam butonul > Import Questions from xls, urmand sa descarcam modelul in format excel , integram toate informatiile in campurile alocate si incarcam modelul xls. din nou in platfroma.
 7. 7. Categoria Tests include urmatoarele butoane ajutatoare: Sections- putem imparti testul in nenumarate sectiuni Preview test putem vizualiza forma finala a testului inainte de a-l transmite catre candidati Export test se poate exporta testul intr-un format xls. Pasul 2. Ne intoarcem la categoria >Email templates> Add email template> personalizam mesajele pe care dorim sa le transmitem ulterior>Save Pasul 3. Din meniul initial selectam categoria de unde ne vom defini proiectul potrivit nevoilor noastre si vom adauga testul creat anterior. (Add new project >Title Description> Set deadline?>Send feedback?> Responsible user Candidate test deadline (nr of days)> Randomize questions?> Mandatory candidate fields?>Candidate test deadline (nr of days)> Randomize questions? Assign tests> Save)
 8. 8. Acest proiect il vom gestiona in continuare in procesele noastre de recrutare. Revenim la subcategoria List project> Candidates management >+Add Candidate/Import candidates from xls. Adaugam candidatii pe care dorim sa ii integram in procesul de recrutare, le transmitem invitatia la testare si urmarim status-ul din fiecare etapa in care se afla invitatia noastra, in timp real. Totodata, pentru a face un tracking pentru fiecare candidat in parte avem optiunea de a pune un status in functie de etapa in care se afla. (Interview, Rejected, On hold) In categoria se regasesc si urmatoarele butoane, dupa cum urmeaza: Edit project- modifica setarile din respectivul proiect Close project- Inchidere proiect Duplicate- permite duplicarea proiectului Project general reports- masoara statusul proiectului
 9. 9. Pasul 4. Pentru a extrage rezultate concrete cu privire la procesele noastre de testare ne indreptam catre categoria .In aceasta categorie vom avea o analiza de ansamblu si o analiza specifica categoriilor: >;;. Overview - Analiza de ansamblu Projects- avem o analiza numerica, procentuala si grafica a tuturor proiectelor noastre.
 10. 10. Tests- analiza completa asupra testelor . Candidates ne ofera posibilitatea de a pune un filtru in functie de interesele noastre si de a ne furniza informatiile de care avem nevoie (imag. 1), inclusiv le putem importa intr-un format xls (imag.2), putem sa generam profilul candidatului ideal (imag.3) si in plus, putem verifica profilul candidatilor in functie de informatiile de baza ale acestora din urma.(imag.4) (imag.1)
 11. 11. (imag.2) (Imag. 3)
 12. 12. Despre noi Brainier | Online Testing Solution este o tehnologie online care automatizeaza si eficientizeaza procesul de procesul de recrutare. Brainier permite administrarea online a testelor, scoreaza automat raspunsurile candidatilor si ofera rezultatele pe loc. Gestioneaza un numar impresionant de respondenti simultan si genereaza analize complexe, toate intr-o maniera foarte rapida si prietenoasa. Beneficiile utilizarii platformei Brainier: Ajuta la eficientizarea intregului proces de recrutare; Rezultatele sunt scorate si integrate automat, facand procesul mult mai rapid si eficient; Toate datele sunt confidentiale si in siguranta, iar baza de date este constant reactualizata, constituind o arhiva utila cu rezultatele tuturor candidatilor; Brainier ofera suport in crearea de teste potrivite oricarui profil de candidat si in identificarea candidatului ideal; Candidatii pot completa testele online, utilizand orice dispozitiv cu conectiune la internet, oferind o experienta familiara si prietenoasa; Obiectivitatea procesului de evaluare creste datorita scorarii automate a testarii; Interfata Brainier este una intuitiva si foarte usor de utilizat. Nu este nevoie de pregatire pentru a putea utilza platforma; Brainier este o solutie SaaS (Software as a Service), astfel incat nu presupune instalarea niciunui software, ceea ce il face accesibil de oriunde, oricand;