121451825 Energia Piramidei

29
Energia Piramidei Asa cum am promis, insemnarea de astazi va incerca in cuvinte simple sa sintetizeze anumite date care descriu misterioasa energie a piramidei, precum si diversele sale aplicatii, lasand cale libera cercetarilor celor interesati. Inainte de aceasta, am sa mentionez un articol mai vechi de pe blog (care are si o referinta catre alt articol) care are legatura cu ceea ce vom descrie in continuare : http://www.ablog.ro/maya_ra/2008-11-07/meditatia-si-geometria-sacra.html Energia piramidei Suntem fascinati de piramide deoarece, in subconstientul nostru exista memoriile dimensiunilor inalte, acolo unde formele geometriei sacre stralucesc in lumina radianta. Piramida (ne vom referi aici in

Transcript of 121451825 Energia Piramidei

Page 1: 121451825 Energia Piramidei

Energia Piramidei

Asa cum am promis, insemnarea de astazi va incerca in cuvinte simple sa sintetizeze anumite date care descriu misterioasa energie a piramidei, precum si diversele sale aplicatii, lasand cale libera cercetarilor celor interesati. Inainte de aceasta, am sa mentionez un articol mai vechi de pe blog (care are si o referinta catre alt articol) care are legatura cu ceea ce vom descrie in continuare :

http://www.ablog.ro/maya_ra/2008-11-07/meditatia-si-geometria-sacra.html

Energia piramidei

Suntem fascinati de piramide deoarece, in subconstientul nostru exista memoriile dimensiunilor inalte, acolo unde formele geometriei sacre stralucesc in lumina radianta. Piramida (ne vom referi aici in

Page 2: 121451825 Energia Piramidei

principal la tetraedru - piramida cu fete triunghiulare si baza patrat, precum piramidele de la Giza) este o forma statica a Universului, parte a geometriei sacre ce sta la baza creatiei dimensiunilor.

Piramida fizica, asa cum am mai spus in insemnarile mai vechi, are un corespondent energetic (astral- inceput eteric), cu alte cuvinte, are o piramida energetica corespondenta. Piramida energetica este suprapusa piramidei fizice (din perspectiva spatiului timp). In cuvinte mai simple, orice piramida fizica are o aura... Un pic deasupra varfului piramidei fizice se afla varful piramidei energetice, care este de fapt o singularitate. In acest caz, putrem privi singularitatea (punctul in care energiile sunt reduse la Esenta Divina) ca un Portal (poarta stelara) intre dimensiuni. In cazul piramidei fizice, portalul este intre 4D si 5D.

Asa cum mentioneaza unele invataturi, orice portal atrage un vortex (spirala, forma dinamica a constiintei universale). Ca o paranteza, nu orice vortex are un portal asociat. Vortexul energetic are forma de spirala ce uneste varful piramidei (unde se afla portalul si singularitatea) cu baza. Ca o aproximare vizuala, spirala urca de la baza piramidei catre un punct (varful piramidei), urmand peretii piramidei in curbe din ce in ce mai stranse. Spirala energetica este de fapt un curent energetic ce translateaza energiile 4D prin portalul 4D-5D (aflat in varful piramidei) catre 5D, in frecvente eterice inalte. In esenta, inspre 5D, exista o piramida energetica inversata (de natura eterica), unde spirala provenita din 4D se expandeaza in curbe din ce in ce mai largi in dimensiunea eterica 5D.

Aplicatii ale piramidei:

• Camera a ascensiunii:

Page 3: 121451825 Energia Piramidei

Marea piramida de la Giza, prin proportiile atent alese in baza Numarului de Aur, a fost conceputa sa fie (printre alte intrebuintari) o Camera a Ascensiunii, un portal prin care sufletele sa se inalte in urmatoarea dimensiune. Aceasta translatie se realiza cu ajutorul unui dispozitiv special inclus in piramida. In termenii de astazi, era vorba de un dispozitiv electronic cuprinzand printre altele multe bobine (spirale) ce amplificau vortexul energetic propulsor.

Trebuie spus aici ca procesul ascensiunii nu poate fi fortat. Fratii nostri din dimensiunile inalte atrag atentia ca o Camera a Ascensiunii are mai degraba rolul de Purificare Finala a sufletului in vederea Ascensiunii. O Camera a Ascensiunii nu poate fi folosita cu succes decat daca sufletul a trecut inainte printr-o purificare proprie. In caz contrar, exista pericolul distrugerii corpului fizic.

Energiile inalte generate de Camera Ascensiunii "ard" orice impuritati ramase in campul energetic al sufletului respectiv, astfel incat, procesul ascensiunii (initiat si dus la capat de programul ADN Maestru, descris in insemnarile precedente de catre Sferele de Lumina) sa poata continua in ritm rapid, fara probleme.

In scrierile stravechi, dispozitivele folosite pentru Ascensiune au fost descrise in detaliu, folosind bineinteles vocabularul limitat de la acea vreme. In cartea Exodului din Biblia Crestina, exista o descriere a "scaunului milei" din sanctuar. Acesta era de fapt un dispozitiv electronic realizat din aur si conexiunile aferente, care "ardea" impuritatile, permitand sufletului sa se inalte in urmatoarea dimensiune.

Celor care au folosit "scaunul milei" li s-a spus sa se purifice prin eforturi proprii inainte. Cei mai multi insa au suferit procese de dematerializare sau combustie spontana (din punct de vedere al corpului fizic), deoarece nu si-au ridicat vibratia suficient (prin proprie purificare) inainte de a activa dispozitivul electronic.

Un stadiu de purificare este absolut necesar inainte de folosirea unei Camere a Ascensiunii. Ritualurile elaborate ale religiei evreiesti au fost special destinate acestui proces. Cu toate acestea, preotii si rabinii nu au inteles adevaratul sens al purificarii. Multe din regulile adaugate de ei au folosit foarte putin acestui scop. In schimb, asa cum au facut si multe alte religii, au construit o doctrina trista care avea ca scop sa determine adeptii sa urmeze cu strictete dictatul preotesc...

Sananda ne atrage atentia ca purificarea este un Proces Interior. Atunci cand intelegem acest lucru, atunci cand intelegem ca nu avem nevoie de ritualuri si alte procese/dispozitive externe, abia atunci suntem pregatiti sa utilizam ritualuri si dispozitive pentru a progresa mai rapid. Poate sa para o contradictie, dar, cei care au pasit de ceva vreme pe calea spirituala

Page 4: 121451825 Energia Piramidei

vor intelege mesajul.

Primul pas il reprezinta purificarea emotionala. Se purifica si corpul fizic si mental.Unii dintre noi, care suntem inventatori, vom primi calauzire de la Spirit sa construim Camere ale Ascensiunii (in viitorul nu prea indepartat), care sa contina si mecansimele de siguranta necesare. Scopul lor clar este sa dizolve ultimele impuritati DUPA procesul riguros de purificare interioara, pentru a pregati sufletul pentru urmatoarea dimensiune, in Corp de Lumina.

Un program de purificare cu care se poate incepe contine urmatoarele:

a) Hranirea pe baza de alimente/lichide de vibratie inalta (fructe, legume, seminte...)b) Zilnic, respiratie profunda si constientac) Yoga pranica (Krya) sau alte forme de practici energetice (chiar si exercitii fizice, gimnastica chinezeasca...)d) Vizualizarea si invocarea Luminii Aurii a Prezentei Divine Interioare (descrisa in Practica Meditatiei)e) A ierta, a ierta si iarasi a ierta...

Pe masura ce dizolvam conexiunile energetice ce ne leaga de alte suflete si vindecam corpul eteric de impuritati (vezi meditatia Reintegrarii), ardem reziduurile de karma si putem spune ca suntem gata pentru Camera Ascensiunii.

• Altar pentru meditatie

Asa cum am mai spus, piramidele sunt foarte utile in meditatie prin asigurarea unui mediu de frecvente inalte. Cine are posibilitatea, poate sa isi construiasca o piramida (din lemn sau metal) pentru a medita in ea (preferabil, asemanatoare proportiilor piramidei de la Giza, dar nu obligatoriu). Piramidele metalice, mai ales cea din cupru au efect mai puternic si este necesara o anumita doza de prudenta in folosirea lor. Poate ca este mai usoara si mai accesibila construirea unei piramide din lemn. Nu este obligatoriu ca piramida sa aiba pereti. Daca are, se izoleaza mai bine energiile interne ale piramidei. Daca nu are, acestea pot fi simtite si in exterior si pot interactiona cu energiile exterioare (uneori e convenabil).

Aici doresc sa subliniez ca, cine nu are posibilitatea sa isi construiasca o piramida nu trebuie sa se

Page 5: 121451825 Energia Piramidei

intristeze. In cadrul viitoarelor Comunitati de Lumina va exista o prioritate pentru folosirea formelor Geometriei Sacre in vederea facilitarii Ascensiunii si evolutiei constiintei. Vom construi Camere ale Ascensiunii si Altare pentru meditatie.

• Vehicule interdimensionale

Atunci cand unim doua piramide (baza patrat comuna, varfurile in directii opuse) si folosim dispozitive electronice ce contin bobine (spirale) pentru a configura portalurile din varfuri in mod corespunzator, putem calatori in alte dimensiuni, mai inalte sau mai joase in vibratie. Practic, folosim un octaedru.

Atunci cand (de exemplu) entitati din 7D vor sa vina in 5D pentru a comunica cu un medium, ele folosesc doua inversiuni piramidale, pentru a trece din 7D in 6D si apoi in 5D.

Vom realiza de asemenea, un anii care vin, mijloace de transport in aceasta dimensiune, mult mai eficiente si mai rapide decat ce avem acum. Vor fi folosite energiile planetei precum si efecte de levitatie. Se vor folosi de asemenea efecte de Vacuum (prin Punct Zero deformat) care vor "absorbi" vehiculul dizlocand spatiul si timpul, realizandu-se astfel viteze mai mari decat viteza luminii (calatorie eterica).

Desigur ca o aplicatie a piramidei subinteleasa din cele de mai sus este si ca generator de energie prin tehnologia Punctului Zero. Energia eterica este transformata in energie electrica prin metode ce ne vor fi oferite de catre Spirit (si ghizii spirituali) in anii ce vin.

Aici ma opresc (momentan) din ceea fascinanta calatorie in lumea piramidelor si formelor geometrice sacre. In anii ce urmeaza vom utiliza in mod intensiv si responsabil cele descrise aici si mai mult decat atat. Pana atunci, sper ca insemnarile de fata sa deschida orizonturi celor ce doresc sa cerceteze mai adanc Misterul Piramidelor.

Istoria Piramidelor din Egipt 3

Page 6: 121451825 Energia Piramidei

Cuvant inainte

Si iata ca am ajuns la ultimul episod al explorarii zonei de istorie ce are ca punct central Marea Piramida de la Giza... Exista diverse curente de spiritualitate ce evita permanent sa aduca in discutie influentele ET in istoria civilizatiilor umane. Crimson Circle, un marterial de succes, pe care eu insumi il apreciez foarte mult, foloseste aceasta strategie de "izolare"... Si asta din motive foarte intemeiate. Tobias, Saint Germain, Kuthumi si alti Maestri Inaltati ce iubesc foarte mult aceasta planeta au incercat permanent sa izoleze evolutia umana de influentele exterioare. Insusi Sferele de Lumina, actori principali in genetica si contextul evolutiei umane au dorit acelasi lucru. Pleiadeenii 7D au realizat chiar si un fel de "scut" de frecvente in jurul Pamantului pentru a preveni ceea ce am putea numi invazii ale altor civilizatii pe Pamant...

In vreme ce Tobias, Saint Germain si Kuthumi imi sunt prieteni foarte buni si dragi, parerea mea este ca, intr-un mod echilibrat si rational, este bine sa cunoastem si aceste subiecte, deoarece avem mult de invatat din ele... De ce insa Crimson Circle si alte sisteme de educatie spirituala se feresc in a detalia influentele ET ? Ei bine, pentru ca istoria a dovedit ca oamenii au tendinta de a privi ET ca pe niste zei superiori carora trebuie sa le acorzi o doza mare de fascinatie, supunere si obedienta... Si de aici urmarile de rigoare...

Inainte de a merge mai departe, pentru a evita aceasta capcana, am sa repet anumite sfaturi pe care le-ati mai intalnit daca ati citit inregistrarile mai vechi de aici.

* un mod echilibrat de studiu al influentelor ET este acel in care cercetatorul invata din evenimente trecute si nu dezvolta fascinatie si obsesie fata de subiectul ET. Conspiratiile exista si au existat mereu, este bine sa le constientizam dar nu sa dormim visand la ele, fascinati de actorii ascunsi in intunericul din spatele cortinelor.

* Civilizatiile ET, ca exploratori ai sufletelor in lumile dense (1-6 D) pot fi subiect de tentatie a EGO-ului, mai ales cand lumea cade fascinata la picioarele lor.

Page 7: 121451825 Energia Piramidei

Chiar daca sunt iubitori si manifesta compasiune, civilizatii ET 5D, 6D, chiar 7D pot sa cada in capcana si sa scada in vibratie (nu mai vorbim de 4D). De aceea, este esential ca oamenii sa inteleaga ca nu sunt inferiori in fata nimanui in imparatia lui Dumnezeu, chiar daca stadiile de evolutie sunt diferite. De altfel, civilizatiile ET foarte evoluate ne vor trata intotdeauna ca pe niste egali si nu ca pe niste omuleti subdezvoltati ce trebuie salvati de ei insisi.

* Nu trebuie sa cadem in extrema cealalta si sa judecam cu asprime influentele ET. Este foarte posibil ca intr-o viata trecuta sa fi trait si noi o experienta similara in partea cealalta a baricadei.. Este foarte posibil ca un alt fragment al sufletului nostru sa fie incarnat intr-un Siriusian, Draconian sau Reptilian...

Acestea fiind zise, cu echilibru, intelegere si iertare sa exploram episodul influentei Siriusiene (cu ajutorul Sferelor de Lumina )

Istorie...

Egiptul stravechi, ca urmare a ajutorului Pleiadean (Thoth, vezi mesajele precedente), s-a dezvoltat armonios pana undeva spre anul 7500 BC, vreme la care un grup de Siriusieni 7D din sistemul stelar Sirius B au aparut si au inceput sa influenteze tot ceea ce a sadit Thoth si grupul sau pleiadean.

Legendele si miturile evreiesti si grecesti sunt despre Siriusieni. Nu vom intra aici in detalii despre ceea ce s-a intamplat in Grecia si Israel (ca zone

Page 8: 121451825 Energia Piramidei

geografice) dar este suficient sa spunem ca scenariul a fost similar cu ceea ce s-a intamplat in Egipt, cel putin la nivel de lectii evolutive ale sufletului.

Desi Siriusienii 7D aveau o tehnologie ultra avansata si puteri psihice uriase, ei nu si-au rezolvat problemele egoice la un nivel satisfacator si au devenit infatuati in starea de a fi adulati de catre adepti (poate sa para ciudat multora, dar se pare ca ceea ce numim EGO dispare complet abia incepand cu 8D, atunci cand existam ca energii colective. Pana atunci mai putem sa cadem in capcane daca nu suntem atenti). Cu alte cuvinte, Siriusienii aveau ceea ce numim sindromul Guru..

La inceput a fost subtil. Ei au demonstrat puteri miraculoase celor care nu erau suficient de dezvoltati spiritual pentru a vedea dincolo de sarada (atentie, se intampla si in zilele noastre!). Pe masura ce Siriusienii s-au amestecat cu pamantenii, ADN-ul descendentilor a devenit "poluat" cu tendintele egotice mesianice ale Siriusienilor (ne referim la acel grup din Sirius B, deoarece exista multe grupuri de Siriusieni si nu trebuie sa le confundam). Scolile Misterelor dezvoltate in acea perioada au devenit dedicate divinizarii "zeilor" Siriusieni.

Acel dumnezeu al Vechiului Testament, Iehova, a fost un Siriusian 7D. Cei care au studiat invataturile lui Iehova dar sunt sceptici in a accepta ideea identitatii acestuia, ar trebuie sa studieze efectele prezentei lui Iehova pe Pamant. Vechiul Testament este una dintre cele mai sangeroase si violente carti scrise vreodata. Se pune intrebarea: ar trimite vreodata o fiinta foarte evoluata si iluminata o rasa impotriva alteia ? Ar cere obedienta oarba fata de principiile sale ? Ar considera pe unii mai pre-Sus decat pe altii ?

In Universul lui Dumnezeu nu exista elite sau alesi ! Toate sufletele sunt create in Iubire Pura si Inocenta. Toti au valoare Egala in fata lui Dumnezeu iar acea valoare este infinita... Cei ce studiaza Biblia, rabinii evrei si clericii crestini ar trebui sa se intoarca la simplitate si sa studieze Rezultatele invataturilor de atunci. Au promovat ele pacea si evolutia sau diviziunea si conflictul ?

Page 9: 121451825 Energia Piramidei

Cam in aceeasi vreme a invaziei Siriusiene, nativi din Orion si Alfa Draconis au inceput sa vina in numar mare, rezultand un oarecare grad de mixtura intre rase, ilustrata in vechile pictograme egiptene sub forma de om-reptilian, om-pasare, om-leu. Rasa "sarpe" au fost hibrizii Draco-Orion-Pleiadean. Oamenii "pasare" au fost hibrizi Draco-Andromedan-Pleiadean. Tribul "leilor" au fost hibrizii Siriusian-Pleiadean. Este interesant de remarcat figura Sfinxului... Seamana cu un om-leu.

Siriusienii, Draconienii si cei din Orion au folosit tehnologia avansata pentru a-i aduce in postura de sclavi pe docilii locuitori ai Egiptului. Pe masura ce rasele s-au amestecat, oamenii rezultati au prezentat trasaturi faciale caracteristice, precum capete de reptila, pasare sau leu. Spre deosebire de creaturile din Pangeea (unde s-au facut foarte multe experimente genetice), rezultatele aici erau totusi oameni si nu hibrizi inter specii. Rasa "sarpe" avea gatul lung si ochii mari, rasa "pasare" avea fete lungi si inguste iar nasul precum un cioc, rasa leu avand capete mari si rotunde, cu parul precum o coama.

Page 11: 121451825 Energia Piramidei

Putem gasi picturi ale zeitatilor tribului "leilor" (amestec Siriusian - Pleiadean) precum si ale tribului "pasarilor (amestec Draco - Andromedan - Pleiadean) pe zidurile cavernelor si templelor din Egipt, bineinteles cu trasaturi faciale exagerate.

Pleiadeenii care au ramas puri in Inima si Minte, vazand ca experimentul renasterii umane (vedeti mesajele precedente) a esuat (datorita influentelor descrise), s-au retras tristi in planurile interioare, o perioada intunecata punand stapanire pe Egipt. Ritualurile cu sacrificii, mumiile, Scolile Misterelor ale faraonilor au manifestat coruperea invataturilor pure pleiadeene (organizate de Thoth) de catre Siriusieni, Draconieni, Andromedani si Orioni. Daca toti studentii lui Thoth ar fi integrat deplin invataturile pleiadeene, acestia nu ar fi putut fi niciodata corupti.

Aceasta lectie sufleteasca ar trebui sa ne fie clara si acum: Pana nu vom integra deplin ego-ul cu constiinta inalta, putem fi deviati de pe drumul nostru evolutiv optim de catre invatatori aparent bine intentionati, care insa nu si-au integrat deplin ego-ul cu spiritul.

O nota finala: Isis a fost o Siriusiana 8D care nu a participat la procesului de corupere a invataturilor egiptene pure. Un fragment al energiei lui Isis a fost incarnat in perioada faraonilor, dar, acel fragment nu a atins nivelul de constiinta a sufletului parinte Isis (vedeti mesajele precedente de pe blog dedicate Anatomiei Sufletului pentru a intelege procesul de fragmentare).

Ne oprim aici cu istoria... Am depasit un pic partea strict alocata piramidelor dar, daca nu am fi facut asa, intelegerea ar fi fost fragmentata. In mesajul viitor vom vorbi despre energia piramidei si cateva aplicatii ale formelor piramidale.

Istoria Piramidelor din Egipt 2

Batalia dintre Lumina si Intuneric (din perspectiva 3D, 4D, deoarece, din perspective mai inalte, o astfel de batalie este o iluzie a sufletelor care au uitat cine sunt cu adevarat) a continuat si dupa distrugerea Atlantidei. Lumea noastra pare predestinata sa treaca prin perioade de scurta iluminare, urmata de vremuri relativ intunecate si corupte. Egiptul este unul din cazurile in speta...

Page 12: 121451825 Energia Piramidei

Un grup de Pleiadeeni 7D care a dorit sa restaureze tiparul uman Divin (de natura pleiadeana) distorsionat de cei din Orion, Draco, Sirius, Andromeda si alte grupuri renegate, au profitat de faptul ca cei ce au supravietuit distrugerii Atlantidei (putini la numar) erau relativi puri in inima si minte. Cei care au aterizat de-a lungul Nilului (vezi mesajul precedent) au fost primii vizitati de grupul pleiadean 7D. Conducatorul grupului se numea Thoth, care, contrar unor scrieri stravechi, nu avea cap de pasare sau de reptila (vedeti si unele picturi/inscrisuri egiptene). Umanoidul care avea cap de pasare (pomenit de scrierile/picturile respective) a sosit mult mai tarziu, fiind un hibrid Draco/Pleadean/Andromedan (din punct de vedere al ADN-ului) si a corupt invataturile lui Thoth..

Thoth a avut forma

Page 13: 121451825 Energia Piramidei

umanoida pura, ca fiinta radianta de Lumina Alb-Albastra... El a fost capabil sa isi reduca vibratia suficient de mult pentru a comunica direct cu supravietuitorii din Atlantida, invatandu-i caile Adevarului, cooperarii, armoniei precum si matematicile inalte. Asa cum multe materiale venite prin channeling confirma,

Thoth a fost inginerul Marii Piramide de la Giza. Aceasta piramida a avut cateva scopuri, dar, functiile ei primare au fost dirijarea si controlul matricei energetice pamantesti precum si de Camera a Ascensiunii (vor fi date amanunte mai tehnice despre Camera Ascensiunii in mesajele urmatoare).

Asa cum au evidentiat unii

Page 14: 121451825 Energia Piramidei

dintre cei ce studiaza istoria Egiptului, Marea Piramida a fost aliniata cu Mintaka, una dintre stelele Constelatiei Orion. Mintaka a devenit Stea Centrala a guvernului iluminat ce a rezultat unui razboi local indelungat intre grupuri din Orion acum aproximativ 100.000 de ani ( grupurile combatante proveneau din Riegel - cel intunecat si Betelguese - cel mai iluminat). Alinierea cu Mintaka a avut o insemnatate geografica, in sensul ca indica un punct central al Precesiei Axelor pamantesti, fenomen ce se petrece la fiecare 25.920 ani.

Matricea energetica pamanteasca a fost corelata de catre Pleiadeeni cu Precesia Axelor, Giza fiind Punctul Central de unde izvorau liniile energetice si vortexurile, in unghiuri geometrice sacre. Martienii, in perioada lor de crestere (voi reveni probabil si cu episodul Marte) au avut o matrice energetica sacra similara, cu punct central aflat proportional la aceeasi latitudine si longitudine precum cel pamantesc. Desigur, si matricea energetica martiana a fost proiectata tot de Pleiadeenii 7D. Cu toate acestea, pe Marte nu a fost atins nivelul necesar pentru a putea fi creat un Portal al Ascensiunii, datorita interferentelor din Orion si Draco.

O alta functie strategica a Marii Piramide de la Giza a fost ca Portal de Intrare pentru grupurile 7D din Pleiade, pentru restaurarea tiparului Adamic Pur ( de esenta pleiadeana, avand totusi inceputurile in Lyra/Vega).

Page 15: 121451825 Energia Piramidei

Thoth si grupul sau au avut un succes semnificativ in lucrul cu atlantii supravietuitori, in Templele Initierii destinate accelerarii evolutiei sufletului. Au fost multe cladiri construite de-a lungul Nilului.. Din cele cateva mii de atlanti care s-au stabilit in Egipt, un procent semnificativ a luat parte la activitati dedicate Ascensiunii si initierilor din Marea piramida de la Giza. Pleiadeenii 7D au construit Marea Piramida in cateva zile, folosind levitatia si tehnologia laser. Un numar de pasaje au fost proiectate pentru cei care aveau nevoie de perioade extinse in Marea Piramida pentru a accelera procesul ascensiunii in Corpuri de Lumina 5D.

Page 16: 121451825 Energia Piramidei

Camerele subterane de sub platoul de la Giza erau deja locuite de catre cei care au scapat anterior din diverse conflagratii planetare. Pleiadeenii 7D in colaborare cu cei din camerele subterane au construit Marea Sala a Inregistrarilor la cativa kilometri sub Marea Piramida. Aceasta exista astazi in taramurile eterice inalte ale Pamantului Interior. Sfinxul a fost construit ulterior de catre un alt grup de egipteni pentru a marca intrarea in Portal. Din punct de vedere al timpului secvential, Marea Piramida a fost construita undeva in jurul anului 10.500 BC. Abia in ultimii 20 de ani au inceput oamenii de stiinta sa aprecieze mai corect vechimea Marii Piramide. Pana recent, s-a crezut ca Marea Piramida era asemanatoare cu alte piramide egiptene construite de muncitori egipteni pentru a servi ca mormant pentru faraoni... In perioadele egiptene ulterioare construirii de catre Pleadeenii 7D a Marii Piramide, dupa ce Egiptul a cazut prada interferentei Siriene, egiptenii au incercat in zadar sa reconstruiasca Camerele Ascensiunii... Nu trebuie confundate aceste incercari cu data si modul in care a fost construita Marea Piramida de la Giza!

Page 17: 121451825 Energia Piramidei

Urme ramase de la initiatii Scolilor Misterelor ale lui Thoth pot fi gasite sporadic in diverse artifacte, cum ar fi Tablitele de Smarald, precum si in mesaje venite prin channeling. In esenta, acestea documenteaza initierile date pentru a pregati sufletele 4D pentru Ascensiunea 5D.

In mesajul viitor vom explora invazia Sirienilor (nativii din Sirius).

Istoria Piramidelor din Egipt 1

Page 18: 121451825 Energia Piramidei

Si iata ca am ajuns inca odata la subiectul plin de mister al piramidelor din Egipt... Piramidele au un rol important in ceea ce va urma, asadar le vom aloca spatiul de rigoare. Pentru a intelege mai bine piramidele de la Giza este de importanta sa studiem istoria Egiptului, corelata cu a Atlantidei. Ceea ce vom face in continuare, cu ajutorul fratilor nostri din spatiu..

Caderea Atlantidei

Punctul de plecare al incursiunii noastre va fi Caderea Atlantidei, un eveniment teribil pentru constiinta colectiva a umanitatii. Efectele se resimt si astazi, chiar daca sunt in curs de vindecare... Acest eveniment a avut loc (cu aproximatia de rigoare) undeva in jurul anului 23.200 BC. De fapt, Atlantida a avut doua perioade importante si ca urmare, doua caderi. Prima a avut loc datorita cataclismelor aferente unui sfarsit de ciclu precesional, undeva in jurul anului 50.000 BC. Civilizatia atlantilor a renascut insa, ducand la o a doua perioada infloritoare. Caderea acesteia a insemnat si sfarsitul definitiv al Atlantidei (in linia temporala dominanta a civilizatiei umane)...

Ce s-a intamplat insa ca sa provoace disparitia unui intreg continent ?Cu aproximativ 2000 de ani inainte de sfarsitul Atlantidei, atlantii au reusit sa creeze dispozitive radionice bazate pe cristale de cuart. Ei reusisera practic sa genereze energia de care aveau nevoie folosind dispozitivele radionice. Energia generata era suficient de puternica pentru a tenta caracterele mai intunecate (bazate pe ego) ale vremii. Cativa oameni de stiinta atlanti au facut un targ cu unele grupuri ET provenind din Orion (care se aflau in navele lor spatiale in apropierea planetei), primind in schimb sisteme de propulsie de la acestia. Grupul atlantilor intunecati (bazati pe ego) a sperat sa creeze superioritate tehnologica fata de ceilalti atlanti, incarcand sa obtina tehnologie militara avansata (ceea ce se intampla si acum pe pamant cu unele guverne). Foarte repede, atlantii intunecati au inceput sa lucreze cu factiunile ET din Orion chiar pe pamant, devenind insurgenti care se opuneau Consiliului Atlantidei.

Page 19: 121451825 Energia Piramidei

Insurgentii atlanti cu sprijinul celor din Orion au dorit din ce in ce mai multa putere de la generatoarele radionice cu cristal si au inceput sa le foloseasca in scop de razboi, ca arme (experimentand impotriva unor colonii atlante rebele din zona Marii Mediterane de astazi, Grecia, Turcia). Totusi, atlantii intunecati nu au reusit sa porneasca adevaratul razboi pe care il doreau deoarece, unul dintre generatoarele foarte puternice de cristal (cel cunoscut ca a doua Luna a Atlantidei, deoarece se afla pe o orbita planetara) a explodat, ceea ce a dus la cutremure devastatoare si miscari telurice, rezultand in scufundarea continentului si moartea celei mai mari parti ale populatiei... Foarte putini atlanti au scapat, fie in masini zburatoare, fie in

vapoare. Mai mult de 90 % din cei ce au reusit sa scape pe mare au murit la scurt timp datorita unor fenomene tsunami devastatoare. Cei care au fugit pe calea aerului s-au refugiat in ceea ce acum cunoastem sub numele de America Centrala si de Sud, precum si in Egipt. Ca fapt divers, printre cei care au ajuns in Egipt (pentru scurta vreme) am fost si eu.

Page 20: 121451825 Energia Piramidei

Trebuie spus ca acele cataclisme au fost traumatizate pentru constiinta umanitatii si urmele lor se afla inca sub forma de distorsiuni eterice in campurile noastre energetice. Vestea buna este ca suntem in curs de vindecare (cei care au ales sa se vindece) si este foarte important sa ne iertam atat pe noi pentru everntualul rol pe care l-am jucat in cadere, cat si pe cei ce au provocat-o direct. Trebuie inteles ca scufundarea Atlantidei s-a datorat in esenta unui dezechilibru intre Inima si Minte (in "favoarea" mintii) la nivel colectiv si nu actiunilor specifice ale unui grup, chiar daca asa ar putea parea la prima vedere. Grupul bazat pe Ego nu ar fi reusit sa distruga civilizatia atlanta daca aceasta ar fi fost echilibrata si armonioasa... Asadar, pentru a ne vindeca complet de acea trauma colectiva, este esential sa iertam, atat pe noi, indiferent ce rol am jucat cat si pe cei pe care i-am putea percepe direct responsabili. Eu de exemplu, la nivel de suflet am suferit foarte mult deoarece am inteles ceea ce pregatea grupul de atlanti bazati pe ego, dar nu am reusit sa comunic la timp acest lucru (sau sa ma fac inteles) de Consiliul Atlantidei. ca urmare, in camplul meu eteric am avut un implant (provenit din corpul cauzal, cel care contine totalitatea experientelor noastre din toate vietile) ce se manifesta in subconstient sub forma imperativa: "Nu ai suficient timp sa... (... salvezi Atlantida...)". In multiple vise recurente, implantul se exprima ca o actiune pentru care nu aveam suficient timp sa ma pregatesc. Din fericire, multe s-au vindecat in aceasta viata... Bun, am facut o mica paranteza pentru a mentiona cazul meu deoarece majoritatea dintre cei care citesc aceste insemnari au avut un rol de jucat atunci si pot avea diverse simptome in aceasta viata. Indiferent de rol, din punct de vedere Divin, fiecare suflet este pururi inocent si iubit de Dumnezeu...

O forma similara de sfarsit al civilizatiei are loc si acum.. Mentalul (sub forma Intelectului) au ascuns Spiritul si Inima in adancul fiintei umane, ceea ce duce la sfarsitul civilizatiei umane asa cum o stim. De ce am subliniat ultimele cuvinte ? Ei bine, deoarece exista doua mari diferente acum... Dispensele Divine si ajutoarele Celeste. Asadar, cei care au evoluat si au inteles cum stau lucrurile, dorind sa treaca la un nivel superior, vor continua civilizatia umana pe Pamant sub o cu totul alta forma... Inima si Mintea vor lucra din nou impreuna !

Page 21: 121451825 Energia Piramidei

Perioada Post Atlantida

Dupa caderea Atlantidei, au inforit cateva culturi, incluzand civilizatia egipteana, sumeriana, biblica (civilizatii descrise in Noul si Vechiul Testament din Biblia Crestina) precum si cea greaca. In timpul acestor civilizatii, un nou factor de interferenta s-a manifestat pe Pamant, si anume influenta civilizatiilor din Sirius.

In mesajul urmator, pentru a intelege istoria piramidelor, ne vom concentra pe civilizatia egipteana (Thoth, siriusieni, piramidele Ascensiunii)...

Meditatia si Geometria Sacra

Poate m ulti dintre noi, cei care stam la oras (mai ales Bucuresti) am simtit o oarecare tristete privind cladirile ce domina peisajul citadin. Aceasta senzatie are un motiv bine intemeiat, dar, este mai mult decat pare la prima vedere. Am avut acum cativa ani o viziune din alte timpuri in care cladirile aratau cu totul altfel, semanand mai degraba cu niste sfere suspendate. Atunci nu am inteles despre ce este vorba, dar, multumita unui material venit de la Sananda multe au fost elucidate.

Page 22: 121451825 Energia Piramidei

Ceea ce va fi revelat aici are legatura cu piramidele din Egipt (si din alte locuri). Foarte multa lume este fascinata de piramide dar nu isi poate explica de ce. Universul este alcatuit din forme statice ale constiintei si forme dinamice. Formele statice au anumite functii si sunt manifestate de formele geometriei sacre. Acestea sunt configuratii electomagnetice eterice ce nu pot fi vazute cu ochiul liber.

Formele materiale ale geometriei sacre sunt rezonatori 3D ale campurilor geometrice eterice. Formele dinamice (precum spirala si fractalii) reprezinta constiinta care evolueaza. Interactiunea intre formele dinamice si cele statice este cea care manifesta Universul si constiinta ce evolueaza in el. Sferele de Lumina au descris pe scurt aceste procese intr-un mesaj mai vechi de pe blog:

http://www.ablog.ro/maya_ra/2007-11-15/sfere-de-lumina-accesarea-dimensiunilor-universului-1.html

http://www.ablog.ro/maya_ra/2007-11-15/sfere-de-lumina-accesarea-dimensiunilor-universului-2.html

Formele cubice ale cladirilor noastre nu sunt rezonatori ai campurilor eterice

Page 23: 121451825 Energia Piramidei

geometrice sacre si nu incurajeaza energiile Ascensiunii si dinamicii constiintei. Energiile eterice ce interactioneaza cu formele cubice tind sa stagneze si sa se cristalizeze in structura cubica. Oamenii care locuiesc in astfel de cladiri (majoritatea covarsitoare dintre noi) tind sa fie hipnotizati si inscrisi intr-un ciclu infinit de procese repetitive. Asta daca nu au un spirit viu si puternic si nu ies des din "cutia" in care locuiesc... Atunci de ce locuintele cubice, paralelipipedice sau de forme rectangulare domina planeta ? Exista si motive de simplitate si economice dar exista si influente externe ce s-au manifestat de-a lungul istoriei zbuciumate a omenirii. A existat preferinta ca oamenii sa ramana blocati intr-un sistem de dominatie si control.

O forma mult mai prietenoasa cu energiile fluide ale Spiritului, cu energiile Ascensiunii este piramida cu 4 fete (tetraedronul). Energiile sunt insa atat de fluide incat cel care ar locui intr-o casa sub forma de tetraedron ar putea sa isi piarda impamantarea. In acest caz, cu totii stim, este greu sa mai relationezi cu realitatea pamanteasca, ceea ce, desigur, nu este de dorit (inca). Atunci, care ar fi o forma de locuinta mai potrivita ?

Page 24: 121451825 Energia Piramidei

Ei bine, ati ghicit, este piramida cu 5 fete ( 4 fete triunghiulare si baza patrat, precum piramidele de la Giza). Aceasta asigura accesul liber al eneriilor Ascensiunii prin singularitatea aflata in varf, dar si impamantarea prin baza sub forma de patrat. Cu toate acestea, o locuinta sub forma de piramida poate coplesi energetic pe cei care nu sunt suficient de pregatiti pentru ascensiune... Si atunci, care ar fi solutia ?

Page 25: 121451825 Energia Piramidei

Domurile Geodezice... Acestea sunt foarte eficiente din multe puncte de vedere pamantesti si permit si curgerea energiilor fluide ale evolutiei constiintei. Ele ar putea reprezenta o solutie pentru comunitatile viitorului, imbinand eficienta din punct de vedere ai parametrilor unei locuinte cu incurajarea evolutiei spirituale... Puteti cauta pe internet mai multe informatii despre domuri!

Bun, dar ce legatu ra are aceasta cu meditatia ? Ei bine, o meditatie facuta intr-o piramida (de exemplu) conecteaza mult mai usor sufletul cu dimensiunile inalte. Cine are posibilitatea sa intre intr-o piramida (chiar sa isi construiasca singur), poate beneficia de aceasta facilitate. Acum, desigur, nimeni nu trebuie sa dispere ca sta intr-un bloc sau casa cubica... Doar ca este un pic mai greu pentru energiile inalte sa patrunda acolo. Multi cunosc efectul de piramida... De aceea, se recomanda sa folosim formele geometriei sacre in meditatie. Fie ca ne construim sau cumparam o piramida, fie ca vizualizam in timpul meditatiei ca suntem intr-o piramida... Este un domeniu de explorat in perioada urmatoare si

Page 26: 121451825 Energia Piramidei

va fi revizitat.

Anatomia Sufletului -> Integritatea Sufletului -> Meditatia Integrarii (baronm)

Cuvant inainte

Dupa introducerea de rigoare in domeniul meditatiei, iata ca a sosit vremea sa fie detaliata si meditatia propriu-zisa, dedicata purificarii si integrarii Sufletului, aspecte deosebit de importante in aceste vremuri.

Poate unii dintre cititorii noi sositi in domeniul meditatiei au inceput deja sa exerseze relaxarea si linistea mintii. Meditatia care urmeaza nu este deosebit de complicata. "Cere si ti se va da"... Vom folosi acest principiu divin pentru a pune in miscare energiile benefice prin invocari. Sintaxa invocarilor nu este atat de importanta pe cat este Credinta in Sine, A Simti si A Sti ca rugile noastre sunt ascultate si indeplinite in cel mai benefic mod cu putinta...

Etapele procesului meditativ au fost detaliate in mesajul precedent si trebuie urmate in ordinea care a fost data. Ceea ce vom trata acum, in mod specific, va fi etapa Protectiei si perechea Contemplatie (invocatie) - Receptie specific pentru meditatia Integrarii.

Protectia

Aici vom folosi urmatoarea invocare:

• Invoc acum cea mai inalta Protectie Divina, in timpul meditatiei si in fiecare moment al zilei in care este necesar. Cer ca Spatiul meu Sacru sa fie scaldat si protejat de Lumina Aurie a Prezentei mele Divine. Cer ca Lumina Turcoaz a arhanghelului Mihail sa ma inconjoare si sa ma protejeze de orice fel de entitate, forma gand, energie ce nu vine din cea mai Pura Lumina Divina si nu este pentru cel mai Inalt Bine al meu si al tuturor.

Dupa ce rostim calm dar ferm aceasta invocare in etapa protectiei (vedeti mesajul precedent), este de folos sa vizualizam o Lumina Aurie coborand din ceruri prin chakra coroanei (crestetul capului) prin tot corpul. Corpul nostru straluceste de Lumina Aurie... Vizualizam apoi al doilea strat al Protectiei, Lumina Turcoaz a arhanghelului Mihail. Aceasta inconjoara corpul nostru, scaldat si impregnat de Lumina Aurie a Prezentei noastre Divine. Vizualizam si al treilea strat de protectie, ce inconjoara stratul turcoaz. Acest al treilea strat este format tot din Lumina Aurie a Prezentei noastre Divine.

Page 27: 121451825 Energia Piramidei

Ca analogie, pentru a fi mai usor, putem sa vizualizam si sa ne simtim ca intr-un Ou Divin, unde "galbenusul" suntem noi, scaldati in lumina Aurie, "albusul" este Lumina Turcoaz a arhanghelului Mihail, iar "coaja" este formata tot din Lumina Aurie. Cei care au dificultati in vizualizare nu trebuie sa isi faca probleme. Este foarte important sa Simtim si sa Stim ca straturile de protectie evocate mai sus si invocate in momentul anterior functioneaza.

Daca reusim si in timpul zilei (atunci cand nu suntem prinsi in treburi urgente) sa simtim aceasta protectie (ceea ce este echivalent cu invocarea si receptia ei), este foarte folositor.

Urmatoarea etapa dupa Protectie este Contemplatia.

Contemplatia

Aici vom folosi cateva invocari, intr-o ordine care trebuie respectata, deoarece fiecare creeaza premisele pentru cea care urmeaza. Este important sa cerem din inima, sa simtim emotia constientizarii faptului ca suntem ascultati, ca locul nostru de meditatie este populat de ingeri, ghizi spirituali si maestri inaltati... Simtiti emotia faptului ca ei se afla langa voi, exact in locsorul vostru de meditatie si va privesc cu dragoste. Asteptau de mult sa ii chemati si vin cu bucurie sa dea o mana de ajutor...Invocarile se vor rosti cu calm, cu Simtire si emotie. Intre ele se va face o pauza de 1-2 minute pentru a ne permite sa Simtim si sa ne concentram energia in cuvintele pe care le rostim.

Page 28: 121451825 Energia Piramidei

• Invoc acum cu gratitudine Prezenta si Puterea lui Sananda (Iisus), a arhanghelilor, ingerilor si maestrilor inaltati din cea mai pura Lumina divina sa ma asiste in meditatia de astazi in cel mai benefic mod cu putinta

• Iert din Inima si in totalitate, pe toti aceea care mi-au provocat traume sau neajunsuri in aceasta viata si in celelalte vieti si ii eliberez de orice fel de consecinte ale actiunilor lor. Ii binecuvantez pe toti aceea care in aceasta viata sau in alte vieti mi-au facut rau si radiez catre ei Iubire si Compasiune. Noi toti suntem Copiii Inocenti ai lui Dumnezeu si nimeni si nimic nu va putea schimba aceasta. Noi Unul suntem.

• Ma iert din Inima si in totalitate pe mine insumi pentru orice rau pe care l-am facut altui suflet, in aceasta viata si in celelalte vieti. Ma iubesc si ma accept in totalitate, asa cum sunt, copil neprihanit al lui Dumnezeu. Nimeni si nimic nu va putea vreodata afecta Inocenta mea Divina.

• Cer cu gratitudine ca orice fragment al altui suflet, legatura energetica, forma gand, implant sau energie care nu vine din cea mai Pura Lumina Divina si nu este pentru cel mai inalt bine al meu sa fie indepartata in totalitate din campul meu energetic, in cel mai rapid si benefic mod posibil. (aici ajuta sa vizualizam dupa invocare cum Lumina Aurie patrunde in toate straturile noastre energetice, indepartand impuritatile)

• Cer cu gratitudine ca toate fragmentele sufletului meu pierdute in spatiu si timp si in alte dimensiuni sa fie reintegrate in fiinta mea in cel mai rapid si benefic mod posibil. (aici ajuta sa vizualizam pachete energetice de Lumina, fragmentele noastre, cum vin din spatiu si sunt reintegrate in aura noastra energetica).

Page 29: 121451825 Energia Piramidei

Dupa aceasta, cu mintea linistita si relaxata, ramanem in meditatie cateva minute pentru a intari efectul afirmatiilor si a da posibilitatea Maestrilor sa lucreze asupra noastra (etapa Receptiei).

Incheiere

Aceasta este o puternica sesiune meditativa de purificare si integrare a Sufletului. Daca este practicata cu Iubire si Compasiune fata de Sine, cu Concentrare si implicare emotionala, rezultatele vor fi cu atat mai bune. Este posibil chiar ca o singura meditatie sa reintegreze un numar mare de fragmente. Cu toate acestea, traim intr-o lume care face tot posibilul sa ne fragmenteze. Asadar, Repetitia este cheia Succesului.

S-ar putea sa doriti sa schimbati sintaxa invocarilor in cuvinte cu care va simtiti mai bine. Este absolut OK atat vreme cat intelegeti ideea si ordinea energetica a procesului.

Mai este posibil pentru cei care sunt la inceput sa fie greu de retinut toate invocarile si afirmatiile pentru a fi rostite in meditatie. Ei bine, nu este nimic grav. Se pot face meditatii separate, in zile separate cu numai una din afirmatii zilnic. Asadar, se urmeaza etapele detaliate in mesajul precedent, doar ca la etapa contemplatiei se foloseste numai una din afirmatiile date aici, in fiecare zi .