10 citate minunate despre fericire

10 citate minunate despre fericire page 1
10 citate minunate despre fericire page 2
10 citate minunate despre fericire page 3
10 citate minunate despre fericire page 4
10 citate minunate despre fericire page 5
download 10 citate minunate despre fericire

of 5

 • date post

  21-May-2015
 • Category

  Documents

 • view

  1.364
 • download

  4

Embed Size (px)

description

Cele mai frumoase citate despre fericire, spuse de personalitati din intreaga lume. Mai multe pe http://cuvintecelebre.ro

Transcript of 10 citate minunate despre fericire

 • 1. 10 citate minunate despre fericire1. Oamenilor le e greu s fie fericii pentru c vd trecutul mai frumos dect a fost, prezentulmai ru dect este i viitorul mai dificil dect va fi Marcel Pagnol2. Fericirea nu o primeti de-a gata. Ea vine din aciunile tale. Dalai Lama Intr pe http://cuvintecelebre.ro i descoper sute de alte cuvinte celebre, spuse de personaliti din ntreaga lume!

2. 3. Prima reet pentru fericire este: evit s meditezi prea mult asupra trecutului. AndreMaurois4. Fericirea noastr depinde de ceea ce suntem, de individualitatea noastr, i nu de ceea cedestinul ne impune. Arthur Schopenhauer Intr pe http://cuvintecelebre.ro i descoper sute de alte cuvinte celebre, spuse de personaliti din ntreaga lume! 3. 5. Lng cel mai nalt pisc al fericirii se afl cea mai adnc prpastie a durerii. OctavianPaler6. n fiecare minut de furie pierzi 60 de secunde de fericire. Ralph Waldo Emerson Intr pe http://cuvintecelebre.ro i descoper sute de alte cuvinte celebre, spuse de personaliti din ntreaga lume! 4. 7. Nu condiia noastr, ci calitatea sufletului ne face fericii. Voltaire8. Fericirea nseamn o sntate bun i o memorie proast. Ingrid Bergman Intr pe http://cuvintecelebre.ro i descoper sute de alte cuvinte celebre, spuse de personaliti din ntreaga lume! 5. 9. Omul cel mai fericit e cel care-i face fericii pe ct mai muli oameni Denis Diderot10. Oamenii sunt att de fericii ct se hotrsc s fie. Abraham Lincoln Intr pe http://cuvintecelebre.ro i descoper sute de alte cuvinte celebre, spuse de personaliti din ntreaga lume!