Fisa de Post Sef de Sala

Post on 15-Sep-2015

737 views 31 download

description

fisa postului

Transcript of Fisa de Post Sef de Sala

FISA DE POST SEF DE SALA

FISA DE POST SEF DE SALA

1. Denumirea compartimentului:Servicii

2. Denumirea postului:Sef de sala

3. Numele si prenumele salariatului:NUME SI PRENUME SALARIAT

4. Se subordoneaza:Directorului de restaurant

5. Numele sefului ierarhic:

6. Subordoneaza:Supervizeaza activitatea angajatilor departamentului Servicii (4 ospatari, 1 barman, 2 picoli, 1 ingrijitor).

7. Drept de semnatura:Intern:Extern:

8. Relatii functionale:Cu reprezentantii departamentelor financiar-contabil, marketing, aprovizionare/achizitii.

9. Pregatirea si experienta:Studii de calificare in domeniu;Experienta de minim 1an in functia de sef de sala;Cunoasterea pietei de produse alimentare si a particularitatilor acesteia.

10. Autoritate si libertate organizatorica:Este autorizat sa coordoneze si sa raspunda pentru activitatea ospatarilor, barmanilor, picolilor si ingrijitorilor.

11. Responsabilitati si sarcini:Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura oferirea de servicii eficiente si profesioniste in cadrul unitatii.

Activitati principale:- Supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei;- Supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor;- Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii;- Programarea si organizarea evenimentelor festive;- Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.

Sarcini si indatoriri specifice:- Planificarea si organizarea activitatii restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti.

Responsabilitati ale postului:- Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite in restaurant.- Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat in subordine.- Raspunde de solutionarea prompta a solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.

12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:

Daca este cazul

13. Semnaturi:

14. Data semnarii: