Fisa de Evaluare Excel

Post on 15-Sep-2015

270 views 3 download

Transcript of Fisa de Evaluare Excel

Prof. Mihalyi Ioana Claudia

FI DE EVALUAREMicrosoft Office - EXCEL

Curnd va avea loc un Concurs Judeean de Informatic. S-au nscris pentru concurs 10 elevi, din fiecare clas. Pentru selecia participanilor din coal se va organiza o Simulare pentru concurs, pentru fiecare clas. Se vor califica pentru etapa Judeean doar cei care reuesc s obin la Simulare peste nota 9. Presupunem c voi suntei cei care trebuie s prezentai Situaia statistic a Simulrii pentru una din clase.Pentru ca situaia sa fie ct mai frumos elaborat avei de parcurs urmtorii pai:1. Creai un registru de lucru nou, pe care l salvai n directorul clasei voastre cu numele rezultate_simulare_numele tau.xls.

2. Setai prima foaie de calcul a registrului de lucru astfel: dimensiune hrtie A4, orientare pagin Portret, margini: sus, jos, stnga, dreapta 2 cm, antet 1 cm, subsol 1 cm, centrat orizontal.

3. Realizai un antet care s conin: seciune stnga SIMULARE, centrat CONCURS, n dreapta numrul paginii.

4. Realizai un subsol care s conin: n stnga Numele celui care realizeaz situaia, centrat Clasa pentru care realizeaz situaia, n dreapta data i ora crerii.

5. Redenumii prima foaie de calcul cu numele Informatic, n care se va realiza un tabel cu rezultatele obinute. Se vor da 2 probe: Teorie i Practica pe calculator. Nota final este media aritmetic a celor 2 probe. Rezultatul se va determina astfel: CALIFICAT pentru toi cu Nota final >9 i NECALIFICAT pentru cei cu Nota final