D&O Sweet Art

Post on 06-Mar-2016

226 views 0 download

description

Catalog-Torturi

Transcript of D&O Sweet Art

D & O

Sweet Art

D&O Sweet Art vă aduce torturi delicioase, pregătite cu grijă, pentru a satisface dorinţele tuturor.Torturile noastre au gustul prăjiturilor de casă deoarece folosim doar ingrediente naturale, fără coloranţi şi arome artifi-ciale. Vă putem oferi torturi cu nucă, cu ciocolată, cu fructe de pădure, cu caramel, cu alune, etc....toate compoziţiile fiind în funcţie de preferinţele clienţilor.

Dintre specialităţile propuse:

a. Tort caramel: blat de cacao însiropat cu cafea, frişcă naturală, cremă de caramel;b. Tort tiramisu: blat de pandişpan/ pişcoturi însiropat cu cafea şi lichior Amaretto, cremă de mascarpone;c. Tort cu fructe de pădure: blat de pandişpan alb, cremă de iaurt şi fructe de pădure;d. Tort Pădurea Neagră: blat de cacao însiropat, cremă gnache şi sos de vişine;e. Tort de ciocolată: blat de cacao însiropat, cremă fină de ciocolată;f. Tort de lămâie: blat alb pufos însiropat, lemon curd, meringue de lămâie;g. Tort de afine & mascarpone: blat alb pufos însiropat, sos de afine, cremă de mascarpone şi cremă de vanilie.

Preţuri:- 60 lei/kg torturile cu înveliş din pastă de zahăr- 65 lei/kg torturile cu înveliş de ciocolată

Observaţii:- comanda se plasează cu minim 3 zile înainte;- executăm orice decor exterior personalizat;- în funcţie de gradul de complexitate a decorului ales de dvs. se va percepe comision pentru manoperă;- asigurăm certificat de conformitate;- livrarea se face gratuit in Sibiu.

Model 1

Model 2

Model 3

Model 4

Model 5

Model 6

Model 7

Model 8

Model 7 Model 9

Model 10

Model 11

Model 12

Model 13

Model 14

Model 15

Model 16

Model 17

Model 18

Model 19

Model 20

Model 21

Model 22

Model 23

Model 24

Model 25

Model 26

Model 27

Model 28

I want a cake....

I need a cake....

D&O Sweet Art

Tel: +40 751 081 011 Email: do_sweetart@yahoo.com FB: www.facebook.com/DoSweetArt