ci -...

Post on 31-Jan-2020

8 views 0 download

Transcript of ci -...

Necesit[1i minime obligatorii pentrtrCPV: 30237131-6 Caduri electronice

Micro:bit

A.GENERAT,ITA'II :

Necesitdlile minime obligatorii fac parte integrant[ din documenta{ia pentru elaborarea qi prezentarea oferteqi constituie ansamblul cerinfelor pe baza cdrora se elaboreazd.de cdtre fiecare ofertant (prestator)propunerea financiard (oferta de pre!).

B.DATE DE IDENTIF'ICARE A PRODUSELOR:

BIBILIOTECA JUDETEANA "KAJONI JANOS" av6nd CUI: 8162237, cu sediul in Miercurea-Ciuc, Jud.Harghita, Str. Stadion nr. lbis tel0266-371988.in cadrul BIBILIOTECII JUDETENE "KAJONI JANOS" organizdm programe culturale qi educaJionale.Pentru derularea programelor educa[ionael cu copiii avem nevoie de CPV: 30237131-6 Caduri electroniceMicro:bit

C.CARACTERISTICILE PRODUSELOR NECESAREConceput special pentru copii Ei incepdtori, Micro:bit este un mini-calculator pe care se pot rula linii de cod, se poatepersonaliza si controla pentru a aduce la via(a idei, jocLrri Ei aplica(ii.

Este un dispozitiv mic ce nu necesitd experientd in programare de aceea este ideal si pentru copii,indiferent dacS suntincepbtori sau avansati. Cu Micro:bit pofi crea proiecte distractive, il putetipurta 9i personaliza a9a cum doriti pentru a pune in practicd noi idei.Platforma Micro:bit este bazatd pe microcontrolerul nRF51822 ce are incorporat un modulBluetooth LE. Cu ajutorul celor doud butoane dispuse pe placd puteli controla jocuri, trimite mesajeradio, activa display-uri etc. Dispozitivul poate detecta miscarea (folosindu-se de accelerometrulincorporat), gi poate recunoaste direclia in care va indreptati cu ajutorulmagnetometrului/compasuluui ce este de asemenea incorporat. La bazd veti gdsi un port deexpansiune, impreunS cu 5 pad-uri ideale pentru conectarea folosind cabluri cu clesti, dar si 19contacte pentru conectarea pinilor l/O. Toate acestea pot fi complet programabile folosind aplicatiifoarte ugor de folosit, fie ci folositi un PC, laptop, tabletd sau telefon mobil,Pachetul include tot ce ai nevoie pentru a-ti incepe proiectele folosind Micro:bit-ul, inclusiv un minicablu USB 9i baterii.Dacd egti la inceput de drum in domeniul programdrii, atunci acest Kit este ideal pentru tine. Estefoafte ugor de folosit, si o platformb idealS pentru a face saltul spre alte alte produse din domeniulloT, cum ar fi Arduino sau Raspberry Pi.

Caracteristici tehnice:.M icrocontrol ler nRF51822 :

.Procesor: Cortex M0 32 bi[i;

.Memorie Flash: 256k8;

.Memorie RAM: 16kB;

.Frecventd: 16MHz

.Bluetooth: 4,1 BLE (Low Energy)

.Frecvenli bluetooth: 2.4GHz ISM;

.2 butoane tactile configurabile pentru control si unul pentru reset

.Matrice LED-uri: 5x5

.Accelerometru:3 axe

.Magnetometru

.Senzor de temperaturd integrat in microcontroller cu o gamd cuprinsA intre -25 grade Celsius si 75grade Celsius.19 pini GPIO: SPI (3 pini), PWM (19 la alegere, 3 simultan),12C (2 pini), UART (2 pini), ADC (6 pini),butoane capacitive (3 pini).Tensiune de alimentare: 1.8V - 3,6V.Consum periferice de pe placu!5: 30mA.Curent maxim conectori exteriori: 90mA

Ir;i;t, tiri'ec.i -,tm,rE,, K,{Jo}ri ;[Nols ,,

*.8P.,v,. ..... fi.a r

D. OBLIGATIILE $I RESPQNSABII,ITAPIN PRESTATORULI]I:1. Av6nd in vedere specificul evenimentelor pentru care se doreEte achizilionarea acestor materiale,

solicitdm produse de calitate superioard.2. Prestatorul va livra produsele comandate la sediul achizitorului in condilii de valabilitate ;i calitate qi

va supofta cheltuielile de transport.3. Prestatorul va livra produsele in termen de 30 zile de la lansarea comenzilor achizitorului.

E. OBLIGATIILE BENEF'ICIARULUI:1. Beneficiarul va furniza Prestatorlui toate datele qi caracteristicile necesare deruldrii acestui program.2. Beneficiarul verifica calitatea gi conformitatea materialelor achizilionate qi pldtegte contravaloarea latermenul stabilit.

l-. MODALITATI DE PLATzi:Plata serviciului se va face la contul de Trezorerie al furnizorului, cu ordin de platd, in termen de maxim30 de zile de la receplia calitativd a prodr.rselor.Ofertantul va elabora propunerea financiard qi tehnicd astfel incAt acestea sd, fwnizeze toate toateinformaliile solicitate cu privire la caracteristicile obiectuluiPenaliz[rile pentru intArzierile de livrare sau platf, sunt de 0,170 pe zi din valoarea produselornelivrate sau din suma de platd rdmasd neachitatd qi rdmdn valabile p6n[ la indeplinirea obliga]iilor .

Depunerea ofertei inseamnS acceptarea condiliilor menfionate in prezentul document.

Gyulai Arthur t9.1 1.2019