Caracteristica

Post on 25-Jul-2015

212 views 0 download

description

legat de raport

Transcript of Caracteristica

Caracteristica

Eliberata studentului de la ASEM, anul 3, specialitaea “BAA”

Ghensari Nicolae de la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea „BAA”, specialitatea BA, gr. BA-295, s-a prezentat pe data de 12 martie 2012 la SA „Franzeluţa” pentru a-şi desfăşura practica de licenţă, pînă pe data de 5 mai 2012.

În perioada practicii studentul s-a prezentat regulat în Secţia Marketing SA „Franzeluţa”, şi-a manifestat interes pentru activitatea de marketing.

Toate sarcinile cerute au fost îndeplinite cu amabilitate şi responsabilitate.

În perioada practicii a participat la:

-efectuarea cercetarilor de piata privind concurentii, a cotei de piata deţinută de SA”Franzeluta”; preferinţelor consumatorilor etc.

-a dat propuneri şi sugestii care mai apoi au fost luate in consideratie la luarea unor decizii, in activitatea de marketing.

- a participat impreuna cu colaboratorii directiei la programul zilnic de activitate

-a facut cunostinta cu procesul de organizare, si cu structura intreprinderii

Studentul Ghensari Nicolae a dat dovada de aptitudini in lucru, precum si de expunerea clara a gandurilor in domeniu. A dat dovada de dorinta de acumulare a cunostintelor noi, prezentandu-se ca o persoana cu spirit de initiativa, sociabil, sarguincios,

punctual, actionand cu principii de relatii colegiale de buna credinta. Din experienţa acumulată în această perioadă, va putea deveni un bun specialist .

Întregul colectiv îi urăm pe viitor mult succes şi baftă în realizarea carierei.

Conducatorul practicii: Dogani Stela