Cake Aux Olives Et Jambon

Post on 06-Nov-2015

224 views 0 download

description

cooking

Transcript of Cake Aux Olives Et Jambon

Cake aux olives et jambon

Cake aux olives et jambon

Turtele cimbru sunt super practice: ele pot fi tiate n cuburi mici i a pus pe Pikes pentru cocktail-uri sau s fie nvelite n folie de aluminiu i se mncat sub soare atunci cnd organizeaz un picnic ntr-un parc.

Ele sunt, de asemenea, la ndemn pentru perioadele de vacan, atunci cnd nu o mulime de timp de la servit cu o salata, ele permit o mas rapid.

Fiecare dintre noi are reeta lui preferat, dar este, de asemenea, n schimbare.

Pentru a v oferi idei, aici sunt 10 sfaturi pentru a pune n contul dvs. prjituri savuroase frumoase.omates uscate

Este ntotdeauna posibil pentru a pune cuburi pasta de tomate n stare proaspt n dumneavoastr, dar dac v place bogat n prjituri arom, rndul su, n schimb pentru roiile uscate. De acolo, putei aduga unca de Parma sau mozzarella pentru a obine un tort arome din Italia.

Vezi reteta noastra tort cu rosii uscate, mozzarella i unc de ParmaMslinele sunt un alt ingredient cheie n prjituri savuroase. Dac dorii un pic mai mult dect de obicei reteta, putei utiliza msline verzi i negre. Nu ezitai s folosii msline prea condimentate (aceste stiluri pe care le vnd pe tarabele pieelor marocane) pentru a stimula aluat dumneavoastr.

ciuperci

Nu cred c ntotdeauna pentru a le aduga n aluat cu un tort savuros. Acest lucru este regretabil, deoarece gustul lor puin poate face ntr-adevr ai aprecia acest fel de mncare ntr-o nou lumin. Apoi, este de pn la tine de a alege ntre morels, ciuperci porcini de la Paris ...

Vezi reteta noastra tort cu ciuperci si sparanghel

Ingrediente

100g Camembert Le Rustique 160g de sunca n felii groase 75g masline verzi si negre, fr smburi 200g de fin 5 oua 1/2 pachet de drojdie 5 ulei cl 15 lapte cl 1/2 lingurita sare fina 2 linguri de mustar Piper proaspt mcinat ptrunjel ierburi tocate

pregtireEtapa 1

Se amestec oule omlet cu lapte. Treptat se adaug ulei i mutar.

Pasul 2

Adauga faina si praful de copt i se amestec. Dup ce aluatul este neted, adugai sunca, Camembert Le rustic, msline i ptrunjel, ierburi tocate.

Etapa 3

Se toarn ntr-o tigaie pine i se coace la 180 C timp de 30 minute.Cake classique aux olives et jambon

Ingrediente

300g jambon200g de olives100g de rp250g Gruyere farine4 oeufs20 cl cl lait20 huile1 sac levure1 lingura mustar fortePoivre

pregtireEtapa 1

Incalziti cuptorul la 210 C

Pasul 2

ntr-un castron, se amestec fin, drojdie i lapte. Se amestec. Apoi, se adaug oule unul cte unul. Adugai ulei, mutar, piper i brnz ras. Se amestec.

Etapa 3

Se taie cubulete sunca si masline la jumtate. Se amestec n preparat.

Etapa 4

Se coace la 210 C timp de 40 pn la 45 minute. Intepati tort pentru a determina gradul de coacere.