Aqua baby

Post on 26-Sep-2015

214 views 2 download

description

aqua gym baby

Transcript of Aqua baby

AQUA GYM BEBE

GIMNASTIC ACVATIC BEBELUI

AQUA GYM BEBE este un program de gimnastic acvatic i dezvoltare a abilitilor de not care i ajut pe bebelui s se dezvolte sntos i s-i cldeasc ncrederea n sine, mediul acvatic oferindu-le o mare independen n micare.

n ap micrile bebeluilor nu sunt restricionate de gravitaie i de faptul c nu stau n ezut sau n picioare. Mediul acvatic confer bebeluilor un grad de micare mult mai mare dect gimnastica pe uscat, oferindu-le posibilitatea s descopere noi micri, s-i dezvolte coordonarea i s-i ntreasc musculatura mult mai uor.

Programul AQUA GYM BEBE se adreseaz bebeluilor i copiilor mici pn n preajma vrstei de 3 ani. Momentul ideal pentru a ncepe cursurile de gimnastic acvatic pentru bebelui este n jurul vrstei de 4-5 luni, deoarece la aceast vrst bebeluii nu se tem de ap i reflexele de nataie cu care se nasc sunt nc foarte active, oferindu-le acestora posibilitatea ca prin prezena i susinerea prinilor s dezvolte o relaie deosebit cu apa. AQUA GYM BEBE este o activitate de familie unul dintre parini particip activ impreun cu copilul la program care urmrete cu ajutorul exerciiilor i al jocurilor s:

dezvolte o relaie armonioas prini-copil

transforme micrile reflexe n micri coordonate dezvolte musculatura

ajute la o dezvoltare fizic psihic i social mai armonioas

pregteasc leciile ulterioare de not Pentru a participa la orele noastre de AQUA GYM BEBE avei nevoie de recomandarea medicului pediatru sau a medicului de familie i de un echipament adecvat. Echipamentul printelui care intr n ap este format din: costum de baie, casc, lapi i prosop, iar pentru bebelu este nevoie de un chiloel special pentru ap, un halat sau prosop. Printele care insoete copilul i asist la program la marginea bazinului, trebuie s aib la el lapi i s nu fie mbrcat cu hainele de strad, de preferat pantaloni scuri i tricou.

Programul de AQUA GYM BEBE dureaz 45 de minute i se desfsoar la Piscinele Club Moving Otopeni (smbt de la 10-11:00) i Club Moving Bucuresti, n incinta Hotel Caro (mari de la 10-11:00)

V ateptm!