anunt_contracte_anul_I_2012.pdf

Post on 25-Sep-2015

218 views 0 download

Transcript of anunt_contracte_anul_I_2012.pdf

  • Stimate student/student,

    V felicitm pentru noua dvs. calitate de student al Facultii de Electronic, Telecomunicaii i Ingineria Informaiei (ETTI) din cadrul Universitii Politehnica Bucureti (UPB).

    O parte a interaciunii dvs. cu facultatea se va desfura on line (adresa web a facultii este www.electronica.pub.ro unde vei gsi informaii suplimentare) necesitnd o procedur de autentificare. Pentru autentificare vei folosi adresa de e-mail declarat la nmatriculare.

    Potrivit Regulamentului privind organizarea i desfurarea procesului de nvmnt n UPB participarea la activitile didactice aferente procesului de nvmnt i includerea dvs. n formaiile de studiu se face pe baza Contractului anual de studii.

    ntocmirea contractelor anuale de licen pentru studenii anului I (anul universitar 2012-2013) cuprinde etapele:

    Pn la 3 oct. 2012 Completarea contractelor anuale de studii 03 oct. - 12 oct. 2012 Semnarea contractelor anuale de studii

    Serviciul on line de completare a contractelor anuale de studii (stabilire, vizualizare, modificare, etc) va fi disponibil la adresa http://etti.pub.ro/contracte121, ncepnd cu 1 septembrie 2012. Cei ce aleg s nu foloseasc acest serviciu vor fi repartizai din oficiu pe locurile rmase libere.

    Accesul la acest serviciu se va face iniial folosind ca nume de utilizator cnp-ul i ca parol iniial tot cnp-ul, iar cu prima ocazie v recomandm s v schimbai parola. Cei care au o adres de e-mail declarat la nmatriculare pot folosi pentru modificare/recuperare parol link-ul http://etti.pub.ro/contracte121/forgot_form.php de la aceeai adres, astfel: username-ul este cnp-ul dvs. iar adresa de e-mail este cea declarat la nmatriculare, dup care va trebui s v autentificai cu noua parol primit pe adresa de e-mail.

    Cei care au probleme cu accesarea acestui sistem sunt sftuii s contacteze serviciul IT al facultii pe adresa admin@electronica.pub.ro. Dac nu reuesc, vor trebui s contacteze personal serviciul IT n corpul A mezanin, camera AM 002, (lng sala unde v-ai nscris la examenul de admitere).

    Informaii suplimentare specifice anului dvs. de studii vei gsi la adresa www.electronica.pub.ro, pagina studenti -> anul I. Nefinalizarea (completarea i semnarea) la termen a contractului anual de studii conduce la pierderea calitii de student al facultii ETTI.