Anexa 7_Chestionar Evaluare Curs Formare (1)

Post on 16-Sep-2015

216 views 1 download

description

da

Transcript of Anexa 7_Chestionar Evaluare Curs Formare (1)

Investete n oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013

Axa prioritar 1 Educaia i formarea profesional n sprijinul creterii economice i dezvoltrii societii bazate pe cunoatereDomeniul major de intervenie 1.1. Acces la educaie i formare profesional iniial de calitateTitlul proiectului: Matematica digitala. Curriculum opional i resurse educaionale pentru clasa a III-aContract nr.: POSDRU/153/1.1/S/141867Anexa 7

CHESTIONAR DE EVALUARE

CURSUL DE FORMARE A PERSONALULUI DIN SISTEMUL NATIONAL DE EXAMINARE, EVALUARE SI CURRICULUM IN INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR-MATEMATICA DIGITALA-

V mulumim pentru participarea in cadrul proiectului Matematica digitala. Curriculum opional i resurse educaionale pentru clasa a III-a i sperm c aceast experien de formare va fi folositoare pentru activitatea pe care o vei desfura n continuare la clasa. Ne dorim s aflm care este aprecierea dumneavoastr privitoare la diferite aspecte ale sesiunii de formare. V rugm s raspundei la ntrebrile de mai jos.

Formularul completat este anonim. V putei meniona numele doar dac dorii acest lucru.Bifai n csue corespunztoare , potrivit scalei:

1deloc

2in mica masura

3in masura medie

4in mare masura

5in foarte mare masuraNr. crt.Intrebare12345

1n ce masur participarea la acest program v-a ndeplinit ateptrile legate de coninutul programului de formare parcurs?

2n ce masur participarea la acest program v-a ndeplinit ateptrile legate de metodele i instrumentele de formare folosite?

3In ce masur participarea la acest program v-a ndeplinit ateptrile legate de abilitile de prezentare ale formatorilor

4n ce masur participarea la acest program v-a ndeplinit ateptrile legate de durata programului de formare?

5nc de la debutul programului de formare, obiectivele cursului i performanele ateptate n comportamentul cursanilor au fost clar specificate de formator

6Programul de formare are unitate intern i coeren

7Timpul dedicat programului de formare a fost utilizat conform cu nevoile cursanilor i a respectat principiile pedagogice de organizare a acestuia (momente de consolidare, refacere a traseului, intensificare a ritmului etc)

8Strategia didactic a coninut metode activ-participative

9Rezultatele nvrii sunt corelate cu dezvoltarea/perfecionarea competenelor didactice ale cursanilor

10Formatorul a acordat atenie proceselor de stimulare i motivare intrinsec

11Relaia dintre cursant i formator a fost una de susinere reciproc.

12In general, calitatea programului de formare la care ai participat poate fi apreciat sintetic prin urmtoarea treapt valoric:

12. Specificai elementele de noutate ale programului de formare:

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................13. Sugerai modaliti de optimizare:

......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................14. Apreciai eficiena cursului pentru dumneavoastr: sub 25% ntre 25% - 50%

ntre 51% - 75%

peste 75%Data completrii:..................................................

V mulumim!